זכו לאהוב- פרק 19

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 19../images/Emo214.gif

אממממ...אין צורך לומר תגיבו נכון? חחחח פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=122201216 קריאה מהנה ונעימהה! [גרררר...XDDD] פרק 19: דאגי פתח את הדלת של הדירה. "ברוכה השבה". הוא נתן לאיימי להיכנס לפניו וסגר את הדלת. "אזזזזזז" היא התיישבה על הספה. "אזזזזזזזזזז" הוא צחק והלך למטבח וצעק משם "בירה???" "לא!" "מים???" "נראה לך?!" "תה???" "להרוג אותך עכשיו??" "קולה???" "כןןןןןןןןן" דאגי חזר עם בקבוק בירה וכוס ענקית של קולה. "מה זה אמור להביע?" היא החזיקה את הכוס. "קולה" הוא צחק והוסיף "ענקית" "טוב זה יספיק לכל הסרט" "איזה סרט את רוצה לראות?" הוא הלך לכיוון הספרייה הביתית. "מה יש לך?" היא שאלה "מה שאת רוצה" "תקריא לי ואני אגיד לך" "טרויה,טיטאניק,סיפור אהבה בלתי נשכח,היומן שקנינו היום כ"כ הרבה סרטים רומנטיים שגורמים לגברים חזקים וקשים כמוני לבכות" היא התקדמה לעברו וצחקה "אתה רציני??" "לא" הוא חייך "אבל יש לי סרטים טובים" "איזה?" "תראי" הוא הצביע על כל הסרטים שעמדו לפי סדר אלף בית היא צחקה "ייקח לי שעה לבחור עם כל המבחר הזה" "טוב..אז...בואי נראה את ספיידרמן 3" "כמה אופייני" היא אמרה והוא הביטה בה וצחק "אז צבי-הנינג'ה?" "לאאא" היא צחקה "אני אסתדר עם ספיידרמן 3" "בואי" היא התיישבה על הספה ודאגי הביא שמיכה והתיישב לידה. הסרט התחיל והיא הניחה את הראש שלה על הרגליים שלו.היא הייתה כ"כ עייפה שהיא נרדמה. אחרי חצי שעה הוא ראה שהיא באמת עייפה והוא לא רצה שהיא תחזור הביתה. היא הרגישה שמישהו מרים אותה,והחליטה לעזור לו. הוא השכיב אותה על המיטה שלו והתכופף אליה. היא פקחה את העיניים וחייכה "כמה זמן אני ישנה?" "חצי שעה-שעה" "טוב אני אלך" היא הרימה את השמיכה מעליה והוא עצר אותה. "לא את נשארת פה.אין מוניות בשעות כאלו ואין לי דלק במכונית ואני לא אשלח אותך ברגל לשם" "טוב" היא חייכה אליו. והוא הסתובב "לאן אתה הולך?" "לישון." "איפה??" "בספה" "מה אתה נורמלי??" "מה?" הוא חייך. "אל תחייך,בוא" היא סימנה לו שישן בצד השני של המיטה. "את בטוחה?" "כן" "טוב אז אני רק אלך להחליף בגדים" הוא עצר ובחן אותה "אם כבר מדברים את רוצה שאני אביא לך בגדים יותר נוחים?" "אני אשמח" היא חייכה. " 5 דק' " והוא יצא. אחרי 10 ד'ק הוא חוזר ובידיו הבגדים. "אמרת 10 ד'ק..." היא חייכה "הייתי צריך לחפש לי בגדים שמרזים" הוא צחק ונתן לה את הבגדים. היא הלכה והחליפה.היא נאנחה כשראתה שהוא הביא לה קפוצ'ון ומכנסיים גדולים. "עכשיו באמת לא רואים אותך" הוא צחק. "יותר טוב" היא נכנסה למיטה והסתובבה אליו.והעיניים שלה כואבות. "מה קרה?" דאגי ראה.והוא רצה לדעת למה. "כלום" היא חייכה והתקרבה אליו. "איימי,אני יודע שמשהו קורה ואני רוצה שתספרי לי...אני לא אלחץ עלייך אבל אני רוצה שתדעי שוב שאני פה ולא משנה מה את יכולה לספר לי, אני אנסה לעזור ואני אעשה בשבילך הכול" היא חיבקה אותו ושמה את ראשה על החזה שלו ובכתה.הוא לא שמע אבל הרגיש את החולצה שהתרטבה מהדמעות שלה. כשהוא יידע מי גורם לה לסבל הזה הוא יגרום לו להתחרט על מעשיו. הוא אוהב אותה ולא ייתן שיפגעו בה. "אני אוהב אותך.לילה טוב" היא שמעה את זה. והלכה לישון עם חיוך על פניה. _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* פרק הבא בהודעה הבאהה

