הבשמים של ג'ניפר כל כך..

../images/Emo214.gifהבשמים של ג'ניפר כל כך..../images/Emo99.gif

לפני -לפחות- שלוש שנים חברה שלי נתנה לי להריח בושם של ג'ניפר לופז, ומאז שכחתי אותו קצת... השבוע החלטתי שאני חייבת לחדש את מגוון הבשמים שלי ולקנות בושם חדש וטוב, ואתמול נזכרתי בו וישר כתבתי על דף כדי לא לשכוח!
בכל אופן, לבושם ההוא קוראים Glow והוא מומלץ בטירוף, היום הייתי בניו פארם ולא היה להם את הבושם הספציפי, אבללל ראיתי 2 מהדורות שונות של בושם בשם Live, לא היה להם טסטר אז לא ניסיתי..אתן ממליצות עליו? מה שכן, היה להם מהדורה חדשה של Glow night, משהו כזה.. ואני חייבת להגיד לכם שעברו שלוש שעות [אולי יותר] מאז ששמתי את הטסטר, ואני לא מפסיקה להסניף אותו. במוצ"ש אני כל כך הולכת לקנות אותו...
הייתי חייבת לשתף אתכם

QueIronia

New member
את בערך הבנאדם היחיד בארץ

שאוהב את הבשמים שלה, את יודעת? אני אישית מעדיף לא להריח כמו אסלה
ואם בבשמים עסקינן - לייט בלו של דולצ'ה גבנה (לגברים) מעולה.

../images/Emo214.gifאם ככה, מצטערת להגיד לך..

אבל לא רק אני, גם המשפחה שלי אמרה שהוא ממש טוב עליי. ואפילו מוכר בקניון אמר שהריח ממש טוב [ ולא, לא של אותה חנות. פשוט בדיוק דיברתי על הבושם והוא התערב
] אני חושבת שהוא רחוק מלהריח כמו אסלה
אבל שיהיה..

Miss Ocean

New member
הבן אדם השני בארץ

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את live ו live luxe, הם מדהימים.

כמה בשמים יש לה סה"כ?

אחרי 200 הפסקתי לספור.... טוב, לא פלא... כל היום היא ליד מארק. בכל אופן תתחדשי [נגיד וכבר קנית
] אני לא מכיר שום בושם שלה, אבל אני זוכר ת'פוסטר של הבושם הראשון מה שמו שהיא ערומה ויש לה סמרטוט על הראש

PRINCESS GINA

New member
אני ממליצה על 2 בשמים שלה במיוחד...../images/Emo26.gif

את גלואו אפטר דארק (הבושם בבקבוק הכסוף) ואת Live לוקס כי שניהם מעולים...אלו הבשמים של ג'ניפר שיש לי
יש לי גם את GLOW הראשון

../images/Emo214.gifיש לך את הטעם שלי בדיוקק!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וואו, דבר כזה עוד לא ראיתי. את אוהבת בדיוק את אותם הבשמים שאני אוהבת!! גם לי יש את 212, וכתבתי כבר שבglow הראשון אני מאוהבת, והתכוונתי לגלואו אפטר דרק שאני מתכוונת לקנות.. האמת שההתלבטות שלי היא בינו לבין הבשמים של בריטני שהם מעולים [וראיתי שגם אותם יש לך!] חחחח, חסר לי שבסוף אני אקנה 2 בשמים, אפשר לחשוב שחסר לי.. חחח
רגע, אז על מה את יותר ממליצה? על הגלואו אפטר דרק, או הגלואו הראשון? ובינייהם, את מעדיפה אותם או את הבשמים של בריטני? [אני חשבתי לקחת את הבושם עם הבקבוק הכחול דווקא..]

PRINCESS GINA

New member
גם הבשמים של בריטני טובים...

אבל הם יותר מתוקים! אני ממליצה לך על גלואו אפטר דארק כי הוא בושם יותר לערב, ויש לו ריח משגע (גם את כל הגברים שבסביבה..מניסיון..
) את הבשמים של בריטני אני שמה ליום יום לעבודה. את 212 ואת הבשמים של סלין דיון אני כבר שומרת לאירועים חשובים מאוד מאוד! גם כי 212 מאוד יקר, וגם כי את הבשמים של סלין לא ניתן להשיג יותר
חוץ מאלו, יש לי עוד 3 מדפי בשמים עם סלבדור דאלי, פיפט אבניו, Miracle, לוליטה למפיקה, אולטרה ויולט, אמריז', דולצ'ה וגבאנה, ועוד מלא...עדיף שאני יפסיק פה...

