הבחירה שלכם

../images/Emo214.gifהבחירה שלכם../images/Emo88.gif

מפגש פורום- יש למישהו בעיה עם יום חמישי? במידה והוא לא יהיה ביום חמישי - הוא יהיה ביום ראשון והסיכוי שלודה תוכל להגיע ממש קלוש... אז מתי אתם מעדיפים: חמישי [הזה כמובן!], או ראשון

m2love

New member
אממ...

האמת שאני לא יודעת.. אני צריכה לשאול את אבא שלי לגבי זה... למה הוא לוקח אותי לעזריאלי.. אני אחזיר תשובה מחר:]

../images/Emo214.gifקבלו ביטוללללל!!!../images/Emo26.gif

עכשיו לודה דיברה איתי ואמרה שהיא יכולה ביום ראשון, וזה ממש טוב כי כעת הסיכויים שאני אהיה במפגש הם ממש גבוהים[היה ספק שאגיע ליום חמישי
] אזזז...אני מקווה שאתם יכולים ביום ראשון
ממש עוד שבועעעעעעע!!!!!!!!!!!!!

white angels

New member
סבבה..

כי יום ראשון נראה לי יותר נוח מיום חמישי הזה.. אז קבענו יום ראשון או מה?
וגם באיזו שעה ולאן לבוא חח נסגור הכל בשרשור הזה..

../images/Emo214.gifתפנו את יום ראשון

המפגש יהיה כמובן בעזריאלי, אני מתארת לעצמי שהמפגש יהיה בקומה השלישית, יש שטח רחב בקומה השלישית שתמיד עושים בו מפגשים, אני מניחה שהמפגש יהיה מהשעה אחת וחצי..ועד...? אתם תחליטו

white angels

New member
לא איכפת לי כמה זמן../images/Emo13.gif

לגבי השעה אני לא יודעת כי אני צריכה לבדוק עם הלוח רכבות כנראה אני אגיע ברכבת.. העיקר שלא יהיה מאוחר מדי ולא יהיה מוקדם מדי..משהו באמצע

m2love

New member
טובבבבבבב

אני בטוח באה לא משנה מה!!!!!!! אף פעם עוד לא הייתי במפגש פורום.. כאילו לא כלכך הייתי בפורומים והייתי בקהילות והלכתי למפגשים.. הפורום הזה זה הפורום הראשון שלי חחחחחח... אני בטוחה שיהיה מזה כיף ונחזור עם מלא חוויות
אההה ותביאו מצלמה..

../images/Emo214.gifאני אביא!

בטוח בטוח [מן הסתם
] וגם יש לי כעת מצלמה [בפלאפון החדשלי!] אז בכלל!

../images/Emo214.gifלא לפני אחת וחצי ../images/Emo13.gif

מנסיון, פעם קודמת שארגנתי מפגש שהיה אמור להתחיל ב12 וחצי, אם אני לא טועה, אני איחרתי בשעה. שלא נדבר על זה שבכלל אני בדר"כ מאחרת.., וחשוב לי הפעם להגיע בזמן
ויש לי כמה סידורים לפני שאני מגיעה לעזריאלי, אז אני יכולה להגיד שהמפגש יהיה באחת וחצי.. אם אין לאפחד בעיה עם זה

white angels

New member
חח גם אני בד"כ מאחרת../images/Emo3.gif

אבל הפעם אני לא רוצה לאחר כי גם לי זה חשוב
טוב בינתיים אין לי בעיה שזה יהיה באחת וחצי,אם משהו ישתנה אני אודיע שזה לא נוח לי (אני צריכה לבדוק בלוח רכבות מתי יש רכבת לת"א וזה..) ד"א,יש עוד מישהו שמגיע מהצפון? אם כן שיודיע לי אולי נוכל לנסוע ביחד..

m2love

New member
טוב!

ותשרשרו מי בא ומי לא בא שנדע בטוח כמה באים.. ואם אתם אומרים שתבואו אז לא להבריז!!!!!!!!!

אני לא אוכל לבוא:(

אני מאוד רוצה, אבל אני טסה במוצאי חג ראשון וחוזרת רק במוצאי חג שני.... טוב תבלו יפה ותספרו כאן איך היה בפרטי פרטים.... ואם יהיו תמונות אז תשלחו לי גם... חג שמח וכשר!

למעלה