זכו לאהוב- פרק 21

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 21 ../images/Emo214.gif

אמממ רציתי לומר שאני כ"כ התבאסתי שלא יכולתי לבוא למפגש...הורים...מי מבין אותם בכלל?! אמממ ושאני מצטערת שלא פירסמתי ת'פיק במוצאי כיפור וביום שני שהיה בגלל החג... אז שוב...אני מפרסמת 4 פרקים כי אני חסרת אחריות !!
תסלחו לי? פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=122352293 קריאה מהנה !!
פרק 21: "טום" דאגי נקש על דלת ביתו של טום.ג'יוהאנה פתחה את הדלת. "היי,בואו כנסו" היא חייכה וסגרה אחריהם את הדלת. "רוצים לשתות משהו? לאכול?" "לא תודה" דאגי חייך "הרגע חזרנו מפיקניק-אל תשאלי" איימי צחקה. "אנחנו צריכים להיות אצל הספר עוד 10 דקות ועוד לא יצאנו,שעה עד שטום מתארגן" ג'יו התיישבה על הספה והסתכלה על דאגי ממצמצת בעיניים ומחייכת. "מה?" דאגי חייך והבין שהיא רוצה משהו. "אני רמזתי שתלך לזרז את טום ובינתיים אני אדבר עם איימי" היא חייכה "אהה אז לא יכולת פשוט לומר את זה לפני?" "בנים" היא נאנחה ודאגי עלה במדרגות לחדרו של טום. "מה ככה?" ג'יו זזה ממקומה והתיישבה ליד איימי. "מה?" איימי חייכה כי כשזה נוגע לג'יו- הפרצופים שהיא עושה מצחיקים אותה "הסיפור ביניכם ממש רציני" היא חייכה. "אני מקווה שכן" "אבל חוץ מזה מה קורה איתך?" היא תפסה את היד של איימי בפתאומיות וברצינות שאיימי קצת נבהלה. "מה קורה איתי?" איימי ניסתה לחייך אליה.למה ג'יו מתכוונת? "דאגי דיבר עם טום והוא מודאג,אחרי שדיברתם איתי במכונית אחרי כל העניין עם אוליביה...דאגי אמר שהיית חיוורת כאילו ראית רוח-רפאים.מה קורה?" "עזבי זה סתם שטויות" "אני פה בשבילך,אם תרצי אותי יש לך את הפלאפון והכתובת שלי" ג'יו חייכה אליה והן התחבקו. "טוב יצאנו?" דאגי וטום ירדו אחרי כמה דקות. הם יצאו מהדירה נעלו אותה ונכנסו לרכב. טום נהג ולידו ג'יו ומאחורה דאגי ואיימי. "מה אני אעשה בשיער?" טום שאל את ג'יו. "נראה מה הספר יגיד.כל דבר יהיה עדיף מהצמח שגידלת על הראש" היא צחקה ונישקה לו בלחי. איימי הסתכלה על דאגי והוא חייך. הם הגיעו למספרה הכי ענקית שאיימי אי פעם ראתה וכ"כ הרבה אנשים חיכו כנראה שיסדרו להם את השיער, למספרה הייתה שתי קומות, איימי פשוט הייתה בהלם. טום ודאגי שאלו אם תומס,הספר הפרטי שלהם,הגיע ואמרו להם לעלות לקומה השנייה ושהוא מחכה הרבה זמן. "דאגי! טום!" תומס קרא להם. "חיכיתי שנים!" נראה היה שהחיוך שלו מאולץ והוא רוצה להרוג אותם שגרמו לו לחכות כ"כ הרבה זמן,אבל הם לקוחות חשובים... "אנחנו מצטערים" טום היה נבוך ודאגי העביר את ידו על שיערו והשפיל את מבטו. "זה בסדר" תומס חייך ופניו התעוותו הוא התקרב לטום ונגע