זכו לאהוב- פרק 13!

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 13! ../images/Emo214.gif

רציתי להגיד קודם שהתגובות שאתן כותבות עושות לי ת'יום [ת'ערב ליתר דיוק] אז תגיבו זה לא עולה כסףףף...אני רוצה לדעת אם אהבתן או לא..כי זה קצת מבאס לחזור ולראות שאפחת לא הגיבה לא?... בכל מקרה תודה לכל מי שהגיבהה
פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=121738249 קריאה מהנההההה !! פרק 13: הם סיימו לנגן אחרי שעתיים.איימי בקושי הייתה מרוכזת, אין ספק שלדאגי הייתה השפעה עליה,ולא רק בגלל זה הם כל הזמן העבירו צחוקים והתחילו לעשות שטויות. אבל לא היה אכפת לה,זה מה שאהבה אצלם הם סירבו להתבגר,צד אחד שלהם עדיין נשאר שם בגיל 15-17 שבו רק הם היו,לפני הפרסום,לפני ההצלחה,היחד שלהם. היא חייכה "איימי איך זה היה?" טום שאל מבעד לחלון הזכוכית הענקי "טוב, אבל איך אומרים? יכול להיות מצוין,להשמיע לכם ותחליטו?" "כן" טום הנהן והחזיר בחזרה את האוזניות. השיר שלהם היה שיר חדש על אהבה בלתי אפשרית,דאגי ודני כתבו אותו. היא קראה את המילים הראשונות "I love her isn’t it enough Every day I think about her And every day she makes me laugh" השיר הסתיים דאגי הסתכל עליה מחכה שתגיב והיא חייכה,הוא חייך אליה בחזרה. טום דני והארי החליפו ביניהם מבטים ושמו לב שהם תקועים ודני כמנהגו החל לצחוק מהמבוכה. הם עשו הפסקה ויצאו לחדר האוכל,הוא עדיין היה די מטונף אחרי הבירה והאוכל של דני ודאגי. "איימי יש שבוע הבא לג'יוהאנה מסיבת יום הולדת את מוזמנת" טום חתך את הדממה "תודה,אבל אני לא מכירה אותה..." היא הרגישה ממש נבוכה,היא ידעה שאם תלך למסיבה בטוח תראה שם חברים של דאגי ושל הלהקה...היא לא תשתלב.. "את יודעת מה? נתת לי רעיון אולי היום נלך לסרט כולנו ניפגש, נדבר, נכיר אחד את השני?" טום חייך ורצה באמת לעזור,דאגי שישב ליד איימי שילב את אצבעותיו באצבעותיה "בואי נלך...אני מבטיח שתיהני ,החבר'ה שלנו נחמדים הם לא יאכלו אותך" הוא צחק והסתכל על דני וידע שהוא עומד לומר משהו טיפשי על פי הבעת פניו וישר אמר "דני אל-" אבל לדני לא מזיז והוא קטע את דאגי "הם לא יאכלו אותך רק ישפדו אותך ויתלו אותך על הגג עם הראש הפוך,זה מה שעשו לי לפחות..." הארי,החכם שבחבורה והיחיד עם הטאקט נתן הפעם לדני מכה בזרוע "הוא צוחק את יודעת את זה...ככה דני טיפש שיכור" הארי הסתכל על איימי וראה שהיא מבינה עניין. "כן,טוב אני לא טיפש" דני ניסה להוכיח שהוא נמצא איתם ולא מרחף "אהה אז אתה מודה שאתה שיכור?" "מה? אמרת שאני שיכור?" הפעם כולם צחקו מהתגובה שלו. הם סיימו לאכול "אז היום בשבע?" טום וידא שאיימי תגיע "אמממ..