בנותתתת, שיהיה לכן שבוע נפלא!

../images/Emo214.gifבנותתתת, שיהיה לכן שבוע נפלא!../images/Emo24.gif

אני מקוה שהכל בסדר איתכן ורציתי להגיד שאני לא שוכחת אתכן, אני נמצאת בחודשיים ממש עמוסים של החיים שלי [כשהייתי בתיכון לא ידעתי מה זה באמת "עומס", ואני מתכוונת לזה!
] ו...לשתף אתכם קצת? היה לי כבר מבחן ראשון במכללה. וקיבלתי שמונים!
ואני חזרתי היום הביתה כמעט אחרי 12 שעות שלא הייתי בבית, ככה שזה לא כזה תענוג, ועוד פחות משעה אני הולכת לישון [כי אני צריכה להתעורר בשש בבוקר] אבל... הכי חשוב שאני לא מתלוננת, רק משתפת!
אזזזז..אני מקוה שהכל בסדר איתכן!ומרינה, ספרי איזו הפתעה הכנת לחברה שלך שחזרה מח"ול! וספרו לי מה אתן עושות מחר [אהמ אהמ, יום האהבה!
] ושתפו מה אתן עושות בחופש בכלל! אוהבת אתכן!

m2love

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה..שיהיה גם לך שבוע מדהים...אין לי ספק בכך
המון בהצלחה במכללה אני בטוחה שתצליחי
מממממממ.. לגבי ההפתעה..עדין לא החלטתי מה אני אעשה אז שיהיה לי ת'רעיון אני אספר לך בכיף
ולגבי יום האהבה..אין לי מושג מה אני אעשה..חחח אין לי חבר או אהוב או משו..אז אולי אני אצא עם חברות וידידים..נראה כבר
חחחחחח וכבר אמרתי מלא פעמים..אבבללללללללל את מהזהזהזהזהזהזהזה חמודה
אוווהבת אותך יותר
מוווווווווווווואה

../images/Emo214.gifחחח..תמיד כיף לקרוא מחמאות ../images/Emo13.gif

ו...גם עם חברים זה טוב לצאת ביום האהבה, אני יצאתי עם אמא
ואולי אפילו אצא עם דודה שלי עוד מעט...
וספרי לי כשתחליטי על ההפתעה! תמיד כיף לקנות סוכריות ולעשות שיפודי ממתקים אגב!
אוהבת אותך

white angels

New member
ושלך יהיה שבוע נפלא עוד יותר מותק!../images/Emo24.gif

שמחה שהכל הולך לך חלק ושימשיך ככה! המון בהצלחה במכללה,באהבה ובכלל בהכל
ואני אוהבת יותר!
ואל תתלונני על עומס!
לפחות יש לך תעסוקה.. מה אני עושה מחר? נמנמ..שום דבר..זה יום רגיל בהחלט בשבילי
שום דבר מיוחד XD יום אהבה שמח למי שחוגג,תבלו לכן וזהו..

../images/Emo214.gifלא מתלוננת, רק משתפת!../images/Emo8.gif

ותודה לך! אוהבת אותך כל כך!
וצאי היום!לא משנה לאן, שזה יהיה עם אנשים שאת אוהבת! ואם לא מצאת..אז צאי עם עצמך!אחרי הכל.. כל אחד צריך לאהוב גם את עצמו
יא... מירי מסיקה מופיעה היום ברמת גן. אם לא הייתי כל כך עייפה הייתי הולכת לשמוע אותה מופיעה במציאות, אבל... יש לי שבוע ארוך והמון הדברים ואולי אפילו אני יוצאת עוד היום, אז אני אשתוק

white angels

New member
זה נכון../images/Emo45.gif

ובכל זאת,לא צריך את יום האהבה בשביל לחגוג את האהבה,הרי חשים אותה כל יום מהאנשים שקרובים לנו=P לא כך? יאאא מירי מסיקה...ראיתי אותה כבר בהופעה חיהה...היא פשוט מדהימה
היא מקרינה כלכך הרבה אנרגיות חיוביות,שמחה ורוקדת ומבטאת את האהבה שלה אל הקהל..זה היה כ"כ מחשמל..
אני ממליצה לך ללכת..

../images/Emo214.gifרק עכשיו חזרתי...

מהקניון עם המשפחה. יואו כמה אנשים אמרו לי שלום . :| בכניסה. :| בדלפק שהזמנתי אוכל :| כשירדתי בדרגנוע :| וכשישבתי לאכול עם המשפחה :| ואני עומדת בתוקף על זה שאני לא סלב. :|||||

creep tamuril

New member
כל הכבוד!

אני גאה בך
אכן טוב שאת עסוקה. שיהיה המון בהצלחה!! גם יום האהבה שלי היה כמו יום רגיל [שזה אומר משעמם למדי].

למעלה