זכו לאהוב- פרק ראשון

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק ראשון../images/Emo214.gif

אוקיי...הפיק הראשון שלי אז אל תצפו ליותר מידי אני לא מוכשרת כמו שאר הבנות שפרסמו את הפיקים המדהימים שלהן שלכולם התמכרתי
תאחלו לי בהצלחה...חחחח.. [וכמובן שקיבלתי אישור לפרסומו...חחח..] הנושא:כמובן איך לא- אהבה, איימי עוזבת את ביתה וטסה ללונדון שם היא פוגשת את אהבת חייה, יש מכשולים אבל בסוף....טוב את זה אני לא אגלה :]] דמויות: איימי, הדמות הראשית ועוד כמה קרציות..חחח.. פרק ראשון ! איימי כ"כ התרגשה היא לא האמינה שכרגע היא אורזת את בגדיה האחרונים לטיסה.הדירה שלה נמכרה. איימי הייתה רגילה כזאת...עיניים חומות,שיער חום רזה. היא סיימה לארוז את המזוודה,סגרה אותה ופנתה לעבר הדלת, היא פתחה את הדלת, הסתובבה לאחור וראתה את הדירה ריקה מתוכן כמעט חדשה היא חייכה. איימי קיוותה שהחיים שלה ישתנו עכשיו כשהיא עוזבת,אולי תמצא אהבה חדשה, אולי תהיה יותר מאושרת, אולי יקרו דברים ש... היא צחקה, נישקה את המזוזה ונעלה את הדירה שלה. "ביי אני אתגעגע !!" איימי נישקה את אימה בחוזקה וידעה שלא תראה אותה עוד הרבה זמן. "אל תשכחי להתקשר כשאת מגיעה אני רוצה לדעת שהתמקמת ומצאת את הדירה ושהכול בסדר איתך" אימה דיברה בהתרגשות. "אני אסכם איתך עכשיו שכל יום אני אתקשר אלייך פעמיים, בבוקר ובערב טוב?" איימי רצתה להרגיע את אמא שלה. "ברור !, את חייבת להתקשר בבוקר אני רוצה לבלות את שאר היום בידיעה שהכול בסדר ו-לסיים את היום בידיעה שהבת שלי שלמה ובריאה זו בכל זאת ארץ זרה...זאת לונדון!" אמרה ואיימי חשבה שעוד שנייה היא תציע להצטרף אליה וראתה שאביה עומד לדבר ונאנחה. "תשמרי על עצמך ילדה אל תעשי שטויות ואל תבזבזי כסף על שטויות, ראינו מה היה איתך בפעם הקודמת שטסנו לפה וקנית מחזיקי מפתחות ודברים שנזרקו אח"כ" "זה לא יקרה שוב,מבטיחה" איימי צחקה "טוב יאללה תיפרדי לשלום מאחיך ותלכי תקני מהדיוטי-פרי את מה שרשמנו לך" הוא הגיש לה דף והיא שמה לב שלאמא שלה היא צריכה לקנות לפחות 30 מוצרים לאבא שלה בסביבות ה-20 מוצרים ולאח שלה משחקים. פיה התרחב בתדהמה כשקראה אילו מוצרים היא צריכה לקנות. "ותזכיר לי בכמה זמן אני אמורה להספיק לקנות את כל המוצרים האלו?!" שאלה בהלם "אממ...בשעה-שעה וחצי,את תספיקי אין הרבה מה לקנות" הוא חייך ואמר זאת בציניות. "טוב...יאללה אח קטן וקרצייה שלי תביא את הכסף שלך ואני אקנה לך משהו" היא נתנה לאחיה מכה קטנה בכתף,והוא נעמד,רצה להראות שהוא גברבר הוא שלף את הכסף ואז... אז הגיע הפרצוף העצוב שלו... "מה אתה חושב שאתה עושה?! מביא לי רק דולר אחד?? מה אני אמורה לקנות לך בדולר אחד?? גלידה?? אפילו לגלידה זה לא יספיק !" איימי צחקה ונופפה בשטר הדולר היחיד שהביא לה. "טוב נו קחי אבל תקני לי משהו גדול" הוא הושיט לה כמה שטרות והפרצוף שלו נעשה לעוד יותר מבואס. "טוב תשמע...כסף בא וכסף הולך אבל אל תדאג אני אקנה לך משהו שווה טוב?" איימי נתנה לו חיבוק ונשיקה והוא מהרגלו שפשף את לחיו והוציא לשון כאילו שהוא נגעל. איימי צחקה נתנה לכולם חיבוק אחרון והתרחקה מהם.
בהודעה הבאה פרק שני