כן" היא חייכה ודאגי יצא איתה לבחוץ "את בטוחה שאת רוצה לבוא?" הוא משך אותה אליו ונישק אותה נשיקה קצרה "פשוט תגיד אם אתה לא רוצה שאני אבוא" היא חייכה "זה לא מצחיק" דאגי נעלב והיא חייכה אליו, מתנצלת. "סליחה...אני יודעת" "אז שאני אבוא לאסוף אותך?" "אממ כן" "מתי?" "מתי שאתה רוצה" הוא צחק "מה שאני רוצה זה משהו שאת לא תרצי אז עדיף שתגידי לי מתי לאסוף אותך" היא נתנה לו מכה בבטן וחייכה "מי אמר שאני לא רוצה?" הוא הביט בה בהלם לרגע וצחק "אז לאסוף אותך ברבע לשבע?" "כן" היא התקרבה אליו נעמדה על קצות אצבעותיה והתכוונה לתת לו נשיקה קצרה והוא משך אותה ונישק אותה זמן רב. היא לא ידעה כמה זמן עבר עד שדני הגיע "כל פעם שאני רואה אתכם זה מה שאתם עושים, איכססססס" והוא עשה פרצוף נגעל ואז צחק. "ביי" איימי אמרה ויצאה לרחוב. איימי ראתה מכונית מתקרבת וזיהתה אותה כמכונית של ג'ייק "היי" ג'ייק הציץ מהמכונית שלו "בואי כנסי אני אסיע אותך" היא התמהמה ,ללכת או לא? טוב אין סיכוי שהייתה משיגה מונית בשעה כזו אז היא נכנסה "מה קורה?" ג'ייק התחיל לנסוע. "הכול טוב מאיתך?" היא לא באמת רצתה לדעת. "בסדר..." הייתה דממה לכמה שניות ואז הוא שאל מה שבאמת רצה לשאול "אז את יוצאת עם דאגי קבוע?" "כן" היא הסמיקה. "ממזר כל מי שאני שם עליה עין הוא לוקח לי" איימי שינתה את מבטה וכעסה עכשיו, היא ידעה על כל הסיפור עם לוסי, כמה שג'ייק שקרן. "זו הייתה בחירה שלי,ואני לא חפץ" היא לא הרגישה בנוח, היא לא נתנה לו סיבה לחשוב שהם יותר מידידים "אבל נהנית איתי לא?" "לא היה בינינו כלום, ג'ייק" "ומה עם הנשיקה?" "זו הייתה טעות,הייתי מבולבלת רק הגעתי ללונדון והיית נחמד לא יודעת,מה שאני יודעת שזו הייתה טעות ענקית" "ממש לא.את רצית יותר מנשיקה" "מה? טוב תוריד אותי פה בבקשה" היא התחילה להילחץ מה פתאום הוא אומר את השטויות האלו? שהיא רצתה יותר מנשיקה?! הוא עצר בצד ונעל את הדלתות "מה אתה עושה?!" היא כבר ממש נכנסה לפאניקה הוא התקרב אליה והיא ניסתה לפתוח את חגורת הבטיחות, הוא עצר בעדה והתחיל לגעת בה ברגליים "אל תיגע בי!!" דמעות עלו בעיניה,היא לא האמינה- מישהו שסמכה עליו כל-כך עושה שטויות כאלו. היא התחילה לבעוט ולשרוט אותו, אך הוא היה יותר חזק ממנה. היא המשיכה להיאבק בו עד שהצליחה להשתחרר מחגורת הבטיחות והוא משך אותה אליו נוגע בה. היא נגעלה ונבהלה והתחילה לצרוח "תתרחק ממני !!" "את יודעת שאת רוצה אותי" הוא תפס בה בחוזקה בידיים מנער אותה, רוצה שתיענה לו. "אני לא אתה מגעיל אותי! עזוב אותי! אני שונאת אותך! תעזוב אותי!" היא צרחה והתחילה להכות אותו. הוא סטר לה "את עדיין לא רואה את זה,אני אוהב אותך ואת אוהבת אותי אני אעזוב אותך עכשיו אבל את תראי שאני אשיג אותך,אני לא אוותר לדאגי הפעם,לא הפעם!" הוא צרח והיא פתחה את הדלת ורצה משם,בוכה ומפוחדת.