../images/Emo214.gifמאיפה יש לך כסף לכל זה?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה, בגיל כל כך צעיר שדדת בנק????? את כנראה ממש פלילית...
תשמעי, יש לך טעם ממש טוב!! האמת שמה שכתבת על 212 זאת בדיוק הסיבה שאני רציתי בושם חדש. יש לי כעשרה בשמים, וכל אחד טוב יותר מהשני, ובגלל זה אני לא רוצה להשתמש בהם!!! העניין הוא שאני מתחילה לחשוד שיש לי 2 בשמים שהם אפילו התקלקלו מרוב שלא השתמשתי בהם [
], מבחינת הריח הם ממש בסדר, אבל הבקבוק מוזר
קנו לי בשנה שעברה את 212 ואני שמתי אותו יום יום, והוא כל כך טוב שנשאר לי פחות מחצי [קנו לי את ה100..] אז עכשיו חזרתי מקניות בשמים
וקניתי גם מה שהמלצת לי [גלואו אפטר דארק] וגם בושם חדש אחר..
נב-לא ידעתי ולא שמעתי על זה שיש בושם לסלין דיון..מגניב

PRINCESS GINA

New member
כן..אבל אף אחד מהם לא הגיע לארץ...

בכל אופן, אני חובבת בשמים מושבעת..
ואלו בשמים שקניתי עם השנים..לא את כולם בבת אחת
למרות ש...את סלין ובריטני (5 בשמים סה"כ) קניתי כשהייתי בארה"ב ושם יותר זול מבארץ...מה שבארץ היה עולה לי 400 שקל (בושם של בריטני ברשת אפריל או בסופרפארם) עלה לי 25 דולר (אז הדולר היה 4.20..תעשי חשבון..) אז פשוט השתוללתי שם על הבשמים וחזרתי לארץ עם 7 בשמים חדשים
(אמא שלי רצתה לחנוק אותי...
)

Lopezit

New member
מתוך ה8000 בשמים שיש לה

אם הייתי קונה עכשיו זה היה גלואו אפטר דארק או Live (אני לא זוכרת איזה מהשניים אהבתי... נראה לי שניהם טובים)

../images/Emo214.gifטוב, חזרתי מהניו פארם.. ../images/Emo9.gif

קניתי את הבושם שכל כך רציתי, גלואו אפטר דארק [תודה לשני על כל העצות, אני סומכת על הטעם שלך!!!
] והקוסמטיקאית ראתה שיש לה לקוחה טובה, אז בסוף היא שכנעה אותי לקנות את הבושם החדש של DNKY אם שמעתם עליו.. יש אותו בשתי גרסאות, אחת בבקבוק ירוק ואחת בבקבוק אדום..היא אמרה שהירוק יותר ל"יום יום", והאדום לערב.. קניתי את האדום, למרות שאמא שלי שמה עליה את הירוק ויכול להיות שאני אחזור מחר להחליף אותו כי היא משגעת אותי שהריח שלו ממש טוב
...

PRINCESS GINA

New member
כמה הוא עולה בניו פארם../images/Emo35.gif

אני עובדת בסופר פארם..יש לי 35% הנחה על כל הבשמים... סתם מעניין אותי כמה הוא עולה ככה ברגיל...

../images/Emo214.gifלאיזה בושם את מתכוונת?לשניהם יש הנחה.

את ג'ניפר קניתי כי יש על כל הבשמים שלה יש 50 % הנחה[ושוב, לא היה מבחר. היו רק גלואו אפטר דארק ו2 מהדורות של לייב שלא קניתי כי לא היה טסטר בכלל..] מחיר רגיל: 495 עלה לי במבצע: 247.50 והבושם השני, כתוב בקבלה "רד דלישס" - עלה 495, והקוסמטיקאית נתנה לי אותו בהנחה של 40 % [בחנות כתוב 30 % אבל אמא שלי קליינטית קבועה שלה, אז היא עשתה לי הנחה נוספת] והוא עלה: 258 [שני הבשמים 100ml]

PRINCESS GINA

New member
יקר...אני חושבת..

שגלואו אפטר דארק כבר צריך לעלות לא יותר מ-200 שקל... אני יברר בסניף שלנו מחר ואני יגיד לך.. ופעם הבאה שאת קונה בושם, תבואי ליבנה ואני יקנה לך ב-35% הנחה..

../images/Emo214.gifכמה דברים ../images/Emo24.gif

א.במת תבררי לי, מעניין
ב.ברצינות, כעת יש לי תשלומים לעשרה חודשים [חחחחחחחח], אבל אני בהחלט אבוא ליבנה בשביל 35 אחוזים הנחה

למעלה