../images/Emo214.gifפרק שני ! ../images/Emo214.gif

היא עברה על הרשימה וסימנה ב-וי את מה שקנתה,כמעט שהספיקה לקנות הכול. משהו הסיט את תשומת ליבה, ומבלי לשים לב היא התחילה למלמל שיר היא הסתכלה מסביב מנסה להבין מאיפה השיר שהיא אוהבת מגיע,השיר נעצר והיא הסתכלה למעלה וראתה טלוויזיה ואת השיר Please please של מקפליי מושמע ב- Mtv hits היא חשבה לעצמה איזה חמוד דאגי כשראתה את האחות בקליפ מאכילה אותו והפרצוף שהוא עשה והיא חשבה לעצמה כמה היא הייתה רוצה להתחלף איתה.והיא נאנחה. ואז חיוך ענקי התפשט על פניה-אחרי כמה שניות היא מחקה את החיוך כי נזכרה שיש אנשים שמסתכלים והיא לא רצתה לדעת איך היא נראית...ומה אנשים אחרים חושבים עליה,היה אכפת לה מה אנשים אחרים חושבים עליה...ולפעמים זה היה יותר מידי. "סליחה...סליחה..." היא עברה דרך האנשים וניסתה לפלס את דרכה מחפשת איפה המקום שלה "סליחה..סליחה..." תיק פה,ילד קטן שם,דוס פה,תמני שם. היא מצאה את המקום שלה, והיא נכנסה לבפנים מכווצת את הבטן נצמדת למושבים שלפניה ו....מתיישבת וליד מי? היא שמה לב שהתיישבה ליד מישהו שנראה טוב,ממש טוב.היא שמחה שלא נתקעה ליד אותם אנשים שמתלוננים על כול דבר... היא התמקמה בדקה היא וידאה שלא שכחה כלום שמה את הכול במקום שלו ונאנחה. "היי" זה שישב לידה אמר במבטא שלא היה מוכר לה "היי" "את מישראל?" היא נלחצה,בחיים לא דיברה עם מישהו שהוא בעצמו דובר אנגלית חוץ מהבגרות שלא הייתה לה ברירה אלא לדבר,אבל גם עכשיו אין ברירה היא בדרך ללונדון,היא חייבת להשתלט על השפה. "כן" היא שמחה שלא עשתה לעצמה פאדיחות והייתה בטוחה שהפה שלה יבש מכדי לדבר. "נעים מאוד, ג'ייק" ג'ייק הושיט לה את ידו "נעים מאוד, איימי" היא חייכה,כי למזלה ההורים שלה נתנו לה שם שמתאים לכל מקום,וללונדון. "אז...בשביל להעביר את השעמום אפשר לדבר איתך?" הוא דיבר מהר והיא לא הבינה כ"כ "אתה יכול לחזור על זה בבקשה?" היא ביקשה עם שיא המבטא שיכול היה להיות לה. לשם שינוי היא לא חשבה על המשפט בעברית ואז תרגמה לאנגלית...האנגלית פשוט זרמה לה מהפה "כן..אפשר לדבר איתך בשביל להעביר את הטיסה כי היא תהיה משעממת?" הוא חזר על זה באיטיות והדגיש יותר. עכשיו היא הבינה "כן למה לא" "אוקי...אז..אפשר לשאול למה את טסה ללונדון?" "אני הולכת לעבוד שם תקופה כדי לשפר את האנגלית שלי, למען האמת אני הולכת לעבוד בחברת תקליטים" "מגניב את יודעת איזו?" "כן..אבל שכחתי את השם שלה...זה כתוב לי פה איפשהו...ולמה אתה נוסע לשם?" "האמת שאני גר שם באתי לפה בשביל חופשה" "חופשה פה? בישראל?" "כן, אני יהודי...ביקרתי את המשפחה נסעתי לירושלים לכותל היה דווקא נחמד" "כן...ירושלים מדהימה אחת הערים המדהימות בעולם" "נכון האווירה שם קסומה" "כן כשאתה יורד מהמכונית אתה מרגיש משב רוח נעים כזה...