בשערו "אוי לי,ככה אתם נותנים לעצמכם להסתובב כשכולם יודעים שאתם הלקוחות שלי?" עכשיו הוא עבר לדאגי והסתכל על השיער שלהם והוסיף "יש לנו עבודה רבה בואו אסור לבזבז זמן" הוא קרא לשני עוזרים והושיב אותם בכיסאות. איימי וג'יו ישבו וצפו בכל התהליך, היה קשה להתעסק בשיער של הבנים כיוון שדיברו והריצו צחוקים ביניהם. "ומה איתכן? לא חבל על השיער היפה שלכן?" תומס התקרב לג'יו. "לא אהבת את הסידור שעשיתי לך בפעם האחרונה?" תומס שוב שאל את ג'יו "אהבתי אבל זה היה יקר מידי" "את יודעת? אני אעשה לשתיכן משהו בשיער בחינם כי אני לא יכול שתסתובבו עם זה" הוא הצביע על השיער שלהן. "ואתן חברות שלהם" ואז הוא הסתובב אל הבנים שראשם היה תקוע בתוך הכיור והם לא הפסיקו לצחוק. "טוב" ג'יו קמה ומשכה את איימי והיא סירבה. "מה אכפת לך את לא משלמת" "אני מפחדת" איימי צחקה. "הוא מסדר את השיער יפה,באמת הוא אחד הטובים בתחום, סמכי עליי.. בואי שבי" היא הושיבה אותה לידה ומיד הגיעו שתי עוזרות אחרות.תומס העביר ידיו בשיער של איימי ואמר מה צריך לעשות ואז אל ג'יו.הוא ביקש מהבנים לרדת למטה אחרי שסידרו להם את השיער. הם צחקו וירדו. איימי ראתה מספריים ונלחצה היא חשבה שידרגו לה את השיער ואז תומס כיסה את המראה בסדין. עברה חצי שעה ותומס קרא לבנים. הם עלו ופניהם היו פתוחים. "מה?? דברו!!" ג'יו נבהלה היא ואיימי לא ראו מה עשו להן. היא תפסה בידיו של טום והלכה איתו לשירותים. דאגי התקדם לאיימי "וואווו" הוא חייך "איזה צבע מגניב הוא עשה לך" "מה?? איזה צבע מזאת אומרת 'צבע מגניב'??" איימי נבהלה כמעט שקיבלה פיק ברכיים ורצה לשירותים הביטה במראה וצחקה "מאוד מצחיק" "אבל יכול היה להיות לך יפה ורוד או ירוק או כחול" דאגי נכנס וצחק "מה?" היא נאנחה "עד כדי כך זוועה?" "לא! זה ממש יפה" הוא חייך היא ראתה שהוא עשה לה דירוג רציני וגם עשה לה גוונים בצבע חום. היא לא האמינה שהשיער שלה יכול להיראות ככה-יפה היא חייכה והסתובבה לדאגי. "אהבת?" דאגי שאל "אני צריכה להתרגל אבל כן" היא חיבקה אותו "גם השיער שלך יפה" "תודה" הוא חייך. "איימי ראית??" ג'יו קפצה עליה "כן ממש יפה לך!" איימי נגעה לג'יו בשיער וחייכה. "טיפשה התכוונתי לשלך!" "כן אהבתי" היא הייתה נבוכה. "אהבתי? זה מה שיש לך לומר? כדאי לך להתלהב כשתומס יגיע הוא לא סובל שלא מחמיאים לו" היא צחקה. "תודה על האזהרה" "בשמחה". הם הודו לתומס ויצאו. התקיפו אותם צלמי פפראצי, הם הסתירו את הפנים שלהם, נכנסו למכונית והסתלקו משם. ==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*==*=*=*=*=*=*= פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gifפרק 22 ../images/Emo214.gif