../images/Emo214.gifפרק 20../images/Emo214.gif

איימי קמה והרגישה את הידיים של דאגי מחבקות אותה היא הסתובבה אליו וראתה שהוא עדיין ישן. היא חייכה כשראתה את פניו,שליו וחמוד. הוא הרגיש כשהיא זזה ופקח את העיניים. "היי" היא התקרבה אליו ונישקה אותו על הלחי. "היי" הוא שפשף את הפנים שלו וניסה לסדר את השיער והיא צחקה "מה?" הוא שאל וממצמץ בעיניים. "זה מה שאתה עושה על בבוקר? מסדר את השיער?" "לא" הוא צחק "אני לא רוצה שתיבהלי ממני" "אני לא" היא נישקה אותו שוב,בפה. "אתה מסריח" היא צחקה "גם את" הוא חיבק אותה. היא שכבה על הצד והסתכלה עליו והוא הסתובב גם על הצד שלו. "איך ישנת?" הוא שאל כשהוא בוחן אותה. "בחיים שלי לא ישנתי טוב כ"כ כמו אתמול-היום". "אחרי שבכית כ"כ הרבה איך לא תשני טוב?" הוא ליטף את הפנים שלה. "לא בכיתי" היא הזיזה את ידיו והתיישבה. "איימי" הוא התיישב גם. "החולצה שלי לא נרטבה מעצמה" "טוב,אולי קצת אבל זה כלום" "אני כבר אמרתי לך מה אני חושב,כשתהיי מוכנה תספרי לי" הוא ליטף את השיער שלה. "התקשרתי אתמול לאיירין ושאלתי אותה אם את יכולה להיעדר היום מהעבודה,היא הסכימה אז בואי נעשה היום משהו" "מה?" "בואי נעשה משהו היום" "רגע התקשרת לאיירין? מתי?" "כן אתמול אחרי שנרדמת" "טוב" היא הייתה מאושרת והייתה חייבת יום של שקט. "אז לאן נלך?" "בואי נלך לפארק" "לפארק?" "כן, יש לך משהו אחר להציע?" "לא" היא חייכה וקמה מהמיטה "יש לך מברשת שיניים חדשה?" "כן במגירה השנייה" הוא קם גם. "אז יש הרבה בנות אה?" "לא,האמת קניתי אותה בגללך" הוא צחק והלך להחליף בגדים. היא הלכה לשירותים וצחצחה שיניים ואחריה גם הוא. כשהיא יצאה היא ראתה שדאגי החליף את הבגדים שלו ואמרה "מה איתי?" "מה?" איימי הצביעה על הבגדים שהיא לובשת.על הבגדים של דאגי. "נעבור דרך הדירה שלך ותחליפי" "טוב" היא חייכה והלכה לכיוון המטבח. "מה את מכינה?" "לא יודעת,מה אתה אוכל בדרך-כלל בבוקר?" "קורנפלקס או פנקייק" הוא צחק. "אז נאכל פנקייק!" עבר כ"כ הרבה זמן מאז שהיא אכלה כאלו. "את יודעת להכין?" "לא,אתה לא יודע?" "לא" "אז איך אתה אוכל?" "טום מכין לי או הארי" "אז אתה ודני חסרי תועלת" היא צחקה. "אני יודע להכין...שנייה תני לי לחשוב" היא צחקה "זה בסדר מותר לך לא לדעת" "נזכרתי! אני יודע להכין פסטה" "מי לא יודע??". "טוב אז נאכל בחוץ היום" "טוב" ואז היא נזכרה "אבל קודם כל אני רוצה להחליף בגדים" "אין בעיה". הם יצאו מהבית של דאגי ונסעו לדירה של איימי. איימי שמה לב שהשטיח שלה לא במקום וקיוותה שלא פרצו לה לדירה. היא פתחה מהר את הדלת. "מה קרה?" "חשבתי שפרצו לדירה" היא נרגעה כי הבינה ברגע שראתה את השקיות עם הבגדים שכנראה טום ג'יו ניחשו איפה המפתח הנוסף נמצא ושמו את השקיות בפנים. "אה זה טום הנה השקיות" הוא הצביע על השקיות "את חייבת להחביא את המפתח במקום אחר" הוא צחק. הוא נכנס והתקרב לספה. "אני בקושי גרה פה בגללכם או יותר נכון בזכותכם" "כן,טוב אני בינתיים אראה טלוויזיה ותלכי להחליף בגדים" הוא התיישב על הספה. "טוב" היא הלכה לחדר שלה עם השקיות והתחילה להוציא את הבגדים. היא לבשה מכנסיים עד הברך גופייה לבנה סבא כפכפים ושרשרת שהגופייה לא תראה משעממת. "לא לבשת את הבגדים שקניתי לך" הוא התאכזב. היא התקרבה