זכו לאהוב! פרק 15!!

../images/Emo214.gifזכו לאהוב! פרק 15!!../images/Emo214.gif

תודה לכל מי שמגיבה ולכל מי שתגיב
פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=121879771 קריאה מהנהה!! ואל תשכחו להגיבבב :]] פרק 15: הסרט התחיל,מסתבר היה שהוא אימה. כל הבלונדיניות שהיו ללא בני-זוג חיבקו אחת את השנייה וצרחו. ג'יו וטום מידי פעם שילבו ידיים ועזבו כי היו עסוקים בלאכול את הפופקורן,אוליביה ודני היו עסוקים בהתמזמזויות כאשר הרוצח רצח את האישה. ואיימי ודאגי זרקו מידי פעם פופקורן עד שהוא נגמר והתחרטו על זה כי לא נשאר להם מה לאכול. כשהתחילו לצפות בסרט איימי ממש פחדה,היא לא הייתה רגילה לקולנוע ענק כמו בלונדון עם רמקולים עצומים אז כשהרוצח הגיע והטיל את אימתו כל פעם איימי הייתה מכסה את פניה בידיה ודאגי היה תופס אותה ומחבק אותה וצוחק ואז הוא שיחרר אותה כי לא יכלה לראות כלום. בסוף הסרט שני הגיבורים הראשיים נהרגו זה לצד זה וכולן בכו והאמת שלאיימי הדמעות נתקעו בעיניים, סירבו לצאת.היא נחנקה מבפנים. "איך היה הסרט?" דאגי שאל אותה כשיצאו ולא היה כבר רעש של עשרות אנשים היוצאים מהסרט. "היה נחמד,אבל מלחיץ" היא צחקה והוא ראה שהיא רועדת מקור. הוא הוריד את הקפוצ'ון ואיימי ראתה שהוא עם חולצה קצרה "אני בסדר לא קר לי" הוא חייך והביא לה את הקפוצ'ון בכל זאת "תראי איך את לבושה! את קופאת מקור וחוץ מזה הנה דני יש לו עשרים שכבות אני אקח לו את הג'קט שלו" "אז קודם כול תיקח ממנו ואז אני אקח ממך" היא חייכה וסימנה לו ללכת לדני. היא ראתה שדאגי ביקש מדני קפוצ'ון. דני הוריד את הג'קט שלו תוך שנייה וחייך אליה. "הנה רואה?" דאגי התקרב והסתובב מראה לה שהוא לבוש "איך אני?" "חתיך" היא חייכה ולבשה את הקפוצ'ון שלו. "איך אני?" היא הסתובבה והוא צחק "קטנה" הוא התקרב אליה וחיבק אותה. "אתה יודע שאתה יותר מידי רומנטי?" היא הרימה את הראש שלה שתוכל לראות את פניו "וזה רע?" והוא הוריד את פניו אליה "לא,פשוט אני ראיתי סרטונים ביו-טיוב שאתה עושה כל מיני דברים טיפשיים ואף-פעם לא ראיתי אותך עושה אותם לידי" הם התרחקו זה מזה קצת. "כי יש לי טאקט בניגוד לדני" דאגי הצביע על דני שתחב לאף שלו 2 חתיכות של פופקורן. "זה מצחיק!" היא חזרה לשלב את זרועותיה עליו וצחקה "כשאני יוצא עם חברה שלי אני צריך לעשות מעשים טיפשיים?" הוא שאל נבוך "לא,אבל אתה מצחיק...זאת אומרת אתה עושה דברים משוגעים עם חברים שלך ואתה אוהב לעשות אותם נכון?" "כן,זה כיף" "אז אתה יכול לעשות אותם גם לידי" "כדי שתשפטי אותי?" "מה? למה שאני אעשה דברים כאלו?" "כי זה מה שרוב הב-" היא עצרה אותו ואמרה "אני לא רוב הבנות שיצאת איתן" היא די נעלבה היא חשבה שהבין עד עכשיו שהיא אוהבת כל צד שבו.לא משנה אם הצד הילדותי הרומנטי החכם...כל צד שבו היא אהבה!. היא התחילה ללכת לכיוון הכיכר. "אני מצטער,אני יודע שאת לא רוב הבנות,את לא דומה להן בכלום,לפעמים אני שוכח את זה,אני מצטער פשוט רובן היה שופט אותי ואומר לי לא לעשות ככה ולא לעשות ככה" "אני לא אף-אחת מהן אני בחיים לא אומר לך לשנות את עצמך ולא אעצור בעדך לעשות דברים שאתה אוהב! אכפת לי ממך ואני רוצה שתהיה מאושר" היא הביטה בו וראתה ניצוץ בעיניו הוא עמד בלי לזוז בלי להניע שפתיו. "מה?" "את לא יודעת מה אמרת עכשיו" הוא התקרב אליה. "מה אמרתי?" היא באמת לא הבינה. "הכול!" הוא חייך אליה וחיבק אותה "אני מצטער אני יודע עכשיו מה את מרגישה, בערך.הפעם הזאת הייתי חסר טאקט אני אוהב אותך" "אני מצטערת גם הגזמתי בתגובה שלי" היא נהייתה אדומה. "את לא,אמרת מה את מרגישה אני מעריך את זה". "בוא נשב שם קצת" איימי הצביעה על המזרקה שבכיכר. "בואי" הוא התקדם לפניה והתחיל לקפץ ולקפוץ כמו טיפש והיא צחקה "מה אתה עושה?!" היא שאלה אותו כשהוא יכול לשמוע אותה. "עושה דברים טיפשיים" הוא חייך והתיישב על שפת המזרקה "מה את חושבת עליי עכשיו?" "אותו דבר כמו שחשבתי עלייך לפני 10 דקות" "מה חשבת עליי לפני 10 דקות?" "שאתה טיפש ואני לא יכולה לעשות כלום כדי לשנות את זה" היא צחקה והתיישבה מולו. הוא נשכב ושם את ראשו עליה. "אהבתי,חברה שלי יורדת עליי אה?" "אם כבר העלת את זה..." היא הסתכלה על אוליביה ודני שישבו רחוק מהם ועיני אוליביה בוחנת אותם. דאגי התיישב "מה? את רוצה להיפרד ממני?"