מצטערת על 2 ההודעות
פרק 22: "דאגי אתה ואיימי באים ביחד לחלוקת הפרסים של וירג'ין?" טום שאל כשהיו במכונית. "חלוקת פרסים?" איימי הביטה בדאגי. "את באה איתי.אנחנו מועמדים בכמה קטגוריות,להקת השנה זמר השנה ומישהו חתיך" הוא צחק. "אתם יודעים כבר מי יזכה" טום ענה וחייך. "מי?" "מקפליי,דני ואתה" טום חייך. "אני? אבל אני לא יודע לשיר" דאגי אמר בציניות והם צחקו. ג'יו התחילה לדבר על שמלות ונעליים ואיימי הבינה בעצם מה זה אומר. "זה עוד שבוע בערך יש עוד זמן אבל תבואי איתי נכון?" דאגי אחז בידיה של איימי. "אני חושבת שכן" היא התקרבה אליו והשעינה את ראשה על כתפו. "בואו נזמין פיצה ונאכל אצלכם" טום הזמין את עצמו לדאגי. "אצלכם?" איימי הביטה בדאגי שנתן מבט זועם על טום. "טום...עוד לא הספקתי להציע את זה..." הוא נהיה אדום ממבוכה. "מה? אהה...אממ סליחה" טום חייך והתנצל. "רגע...אתה רוצה שאני אגור אצלך?" איימי שאלה את דאגי ונהייתה כולה אדומה "הילדה קולטת מהר" ג'יו צחקה ואיימי הסתכלה עליה וחייכה. "חשבתי, גם ככה אנחנו מבלים כמעט כל הזמן ביחד אז מה זה משנה? וגם זה יעזור לך שלא תצטרכי לשלם שכר דירה...וגם אני אוהב אותך ואני רוצה שתהיי איתי" הוא חייך אליה מקווה שתיענה להזמנה שלו. "אני חושבת שזה רעיון נחמד" היא חייכה וחיבקה אותו. "באמת??" הוא היה כ"כ מאושר שכמעט מחץ אותה. "דאגי" היא ניסתה לנשום " אני-לא יכולה-לנשום" הם צחקו. הם הגיעו לדירה של דאגי ועכשיו גם של איימי. דאגי ראה מכתב אדום מונח בכניסה. "לאיימי". "איימי? קחי" דאגי מסר לה את המכתב. "לי? אבל אני...מה?..." היא לא הבינה.מי יכול היה לשלוח לה את המכתב לבית של דאגי? ג'ייק.הבנאדם הראשון שחשבה עליו.היא חשב צמרמורת עוברת בגבה הם נכנסו לדירה. "אני אלך להביא שתייה" היא הלכה למטבח לקרוא את המכתב לבד. היא פתחה את המכתב וקראה. איימי, חבל שאת איתו. ראיתי אותך כמה פעמים ואת לא מאושרת. אני אוהב אותך ואת אותי-את יודעת את זה. בסוף את עוד תהיי איתי נשבע,גם אם אצטרך לפגוע בך או במישהו אחר. אנחנו עוד נהיה ביחד.לעד. בקרוב מאוד. שלך לתמיד ג'ייק. "הוא מטורף" היא לחשה וקימטה את המכתב. "מי?" דאגי נכנס מאחוריה. "סתם מישהו שאני צריכה להחזיר לו כסף" זה הדבר הראשון שעלה לה לראש. "ואיך הוא יודע שאת איתי?" הוא שם לב שמשהו לא כשורה.היא מודאגת. "לא יודעת...אולי מהעיתונים..לא יודעת" היא זרקה את המכתב לפח ולקחה את השתייה לסלון. דאגי הוציא את המכתב מהפח והכניס אותו לכיס. הוא נכנס לסלון והתיישב ליד איימי ושם לב שהיא לחוצה, ממש לחוצה. טום הזמין פיצה שהגיעה אחרי 15 דקות. והם ראו סרט ביחד. "טוב אנחנו נזוז, היה טעים" טום קם ואיתו ג'יו. "תודה אחי, נראה אתכם מחר באולפן" "לילה טוב" הם התחבקו ונפרדו. דאגי נעל את הדלת והתקרב לאיימי. "את רוצה שנעבור לדירה שלך וניקח משם את הדברים שלך?" "אם אתה לא עייף מידי" היא חייכה "לא,יאללה שימי מעיל קר בחוץ" "טוב" היא לבשה מעיל והם יצאו.

