אני הכנתי היום עוף עם תפוחי אדמה ויין בתנור..
אני מאוד אוהבת להכין את המאכל הזה... תפוחי אדמה קוביות... חלקי עוף... מכינים בלילה.... פפריקה מתוקה כף מרק עוף כף וחצי מלח פלפל לפי הטעם 2 כוסות יין אדום 1/2 כוס שמן רסק עגבניות 2 כפות מים עד שהבלילה לא סמיכה ולא דלילה.... מכניסים לבלילה תפוחי אדמה כל פעם קצת... מערבבים בבלילה ומניחים בתבנית.. כך עד שכל תפןחי האדמה בתבנית. מנקים את העוף ומכניסים לבלילה.. ומוציאים לתבנית....מי שרוצה יכול להוסיף גם ירקות כמו בצל, גזר, פלפל ירוק.ומפזרם על הכל תבלין גריל עוף. שופכים את יתר הבלילה לתבנית... עם לא נכנס... משאירים קצת להמשך. מכסים בנייר כסף מהדקים הייטב ולתנור לשלוש שעות..אחרי שעה וחצי מוציאים את התבנית הופכים את העוף מוסיפים את שארית הבלילה ומכניסים לתנור שוב לעוד שעה.... בחצי שעה האחרונה מורידים את נייר הכסף ומכניסים שוב לתנור