זה או זה

../images/Emo214.gifזה או זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הפעם השרשור צריך להיות קשור (יכול להיות בעקיפין, דרך דברים שהוא עושה, יכול להיות בדברים שקשורים אליו אישית) לדניאל סלומון
שירים על אהבה, או שירים שמספרים על העבר שלו? (ולא לשכוח להמשיך עם משפט אחר..
)

וואו שני דברים כלכך אמיתיים אצלו....קשה ממש..

אבל על עצמו אני יותר מתחבר כי קורים דברים דומים גם אצלי.. הדיסק הראשון השני או השלישי...?

../images/Emo214.gifלבן../images/Emo99.gif

"רבות הדרכים" או "חיפה 87"? (ניסיתי שיהיה קשר, כאילו שהתשובה שלכם לא רטורית...
)

../images/Emo214.gifברור שעדיףףףףףף../images/Emo99.gif

יא, עשית לי חשק!!
אז עדיף להשאר בפורום דניאל סלומון
דניאל שר עם מישהו, או לבד? (שוב הכי רטורי שבעולם..)

אוףף אני לא מבין תקטע של הרטורי...

ביחד... אני פשוט הרבה יותר אוהב דואטים מסולואים... כל העסק או רק עם פסנתר?

../images/Emo214.gif רק עם פסנתר[אינטימי../images/Emo99.gif]

לא הבנתי, אתה לא אמור להיות בטיול?
רטור= הכוונה לשאלה מובנת מאליה, שהתשובה לשאלה ברורה. כמו למשל ששאלתי "רבות הדרכים או חיפה 87", וידעתי שכולכם מתים על חיפה 87
השיר מישהו לרוץ איתו- בתוך דיסק או מחוץ לו?

../images/Emo214.gif../images/Emo12.gifראשים לזנבות!../images/Emo99.gif

דניאל סלומון עם אביב גפן, או עם דנה עדיני? (ניסיתי להיות מקורית!)

עם אביב גפן

לטיול יצאנו רק בחמש וחצי(בערב).... חזרנו אתמול בערך בשבע..היה פיצוץ!!!! ואז ישנתי משמונה עד עשר!!!!! היה שווה... דיסק או הופעה

זה השיר איתו אני מתעורר כל בוקר!

זה לא גדול לפקוח את העיניים למילים "נולד עוד בוקר מצירי הליל"?

../images/Emo214.gifחחחחחח אם כבר שירים מעוררים..

אז אחרי שראיתי את "טוויסט" באח הגדול, אני ממש רוצה להשיג את השיר כדי שזה יהיה השעון המעורר שלי
הייתה תקופה שהייתי שמה שירים מעוררים, ואז הייתי מתעוררת כאילו זרקו עלי רימון
וכעת יש לי סתם מנגינה של הפלאפון..
זה בהחלט גדול, בכלל! להתעורר עם שיר של דניאל סלומון, כי רבים מהם מתחילים רגוע ולא קופצניים מדי..

LOLI152

New member
למה אני דווקא צריכה קופצניות..

אחרת זה יזכה להתעלמות...XD יש לי רשימת שירי בוקר--- בכללי הפכתי לבן אדם לא ממורמר, ומכך גם הפכתי בן אדם של בוקר. חסל מרמור בוקר! אני שמה.. משינה.. ביטלס.. שירים מקפיצים.. לשעון מעורר אבל למי שאוהב רגוע וכייפי יש את here comes the su.. שזה ממש כייפי לקום איתו.. או im yours... שזה גם כייפי להתעורר איתו.. והכי הכי הכי- dont woory be happy-הפייבוריט מרשימת הבוקר.. דניאל סלומון נשמר לרגעים אחרים. היום נגיד, הוא אירח לי חברה בזמן שיעור מתמטיקה. היה נפלא.

../images/Emo214.gifיש מצב שאת חמודה ויש לך מסנג"ר?

(מה הקשר?
) ויש מצב שאת מוסיפה אותי במסנג"ר? ויש מצב שאת תשלחי לי את השירים האלו, כי אין לי אימיול במחשב!? ואז יהיה מצב שאני מעבירה את השירים לפלאפון ויהיו לי צלצולי שעון מעורר יותר מגניבים ואז אולי גמאני אהיה אופטימית בבוקר?!!!11111 |מתה עליך|

LOLI152

New member
גם לי אין אמיול!!

אני נ-ג-ד-!! אבל יש לי את השירים האלה.. שהעתקתי מהדיסקים למחשב כדי להעביר לאמפי.! (ביטלס זה שולט.:)- להיות בעלת דיסקים של ביטלס- עוד יותר.) בכיף!:) [email protected]

../images/Emo214.gifאיזה מזל שיש לי אותך ../images/Emo99.gif

היום בשעות אחה"צ אהיה במסנג"ר ואוסיף אותך

למעלה