../images/Emo214.gifאהההה פרק 23 ../images/Emo214.gif

"זה ייקח קצת זמן" איימי אמרה בשקט כשנכנסו "אין בעיה תקראי לי אם תצטרכי עזרה טוב?" דאגי חייך אליה "כן" היא נישקה אותו בלחי ונכנסה לחדר שלה. היא התחילה לאסוף את הבגדים במזוודה,מברשת ומשחת שיניים,נעליים,כובעים,צעיפים,כל מה שהיא יכולה לקחת היום. "אני מוכנה" היא לקחה 3 מזוודות. דאגי צחק "שלוש מזוודות??" "כי כמעט הכול יש בפנים" היא חייכה והוא לקח מידיה שתי מזוודות. "את מסתדרת איתה?" "כן.תודה" הם יצאו מהדירה שלה ושוב צלמי הפפראצי צילמו אותם. "לא נמאס להם" דאגי חייך אליה."חשבתי שיש להם חיים ולפחות הם ישנים בלילות" "מסתבר שלא" היא הכניסה את המזוודה ואז נכנסה למושב הקדמי. "מה נראה לך שהם יכתבו?" היא שאלה כי ראתה שהוא בוחן אותה על כל צעד שהיא עושה "שאת עוברת לגור איתי" הוא חייך והם החלו לנסוע היא נשענה על המושב ועצמה עיניים מקשיבה למוזיקה. "בלינק" היא צחקה. "כן...בלינק" הוא הסתכל עליה וחייך ומבטו השתנה במהירות. "את חייבת לג'ייק כסף?" הוא שאל וקולו צרוד היא פקחה את עיניה "מה?" "קראתי את המכתב" הוא עצר את המכונית בצד. "למה קראת אותו?" היא נעלבה,למה הוא לא האמין למה שאמרה. "כי אני דואג לך ואני כועס שלא סיפרת לי שהוא מאיים עלייך". "בוא נעזוב את זה טוב?" היא רצתה לספר לו,ולהרגיש בטוחה אבל לא רצתה שזה יפריע היא פחדה שהוא יחשוב שהיא רצתה שג'ייק יעשה את מה שהוא עשה. "אותו ראית היום בבוקר,ואותו ראית באותו הערב" "כן" "איימי,ספרי לי מה קרה" הוא תפס את ידיה וסיבב את ראשה אליו. "עזוב באמת שלא קרה כלום" היא לא רצתה להיזכר בזה... "איימי" הוא דיבר בקול חלש. "אני באמת רוצה לדעת,דברי איתי... ספרי מה קרה" איימי הסתובבה לחלון, והסתכלה על השממה שבחוץ, היא נזכרה ועלו דמעות בעיניה. "הוא..." היא התחילה לבכות, והסתובבה אליו, הוא חיבק אותה מיד ותפס את ראשה ליטף את שערה, ועיניו אדומות מכעס. "הוא ניסה לגעת בי...ו.." היא ניסתה להסדיר את הנשימה שלה ולא יכלה. "אני...ברחתי והוא עוקב אחרינו...אני..." היא נאנחה וזה כאב לו. "אל תדאגי,הוא לא יפגע בך יותר,אני פה אני לא אתן לו לגעת בך,אני כל-כך מצטער" הוא חיבק אותה חזק והיא בכתה ופרקה את כל הפחדים שהצטברו. "אני אוהב אותך,אני לא אתן לאף-אחד לפגוע בך מבינה?" הוא הביט בה והיא הנהנה. הוא מחה את דמעותיה נישק אותה במצח והרגיע אותה. הם נסעו חזרה לדירה של דאגי. איימי הלכה לישון כשראשה על חזהו של דאגי והוא תפס אותה חזק פוחד שלא יקרה לה משהו מבטיח לעצמו שלא ייתן לג'ייק להרוס את מה שיש ביניהם, נשבע לנקום. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gif פרק 24 ../images/Emo214.gif

