ורד, מה אמרת אני מבקשת שהפעם זה יהיה מצחיק ז"א, זה חייבת להיות מצחיק התמונה הזאת בהצלחה
ת תפוזיטלי New member 10/9/06 #1 ../images/Emo214.gifורד, מה אמרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אני מבקשת שהפעם זה יהיה מצחיק ז"א, זה חייבת להיות מצחיק התמונה הזאת בהצלחה
../images/Emo214.gifורד, מה אמרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif אני מבקשת שהפעם זה יהיה מצחיק ז"א, זה חייבת להיות מצחיק התמונה הזאת בהצלחה
נ נ ו נ י י י י New member 10/9/06 #4 בעצם../images/Emo6.gifיותר נכון ככה../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif גב' לוי, אם עוד פעם אחת תפדחי אותי ככה בחדר הלבשה, לא תכנסי לכיתה עד שהורייך יזומנו לסטודיו!
בעצם../images/Emo6.gifיותר נכון ככה../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif גב' לוי, אם עוד פעם אחת תפדחי אותי ככה בחדר הלבשה, לא תכנסי לכיתה עד שהורייך יזומנו לסטודיו!
מ מ א י י ק New member 10/9/06 #5 *בתוכן*../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif משקפופרית..."אמרתי לך לא לשבת קרוב מידי לטלווזיה נכון?!" חלשלוש
*בתוכן*../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif משקפופרית..."אמרתי לך לא לשבת קרוב מידי לטלווזיה נכון?!" חלשלוש
R Redemption Song New member 10/9/06 #7 ../images/Emo3.gif "טלי לוי, כמה פעמים אני צריכה להגיד לך שהמשקפיים (צלצול) האלה הם בשבילי?"
ת תפוזיטלי New member 14/9/06 #9 והמנצח/ת הוא..היא..הוא..היא..../images/Emo106.gif שילי the one ממש אהבתי.. גם את של נג אהבתי אבל את כבר היית
והמנצח/ת הוא..היא..הוא..היא..../images/Emo106.gif שילי the one ממש אהבתי.. גם את של נג אהבתי אבל את כבר היית
ש שילי the one New member 17/9/06 #10 חחח רק עכשיו ראיתי שזכיתי... צריכים להודיע לי על דברים כאלה חחח טוב אני אחפש תמונה ואפתח...