../images/Emo214.gifפרק 16!../images/Emo214.gif

"מה פתאום!" איימי שלחה בו מבט נוקב. "גם אם היית רוצה לא הייתי נותן לך" הוא חייך אליה "מה קרה?.." "אתה חושב שזה נורמלי?" היא לא ידעה איך להסביר לו "מה נורמלי?" הוא שאל והביט בה מהופנט מהעיניים שלה "שאנחנו חברים תוך שבוע בערך?" "אנחנו חברים?" הוא צחק וחיבק אותה "אנחנו לא אמרנו שאנחנו חברים זה פשוט קרה" "עדיין,כשאנשים אחרים שואלים אותי איך זה קרה שתוך שבוע אני מחבבת אותך ואתה אותי זה מוזר" "אני מניח שאנשים אחרים זה אוליביה?" הוא הסתכל לאותו כיוון של העיניים שלה וראה שהיא ואוליביה מחליפות מבטים, הוא חייך. "כן..." היא ענתה והחזירה את מבטה אליו "אם את מרגישה משהו ורוצה לעשות איתו משהו אל תחשבי מה אנשים אחרים חושבים עלייך בדיוק מה שאמרת לי מקודם על הדברים הטיפשיים שאני רוצה לעשות אבל אכפת לי מה תחשבי עליי...מבינה?" "כן" היא הסתובבה אליו ונישקה אותו. "ובנוגע לאוליביה,אל תתייחסי אליה היא לוקחת את תפקיד החברה של אחת ממקפליי קשה מידי" "היא תמיד ככה?" "כשיש מישהי חדשה זה די ככה,אבל אל תדאגי זה יעבור לה,לכולן" "זה מה שג'יו אמרה" "ג'יו נחמדה לכולם" הוא חייך "כן...הם ממש מתאימים אחד לשני" היא הסתכלה על ג'יו וטום. דאגי הסתובב וראה אותם "מה את חושבת עלינו?" הוא שאל "לא יודעת מה אתה חושב?" "לומר לך את האמת?" "רק את האמת" "אני חושב שאנחנו מאוד שונים ואני חושב שבגלל זה אנחנו מיוחדים ומתאימים" הוא חייך והוסיף "את שונה מכל מי שפגשתי עד עכשיו את לא כמו כל הבחורות הבריטיות שהכרתי" "במה אני שונה מהן?" "לא יודע האופי שלך שונה מכולן...אני מנחש שאת קצת תמימה" דאגי צחק כשראה את הבעת פניה. "אני תמימה?? אין דבר כזה ישראלים לא תמימים..." היא חייכה. "אני צוחק,את משהו מיוחד לא יודע איך להסביר את זה אולי זה עצם העובדה שאת ישראלית" "ואם מישהי ישראלית אחרת תגיע אז תלך אליה??" היא התעצבנה ואז החלה לצחוק "מה פתאום! אני כבר לא יכול להסתכל על בנות אחרות זה לא מעניין אותי אני אוהב אותך" הוא התקרב אליה ונישק אותה. הם ישבו עוד כמה דקות על שפת המזרקה. "ג'יו וטום באים" איימי אמרה לדאגי "ג'יו הציעה שנצא איתם איזה יום אחד לעשות משהו עם השיער שלי ושל טום" דאגי פרע את השיער שלו שהיה די ארוך וצחק. "יפה לך קצר" היא העבירה את ידה בשיער שלו "חשבתי להאריך עוד פעם אבל אין לי כוח זה סיוט".