המקוויקנד טיים

McLife135

New member
../images/Emo55.gifתחדשי על הבית (??) חחחחחח

רציני כל הבתים בקנדה נראים אותו דבר O: חצי טורונטו (או לפחות איפה שדודים שלי גרים) נראית ככה!! חחחחחחחחח אוףף כל כך באלי קנדה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifתודהD:

חחחחחחחחחחח כה.
בהרבה שכונות הבתים דומים בגלל שבדרך כלל כל הבתים נבנו מאותו הקונטראקטר..(לא זוכרת איך זה בעברית..XD)

sweet shir

New member
תמותייי בגללך כל הערב היה תקוע לי בראש איי

גוטה פילינג!! סתם אל תמותי, אני חולה לך על הטוסיק.333> איך היה ביצפר?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחח מצחיקה את.../images/Emo6.gif

בצפר היה...משעמם. XD איו, משמיעים עכשיו מיילי סיירוס ברדיו. איזה שיר גרוע! XD

../images/Emo146.gifואיי כ"כ רואים שזה חו"ל. ../images/Emo6.gif

נסטיה איזה כיףלך#@$@# הביתנראה אחד השווים
תתחדשי
לב|

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifLet's start a riot !!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
טו קלוז פור כומפרוט פאלינג אין לאב באבל ווראפ נוט אלון טרנסי קוראפטד פייב קלורס ועוד מלא
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
סואסין - סוון ירס בגרסא הרגילה [מור XDDDDDDDD] טרי דייס גרייס - ריוט טרי דייס גרייס - פיין טרי דייס גרייס - פאלינג טרי דייס גריס - הום גרין דיי - 21 גאנס אואזיז - סטופ קריינג יור הארט אאוט אואזיז - וונדרוול ליידי גאגא - פפארצי [כוסאמווק אני שונאת אותה בכל עמקי נשמתי אבל חברה שלי נדבקה לשיר קשות והדביקה אותי בפזמון !!!!
] [סליחה על העברית, איינלי כח לכתוב באנגלית XD]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי , טרי דייס גרייס , גרין דיי , סואסין
קליפ שעשה לכן את זה:
רציני , "עשה לכן את זה" XDDDD כל מיני
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
זאק וקודי כ"מ עונה שלישית השרדות 3 [וואי איזה אנשים מפגרים יש העונה] האנה מונטנה המכשפים מווברלי פלייס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהחליפו לנו מחנכת והזאתי שיש לנו עכשיו מלחיצה רצח >< השכבה שלי הילדים של שכבת ז' ניראים כמו ילדים בכיתה א' עם תסמונת דאון וזה מעצבןןןן כי הם נמוכים אחושרמוטה XD
משהו ששימח:
ממ...
משהו שהעציב:
לא היה
ציטוטיה:
~לי וליניב משעמם בשיעור תנ''ך אז אנחנו בוהים במיכאל, כל השיחה הייתה רצינית לגמרי XD~ יניב: "הוא ניראה עצבני....אולי הוא במחזור" אני: "תמיד ידעתי שיש לו חור במקום צינור" יניב: "אולי יש לו חור וגם צינור" אני: "כמו לליידי גאגא !!!" יניב: "זה אומר שהוא יכול לעשות סקס עם עצמו" ~ ~בשיעור אחד תקעתי עט בקלמר וסגרתי את הריצ'רץ' והעט עמד כזה ואז סגרתי את הריצ'רץ' בקלמר של יניב והשארתי קטע קטן ואז התחלתי להכניס את העט לשמה והוספנו את הקלמר של מיכאל והלכה שם אורגיה בין קלמרים XDDD~ יום למחרת - -אני נכנסת לכיתה בבוקר- "יניב !!!!!! הקלמר שלי בהריון מהקלמר שלך !!!!!!" וצרחתי את זה חזק מידי ושמעו אותי בכל השכבה וכולם כזה מסתכלים עלי ואני מזה מתפדחת XDDD ~ ~יניב מתחיל לשאול אותי על מחזור והריון וכאלה בשיעור אחד~ [אין, שיעורים עם יניב זה הדבר הכי קורע בעולם XD] "רגע ומה הסימנים אצלי אם אני מכניס מישהי להריון?" [הסברמי לו לפני שאם לא מקבלים מחזור בכלל בכלל אז אי אפשר להכנס להריון] אני אומרת בשיא הרצינות כי הייתי מרוכזת בשיעור [ט'חח]: "אתה לא קשור, אתה תמיד יכול להכנס להריון" ~קולטת מה אמרתי~ "רגע, מה? Oo"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מתנגן לי בראש הפזמון של פפארצי כוסאמווו %$%&$&^ XD
המלצת השבוע:
תעשו אורגיה מקלמרים D:
התמונה הכי חמה:
סתם תמונה אקראית ששמרתי מהימים האחרונים
אבל הוא חמוד *~*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהציטוטיםם XD

לילך את לא חכממה במיוחד!! XDDD תגידי עם יובל? והטוסיק - דני - הסקסי שלו?
בוחעחעחע

McLife135

New member
../images/Emo55.gifקרן? O_O למה שרשרת את הקטע על יובל

לפה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifOMG אופפס XDDDDDD

הייתי בטוחה שזאת ההודעה שלךךך O_O מה לעזעזל עבר עלי?! XD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר מדברים על יובי =] אז הוא ממש התלהב מזה שאמרתי לו שיש לו תחת סקסי שדומה לתחת של דני XDDD הוא התלהב מזה כל היום
צילמנו אותו בשיעור תנ"ך והוא כולו כזה 'לאלא אני מרשה לצלם רק את התחת!' חחחחחחחח וכל פעם שהוא בא להדליק את המזגן בשיעור מתמטיקה הוא תוקע את התחת שלו בפנים שלי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאז את יכולה לצלם כשהוא עושה את זה ../images/Emo8.gif

חחחחח, הפך את התחת שלו לסלבבבבבב XD זהרי שלא תצטרכי עוד לשלם לו בסוף XD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחס וחלילה! יובל לא ייקח ממני כסף! חחחח

ואוי את יודעת מה יהיה מצחיק?! חחחחחחחחחח פתח קבוצה בפייסבוק 'גמאני חושב שליובל יש תחת סקסי XD' ואוי בקשהה!! אם אני אפתח כולם יצחקו עליי אבל אותך אפחד מהשכבה שלי לא מכיר! כאילו חוץ מהבנות בפורום XD

../images/Emo73.gifחחחחח גם קרן ראתה את הטוסיק של יובל ../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDD אבל עכשיו הוא חש שיש לו טוסיק יפה!

למעלה