הפתעה! שמרתי את התמונה הזאת במיוחד לימים "שקטים" יותר... מקווה שתאהבו
T the Girl of Love New member 4/7/07 #1 ../images/Emo214.gifהפתעה!../images/Emo77.gif שמרתי את התמונה הזאת במיוחד לימים "שקטים" יותר... מקווה שתאהבו
../images/Emo214.gifהפתעה!../images/Emo77.gif שמרתי את התמונה הזאת במיוחד לימים "שקטים" יותר... מקווה שתאהבו
T the Girl of Love New member 4/7/07 #4 ../images/Emo214.gifשום מכירים ושום ראיתם! הבאתי לכם תמונה אחת כזאת! זאת תמונה שניה שצילמתי, שימו לב שבתמונה הזאת הלוי לא מחייכת. רגע, אולי אני כל כך עייפה שהתבלבלתי והעלתי אותה כבר בעבר? אוח סליחה על ההפרעה?
../images/Emo214.gifשום מכירים ושום ראיתם! הבאתי לכם תמונה אחת כזאת! זאת תמונה שניה שצילמתי, שימו לב שבתמונה הזאת הלוי לא מחייכת. רגע, אולי אני כל כך עייפה שהתבלבלתי והעלתי אותה כבר בעבר? אוח סליחה על ההפרעה?
• •°•CoRaL•°• New member 4/7/07 #5 ../images/Emo6.gif תעלי את שתיהן הודעה אחרי השניה שנראה את ההבדל P:
ד דיימונדז בעצמות New member 4/7/07 #6 ../images/Emo210.gifשמת פעם את ההיא שהלוי מחייכת ואני חושבת שראיתי גם את זו. אבל אלה כן שתי תמונות שונות. וקורל, שרצתה את התמונה השניה...
../images/Emo210.gifשמת פעם את ההיא שהלוי מחייכת ואני חושבת שראיתי גם את זו. אבל אלה כן שתי תמונות שונות. וקורל, שרצתה את התמונה השניה...