פרק אחרון להיום
אז תגיבו אה P: =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* למחרת בבוקר היא קמה ומיששה בידיה מחפשת את חום גופו של דאגי. היא קמה וראתה שהוא לא נמצא ובמקומו מכתב. "הלכתי לקנות חלב.כבר חוזר =]] ד." היא צחקה כי הסמיילים יצאו לו עקום. היא קמה והתארגנה לעבודה היא שמעה את צלצול הדלת ופתחה. "בוקר טוב" הוא נישק אותה נשיקה ארוכה "איך ישנת?" הוא התקדם למטבח להכניס את החלב למקרר. "טוב תודה איך אתה?" היא שאלה "תענוג" הוא חייך "להכין לך לשתות?" "כן תודה" "שוקו?" "כן" הוא הוציא שתי כוסות קקאו כפית והכין את השוקו. "מי לוקח אותך לעבודה?" דאגי הגיש לה את השוקו. "תודה,אמממ...אני אקח מונית" "טוב אז אני אשים אותך שם" הוא חייך והתיישב לידה. "טוב" היא נישקה אותו נשיקה קצרה. "מתי לאסוף אותך?" דאגי שאל כשהגיעו לחברת ההקלטות. איימי פתחה את הדלת "אני אתקשר אלייך?" "סבבה,אני פה קרוב יש חזרות לטקס הפרסים ואנחנו גם מופיעים יותר מאוחר אז אולי תקפצי בדרך תגידי שלום?" הוא חייך. "אין בעיה מתי ההפסקה שלכם?" "בערך באחת" הוא הסתכל בשעון. "טוב אני אספיק גם לקנות לכם אוכל לפני,ג'יו אוליביה או אייזי גם יבואו?" "אני חושב שכן" הוא עיוות את פרצופו "אל תדאגי דני דיבר עם אוליביה והיא תרד ממך" "אני לא דואגת בגלל זה,אני אקנה לכולם משהו לאכול אתה רוצה משהו מיוחד?" "לא, את מספיקה לי" הוא חייך ונישק אותה. "ביי" היא אמרה והוא תפס אותה ביד "ואל תשכחי שאם הוא יגיע ויעשה משהו תתקשרי,שמעת?" "כן" היא חייכה ונישקה אותו שוב "אל תדאג". איימי אמרה שלום לשוער ונכנסה למשרד של איירין. "היי" איימי חייכה אליה- איירין ישבה בשולחן כרגיל ועיינה במסמכים "עברתי על המסמכים שהשארת לי, עבודה נהדרת, ועוד חישבת את ההוצאות וההכנסות של החברה שזה לא התפקיד שלך, תודה" "אין על מה זו לא בעיה" "עוד יום אחד תוכלי לנהל חברת הקלטות משלך" "אני לא חושבת" איימי צחקה מופתעת ממה שאיירין אמרה. "ואני מצטערת שנפל עלייך כ"כ הרבה לחץ הימים האלו ועוד אחרי התאונה" "זה בסדר מה שלא הורג מחשל" היא צחקה "ושמענו על ג'ייק,פיטרנו אותו את יודעת,אני לא מוכנה להתנהגות כזאת בחברה שלי ואם את רוצה יש לי עו"ד טוב בשבילך" "לא זה בסדר אני מעדיפה מלהימנע מדברים כאלו" איירין חייכה "אני לא מבינה, לא משנה, ובכן היום כרגיל מישהו מפורסם יבוא התקשורת תחכה למטה הרבה צלמים הרבה פלאשים אבל מה שאני צריכה ממך הוא שתחתימי אותו" "את מי?" "ג'יימס בלאנט, הוא מוציא אלבום חדש ואני רוצה את השם של החברה שלנו על התקליט שלו" איירין חייכה "אני סומכת עלייך". איימי עמדה בהלם. "ג'יימס בלאנט?!" היא כמעט צווחה את השם שלו. "כן זה ששר 'את יפה'" היא חייכה. "אני יודעת! הוא בא לפה ואני צריכה להחתים אותו??" "כן,ואני יודעת שאת רק מתמחה אבל אני כבר מפעילה את הקשרים שלי ובקרוב זו תהיה העבודה שלך,משרה מלאה ומשכורת מלאה בהחלט" "וואוו אין לי מה לומר חוץ מ-" "אני אסתפק ב'אני אטפל בזה איירין ואני אחתים אותו'" "כן,מה שאמרת" הן חייכו ואיימי יצאה מהדלת. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* אמממ אני אשמח להרבהההה הצפותת
פרק הבא יום...אמממ...שני! חחחח..