../images/Emo214.gifפרק 14! ../images/Emo214.gif

היא החליטה לצאת בערב,אחרי מה שקרה היא לא רצתה להישאר לבד, היא הייתה זקוקה לחברה. מישהו נקש בדלת,היא רצה לפתוח וראתה את דאגי, היא חיבקה אותו חזק. "היי...הכול בסדר?" הוא הרים את ראשה "כן...אני בסדר" "את לא נראית ככה" הוא הזיז את הפוני מעיניה וליטף את שערה. "אני קצת עייפה,אבל כשנצא מפה אני אהיה בסדר" היא חייכה אליו מקווה שהצליחה לעבוד עליו. הם יצאו מהדירה ונכנסו למכונית "את יפה" הוא הביט בה אחרי שסגרו את דלתות המכונית. "אתה יותר" היא צחקה, משפטים כאלו תמיד גרמו לה למבוכה והתשובות שהייתה עונה היו עוד יותר מביכות הם יצאו מהמכונית. כשהגיעו הוא שם את זרועותיו עליה והם התקדמו לעבר הקולנוע. מרחוק הם זיהו את דני,שמעו אותו צוחק ממרחק רב והם החליפו ביניהם חיוכים. "היי" טום התקרב ואיתו ג'יוהאנה,חברה שלו. הוא נתן לדאגי חיבוק גברי. "תכירי ג'יו את איימי" טום הציג בפני חברתו את איימי. "היי,נעים מאוד" ג'יו חייכה אליה ולקחה את ידה "אנחנו כבר חוזרות" היא חייכה לטום וגררה את איימי איתה. ג'יו התקרבה לספסל וסימנה לאיימי לשבת לידה, איימי לא כ"כ הבינה מה קורה ושתקה. "אוקי, שמעי רציתי להזהיר אותך לפני שמשהו יקרה" "להזהיר אותי? ממה?" ממה כבר יש לה להיזהר? התחלה כזו של חברות לא נשמעת כ"כ טוב "בואי נגיד שיש חבורת בנות שלא מקבלות בנות חדשות נחמד על ההתחלה" היא חייכה חיוך מאולץ. "הן לא מכירות אותי" "לא,אבל הן עושות ככה לכל אחת חדשה,עד שהן מכירות אותה ואז הן מתיידדות איתה ולא מפסיקות לדבר איתה" "זה מה שהן עשו לך?" "מה פתאום!" ג'יו צחקה "תראי אני הרבה זמן עם טום...אף אחת לא יכולה לפגוע בי אני סופר-ג'יו!" איימי צחקה. "את ממש נחמדה,ואת נורמלית" ג'יו לרגע הביטה בה "אמממ...כן רגילה,לפחות זה מה שאמרו לי הרופאים" איימי אמרה והפעם ג'יו צחקה "התכוונתי לזה שאת לא סנובית ולא מלאה בעצמך כמו בנות אחרות,שחושבות שהן משהו מיוחד בגלל החברים המפורסמים שלהן" "אני בחיים לא אהיה כזו,אני לא אוהבת את זה" "גם אני לא" היא חייכה וקמה "בואי נמשיך לדבר בדרך חזרה". כל הדרך חזרה שזה היה בערך כמה דקות הן דיברו על איפה אפשר להשיג את הבגדים הכי יפים והכי זולים,על הבנים,על כל מה שחברות מדברות עליו,ואיימי שמחה שהיא עכשיו בקשר עם מישהי,שהיא לא הבוסית שלה. הן ראו מהדרך את הבנות האחרות וג'יו הוסיפה "בואי נקבע איזה יום נצא אנחנו לבלות קצת עם טום ודאגי,שניהם צריכים תספורת דחוף" הן צחקו ונעמדו כעת מול שאר הבנות. "על מה אתן צוחקות ג'יו?" מישהי בלונדינית העירה כשהגיעו.כולן היו בלונדיניות, כמעט אותו צבע בשיער,חוץ ממנה ומג'יו. "על דברים,אולי" ג'יו דחקה אותה הצידה,ואיימי ראתה שהיא מעירה לה על ההתנהגות שלה. "אז מי את בדיוק?" בלונדינית אחרת נעמדה מול איימי. "חברה שלי" דאגי צץ משום-מקום ואיימי נאנחה ותפסה את ידו והוא חייך אליה. "לא ידענו, דאג" אחרת התגרתה באיימי. "קוראים לי דאגי,ועכשיו אתן יודעות" כולן שתקו. הוא פנה לאיימי "בואי נכנס קר פה". "תודה שהצלת אותי" איימי אמרה לו כשנכנסו לקולנוע. "אני מצטער...יותר מידי בלונדיניות... הייתי צריך להבין מה יקרה" הוא צחק. "הנה אתם!" דני נכנס ואיתו 'אולי'-אוליביה. "היי,לאיזה סרט אתם נכנסים?" דאגי שאל את דני ואוליביה "אני לא יודע לאיזה סרט את רוצה?" דני פנה לאוליביה והוא שם לב שעיניה בוחנות את איימי ושאל שוב "לאיזה סרט נכנס?" "לא משנה לי,רק לא אלימות" היא אמרה בהפגנתיות ודני צחק מנסה לקרר את האווירה. "איזה סרט נראה לך?" כעת דאגי פנה לאיימי. "לא יודעת,מה שאתה רוצה" היא באמת לא ידעה. רומנטי? אולי, אימה? אולי, מד"ב? אולי, היא אוהבת את כל סוגי הסרטים. "טוב אז אני ודאגי נלך לבחור סרט אתן יכולות לדבר בינתיים" דני חייך לאוליביה. דאגי הסתכל על איימי והיא לא יכלה לומר כלום אז היא חייכה חיוך מאולץ.