ביריות?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifביריות?

הבחור שאני יוצאת איתו קנה לי את הביריות הכי סקסיות ומעלפות בעולם. עכשיו, הקטע הוא שהדבר הזה שאיתו תופסים תירכונים הוא כזה [בקובץ]> האדום זה כזה גומי [שקוף במקרה שלי] וצריך להכניס את הצ'ופצ'יק שלו [העיגול שלמטה] דרך לולאת ברזל [השחור] וככה זה תופס תירכון. אבלללל.... איך? הרי.. זה יקרע את התחרה של הירכון לא? איך אמורים לתפוס תירכון עם הדבר המוזר הזה? כלומר... איך בכלל אני אמורה להכניס תירכון לתופסן הזה? כי אם אני שמה תירכון הוא כאילו יחסום תכניסה של הגומי ללולאה הזאת ואז אי אפשר לסגור תתופסן...

שאפולי

New member
תתחדשי../images/Emo99.gif

אם כבר בירכונים עסקינן אני מחפשת בנרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירכוני תחרה... לא! לא ירכונים שהסיומת שלהן תחרה אלא ירכונים בשלל צבעים עם דוגמת תחרה.... ולפני ההצעות -חיפשתי במשביר באיצ אנד או באינטימה וכו' כולן טענו שאין אולי יגיע לתוך החורף אולי לא אמא של חבר שלי חזרה אץמול מאיטליה והביאה לי אחד מהמם בשחור, אחד בוחם כהה פות מוצלח ואחד שאמור להיות צבע גוף אבל אני ג שונאת צבע גו וגם הוא כהה לי מידי אני מחפש בסגול\אפור... למישי יש רעיון?כל רעיון? תחה מרכזית תל אביב מצידי??

היתה לי חברה דתיה שאמרה לי

שיש בכול חנות של דתים איפלו ויקטורי מהדרין אם תמצאי מציאות תגידי אשמח לדעת

שאפולי

New member
תראי, חשבתי לחפש בבני ברק

אבל לא מאמינה שאמצא דתיות אמנם הולכו עם ירכונים אבל הם חלקים לא מה שאני מחפשת...

למעלה