../images/Emo19.gifסופסוף שמת את הפרק !

חחחח , לא רציתי להרוס את הרצף
אני לא יתחיל לחפור לך , כי אין לי כוח . אבל פרקים ממש ממש יפים : ) ועם אני לא תמיד יגיב לך , עדיין תדעי שאני קוראת את הפיק שלך , אני פשוט רוב הזמן מתעצלת להגיב .. מחכה כבר לפרק ביום שני D:

Mcflymylife

New member
../images/Emo214.gif

התחלתי לקרוא את הפיק עכשיו חח מפרק 21 . ^ ומצא חן בעיני . :) מתי הפרק הבא ?

../images/Emo214.gifתודהה ../images/Emo9.gif

שמחה שאהבתת !! הפרק הבא יום שני--מקווה....חחחח אממממ זה המאומץ שלך?! בבקשה תגידי שלאאאאאאא....בבקשההההההה כי אני אימצתי אותו כבררר :( ועד שמצאתי אחד שאפחת לא עשתה... וזהה...וזה....סוכריההההההה חחחחחח....אממ...כן...חחחח

סופסוף! כמה חיכיתי../images/Emo9.gif

לא הבנתי לאן הפיק שלך נעלםם! אבל איזה כיף שחזרת עם 4 פרקים(יאיי) D: ואז הוא הסתובב אל הבנים שראשם היה תקוע בתוך הכיור והם לא הפסיקו לצחוק. דבילים XDDDDDDDD "את באה איתי.אנחנו מועמדים בכמה קטגוריות,להקת השנה זמר השנה ומישהו חתיך" הוא צחק. "אתם יודעים כבר מי יזכה" טום ענה וחייך. "מי?" "מקפליי,דני ואתה" טום חייך. "אני? אבל אני לא יודע לשיר" דאגי אמר בציניות והם צחקו. אווו למה טומי ממעיט בערכו? אבל צודק,מקפליי הלהקה הכי טובה,דני הזמר הכי טוב ודאגי הכי חתיךך
לא נורא,טום הכי מוכשר :) "בואו נזמין פיצה ונאכל אצלכם" טום הזמין את עצמו לדאגי. "אצלכם?" איימי הביטה בדאגי שנתן מבט זועם על טום. "טום...עוד לא הספקתי להציע את זה..." הוא נהיה אדום ממבוכה. "מה? אהה...אממ סליחה" טום חייך והתנצל. חחחחחחחחחחחחח ס'מפגר הטום הזה
"אני אוהב אותך,אני לא אתן לאף-אחד לפגוע בך מבינה?" הוא הביט בה והיא הנהנה. הוא מחה את דמעותיה נישק אותה במצח והרגיע אותה. "אני לא דואגת בגלל זה,אני אקנה לכולם משהו לאכול אתה רוצה משהו מיוחד?" "לא, את מספיקה לי" הוא חייך ונישק אותה. פשווווווווש ^^ פרקים ממש ממש יפים ואני כבר מחכה ליום שני D:

../images/Emo214.gifמצטערת שחיכיתן הרבה זמן.....

חחח כן וזה קשה לפרסם 4 פרקים !! כי אני תמיד קוראת לפני שאני מפרסמת לבדוק אם אין לי שגיאות כתיב וכאלו...חחחחח...אז אני אשתדל לפרסם בזמן
טומי לא ממעיט בערכו...לא התכוונתי שזה ייצא ככה וזה בסוף יצא...לא חשובב..חחחח טומי באמת הכייי מוכשר כפרעליו !! XDD ותווודהההה

