השבוע נגמר, הסיכום מתחיל!

../images/Emo214.gifהשבוע נגמר, הסיכום מתחיל!

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה?
אני נוסעת לישון אצל חברה שלי בדרום, אז תשמרו על הפורום
!
[וזה לא אומר שאני לא אכנס לפה
]

white angels

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע- ממ השיר שקטיה שרה בקריוקי
שיר מהמם
irina dubcova-o nem ועוד שיר של הזמרת: irina dubcova-medali
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פיצה..וגם סלט יווני
בילוי השבוע שלי-היומולדת של אח שלי
הלכנו למסעדה
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי והזר. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- הלכתי עם אימא שלי ועשינו שופינג בעיקר של בגדים
קניתי סריג חדש
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ממ אין משהו שהייתי מוותרת עליו.. תכנונים לשבוע הקרוב-לעשות את ה3 פרקים הראשונים של סוציולוגיה
שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה? בד"כ נחה בסופשבוע אבל הפעם כנראה שאתעסק בעבודה בסוציולוגיה
,שבוע הבא הדד ליין של המשימה שקיבלתי אבל שום דבר עוד לא בטוח.. הדרו'ש תהני אצל חברה שלך
מבטיחה לשמור על הפורום חח
שבת שלום לכולם תהנו בסופשבוע :]

עונה:]

שיר השבוע- השיר שקטיה שרה בקריורי & שאני איתך-זהבה בן ועופר לוי [ חח איזה שילוב שיר ברוסית ודיכאון
] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-סלט אחד משו טעים
בילוי השבוע שלי-ממממ לא היה כולכך משו ניראלי שיהי היום במסיבה של חברה שליי..
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי וסוד של אהבה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-היה שבוע חרא
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על הכלל.. תכנונים לשבוע הקרוב-שהכל יסתדר איכשהו וללמוד למבחנים
שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה?מממ היום יש מסיבה לחברה שלי ואז חברה אחרת שלי יושנת אצלי ואז ניצא וזההההה אז לא ייהי לי כולכך זמן ללמודים רק לבלותתתת
הדרי תהני אצל חברה שלך תעשי חיייים
נשמור על הפורום
סופשבוע מהנה לכולםם תהנוו מלאאאא
שבת שלום ומבורך

panci thet i

New member
עוד שבוע טס לו

שיר השבוע- nails for breakfast and tacks for snacks של פאניק חרשתי עליו וגם עכשיו אני שומעת אותו חחחח המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פופקורן (נאמי) בילוי השבוע שלי-לא שזה ממש בילוי אבל הייתי אצל סבתא שלי:) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת.... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אין כזה השבוע היה ממש משעמם דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הייתי מוותרת בשמחה על זה שנסעתי עם אמא שלי לעשות דרכון חדש (בגלל שהתור היה שנתיים) תכנונים לשבוע הקרוב-אין בנתיים שאלת הבונוס-אתם לומדים בסופ"ש, או שאתם מקדישים אותו למנוחה? מקדישים למנוחה (אז בשביל מה יש לעזזל סופישבוע אם לא מקדישים למנוחה?!)

למעלה