הם הלכו והשאירו את איימי עם אוליביה. "אז כמה זמן אתם מכירים?" אוליביה שאלה אותה "שבוע בערך" "וכבר אתם חברים?" היא שילבה את ידיה ובחנה אותה שוב.איימי באמת שמה לב לתשובה שלה,תוך שבוע כל זה קרה? כ"כ הרבה רגשות בשבוע? הם חברים תוך שבוע? זה באמת מוזר,אבל היא מרגישה דברים שבחיים לא הרגישה היא סופסוף מאושרת והיא לא תיתן לאף-אחד להרוס את זה. "כן,אני מחבבת אותו והוא אותי אז זהו..." היא חייכה אליה מנסה לא לענות לה תשובה קרירה אוליביה הרימה גבה "את בטוחה בעצמך אה? זאת אומרת שהוא מחבב אותך" "למה שהיה מבזבז איתי זמן אם הוא לא היה מרגיש כלפיי כלום? יש עוד מלא בנות אחרות שרוצות אותו" "ואת לא רוצה אותו?" "אולי מה השיחה הזאת?" ג'יו התפרצה כדי להגן על איימי "שמעתי אותך עם כל השאלות המפגרות האלו,מה זה עניינך??" היא צחקה למרות שהתכוונה לכול מילה שאמרה.מאחוריה הגיח טום אדום כולו. "אתה בסדר?" איימי שאלה "כן..." הוא התקרב ולחש לה באוזן "ג'יו הזאת איזה אנרגיות יש לה!" הוא צחק ואז איימי הבינה לאן הם נעלמו הוא התקרב אליה שוב "לא מפסיקה להתנשק איתי...לא מספיק לה ממני" שניהם צחקו. איימי שמעה את אוליביה אומרת לג'יו "ועכשיו כדאי שתיזהרי ותשימי עין על איימי וטום" ג'יו מיד הוסיפה להתלהט "אולי,אני אוהבת אותך אבל תירגעי את לוקחת את זה יותר מידי קשה!" "בסדר,בסדר" היא גלגלה את עיניה והלכה לכיוון של דני ודאגי. "איימי אני ממש מצטערת,אוליביה היא...בואי נאמר הכי קשה להתחבר אליה ולזכות באמון שלה" "זה בסדר שמעתי מה היא אמרה אני אתרחק עכשיו" איימי פנתה ללכת וג'יו תפסה אותה "היי...זה לא יפה מצידך ככה הגנתי עלייך ואת בורחת? תראי להן שאת חזקה להתמודד עם השטויות שלהן והן יפסיקו,תאמיני לי" היא שילבה את זרועותיה בזרועות איימי ובזרועותיו של טום. "בואי נלך יפיופה,הם כבר בחרו סרט" ג'יו אמרה והם התקדמו לעבר דאגי ואז טום התחיל לצחוק "למי התכוונת כשאמרת יפיופה?" טום שאל נבוך "לאיימי! טיפשון...אם היית מסתרק כמו שאמרתי לך אז הייתי קוראת לך יפיופה...הפסדת" "היי בואי" דאגי שחרר את איימי מזרועות ג'יו והתקדם איתה לאחד מאולמות הקולנוע. "בחרנו סרט רומנטי שנוכל להתמזמז בחושך" הוא צחק "זה בשבילך" ונתן לה את הפופקורן והשתייה. הם התיישבו והיו פרסומות לסרט. "אני רואה שהתיידדת עם ג'יו" הוא שמח על כך הוא ידע שזה יעזור לה שיהיו לה יותר חברים ואנשים לדבר איתם,הוא ידע כמה זה קשה לעזוב את הבית ולהיות לבד ולמזלו היו לו את הארי דני וטום. "כן,היא מלאך , היא הסבירה לי גם איך זה הולך להיות עם הבלונדיניות" היא השעינה את ראשה על כתפו של דאגי ונאנחה. "אל תדאגי,כשהן יכירו אותך הן יצטערו על היחס שלהן אלייך עכשיו" הוא נישק אותה בראשה. "איזה סרט זה?" היא לא הבינה למה יש כל-כך הרבה פרסומות... "אני לא יודע,דני בחר הוא רק אמר שזה רומנטי" הוא צחק "למה אתה צוחק?" היא הסתכלה עליו משועשעת. "כי זה דני,הוא חושב שכול העולם זה ורוד ולבן הכול רומנטי והכול טוב ויפה" "זה יותר טוב מאשר שחור ולבן לא?" "אני מעדיף ירוק" איימי הביטה עליו וצחקה "ירוק?" "כחול נו..." דאגי נאנח והיא צחקה שוב "איזה צבע את אוהבת?" "תראה איזה מקורית אני אהיה, אבל רק לרגע" היא נשמה עמוק "צבעוני!" הוא הביט בה בהלם "צבעוני?! את הבנאדם הכי מקורי שאני מכיר...הייתי בטוח שתגידי כחול כמו כול העולם ואחותו" היא צחקה "פעם זה היה כחול ואז שחור אבל החלטתי שזה כיף לשלב אני אוהבת אדום כי זה תשוקה ואהבה לבן כי זה רוגע וחגיגי יחסית כחול השמיים והים ירוק הדשא והצמחים ורוד סתם כי זה צבע נחמד סגול כי הוא שונה צהוב כי זה צבע שמח ושמש..." "את חופרת..." הוא התחיל לצחוק ונישק אותה "אני אוהב אותך". הוא ראה איך פניה השתנו וידע שהיא עדיין לא מוכנה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תגובות? תלונות? משוו? אני אשמח!
רק תגיבו אהה!