../images/Emo103.gifסופסוף ! ../images/Emo6.gif

הפורום נתקע לי, זה שלח תהודעה שלי ולא הצלחתי להיכנס יותר \-: את יודעת כמה זמן אני מחכה שתפרסמי תפרקים ? חחח כל יום נכנסתי וקיוותי שאולי תפרסמי
התמכרתי
פרק 21:
"אני רמזתי שתלך לזרז את טום ובינתיים אני אדבר עם איימי" היא חייכה "אהה אז לא יכולת פשוט לומר את זה לפני?" איזה קשה הבנה
שאיימי תספר כבר למישהו מה קרה עם ג'ייק ! אהבתי את כל הקטע הזה שהם היו במספרה... הוא היה מצחיק
דאגי התקדם לאיימי "וואווו" הוא חייך "איזה צבע מגניב הוא עשה לך" "מה?? איזה צבע מזאת אומרת 'צבע מגניב'??" איימי נבהלה כמעט שקיבלה פיק ברכיים ורצה לשירותים הביטה במראה וצחקה "מאוד מצחיק" "אבל יכול היה להיות לך יפה ורוד או ירוק או כחול" דאגי נכנס וצחק חחחח איזה מלחיץ זה ... הייתי מתה אם היו עושים לי משהו בשיער ולא הייתי יודעת מה
פרק 22:
"מקפליי,דני ואתה" טום חייך. "אני? אבל אני לא יודע לשיר" דאגי אמר בציניות והם צחקו. איזה חמוד ! אבל טום מוכשר ברמות ! בלעדיו הלהקה לא הייתה בכלל.... חחח איזה חסר טאקט טום
"מה? אהה...אממ סליחה" טום חייך והתנצל. איך שקראתי תמשפט הזה נזכרתי באייקון הזה
חחח זה באמת כל כך טום "חשבתי, גם ככה אנחנו מבלים כמעט כל הזמן ביחד אז מה זה משנה? וגם זה יעזור לך שלא תצטרכי לשלם שכר דירה...וגם אני אוהב אותך ואני רוצה שתהיי איתי" הוא חייך אליה מקווה שתיענה להזמנה שלו. איזה חמוד דאגי ! בכלל שניהם חמודים ביחד
איך היא מסוגלת לגור לבד אחרי מה שקרה עם ג'ייק? שהוא יודע איפה היא גרה והכל... מפחיד
איזה מפחיד המכתב הזה ! הוא ממש מטורף... שתספר כבר לדאגי !
|פרק 23:
"כי אני דואג לך ואני כועס שלא סיפרת לי שהוא מאיים עלייך". "בוא נעזוב את זה טוב?" היא רצתה לספר לו,ולהרגיש בטוחה אבל לא רצתה שזה יפריע היא פחדה שהוא יחשוב שהיא רצתה שג'ייק יעשה את מה שהוא עשה. עכשיו היא חייבת לספר לו מה קרה ! הוא כל כך דואג לה, איזה חמוד :] סופסוף היא הוציאה את זה... מעניין מה דאגי יעשה לג'ייק הדפוק הזה שהוא יראה אותו !
אני אעודד אותו בכל מה שהוא יעשה לו !
פרק 24:
"אני לא דואגת בגלל זה,אני אקנה לכולם משהו לאכול אתה רוצה משהו מיוחד?" "לא, את מספיקה לי" הוא חייך ונישק אותה. כבר אמרתי כמה הם חמודים ?!!?
איזה מחמאות היא מקבלת בעבודה חחח :) פרקים ממש יפים ! אהבתי... מחכה כבר לפרקים שתפרסמי ביום שני, בתקווה שלא תשכחי
לא חשבתי שיצא כזה ארוך

../images/Emo214.gifתודהההה ../images/Emo9.gif וזה באמת קופיי טום...חחחח

חמודדד.. אבל לא התכוונתי שטום ממעיט בערכו או משו כזהה...בכלל לא... פשוט אין קטגוריה שאפשר להכניס אותו...אם היה את הבנאדם הכי מוכשר הוא היה זוכה זה ברור ! מתה עליו !! חחחח
וכן אני אפרסם יום שני אני מקווה XDDD כי יש חג שני אם אני לא טועה...אבל אני אשתדל !
ותודהה !!

McLife135

New member
../images/Emo181.gifואווי אהבתי ביותר!!

חח..אני כבר לא יכולה לחכות לפרקים הבאים

למעלה