המקוויקנד טיים

sweet shir

New member
מה את מתבכיינת חח לי היה היום 3 שעות רצופות

ביולוגיה עד שעה שישית.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאבל זה כי את בחרת ללמוד ביולוגיה

מה שאומר-נדפקת!!!!!!
סתם,זה לא יפה לזרוע מלח על הפצעים. אני קיבלתי ציון סופי בבגרות ביולוגיה 90! (אז מה אם אני עושה יחידה
ומותר לי להתבכיין כי ספרות בשעה אחרונה יום שישי זה לא מפנק ואטרקטיבי בעליל!

sweet shir

New member
כי ביולוגיה זה מושימושלם3>

אבל לא קשור, הכוונה לא הייתה שיש לי ביולוגיה, הכוונה הייתה שיש לי 3 שעות רצופות של מקצוע בשעות האחרונות ביום שישי, אז שעה אחת זה לא כזה נוראי. גם אם זה ספרות!
מה את מרחיבה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifביולוגיה זה לא מושימושלם

בשום צורה
זה חביב מינוס. סתם אבל אם אתץ נהנית מביולוגיה,אז שיבושם לך
אני מתקשה ללמוד ביום שישי אחרי השעה 11:45 אני מרחיבה תקשורת!

sweet shir

New member
זה בהחלט כן. ../images/Emo23.gif

ביולוגיה וכימיה חח ממש החלטתי להתאכזר בעצמי.XD כן.. 11:45 חוזרים מההפסקה לעוד שעתיים ביולוגיה חחחחח בכלמקרה, אני מתקשה ללמוד בכל יום באופן כללי אז אני יכולה להבין אותך

MadBerry

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo129.gif My McWeekend! :D

מצעד הלהיטים של מקפליי: --
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מלא שירים חדשים ^^ Lifeline - Papa Roach Blood - Papa Roach Scars - Papa Roach Hollywood Whore - Papa Roach Bat Country - Avenged Sevenfold Dancing Dead - Avenged Sevenfold Flash of the Blade - Avenged Sevenfold Trashes and Scattered - Avenged Sevenfold Beast and the Harlot - Avenged Sevenfold Tears Into Wine - Billy Talent Fallen Leaves - Billy Talent
הלהקה המגניבה של השבוע: פאפא רוץ' אבנג'ד בילי טאלנט
קליפ שעשה לכן את זה: Avril Lavigne - Complicated לא מאמינה שזאת הפעם הראשונה שראיתי את זה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טופ מודל לא זוכרת מה עוד ><
משהו שהכעיס אתכם השבוע: --
משהו ששימח: --
משהו שהעציב: --
ציטוטיה: בטוח שהיו כמה, אבל כרגיל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: Beast and the Harlot - Avenged Sevenfold
המלצת השבוע: תתחילו להשקיע בלימודים כמה שיותר מוקדם, זה ישתלם.
התמונה הכי חמה: -- סופשבוע נעים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifוואו,מישהי פה חולה על אבנג'ד!

אני מכירה רק את Afterlife ואת A Little Piece Of Heaven ,אבל ממש הרבה חברים שלי אוהבים אותם

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif חח פחות או יותר ../images/Emo3.gif

אני לא "חולה" עליהם אבל יש להם כמה שירים ממש טובים שאני מכירה ^^ וליטל פיס הוא אחד השירים האהובים עליי שלהם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifא ליטל פיס אוף הבן

זה שיר ממש מוזר וביזארי מבחינת מילים,אבל הקליפ מצחיק אותי עם כל השלדים שאומרים ביי ביי!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif השיר (והקליפ) בהחלט מוזרים ../images/Emo6.gif

אבל אני ממש אוהבת אותו ^^ הוא מהשירים האלה שיש בהם כל מיני חלקים שונים ונחמדים שחוזרים על עצמם, חוץ מהפזמון ^^

Taking on seven years

The holy ghost had left alone .. סטפ אני רוצחת אותך |: מצעד הלהיטים של מקפליי: כ"כ טרנסי
סטאר גירל 3> כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Seven Years - Saosin [acoustic] Everything you're not - Demi Lovato A little bit longer - Jonas Brothers
[ לאדעת אם גם בפורום הזה שונאים אותם , אבל כ"כ לא אכפת לי מה אתם חושבות , כי הם מדהימים וזהו :) ] Whos David - Busted Me against the world - Simple Plan La la - Ashlee Simpson [ מיילס כתבה אותו בטוויטר וממש גרמה לי חשק לשמוע אותו שוב אחרי שנים שלא שמעתי
] Little Miss Obsessive - Ashlee Simpson What if - Ashley Tisdale Eh eh (nothing else i can say) - Lady gaga Paparazzi - Lady gaga Pushin me away - Jonas Brothers הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ג'ונאס סימפל D: קליפ שעשה לכן את זה: שעשה לי את זה XDDDDDDDD סטאר גירל ופליז פליז ראיתי אותם בפעם האלף והם קרעו אותי XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות , בתקווה שזה יתחיל להיות יותר מעניין X: משהו שהכעיס אתכם השבוע:|סגש| המורות המפגרות שלי .___. משהו ששימח: שעדיין לא העירו לי על הגוונים בלי עין רעה SS ; כ"כ מצחיק בבצפר אין יום שלא כיפלי שם ובאמת שלא אכפת לי כבר לבוא לבצפר כ"כ כיפלי |: משהו שהעציב: המורים מלחיצים אותנו בטירוף , כל חומר שאנחנו לומדים עכשיו הוא לבגרות , ואני בלחץ מטורף /= ציטוטיה: חברה שלי, יובל, כתבה על השולחן בבצפר כזה " i <3 Jared " ואפעם לא ידעתי איך אומריםאת השם הזה, אז אני כזה " מי זה ג'ראד ? אם ככה אומרים את זה " ואז חן באה כזה " ג'ראד ? לא נראלי , נראלי זה ג'אריד " " נראלי הוא כושי XDDD " חן : " יובל את אוהבת מחבלים [ ג'אריד זה כ"כ שם של מחבלים XDDD ] כושים ?!!! " XDDD " את הבת של הספרנית ? " " לא .. " " אז איך את כלכך דומה לה ? " XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: מיייילללללללקייי שלייי !!!! המלצת השבוע: בי קול סטיי אין סקול !!! התמונה הכי חמה: להלהלה יש כמה מרגעי התחרפנויות בבצפר

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifthat holy ghost has laft alone XDD

מגיע לך %^&%*^%*& מרוב שאני חופרת עליו לקרן היא התחילה לשנוא את הלהקה XD

למעלה