אתה מרגיש אדם רוחני פתאום...אתה מתחבר ליהדות שלך יותר כשאתה שם ובכלל ירושלים זה המקום הכי קסום בעולם... זה לפחות מה שאני חושבת ומה שאני מרגישה" היא אמרה מה שבאמת חשבה. "כשחושבים על זה את צודקת...ניסחת את זה יפה והמבטא שלך מעולה יחסית לישראלית" ג'ייק החמיא לה "תודה...אני קוראת הרבה במילון" היא הסמיקה והוסיפה חיוך חמוד "אז בת כמה את?" "עוד מעט בת 21 ואתה?" "22" "אז איפה בלונדון את הולכת לשהות בתקופה הזאת?" "האמת שכשאני מגיעה אז יש מישהו מחברת התקליטים שיחכה לי שם וייקח אותי עדיין אין לי מושג איפה אני גרה ואיך שם..." "וככה הסכמת לעבודה הזאת?" "כן הייתי חייבת,אחרת היה לוקח לי הרבה זמן למצוא עבודה שמתאימה לי...ועוד בלונדון שכולם רוצים לעבוד שם וגם משלמים לי ממש טוב אז אין לי התנגדות" "אבל עדיין..גם איך הם הסכימו לקבל אותך לעבודה? אני מצטער אם אני נשמע מזלזל אבל את ישראלית ואת עדיין צריכה להשתפר באנגלית..זו גם הסיבה שהחלטת לעבור לא? להשתפר באנגלית שלך" "כן אבל אני מקבלת עבודה בתור מתמחה ולאט אחרי שאני אסתגל ואלמד ואשתפר באנגלית, אני מקווה שיקדמו אותי לתפקידים יותר טובים, ובינתיים מה שאני מקבלת מספיק לי וכל עוד הם קיבלו אותי אז מה שאני צריכה לדאוג זה שאני באמת אסתדר שם" "את חברותית ואת קולטת מהר והמבטא שלך יחסית טוב למרות שיש לך מבטא יותר אמריקאי מאשר בריטי בכל זאת אני מקווה שתצליחי ואני יודע שתצליחי" "ואיי תודה אני באמת הייתי צריכה לשמוע חיזוקים מהסוג הזה...תודה" "אין על מה...טוב אני אלך לשים את הראש קצת...יש עוד שעה וחצי טיסה...לילה טוב" "כן גם אני...לילה טוב"
פרק הבא יום שני
תגובות? תלונות? הכל יתקבל בברכה [לא !] XDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ואוO_O.... מהממם!!

זה נישמע כאילו זה הולך להיות פיק מעולה
.... חחח והיא כ"כ צוןדקת בקשר לירושלים XDD....זה מה שאני בדיוק מרגישה חח.. מחכה לפרק הבא
.

../images/Emo214.gifחחחח כמעט כולם מרגישים ככה...מדהים !

ותודההה !!
איזה כיף לקרוא הודעות כאלו...חחחח..

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אעאעאעא זה מה ששלחת לי ?!?!?

פעם.. מזמן.. מאוד
זה זה ?!!? כי לפי מה שקראתי זה נראה לי שכן
בקיצור.. מהמם [=

m o r 1 0 2

New member
איזו התחלה טוב../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני חושבת שזה יהיה פיק מאוד מאוד חמוד
וכמובן, איך לא? מחכה להמשך בקוצר רוח
מאוד אהבתי את הדו-שיח בין איימי וגיי'ק
נשמע חמוד
(לא יודעת למה אני פשוט מדמיינת שהוא אותו השחקן שיחק בסרט "זה המזל שלי" עם מקפליי שהיה האמרגן שלהם^^ ואת כותבת ממש יפה...

למעלה