אליו לספה ונישקה אותו "אני אוהבת את הבגדים אבל הם לערב" הוא חייך והבין "טוב אז בפעם הבאה שניצא אני רוצה לראות אותך איתם" "עשינו עסק" היא לחצה לו את היד וקמה. "רוצה לשתות?" "מה יש?" "מה אין-בירה" "אני לא שותה רק בירה" "אין גם קולה" "אז לא משנה" הם צחקו ויצאו מהדירה. כשהגיעו לפארק היא שמחה. הייתה שמש,היו ילדים קטנים ששיחקו ורצו בדשא הורים מודאגים רודפים אחריהם... "בואי נשב פה" דאגי נעצר והתיישב. הוא הוציא את הפלאפונים ושמיכה דקה וקלפים. היא צחקה "מתי הספקת לארגן את כל זה?" "פשוט שבי" הוא פרס את השמיכה וערבב את הקלפים. הייתה לה הרגשה שמישהו צופה בהם ולא ידעה למה היא הסתכלה מסביבה ופחדה שמא ג'ייק יחליט לחזור ולנסות שוב. "מה?" דאגי גם הסתובב לראות לאן היא מסתכלת אבל לא ראה דבר. "לא יודעת,חשבתי שמישהו מסתכל עלינו" "מי?" "אני לא יודעת" "אני לא רואה אף-אחד" "גם אני לא...טוב תביא את הקלפים שעה עד שאתה מערבב" היא צחקה וחילקה את הקלפים. הם ישבו כמה דקות אכלו פירות שיחקו בקלפים ולבסוף נשכבו על הגב ושמעו מוזיקה מהפלאפון כשהם מחזיקים ידיים והאוויר על פניהם. "זה מה שאני צריך בחיים יותר מזה כלום" הוא פנה לעברה וחייך כי היא הסתנוורה ומצמצה בעיניים. "כן. יודע מה אני רוצה?" והיא ענתה על השאלה לפני שהספיק לשאול 'מה'. "לעשות צניחה חופשית" "באמת? זה מטורף אני עשיתי פעם" "איך זה היה?" כששאלה את זה ראתה את ההתרגשות שבעיניים שלו וחייכה מרותקת לכל מילה שיגיד. "הרגשתי באקסטזה, כאילו שום דבר לא עוצר בעדי מליפול, רק אני והאוויר, רק אני והמדריך ההומו זה היה כ"כ רומנטי" הם צחקו. "היה כיף זה שיחרר אצלי הרבה לחצים מאותו השבוע זו חוויה מדהימה". "גם אני חושבת על זה ככה. אני תלויה בין שמיים וארץ". "אם תרצי נקבע יום אחד ונעשה צניחה חופשית,מתאים לך?" "ברור" .למרות שתמיד אמרה שכדי שהיא תעשה צניחה חופשית יצטרכו לדחוף אותה בכוח מהמטוס ולקוות שמהלחץ לא תשכח לפתוח את המצנח בזמן. הם שכבו עוד שעה-שעתיים. לא דאגו מהזמן שחלף, מכל שיחות הטלפון שלא נענו, מהעולם שרץ סביבם שהאנשים שישבו לידם בפארק התחלפו באנשים אחרים והם באנשים אחרים. הם פשוט דיברו על משמעות החיים על תקוות שיש לאדם על החיים שאחרי, על החיים בתיכון, על ההורים, המשפחה, הדת. השיחה שלהם הייתה ארוכה.הם לא דיברו ככה כ"כ הרבה זמן ואיימי שמחה על כך.בחיים לא דיברה עם מישהו על נושאים כ"כ משמעותיים בחיים ועל החיים עצמם ועוד עם מישהו שמבין אותה. "זו הייתה שיחה מעולה" הוא התיישב בחזרה "חבל שהזמן טס כשנהנים" "תודה" היא התקרבה אליו ונישקה אותו. "על מה?" "שאתה כ"כ מבין ושאכפת לך ושאתה מקשיב" "אבל ככה בנאדם בנוי לא?" "לא כולם" "אז כל השאר חייזרים" הוא צחק וקם "בואי אנחנו צריכים ללכת לכיוון של טום" "למה?" היא הושיטה לו את הידיים שלה והוא עזר לה לקום. "שכחת שקבענו לספר?" "היום? סבבה" היא שיחקה לו בשיער "איך שכחתי וזה עדיין מולי??" הוא צחק וחיבק אותה. "נאסוף את הדברים ונלך". הם אספו את הדברים ואיימי הייתה בטוחה שראתה פלאש,היא לא הבינה מה זה והם הלכו למכונית. _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* מקווה שאהבתןן
תגיבוו...בבקשה?
לא קשור-- מחר מתחילים ללמוד בתשע ורבעעעעעעעעעעע DDDD:

