זכו לאהוב-פרק 25

../images/Emo214.gifזכו לאהוב-פרק 25../images/Emo214.gif

אזז הפעם אני מפרסמת בזמן ! XDD פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=122686049 שורות אחרונות: "ג'יימס בלאנט, הוא מוציא אלבום חדש ואני רוצה את השם של החברה שלנו על התקליט שלו" איירין חייכה "אני סומכת עלייך". איימי עמדה בהלם. "ג'יימס בלאנט?!" היא כמעט צווחה את השם שלו. "כן זה ששר 'את יפה'" היא חייכה. "אני יודעת! הוא בא לפה ואני צריכה להחתים אותו??" "כן,ואני יודעת שאת רק מתמחה אבל אני כבר מפעילה את הקשרים שלי ובקרוב זו תהיה העבודה שלך,משרה מלאה ומשכורת מלאה בהחלט" "וואוו אין לי מה לומר חוץ מ-" "אני אסתפק ב'אני אטפל בזה איירין ואני אחתים אותו'" "כן,מה שאמרת" הן חייכו ואיימי יצאה מהדלת. קריאה מהנההה
פרק 25: ג'יימס הגיע לאחר שעתיים, ופלאשים? היו. "נעים מאוד" הוא התקרב לאיימי ולחץ את ידיה. "נעים מאוד,איימי" היא חייכה אליו לא מאמינה שזה הוא. "את זאת שאמורה להחתים אותי אה?" הוא חייך. "כן,זאת אני" היא חייכה והם ניגשו למשרד. הוא התיישב בכיסא שמולה וישר אמר "אוקיי אני אעשה זאת בתנאי שהאולפן יהיה לרשותי שלוש פעמים בשבוע למשך שעה,סגנון המוזיקה נשאר כפי שהוא,המלחינים והכותבים נשארים איתי,בקיצור אותו צוות רק חברת ההקלטות שלכם" "אני מסכימה עם הצוות ועם סגנון המוזיקה אבל הקליפים שיצולמו יהיו עם הצלמים שלנו והמפיקים שלנו,ונצמצם את אולפן ההקלטות לפעמיים בשבוע למשך שעה וחצי" "משא ומתן אה?" הוא הרים גבה וחייך "בהחלט" "אוקיי,והמשכורת?" "אותה משכורת והרווחים?" "30 לכם" "45 לנו" "35" "40" איימי חייכה "סגרנו" הוא צחק "חשבתי שזה יהיה ארוך יותר ומייגע אבל אני רואה שאין כ"כ על מה לדבר והכול בסופו של דבר שטויות אה? העיקר המוזיקה" "כן אז אני אכין את החוזה עכשיו ובינתיים אתה יכול ללכת לבחון את האולפן הקלטות זה ייקח קצת זמן ואני צריכה לעדכן את הבוסית שלי" איימי אמרה "האמת שכבר ראיתי אותו זאת אומרת את אולפן ההקלטות אבל אין לי בעיה להסתובב עוד ולבדוק לעומק, אז עוד שעה וחצי זה מספיק?" ג'יימס שאל "שעה והכול מוכן" "עוד יותר טוב" הוא חייך ויצא משם לכיוון אולפן ההקלטות. "איירין?" איימי התקשרה. "כן?" "סגרתי איתו!" היא צרחה בפלאפון. "מה??" "סגרתי יש לנו את ג'יימס בלאנט!" "יששששששש! ידעתי שאוכל לסמוך עלייך ומה היו התנאים שהצבת לו?" "40 אחוזים לנו,פעמיים בשבוע, האולפן למשך שעה וחצי,כמובן הייחודיות שלו שזה הסגנון נשאר אותו הדבר ואותו הצוות חוץ מהקליפים והמפיקים" "מעולה,יש לך את זה בדם!" איימי שמעה את איירין צוחקת מרוב אושר. "אוקיי אז את מוכנה לשלוח לי בפקס את החוזה ואני אשכתב אותו?" "שולחת עכשיו זה יגיע עוד כמה דקות" "אין בעיה תודה,ביי" "תודה לך" והם ניתקו. אחרי שעה איימי הגיעה לאולפן ההקלטות. "אז אהבת?" היא פנתה לג'יימס שישב על כורסה אדומה גדולה והפמליה שלו עוד הסתובבה ברחבי האולפן. "מרווח מאוד והגיטרות נראות משגע" ג'יימס חייך ואיימי הגישה לו את החוזה. "באמת עברה רק שעה? טוב העורך דין שלי פה,נחתום אצלך במשרד ואני חופשי כן?" "כמובן ואת סידורי הימים והשעות תוכל לארגן עם הסוכנת והמזכירה" "אין בעיה תודה" "אז נתראה למעלה?" "בהחלט" אחרי שהחתימה את ג'יימס בלאנט לחברת ההקלטות לא הייתה יותר מאושרת ממנה. היא הסתכלה בשעון וראתה שהשעה 12 וחצי היא החליטה לצאת להפסקה לקנות את האוכל והשתייה ולבקר את דאגי בחזרות. "נייטלין,יצאתי להפסקה אני אחזור יותר מאוחר" היא אמרה למזכירה ויצאה מהבניין.

