זכו לאהוב-פרק שלישי

../images/Emo214.gifזכו לאהוב-פרק שלישי../images/Emo214.gif

קישור לפרק הראשון והשני: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?forum=1238&firstmsg=15 השורות האחרונות : "כן אבל אני מקבלת עבודה בתור מתמחה ולאט אחרי שאני אסתגל ואלמד ואשתפר באנגלית, אני מקווה שיקדמו אותי לתפקידים יותר טובים, ובינתיים מה שאני מקבלת מספיק לי וכל עוד הם קיבלו אותי אז מה שאני צריכה לדאוג זה שאני באמת אסתדר שם" "את חברותית ואת קולטת מהר והמבטא שלך יחסית טוב למרות שיש לך מבטא יותר אמריקאי מאשר בריטי בכל זאת אני מקווה שתצליחי ואני יודע שתצליחי" "ואיי תודה אני באמת הייתי צריכה לשמוע חיזוקים מהסוג הזה...תודה" "אין על מה...טוב אני אלך לשים את הראש קצת...יש עוד שעה וחצי טיסה...לילה טוב" "כן גם אני...לילה טוב" פרק שלישי: "היי הגענו" ג'ייק נענע את כתפה של איימי שישנה "מה? אה?" היא קמה בבהלה "אנחנו בלונדון" הוא הסביר וחייך "מה? כבר?" "אממ..כן טוב תראי המטוס עצר והטייס הודיע שהגענו אז אני חושב שאנחנו בלונדון" שניהם צחקו. היא קמה מהמושב לקחה את תיק הגב שלה והתכוונה לצאת מהשורה של הכיסאות ג'ייק היה ג'נטלמן ונתן לה לעבור לפניו "תודה" היא אמרה "אין על מה, אני מתנהג כמו בריטי" תירץ לה "אהה...אז אתה בריטי עכשיו אני מבינה...נו באמת טיפשה שכמותי" איימי צחקה ולרגע נזכרה שהיא מדברת באנגלית ! היא שמחה כ"כ וצחקה בקול רם "יש לך צחוק חמוד" איימי הסתובבה אליו וחייכה "תודה כמה מחמאות אני לא רגילה" "זה...זה כלום את חייבת לפגוש את אחותי ג'ייזי היא ממש מלכת המחמאות אפילו שהיא לא תאהב את הבגדים שלך היא תחמיא לך" "באמת? אני מחמיאה לאנשים שאני חושבת שהבגדים שלהם יפים...אבל לא יותר מדי שלא ייגלו שאני מקנאה בהם והולכת לגנוב להם אותם" והפעם ג'ייק הוא זה שצחק "זה היה ממש קשה להוציא ממך צחוק אתה יודע?" איימי הסתכלה עליו איזה חמוד הוא וואי העיניים שלו...היא בהתה בו. "תגידי נוכל לשמור על קשר בזמן שתשהי בלונדון?" הוא שאל אותה והסמיק "אממ..כן ברור" "טוב אז הנה מספר הטלפון שלי..אפשר את שלך?" הוא הושיט לה נייר עם מספר טלפון עליו "כן יש לך נייר ועט?" "אממ תחתכי את הנייר שהבאתי לך ו..." הוא חיפש בתיק שלו את העט "הנה העט" הוא הביא לה היא כתבה את המספר ונתנה לו. "היה לי את העונג להכיר אותך" הוא חייך ובאמת התכוון לזה. "תודה גם לי היה נחמד מאוד להכיר אותך" הוא הושיט לה את ידו והיא לחצה לו את היד. "ביי" הם התרחקו זה מזה. "ביי" איימי יצאה מחברת התעופה הסתכלה מסביבה,בדקה שוב שלא שכחה שום דבר כמו שהיא תמיד שוכחת שהיא