השבוע שנגמררר היה כזה גררררר

../images/Emo214.gifהשבוע שנגמררר היה כזה גררררר ../images/Emo3.gif

שיר השבוע-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- שיהיה לך שבוע מאושר

white angels

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif..עונה

שיר השבוע-sorry little sarah דבר טוב שהיה השבוע-סיימתי עם חיבוררררררר
דבר מבאססססס שהיה השבוע-אזרחותת
חיבור
תכנית שצפית בה השבוע-קטי,תשוקת הנצים בילוי השבוע-יש מצב היום..עוד לא יודעת. יש תכניות לשבוע הבא?לימודים,ואולי משהו לשבועות
מאכל השבוע-הלחמניות שסבתא שלי עשתהה
סקופ השבוע-יום לפני המתכונת באזרחות,תוך 3 שעות התארגנה כל השכבה שלי וחתמנו על עצומה לדחות את המתכונת באזרחות,בסופו של דבר הצלחנו לדחות אותה ביום
גאה בשכבה שלי
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-בזכות המורה "החמודה" שלי לסוציולוגיה אני צריכה לתקן עכשיו חצי עבודה והייתי בכלל בטוחה שאני בדך לסיים אותה! רררר
סיוט השבוע-המתכונת באזרחות
חלום השבוע-לא זוכרת חלומות
סופשבוע נפלא לכולם ובהצלחה למי שיש בגרויות שבוע הבא

m2love

New member
עונה..../images/Emo13.gif

שיר השבוע-hoobastank-the reason דבר טוב שהיה השבוע-עשיתי שופינג
דבר מבאססססס שהיה השבוע-המיצב במתמטיקה..לא עשיתי איזה שמונה עמודים מתוך שלושים
תכנית שצפית בה השבוע-קטי:] בילוי השבוע-אתמול במסיבה של דוד שלי חח.. יש תכניות לשבוע הבא?לגמור את כל המבחנים..נשאר רק מיצב באנגלית ובהבעה,ומבחבן במדעים..ולצאת לריצה כל יום חח מאכל השבוע-שניצל בציפוי מיוחד כזה חח
סקופ השבוע-מממ..שדיברתי הרבה בטלפון ויצא לי חשבון 370 שקל חח..אז ביום שישי לפני שבוע אז אבא שלי עשה לי ביג טוק והיה שם 100 שקל לשיחות..אז אתמול גיליתי שכל הכסף נגמר חחח..כמה דיברתי
אוווף עד סוף החודש אין לי שיחות.|: הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-חחח איזה קטע אחד שהיה אתמול.. סיוט השבוע-המיצב במתמטיקה.. חלום השבוע-וואי כל השבוע חלמתי חלומות מהזה הזויים..אתמול חלמתי חלום מהזה מוזר אין לי כוח לתאר מה היה שם..אבל מי שירצה לדעת שישאל אני אספר בכיף חח
שבת שלום
ושיהיה לכם סופשבוע מהנה ורגוע:] תעשו חיים ותבלו.. ובהצלחה בלימודים

ludashit

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע- "רבי נחמן נחמן מאומן , נחמן מאומן , רבי נחמן מאומן"!!.....
דבר טוב שהיה השבוע- חברה שלי התחתנה!!
עשיתי בגרות בע"פ במדע המדינה והבוחנת אמרה שהייתי מצויינת , שבוע הבא תוצאות... דבר מבאססססס שהיה השבוע- לא היה... תכנית שצפית בה השבוע- ראיתי רק פרק אחד של קטי.... בילוי השבוע- בחתונה , היה ממש יפה.... ועשיתי שופינג לכבוד החתונה , וגם הסתפרתי.... יש תכניות לשבוע הבא? ללמוד לבגרות הבאה , ולעבור את הבגרות באנגלית ביום שני.... מאכל השבוע- עוגה שחבר שלי הכין לי..... סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- מישהיא באה אלינו לחברה בשביל להתקבל לעבודה , קיבלנו אותה , ואז בחתונה אנחנו (הבנות) רואות אותה ולא מבינות מה קורה פה , ואז מסתבר שהיא אחותו של החתן!!! חחחחחחחח זה היה קורע...... סיוט השבוע- לא היה....

white angels

New member
יאא גם את עושה בגרות באנגלית?

איזה שאלון את עושה? אני עושה את G.

ludashit

New member
c, d, e

למרות שיש לי ציון עובר , אבל ניחא......... נעשה עוד פעם!!! אבל הפעם יש לי התעלמות משגיאות כתיב בחיבור שצריך לכתוב!! רק שאין לי מושג מאיפה אני משיגה עכשיו רדיו עם קלטת ומילון אוקספורד!!!!

white angels

New member
אם אני לא טועה..

הבוחנים מביאים רדיו ואת בכלל לא צריכה קלטת,אסור להקליט את הקטע שמיעה,מי שמקליט פוסלים לו את הבחינה. את יכולה להביא כל רדיו שיש לך בבית,העיקר שיש לו רשת א' או ג' אלה התחנות שמשדרים בהם את הבנת הנשמע בד"כ. אבל אוקספורד את חייבת להשיג,תקני בסטימצקי,צומת ספרים או כל רשת ספרים,בטוח יש להם..או שתשאילי ממישהו שיש לו. בהצלחה

למעלה