הדבר הטוב של היום!

../images/Emo214.gifהדבר הטוב של היום!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

בא לי לעשות פה שרשור כזה כדי לרענן ולחייך את האווירה!
לשם שינוי, היה לי היום ממש תוסס בעבודה. הזמנתי עם כל המחלקה אוכל סיני בחמישים ש"ח
וזה היה שווה כל שקל, אפילו הבאתי לאמא
פעם ראשונה שאכלתי עם מישהי שאני ממש עובדת איתה, והיה ממש נחמד לשוחח איתה
הספקתי לעשות את כל המטלות שהיו לי היום + יותר מזה. עמדתי בלחץ [
] ו.... ברגע שיצאתי מהמקום עבודה חברה באה להפתיע אותי, מזל שהיא לא באה אחרי שניה כי היא הייתה מפספסת אותי..
ואפילו שמעתי את הדיסק של דניאל כשחזרתי הביתה

הדבר הטוב שלי:

אחרי שנשארתי במשכורת סטודנט בעבודה הרבה זמן (גם אחרי שסיימתי ללמוד), היום קיבלתי העלאה חזרה לרמה שהיתה לי לפני הלימודים. זה הספיק להרים לי את המצברוח לכל היום.
בבית, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי מוזיקה כמו שצריך, שמעתי את "חיפה 87", השיר האהוב עליי באלבום. שיר פשוט מדהים, מדהים ועוד פעם מדהים. אח"כ שמעתי את "היי" הנפלא, ולסיום, "ארץ יפה". והפזמון שלו עד עכשיו מתנגן לי בראש... דניאל הזה פשוט תותח!

../images/Emo214.gifמשום מה,

ממש נהנתי לקרוא את ההודעה שלך
אגב, אני ממש אוהבת את היי
אח"כ את "חיפה 87"

תודה! ../images/Emo13.gif

אגב, בתור תרגול שימוש בתוכנת הסאונד שיש לי, אני בונה גרסת קריוקי לשיר "היי". כבר יש לי משהו דומה לשיר "עדיף", רק שאני צריך לשפצר אותה. אני כמובן לא מתכנן להרוויח עליהן כסף (מה גם שאני לא ממש יכול), אבל אולי בעתיד אעלה אותן לאנשהו, לפחות שאנשים יחוו דיעה עליהן.

../images/Emo214.gifהדבר הטוב של חמישי-

שנגמר השבוע ומתחיל הסופשבוע. אלוהים, היום הזה היה פשוט סיוט. כל השבוע הזה היה לי כיף במחלקה, והיום דבר אחד ממש קטן גרם לי לרצות שהיום הזה יגמר כבר..וכעת, כשאני כבר בבית שלי, הכל הרבה יותר טוב
זה כל כך כיף להרגיש שייכת.

למעלה