מתרגשת. "איימי?" היא שמעה קול מאחוריה והרגישה כף יד על כתפה. היא הסתובבה והביטה בבחור-איש בשנות ה-30 לחייו גברי שמנמן עם חיוך על פניו שמח לפגוש את הנערה שעומדת מולו "היי,ריאן?" "אכן כן,בואי הנהג מחכה לנו" הוא לקח את המזוודות שהיו מונחות על הרצפה והרים אותן בקלילות כאילו הן ריקות "נהג?" היא התפלאה,לא הייתה רגילה לדברים כאלו תמיד אלו היו ההורים שלה,המשפחה שלה הרכבת האוטובוס אבל נהג?! "כן,אלא אם כן את רוצה להוציא רישיון בינלאומי לנהיגה" הוא שאל והיה נראה רציני בהחלט. "אני יכולה? אפילו שאין לי רישיון נהיגה מישראל?" היא שאלה ולאחר שהבינה מה השאלה היא חשבה לעצמה כמה היא טיפשה,הרי היא כבר בת 20 ברור שהיא יכולה. "כן ברור,אם תרצי אני אקבע לך ,אחרי שתתאקלמי, קורסים ואנחנו אפילו נשלם על זה,את יודעת... זה יותר זול מנהג פרטי" "באמת? אני אשמח!" צחקה מאושר ואז, היא ראתה את המכונית מולה. מכונית גדולה ושחורה,נקייה בלי שום שריטה מצוחצחת כמו של האנשים הכי עשירים. היא נכנסה למכונית הגדולה השחורה וחייכה מאוזן לאוזן. "היי" קראה לנהג "נעים מאוד להכירך" הסתובב אליה הנהג "ג'ייק? אתה!...אתה נהג?!" קראה בפליאה "אכן כן...כשריאן סיפר לי שזאת את הייתי בהלם וראית?" הוא נאנח והמשיך "ישר שחזרתי מהחופשה הם מפילים עליי להסיע אותך, לא שזה נורא אבל בכל זאת, חזרתי מחופשה..." הוא חייך במבוכה חשש שמא איימי תיפגע "אהה אני מבינה זה באמת מתסכל ומעצבן..אל תדאג אני לא אשגע אותך היום" היא קרצה לו "אוקיי אז תחנה ראשונה זו לדירה שלה?" הוא פנה כעת לריאן ששמע את השיחה ועל פניו היה מבט כועס "כן..ואני רוצה שתעזור לה לפרוק את המזוודות להסביר לה נהלים בחברה וכל השטויות האלו שמשלמים לך כדי לעשות" הוא צחק "תמשיך לצחוק ותראה לאן אני אגיע בסוף" "אממ...כן..לדירה שלה אתה תגיע לא כ"כ רחוק.." עכשיו ריאן קרץ לאיימי שתשים לב איך ג'ייק מאבד את זה. "ריאן אם אתה תמ-" "אממ אני מצטערת להפריע לכם אבל אולי נלך לאכול? לא אכלתי בטיסה ואני די רעבה.." איימי ניסתה לגרום להם להפסיק בוויכוח המיותר הזה...אז חשבה על אוכל,פתרון שאף אחד לא מסרב לו. "כן אתה ואיימי תיסעו תאכלו תנוחו אחרי הטיסה אני אזמין לי מונית יש לי עוד כמה סידורים תעצור פה בבקשה" הסביר ריאן את פשר הלחץ ששרר עליו. "אוקי" המכונית נעצרה-ריאן יורד. "אז לאיפה את רוצה ללכת? מקדונלדס? אולי פיצה? או פלאפל?" ג'ייק צחק "האמת שאני לא בקטע של מקדונלדס אולי פיצה?" היא שאלה "פיצה הנה אנחנו באים" הוא אמר את זה בעברית ואיימי צחקה.
פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gifפרק רביעי! ../images/Emo214.gif