הוא אמר ואיימי צחקה "גם זה היה יפה, יפה לך הכול" היא ניסתה לסדר לו את השיער ואז טום וג'יו הגיעו. "היי" ג'יו התיישבה ליד איימי "היי" דאגי שידיה של איימי הסתירו את פניו הושיט לטום את ידו והוא נתן לו מכה. "זה שאני לא רואה לא אומר שאני לא אחזיר לך" דאגי אמר לטום שהחל לצחוק "מה את עושה לו? תשאירי את זה לספר גם ככה זה לא יעזור" ג'יו צחקה "איך היה הסרט?" איימי עזבה את שיערו של דאגי והוא שוב פרע אותו אחרי שהיא הסתובבה לראות את ג'יו. "נחמד, יחסית, זו בכול זאת הייתה הבחירה של דני" כולם חייכו והסתכלו לכיוון של דני. "איפה הארי? למה הוא לא בא?" דאגי שאל אותם "הוא הלך לקונצרט של אייזי דיברתי איתו לפני כמה דקות הוא אמר שהוא רוצה ללכת לאיזשהו בר לשבת לשתות" טום ענה "את רוצה ללכת?" דאגי פנה לאיימי. "כן תבואי,זו תהיה הזדמנות שתכירי את אייזי" ג'יו קפצה בהתלהבות. "שאר הבלונדיניות יבואו?" איימי החזירה את מבטה לדאגי וראתה שהוא פרע את השיער שלו וצחקה. "לא...רק אני את טום דאגי דני אוליביה הארי ואייזי" ג'יו חייכה "היום?" "כן עוד רבע שעה בערך" "למה את עייפה?" דאגי סיבב את ראשה של איימי אליו וחייך אליה "לא, אתה רוצה ללכת?" "כן" "יופי אז אני אתקשר להארי אני אגיד לו שיפגוש אותנו בבר הקבוע" טום קם והלך לצד לדבר עם הארי. "מה נעשה בינתיים?" איימי שאלה "בואי נסתובב נסתכל בחנויות" ג'יו הציעה "דאגי אתה בא?" איימי קמה "תתקדמו אני אחכה לטום" הוא הלך לכיוונו של טום. "בואי נגיד קודם לדני ולאוליביה על זה שאנחנו אח"כ הולכים לבר" ג'יו חייכה ומשכה את איימי איתה. "היי דני אוליביה" ג'יו הפריעה להם באמצע הנשיקה ואיימי צחקה. "אז עכשיו את מתנקמת בי אה?" דני פנה לאיימי "מה פתאום?! זאת ג'יו שגררה אותי" היא צחקה. "כן,שמענו" הייתה התגרות בקולה של אוליביה אבל איימי החליטה להתעלם מזה, דני הסתכל על אוליביה ותפס את ידה, לסמן לה שתפסיק, והיא חייכה אליו. "בקיצור עוד רבע שעה בערך אנחנו הולכים לבר הקבוע אתם באים איתנו?" ג'יו ראתה כמו כולם ראתה את התגובה של אוליביה "הארי גם בא נכון?" דני שאל "כן עם אייזי" "כן אנחנו נבוא,ומה נעשה בינתיים?" "אנחנו סתם מסתובבות פה בחנויות" ג'יו ענתה "רוצה ללכת איתן?" דני פנה לאוליביה שישר הנידה בשלילה. "טוב אז ניפגש שם,ביי" ג'יו ואיימי הסתובבו והלכו "ביי" "להת'"

../images/Emo95.gifפרקים מדהימים !

ממש אהבתי
איימי ודאגי כאלה חמודים
מחכה לפרקים הבאים

למעלה