דווקא עכשיו-יש לך כוח/אמונה?

../images/Emo214.gifדווקא עכשיו-יש לך כוח/אמונה?../images/Emo124.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים
איזה שיר מתאים יותר למצב כיום
לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים? מה שחשוב זה שלא תשכחו שיש לנו גם אמונה וגם כוח

../images/Emo27.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? "אמונה" איזה שיר מתאים יותר למצב כיום? למצב הכללי, "אמונה" לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים? לחלוטין "יש לך כוח", ושורה אחת ספציפית משם.

../images/Emo126.gif"שהחושך ילך, שהאור ימלא.. את הכל!"

איזה שיר אתם יותר אוהביםאמונה איזה שיר מתאים יותר למצב כיוםאני חושבת ששניהם מתאים ממש. לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים?אמונההההההההההה

amitshilo

New member
../images/Emo9.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? "יש לך כח" זה השיר הראשון ששמעתי של כפיר, ואני מאוד אוהבת אותו, אבל ל"אמונה" יש יותר משמעות כרגע.. איזה שיר מתאים יותר למצב כיום? האמת שלמשפט "להתנגד להם גם כשהכל אבוד" יש הרבה משמעות כרגע מבחינתי, אז נגיד ש"יש לך כח", למרות ש"אמונה" קצת יותר מתאים.. לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים? "אמונה"!

inbarIL

New member
כפרעלייך../images/Emo9.gif רק דבר אחד-

זה עקום* לא אבוד

amitshilo

New member
אופס../images/Emo6.gif תמיד השורה הזאת מפתיעה אותי כשאני

שומעת את השירXD

inbarIL

New member
וואי, קשה.

איזה שיר אתם יותר אוהבים?לא יכולה להחליט.
אבל אמונה, בכ"א. איזה שיר מתאים יותר למצב כיום?שניהם. חושבת שאמונה יותר. לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים?מממ יש לך כוח.

זה לא היה פה פעם כבר?../images/Emo3.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? מבחינת אהבה
אמונה
איזה שיר מתאים יותר למצב כיום? אמונה בהחלט! לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים? אמונה
איזה חד משמעיות!!!

../images/Emo214.gifכל פעם זה מתאים לסיטואציה אחרת../images/Emo3.gif

זה כל העניין , כמו בשירים..שאפשר לקחת את זה לכל מני מקומות, תחושות, רגשות, סיטואציות...

Miss Nat

New member
שילוב של שניהם..

איזה שיר אתם יותר אוהבים אמונה איזה שיר מתאים יותר למצב כיום אמונה לאיזה שיר בא לכם לקחת גיטרה (או פשוט את עצמכם) ולצעוק את המילים? יש לך כוח

../images/Emo214.gifבכלל בא לי

לקחת את אמא שוב לרופא בגבעתיים ולו רק בשביל לשמוע שאת מתקשרת אליי. אחח..כמה התגעגעתי

למעלה