"פיצה עם עגבניות בשבילך ולי בלי כלום" ג'ייק הגיש לה את הפיצה שהזמינה "למה אתה לא אוהב תוספות?" היא שאלה בוחנת את הפיצה ריקת התוספות שלו "אני מסתדר עם הכול" הוא חייך "פעם הייתי אוכלת גם עגבניות גם תירס גם זיתים מה לא.." הם צחקו "ומה רע בזה? פיצה אמורה להיות מעניינת לא?" "כן.. אז למה אתה לא אוכל אותה עם תוספות?" "בפעם הבאה אני אשים כמה תוספות שתרצי סגרנו?" "חבל שאמרת את זה...אתה תהיה חייב לעשות את זה אה?!" היא קרצה לו "מה שאני עושה אני מקיים-מבטיח" "שבועת צופים?" היא שאלה "שבועת צופים" חזר אחריה "מה שמת בתוכן? את כל הבית?" ג'ייק הניח את המזוודה האחרונה בדירה של איימי "כן...זה היה הרעיון" היא צחקה "טוב בואי אני אסביר לך מה כל דבר ואיך משתמשים פה במוצרים" "אני חושבת שאני אסתדר...ואתה בטח עייף" "אל תראי אותנו ככה הבריטים ממש מתוחכמים וזה בסדר אני לא עייף אבל אם כבר אמרת אני בטוח שאת עייפה...אם תצטרכי משהו תתקשרי אליי יש לך את המספר נכון?" הוא שאל כדי להיות בטוח "כן תודה .אני אלווה אותך לדלת" היא הציעה "למה לא יהיה נחמד" הם הגיעו לדלת "ג'ייק...תודה על הכול...באמת" היא חייכה "אין בעד מה אני פה מתי שתרצי" חייך לה בחזרה הוא התקרב אליה לנשיקה ללחי ומבלי שציפתה לזה הוא נישק אותה נשיקה קטנה בפה. שניהם הובכו "לילה טוב" ג'ייק אמר "לילה טוב" איימי סגרה את הדלת חייכה לעצמה ונאנחה. היא התקשרה לאמא שלה וסיפרה לה על ריאן וג'ייק ושהדירה במצב טוב ושהכול מסתדר ומחר היא הולכת לעבודה היא איחלה לה בהצלחה ושאלה עוד כמה דברים וניתקה. איימי ארגנה את הבגדים שלה לפני כדי שבבוקר יהיה לה יותר זמן להתארגן ולעשות דברים אחרים. היא הלכה לישון מותשת. "היי.בוקר טוב.אני מפריעה?" צחקוק נשמע מהקו השני "אפשר לדעת מי זו?" "אוי מצטערת...איימי" היא הציגה את עצמה "מה פתאום.את לא מפריעה עוד כמה זמן לאסוף אותך?" ג'ייק שאל "האמת שאני מוכנה אז מתי שתרצה העיקר שאני לא אאחר" היא הסבירה "טוב עוד 10 ד'ק אני אצלך.ביי" "ביי" איימי לא הבינה מה פשר השיחה הקצרה הזו ומי זו הייתה שצחקה מהקו השני? יש לג'ייק חברה? בכל מקרה זה לא עניין את איימי. "ככה את באה?" ג'ייק שאל בהלם כאשר יצא מהמכונית לקבל את פני איימי "כן מה זה לא טוב להחליף?" איימי נלחצה זה היה היום הראשון לעבודה שלה בתור מתמחה והיא רצתה לתת רושם חיובי "זה קצת כבד..את יודעת זו בכל זאת חברת תקליטים" הוא צחק בוחן את איימי חולצה זרוקית עם ג'קט ג'ינס שמצד אחד זה זרוקי ומצד שני זה גם משדר עסקה נעלי אולסטאר ומכנס שחור. "אז להחליף?" היא שאלה שוב להיות בטוחה כי לא הבינה למה התכוון בריטים!, חשבה לעצמה וצחקקה "לא זה מעולה יאהבו אותך שם.גם לא באמת אכפת להם איך את מתלבשת העיקר שאת חברותית.זו גם רק התמחות אל תדאגי אני אזרוק מילים לטובתך." הוא קרץ "טוב. אני מקווה שאתה צודק." "יאללה,לדרך" הוא התניע את המכונית והם נסעו. "בהצלחה" הוא קרא לה מנופף לה בידיים. "די...אתה מביך אותי ואתה לא ממש עוזר רק מלחיץ !" היא עשתה תנועות של מבוכה ושניהם צחקו. בכניסה היא עמדה כ"כ קטנה מול בניין ענק רב-קומות שעליו תמונות ענקיות של זמרים ולהקות מפורסמים ומפורסמות.היא חייכה ונכנסה השוער שאל למי הגיעה והדריך אותה לקומה ולמשרד שעליה להיכנס. היא נקשה בדלת החומה הגדולה מולה.ושמעה "פתוח!" היא פתחה את הדלת. "שלום" "שלום. איימי אני מניחה?" אישה כהת עור שאלה. "אכן. נעים מאוד מיס איירין" היא הגישה את ידה כדי ללחוץ את ידי המנכ"לית של חברת התקליטים והיא לעומת זאת קמה וחיבקה אותה. " בשבילך-איירין.ציפינו לך, שמענו ממך רק טובות" היא חייכה אליה בחמימות. "באמת? תודה אני לא יודעת כ"כ מה לומר..." איימי נלחצה איירין שמעה ממנה טובות? היא נזכרה במה שאמר לה ג'ייק וחייכה. "זה בסדר.ממה כולם התחילו? איך אני התחלתי? גם אני הייתי מתמחה פעם.