../images/Emo18.gifזהירות חפירה../images/Emo18.gif

פרק 19: "אזזזזזז" היא התיישבה על הספה. "אזזזזזזזזזז" הוא צחק והלך למטבח וצעק משם "בירה???" "לא!" "מים???" "נראה לך?!" "תה???" "להרוג אותך עכשיו??" "קולה???" "כןןןןןןןןן" חחחחחחחחחחח איזה חמודים :) היא חיבקה אותו ושמה את ראשה על החזה שלו ובכתה.הוא לא שמע אבל הרגיש את החולצה שהתרטבה מהדמעות שלה. כשהוא יידע מי גורם לה לסבל הזה הוא יגרום לו להתחרט על מעשיו. הוא אוהב אותה ולא ייתן שיפגעו בה. אוווו איזה פשוש דאגי הזה יאוו
פרק 20: "אז איך אתה אוכל?" "טום מכין לי או הארי" "אז אתה ודני חסרי תועלת" היא צחקה. מה שנכון נכון XDDDDD הם יצאו מהבית של דאגי ונסעו לדירה של איימי. אממ הוא לא אמר שאין לו דלק? תחמן קטן-רק רצה שאיימי תישאר לישון אצלו
הם פשוט דיברו על משמעות החיים על תקוות שיש לאדם על החיים שאחרי, על החיים בתיכון, על ההורים, המשפחה, הדת. ממתי דאגי מדבר על נושאים כאלה חשובים ומשמעותיים ??!?!? את עושה אותו פה כזה חכם חחחחחחח
קיצררר, פרקים ממש יפים ואיימי ודאגי כאלה חמודים ביחד @*^$#$@*$)*@)(#*)@! מחכה לפרק הבא

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמהמם כרגיל [:

אהבתי מאוד
למרות שאני לא תמיד מגיבה חח

../images/Emo214.gifיום חמישי כנראה...כשיצא הצום

או...שבמקרה שאני אתמוטט [שזה קרה בשנתיים האחרונות כי אני כאפהה...XDDD] יום שני הבא... ותודהההההה

../images/Emo214.gifתודהה על הדאגהה!!

אני כותבת שבד"כ אני מתמוטטת ומה שחשוב לך זה הפיק?!?!?! XDDDDDDDDDDDDDDDD
יום חמישי אינדיד :]]

גרבע

New member
../images/Emo105.gif LOL למה את מתמוטטת?

את אמורה לבלוס לפני הצום את יודעת XD

../images/Emo214.gifXDDDD

ונחשי מה קרה?? התמוטטתי גם היום =// באתי לחזור הביתה מסבתא שלי ולא הצלחתי לפתוח ת'דלת המחורבנת!! הרגשתי פאקינג חלשה...חחחח אמממ...אני לא אפרסם היום...=// אני צ'כה לעזור לארגן ת'דברים לסוכה ומשפחה פה...כ"כ מצטערתת! יום שניי

../images/Emo19.gif וואו ..

קראתי עכשיו בערך 10 פרקים או יותר מהפיק שלך .. כי אפעם לא קראתי והיה לי זמן .. (כי לא הלכתי לבצפר , ננה ננה
) והפיק שלך , מעולה אהבתי נורא D: תמשיכי

למעלה