הזמנה להופעה ב-10.12.07
R Refreshing Menta New member 5/12/07 #3 ../images/Emo126.gif מישהו מפה הולך? אני כנראה כן.. ו.. צריך להזמין מראש? אם אני מזמינה יום חמישי זה טוב? ואיך לעזעזל אני מגיעה לשם?!
../images/Emo126.gif מישהו מפה הולך? אני כנראה כן.. ו.. צריך להזמין מראש? אם אני מזמינה יום חמישי זה טוב? ואיך לעזעזל אני מגיעה לשם?!
T the Girl of Love New member 5/12/07 #5 ../images/Emo214.gifלא צריך להזמין מראש ../images/Emo13.gif צריך פשוט להגיע בזמן ולקנות כרטיס בכניסה.. כדי לדעת איך את מגיעה תשאלי מודיעין של דן...
../images/Emo214.gifלא צריך להזמין מראש ../images/Emo13.gif צריך פשוט להגיע בזמן ולקנות כרטיס בכניסה.. כדי לדעת איך את מגיעה תשאלי מודיעין של דן...
° °°NaTaLi°° New member 6/12/07 #8 תהנו לכם אני אשב בבית ,אשמע את הדיסק , ואדמיין את כפיר מקדיש לי אותם חחחח
T the Girl of Love New member 6/12/07 #9 ../images/Emo214.gifככה זה לא הולך..../images/Emo6.gif תצטרכי להגיע להופעות כדי שהוא יקדיש לך אותם כפיר לא מקדיש לאנשים שלא מגיעים..
../images/Emo214.gifככה זה לא הולך..../images/Emo6.gif תצטרכי להגיע להופעות כדי שהוא יקדיש לך אותם כפיר לא מקדיש לאנשים שלא מגיעים..
M moriboy666 New member 6/12/07 #10 לא נכון הדרדר..הוא תמיד מקדיש שיר לצחי../images/Emo6.gif נטלי כל שאת צריכה לעשות זה להגיב בשלילה וציניות על הדיסק או על הסינגלים ותזכי גם את להקדשה.. אם בא לך על ציניות אני מוכן לתת לך עצות חחחחח
לא נכון הדרדר..הוא תמיד מקדיש שיר לצחי../images/Emo6.gif נטלי כל שאת צריכה לעשות זה להגיב בשלילה וציניות על הדיסק או על הסינגלים ותזכי גם את להקדשה.. אם בא לך על ציניות אני מוכן לתת לך עצות חחחחח
T the Girl of Love New member 6/12/07 #11 ../images/Emo214.gifהצדק איתך ../images/Emo163.gif צחי כבר הפך להיות חלק שגרתי מבחינתי