ולמזלי הייתה לי מנכ"לית שתמכה בי והנה אני...ואני מקווה שאני אתמוך בך אני אעשה הכול כדי שתרגישי כמו בבית.באמת." "תודה.אין מילים כדי לתאר מה אני מרגישה כעת" היא נהייתה אדומה "אוקיי אולי נתחיל בזה שתלכי תכיני לך תה תשבי קצת.תעכלי תסתגלי למקום? ואני אשמח אם תכיני גם לי. ותגיע עוד מעט להקה שאמורה להחתים אצלנו אז רוצה קצת לעזור?" "בשמחה מה אני יכולה לעשות?" איימי שמחה והכול הוקל לה. איירין נחמדה יותר ממה שציפתה. "אוקיי בימים הראשונים אני לא אלחיץ אותך.אתן לך את הזמן. אז בינתיים רק תה? אנחנו בערך 7 אנשים ואל תשימי סוכר הם בטח ירצו להשים את הכמות שלהם..את יודעת.." היא הסבירה "אוקיי אין בעיה" איימי חייכה אליה "תודה על הכול.באמת." "אין על מה.ואל תשכחי אני פה." איימי יצאה וסגרה את הדלת. היא ירדה במדרגות ועברה בין השלטים שהיה כתוב עליהם "מטבח" היא הגיעה למטבח ושמעה רעשים היא נכנסה למטבח וראתה שני בחורים. אחד בלונדיני עם כובע עיניים כחולות נאה רזה ושרירי והשני שיער חום מתולתל עיניים כחולות-ירוקות רזה קצת פחות מהשני גם נאה. "היי" הבלונדיני שם לב לאיימי כשנכנסה. איימי עמדה בהלם.היא יודעת מי זה. היא יודעת מי זה! "דאגי.וזה דני" הוא הציג את עצמו ואת השני.דאגי בחן אותה מכף רגל ועד ראש. "כן..אני יודעת" היא הסתכלה עליו בהלם,מבינה שזה הוא, ומעצם העובדה שהיא מדברת איתו ולא האמינה שדאגי ודני אלה שהיא ראתה רק בסרטונים ובטלוויזיה עכשיו במרחק נגיעה ממנה. "איך קוראים לך?" דני שאל "איימי" היא שכחה להציג את עצמה. "את עובדת פה?" דני שאל. "כן למה אתה שואל?" היא לא הבינה למה הוא מדבר מוזר "כי אני מחפש שתייה וכל מה שמצאתי זה מים" הוא צחק ודאגי גלגל את עיניו "אל תתייחסי אליו,הוא על קוקאין" דאגי הסביר "דני? על קוקאין?" היא חייכה אליו "לא באמת...הוא סתם משחק אותה שיכור" "אז אתם הלהקה שבאה להחתים פה נכון?" "כן זה אנחנו" דאגי חייך. "אוקי אני מכינה לכם תה זה בסדר?" "תה? איזו מן קלישאה זו?". דאגי הביט בדני והם צחקו "כן אין בעיה את צריכה עזרה?" "לא זה בסדר.." היא חייכה במבוכה "בת כמה את?" "21 עוד מעט" "מתי זה עוד מעט?" הוא חייך, והיא הביטה בחיוך שלו ונמסה. "בנובמבר" "גם אני" "מה?" "בנובמבר בן 22" הוא חייך והיא חייכה לא מאמינה שהיא מגיבה ככה. "אתם מתאימים" דני התערב העביר מבטים מדאגי לאיימי.. דאגי הסתכל על איימי ומבטיהם הצטלבו והוא הסיט את מבטו לדני "זה לא אני זו הבירה שמדברת" הוא צחק "מאיפה את? אני לא מזהה את המבטא שלך" דאגי פנה לאיימי, היא הצליחה למשוך את תשומת ליבו. "מישראל" "רחוק..." "כן..." אחרי כמה שניות של דממה. "דני, איפה טום והארי? הם היו אמורים לפגוש אותנו פה" "טום בדרך עם ג'יוהאנה, והארי..אני לא יודע האמת" דני אמר והוציא את הפלאפון מכיסו מתקשר להארי לוודא שהוא בא לפגישה "תגידי היא מחכה לנו הרבה זמן? אני מתכוון, איירין?" דאגי פנה שוב לאיימי כשגבה מופנה אליו "האמת שלא,הרגע סיימתי לדבר איתה והיא ביקשה שאכין לכם את התה" "אוקי,טוב אני עולה בינתיים לדבר איתה להודיע לה שאנחנו פה" הוא סימן לדני שהוא הולך ויצא. "ראיתי את זה" דני דיבר לעצמו "איימי?" הוא נגע בכתפה "אהההה!!" המגש שהיה מלא בתה חם-רותח נשפך חלקית על איימי והיא צרחה מכאבים ונפלה על הרצפה "את בסדר איימי? דברי אליי, איימי?!" דני צעק תופס את ראשה ושופך על פניה מים קרים שתקום "מה קורה פה?!" דאגי נכנס בבהלה מסתכל על איימי ודני ששכבו על הרצפה איימי מעולפת ודני מנסה להעיר אותה "דני מה קרה??" הוא נלחץ "אני מצטער...חשבתי שהיא מקשיבה לי...לא ראיתי.." דני ניסה לדבר אך לא יכל מרוב ההלם הוא נכנס לשוק והתחיל לגמגם על מה שעשה. יצא פרק ממש ארוך... אממממ מקווה שאהבתן !
פרק הבא יום חמישי :]] תגובות חיוביות יתקבלו בברכה XDD

