הפרק היומי-יום שלישי

../images/Emo214.gifהפרק היומי-יום שלישי../images/Emo44.gif

ממש עוד שתי דקות מתחיל הפרק ואפחד מכם לא טרח לפתוח את השרשור היום, הא?
אני ממש רוצה כבר לראות איך יתקדמו העניינים, מקווה שיהיה פרק לא פחות טוב מהפרק של אתמול.. *יש ציפיות* צפייה מהנה לכולם, אל תשכחו לחזור ולשתף את דעתכם בנודע לפרק
..

2Smile

New member
איזה פרק ענק..!!

קטיה המסכנה, איך אנדריי צרח עלייה. אבל היא לא בגדה בחברות שלה, ולא אמרה לו מי פלט את הסוד... אבל אח"כ הגיע הקטע הכי טוב, אנדריי מינה את קטיה לעוזרת האישי שלו - רשמית!! אבל תמיד האלכסנדר הזה, הוא תמיד מריח משהו... ומתחיל לחקור (תמיד דוחף את האף שלו..) אבל איזה מזל שהמרגל שלו לא יצליח לקחת העתק... קטיה יושבת במשרד שלה ועובדת.. :))))

white angels

New member
נכון לאלכסנדר יש קול מצחיק?

אני פשוט נקרעת מהדיבור שלו חחח
שחקן טוב

../images/Emo214.gifאני מחכה כבר למחר ../images/Emo9.gif

היה פרק נחמד, אהבתי במיוחד את ה"ישיבה" של כל הצוות. ואני ממש ממש שונאת את הרעים. ^נשמעת כמו ילדה קטנה^

white angels

New member
פרק חביב

וואי קירה הזאתתת עולה לי על העצביםם
איך היא השפילה את הבנות..וקטי נאמנה היא לא אמרה מי פלטה את הסוד..
אנדריי כרגיל הציל את העניינים
והראה לקירה מי באמת שולט בחברה
קטי צריכה להיזהר עכשיו..
הרבה אנשים מקנאים בה..

m a r i n i

New member
לא ראיתי תפרקק =\\

הייתי בקניוןן.. למי בא לספר לי מה היה ?!
חח

white angels

New member
ממ

ויקה בכתה לקירה שהבנות העליבו ופגעו בה אז היא עשתה ישיבה עם מנהל כוח האדם והם נתנו לכל אחת נזיפה בתיק האישי ואזהרה בגלל שהן איחרו מארוחת הצהריים..גם ויקה קיבלה אזהרה ונזיפה בגלל שהיא התגרתה בהן ובגלל שאנדריי התלונן שהוא תמיד מגיע לפניה.. אנדריי הודיע בישיבה הזאת של הבנות שקטי תהיה העוזרת האישית שלו..היא צריכה לשנות את המספרים בדו"ח כי אז כולם יגלו שהחברה בחובות ועלולים להעיף את אנדריי מהניהול אז היא יושבת במחשב ועובדת על זה..ויקה והמנהל כספים הזה רוצים לגרום לקטי להיראות רע בעיני כולם אז הם מתכננים לשכפל את הדו"ח כי המנהל מעביר את זה לאלכסנדר(הוא המרגל שלו) אה ואלכנסדר בא לרחרח כי הוא שמע משהו על הדו"ח..וזהו לא היה עוד משהו חוץ מזה.

m a r i n i

New member
תתתתתווווווווווודהההההההה

תודה שסיפרתת =]] אני רואה שהיה פרק מענייןן.. חבל שפיספסתי =[[ אבל לונורא תודה שסיפרת :)

m a r i n i

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בטעות הגבתי לשרשור של הפרק של היווםם.. וזה שרשור של הפרק שיהי היוםם חחחחח

למעלה