McFly My Life

New member
ראשונה?!../images/Emo9.gif

פרקים מדהימים ...(ומעניינים
) התמכרתיייי!!!
זהירות חפירה לפניך
פרק 13 "כן,טוב אני לא טיפש" דני ניסה להוכיח שהוא נמצא איתם ולא מרחף "אהה אז אתה מודה שאתה שיכור?" "מה? אמרת שאני שיכור?" הפעם כולם צחקו מהתגובה שלו. חחחח טיפשXD הוא עצר בצד ונעל את הדלתות "מה אתה עושה?!" היא כבר ממש נכנסה לפאניקה הוא התקרב אליה והיא ניסתה לפתוח את חגורת הבטיחות, הוא עצר בעדה והתחיל לגעת בה ברגליים אוף תמיד זה חייב להגיע הקטע הרע !!! ידעתיי שהוא יגיע אעאע
(מסכנה...) "חברה שלי" דאגי צץ משום-מקום ואיימי נאנחה ותפסה את ידו והוא חייך אליה. "לא ידענו, דאג" אחרת התגרתה באיימי. "קוראים לי דאגי,ועכשיו אתן יודעות" כולן שתקו. הוא פנה לאיימי "בואי נכנס קר פה". "תודה שהצלת אותי" איימי אמרה לו כשנכנסו לקולנוע. "אני מצטער...יותר מידי בלונדיניות... הייתי צריך להבין מה יקרה" הוא צחק 1.דאגי המתוקון
2.מגעילות
וחוצפניות
3.לא כל הבלונדיניות כאלה מגעילות (אהמ...אני לא מגעילה
,אני דווקא מאוד חמודה חחח
|מתגאה|) "בואי נלך יפיופה,הם כבר בחרו סרט" ג'יו אמרה והם התקדמו לעבר דאגי ואז טום התחיל לצחוק "למי התכוונת כשאמרת יפיופה?" טום שאל נבוך "לאיימי! טיפשון...אם היית מסתרק כמו שאמרתי לך אז הייתי קוראת לך יפיופה...הפסדת" חחחח טומי
-חפירה-