m o r 1 0 2

New member
ממש אהבתי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

פרקים ממש מגניבים:D הקטע של התה לאXD חח ידעתי שהיא תפגוש אותם

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif אהבתי.. [:

אבל אולי כדאי שברגע שיש יותר מ-2 אנשים בשיחה תכתבי מי מדבר.. כי נגיד בפרק ה-4 שהיו שם איימי,דני ודאגי ושהם דיברו לא היה כ"כ מובן בהתחלה מי מהבנים מדבר איתה .. כי לא ממש כתבת "אמר דני..." "השיב דאגי" חח דברים כאלה סתם הצעה
אהבתי מאוד, מחכה לפרק הבא...

McFly My Life

New member
איי לייק אית../images/Emo9.gif

וואו אהבתי...מדהים !!! יש לי עכשיו 3-4 פיקים שאני צריכה לקרוא
דיייייי
את לאא עושה לי את זה אין מצב אני מחכה עד יום חמישי !!! זה הרבה זמן
עכשיו אני אהיה מתוחה כל 3 הימים הקרובים...

אור188

New member
../images/Emo62.gifאעהאעהאעה זה ממש יפה !

מדהים ! מחכה כבר לפרק הבאא =]

adiozery101

New member
דיי אני מחכה לעודד !!

פעם ראשונהה שאני באמת מחכה לפרק הבאהה !

../images/Emo214.gif לכל מי שקראה והגיבה - וגם מי שלא !

דבר ראשון תודה לכל אלו שמגיבות אתן נותנות חשק להמשיך לפרסם את הפיק כי זה די באסה לראות שאפחד לא מגיב =// אמממ לאלו שקוראות ולא מגיבות תגיבוווו !!! XDDD מצידי תכתבו רק מילה נקודה פסיק העיקר שתגיבו !
ומצטערת שאתמול לא יצא לי להגיב אחרי שפירסמתי רצתי להכין ש.ב ומערכת כמו ילדה טובה XDD תודהה לכולןן !! אוהבת !

McGirl For Life

New member
מילה נקודה פסיק

חח הגבתי...אני עצלנית להגיב... העייפות הורגת.... הפיק שלך ממש יפה... הוא שונה כזה מכל שאר הפיקים שקראתי וזה במובן הטוב

../images/Emo95.gifממש אהבתי ../images/Emo70.gif

קראתי גם את הפרקים הראשוניםפשוט לא יצא לי להגיב
הפיק שלך ממש יפה ! אני מחכה כבר לפרק הבא אני שונאת להישאר ככה במתח

למעלה