../images/Emo80.gifLet's start a riot !!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
טו קלוז פור כומפרוט פאלינג אין לאב באבל ווראפ נוט אלון טרנסי קוראפטד פייב קלורס ועוד מלא
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
סואסין - סוון ירס בגרסא הרגילה [מור XDDDDDDDD] טרי דייס גרייס - ריוט טרי דייס גרייס - פיין טרי דייס גרייס - פאלינג טרי דייס גריס - הום גרין דיי - 21 גאנס אואזיז - סטופ קריינג יור הארט אאוט אואזיז - וונדרוול ליידי גאגא - פפארצי [כוסאמווק אני שונאת אותה בכל עמקי נשמתי אבל חברה שלי נדבקה לשיר קשות והדביקה אותי בפזמון !!!!
] [סליחה על העברית, איינלי כח לכתוב באנגלית XD]
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי , טרי דייס גרייס , גרין דיי , סואסין
קליפ שעשה לכן את זה:
רציני , "עשה לכן את זה" XDDDD כל מיני
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
זאק וקודי כ"מ עונה שלישית השרדות 3 [וואי איזה אנשים מפגרים יש העונה] האנה מונטנה המכשפים מווברלי פלייס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהחליפו לנו מחנכת והזאתי שיש לנו עכשיו מלחיצה רצח >< השכבה שלי הילדים של שכבת ז' ניראים כמו ילדים בכיתה א' עם תסמונת דאון וזה מעצבןןןן כי הם נמוכים אחושרמוטה XD
משהו ששימח:
ממ...
משהו שהעציב:
לא היה
ציטוטיה:
~לי וליניב משעמם בשיעור תנ''ך אז אנחנו בוהים במיכאל, כל השיחה הייתה רצינית לגמרי XD~ יניב: "הוא ניראה עצבני....אולי הוא במחזור" אני: "תמיד ידעתי שיש לו חור במקום צינור" יניב: "אולי יש לו חור וגם צינור" אני: "כמו לליידי גאגא !!!" יניב: "זה אומר שהוא יכול לעשות סקס עם עצמו" ~ ~בשיעור אחד תקעתי עט בקלמר וסגרתי את הריצ'רץ' והעט עמד כזה ואז סגרתי את הריצ'רץ' בקלמר של יניב והשארתי קטע קטן ואז התחלתי להכניס את העט לשמה והוספנו את הקלמר של מיכאל והלכה שם אורגיה בין קלמרים XDDD~ יום למחרת - -אני נכנסת לכיתה בבוקר- "יניב !!!!!! הקלמר שלי בהריון מהקלמר שלך !!!!!!" וצרחתי את זה חזק מידי ושמעו אותי בכל השכבה וכולם כזה מסתכלים עלי ואני מזה מתפדחת XDDD ~ ~יניב מתחיל לשאול אותי על מחזור והריון וכאלה בשיעור אחד~ [אין, שיעורים עם יניב זה הדבר הכי קורע בעולם XD] "רגע ומה הסימנים אצלי אם אני מכניס מישהי להריון?" [הסברמי לו לפני שאם לא מקבלים מחזור בכלל בכלל אז אי אפשר להכנס להריון] אני אומרת בשיא הרצינות כי הייתי מרוכזת בשיעור [ט'חח]: "אתה לא קשור, אתה תמיד יכול להכנס להריון" ~קולטת מה אמרתי~ "רגע, מה? Oo"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מתנגן לי בראש הפזמון של פפארצי כוסאמווו %$%&$&^ XD
המלצת השבוע:
תעשו אורגיה מקלמרים D:
התמונה הכי חמה:
סתם תמונה אקראית ששמרתי מהימים האחרונים
אבל הוא חמוד *~*