McFly My Life

New member
לאא נהרס לי ההדגש!!../images/Emo10.gif

"חברה שלי" דאגי צץ משום-מקום ואיימי נאנחה ותפסה את ידו והוא חייך אליה. "לא ידענו, דאג" אחרת התגרתה באיימי. "קוראים לי דאגי,ועכשיו אתן יודעות" כולן שתקו. הוא פנה לאיימי "בואי נכנס קר פה". "תודה שהצלת אותי" איימי אמרה לו כשנכנסו לקולנוע. "אני מצטער...יותר מידי בלונדיניות... הייתי צריך להבין מה יקרה" הוא צחק 1.דאגי המתוקון
2.מגעילות
וחוצפניות
3.לא כל הבלונדיניות כאלה מגעילות (אהמ...אני לא מגעילה
,אני דווקא מאוד חמודה חחח
|מתגאה|) "בואי נלך יפיופה,הם כבר בחרו סרט" ג'יו אמרה והם התקדמו לעבר דאגי ואז טום התחיל לצחוק "למי התכוונת כשאמרת יפיופה?" טום שאל נבוך "לאיימי! טיפשון...אם היית מסתרק כמו שאמרתי לך אז הייתי קוראת לך יפיופה...הפסדת" חחחח טומי
כך יותר טוב...

../images/Emo214.gifחחחח תודהה :]]

ולא כל הבלונדיניות מגעילות אני יודעתת... פשוט לפני הרבה זמן שמו תמונה של ג'יו ושל אוליביה ואייזי וכולן היו בלונדיניות ורק ג'יו כזו תקועהה...חחח...ולא יודעת החלטתי להשתמש בזה אין לי שומדבר נגד בלונדיניות !! חוץ מבריטני ספירס XDDDD

פרקים מדהימים! זהירות חפירה :)

לפני זה,מצטערת שלא הגבתי פעם קודמת,לא היה לי זמן :/ נתחילללל פרק 13: השיר שלהם היה שיר חדש על אהבה בלתי אפשרית,דאגי ודני כתבו אותו. היא קראה את המילים הראשונות "I love her isn’t it enough Every day I think about her And every day she makes me laugh" השיר נשמע ממש חמוד אבל יש משהו שלא מסתדר נכון בשורה הראשונה.. אני מקווה שיש לו המשך :) "בואי נלך...אני מבטיח שתיהני ,החבר'ה שלנו נחמדים הם לא יאכלו אותך" הוא צחק והסתכל על דני וידע שהוא עומד לומר משהו טיפשי על פי הבעת פניו וישר אמר "דני אל-" אבל לדני לא מזיז והוא קטע את דאגי "הם לא יאכלו אותך רק ישפדו אותך ויתלו אותך על הגג עם הראש הפוך,זה מה שעשו לי לפחות..." דני הדביל הזה חחחחחחחח
"כן" היא התקרבה אליו נעמדה על קצות אצבעותיה והתכוונה לתת לו נשיקה קצרה והוא משך אותה ונישק אותה זמן רב. היא לא ידעה כמה זמן עבר עד שדני הגיע "כל פעם שאני רואה אתכם זה מה שאתם עושים, איכססססס" והוא עשה פרצוף נגעל ואז צחק. פשושיייים
וואי דני הזה כל שניה נדחף חחחחחח חמודי אומייגאד איזה מנייאק דוחה ג'ייק!! מהתחלה הוא לא בא לי בטוב
פרק 14: מרחוק הם זיהו את דני,שמעו אותו צוחק ממרחק רב והם החליפו ביניהם חיוכים. כמובן,הצחוק המפורסם של דנייי
ג'יו כזאת חמודה,כרגיל :) ואוליביה הביץ' גאד אני שונאת אותהההה! אגב,אני חושבת שזה ג'יובנה ולא ג'יוהאנה..סתם הערה קיצרר,אהבתי וכבר מחכה להמשך! D:

../images/Emo214.gif חחחח לא היה לי מה לכתוב בשיר...אנלא

מוכשרת כמו בנות אחרות פה...חחחח.. אממ...אני לא ידעתי איך לכתוב ת'שם המסובך שלה[ ג'יובנה] אז כתבתי ג'יוהאנה... ואנלא חושבת שיהיה לי כוח לשנות את זה..חחחחחחחחחחחח... אמממ אבל כמעט בכל הפיק כתבתי ג'יו אז זה בסדר נכון?...חחח.. ותודההה שהגבת...חחחח... :]]

בסדר גמור אפילו :)

מה זה לא מוכשרת?!?!?!? תראי איזה פיק יפה את כותבת!! גם השיר יפה,פשוט זה משהו בדיבור נכון או משהו כזה חחחחח לא אמרתי שתשני את זה,סתם הערה קטנה :) מחכה להמשך

../images/Emo95.gifאהבתי../images/Emo99.gif

אני קוראת את הפיק שלך מההתחלה ובזמן האחרון לא יצא לי להגיב אבל קראתי אותו כל הזמן וכל פעם חיכיתי כבר לפרק הבא
פרק 13
"בואי נלך...אני מבטיח שתיהני ,החבר'ה שלנו נחמדים הם לא יאכלו אותך" הוא צחק והסתכל על דני וידע שהוא עומד לומר משהו טיפשי על פי הבעת פניו וישר אמר "דני אל-" אבל לדני לא מזיז והוא קטע את דאגי "הם לא יאכלו אותך רק ישפדו אותך ויתלו אותך על הגג עם הראש הפוך,זה מה שעשו לי לפחות..." חחח דני הזה
"את יודעת שאת רוצה אותי" הוא תפס בה בחוזקה בידיים מנער אותה, רוצה שתיענה לו. "אני לא אתה מגעיל אותי! עזוב אותי! אני שונאת אותך! תעזוב אותי!" היא צרחה והתחילה להכות אותו. הוא סטר לה "את עדיין לא רואה את זה,אני אוהב אותך ואת אוהבת אותי אני אעזוב אותך עכשיו אבל את תראי שאני אשיג אותך,אני לא אוותר לדאגי הפעם,לא הפעם!" הוא צרח והיא פתחה את הדלת ורצה משם,בוכה ומפוחדת. וואי איזה מסכנה
הוא היה נחמד אלייה בהתחלה ....
פרק 14
"מה פתאום!" ג'יו צחקה "תראי אני הרבה זמן עם טום...אף אחת לא יכולה לפגוע בי אני סופר-ג'יו!" איימי צחקה. חחח סופר-ג'יו . איזה חמודה היא :] "קוראים לי דאגי,ועכשיו אתן יודעות" כולן שתקו. הוא פנה לאיימי "בואי נכנס קר פה". "תודה שהצלת אותי" איימי אמרה לו כשנכנסו לקולנוע. אוליביה ממש מעצבנת,למה היא מתייחסת אליה ככה? זה נראה כאילו גם דאגי לא ממש מת עליה . "תראה איזה מקורית אני אהיה, אבל רק לרגע" היא נשמה עמוק "צבעוני!" הוא הביט בה בהלם "צבעוני?! את הבנאדם הכי מקורי שאני מכיר...הייתי בטוח שתגידי כחול כמו כול העולם ואחותו" היא צחקה "פעם זה היה כחול ואז שחור אבל החלטתי שזה כיף לשלב אני אוהבת אדום כי זה תשוקה ואהבה לבן כי זה רוגע וחגיגי יחסית כחול השמיים והים ירוק הדשא והצמחים ורוד סתם כי זה צבע נחמד סגול כי הוא שונה צהוב כי זה צבע שמח ושמש..." "את חופרת..." הוא התחיל לצחוק ונישק אותה "אני אוהב אותך". באמת מקורית וחופרת חחח. אהבתי את הקטע הזה, הם ממש חמודים
אהבתי את הפרקים, מחכה כבר להמשך

אור188

New member
../images/Emo62.gif כל כך אהבתיי !

אני כל הזמן מחכה לפרקים זה פיק מדהים !

למעלה