../images/Emo214.gifפרק 26../images/Emo214.gif

היא עברה ברחוב הראשי וחיפשה חנויות אוכל. היא נכנסה למקדונלדס בסופו של דבר, וקנתה אוכל, מה שהיא שכחה זה שהיא לבד ואין אף-אחד שיבוא ויעזור לה לסחוב את כל כמויות האוכל שהיא קנתה. "דאגי?" היא התקשרה אליו "כן?" "יש בעיה קטנה" ואחרי חצי דקה של הסבר הוא צחק ואמר לבסוף "אני בא" "תודה" "בשביל אוכל מה אני לא אעשה". "אוקיי,אלו כמויות אדירות אנחנו לא נאכל את כל זה" אמר כשראה אותה עומדת מול שולחן מלא בשקיות אוכל ושתייה. "זה לא רק לי ולך טיפשון" "צחקתי יאללה נלך החברה מורעבים" "אתה מתכוון שאתה רעב כן?" "קולטת מהר" הוא צחק ולקח כמה שקיות. הם נכנסו לאולם החזרות והוא היה גדול. "וואווו מדהים" איימי הביטה בבמה, בכיסאות, בתאורה במרחב והתפעלה מהיופי. "לגמרי, ותחשבי שבקהל יהיו מפורסמים ומעריצים" הוא צחק "בואי נלך לחדר ההלבשה" "אווו תמיד רציתי לראות מה יש שם ומה עושים שם" "אוקיי מה יש שם? אנשים ועוד מלא אנשים ומה עושים שם? מתלבשים מתאפרים משתינים את יודעת דברים רגילים" היא צחקה והם נכנסו לחדר ההלבשה. "היי איימי" ג'יו קמה נישקה את איימי ולקחה את האוכל,אחריה טום ואז דני. ואוליביה פשוט לקחה את האוכל ואז הארי ובסוף אייזי "היי נעים מאוד,אייזי" היא הושיטה את היד והן לחצו ידיים "שמעתי עלייך הרבה" היא קרצה לדאגי. "מסתבר" איימי חייכה "איימי, נעים מאוד" "שמעתי על התסבוכת שהייתה עם אוליביה" היא לחשה "זה בסדר היא הייתה ככה לכולן זה יעבור לה" "זה מה שג'יו גם אמרה" "כן, אנחנו מכירות אותה די הרבה זמן אבל אל תדאגי את ודאגי באמת נראים טוב ביחד ואיזה תמונות יפות יוצאות לכם" היא חייכה והתיישבה ליד הארי. "תמונות?" "כן, בעיתונים" "מה?" איימי עדיין לא עיכלה את כל זה. כשפגשה את הצלמים והם צילמו היא לא קלטה שהם באמת יפרסמו את התמונות. "יש תמונות שאתם יושבים בפארק ומתנשקים ומסתובבים יחד, חמודים" היא חייכה אל דאגי. "התמונות שלנו מהפארק?" היא הסתובבה לדאגי. "כן תראי איזה פוטוגני אני" הוא צחק והושיט לה את התמונות שצילמו. היא התיישבה. באחת התמונות היא ראתה אותה ואת דאגי שוכבים על הדשא מחזיקים ידיים וצוחקים,היא חייכה. בתמונה השנייה ראתה אותה ואת דאגי כשהעבירו את הדברים לדירה שלו. בתמונות הבאות היא ראתה אותו ואותה יוצאים מהחנות שוקולד והיא מכניסה לו את השוקולד לפה והם צוחקים.פניה החווירו. "איימי?" דאגי לקח את התמונות מהידיים שלה ובחן אותן. "בן ז***" דאגי זרק את התמונות על הרצפה והתיישב ליד איימי. "עזבי, שכחי מזה לא יקרה לך כלום הוא לא נורמלי ואנחנו הולכים להגיש תלונה נגדו במשטרה" "לא,עזוב, אני לא רוצה" "אני רוצה. אני לא מוכן שהסוטה הזה יסתובב אחרי חברה שלי ועוד מאיים עליה!" דאגי התעצבן וכולם בחדר שמעו את זה. "אולי תצעק יותר חזק שכולם ישמעו!" איימי צעקה עליו ויצאה בוכה משם. דני ניגש לדאגי "מה הולך פה דאגי?" "אני הולך אליה אני אדבר איתך אח"כ" דני תפס את דאגי "תן לבנות לטפל בה ודבר איתי מה קורה?" ג'יו ואייזי קמו ודני סימן לאוליביה לקום גם,היא נאנחה והלכה איתן. "אני שומע" דני התיישב על הספה. "גם אני" טום הצטרף ודאגי הסתובב להארי שהמשיך לזלול.הארי צחק והנהן שגם הוא רוצה לדעת והתקרב ואכל לידם. "טוב שום מילה לא יוצאת" "נו אתה יודע שלא" "טוב זוכרים את ג'ייק?" "הנהג? זה שנתת לו אגרוף והתנשק עם לוסי וזה שאתה קינאת בו כשהיה עם איימי?" "בדיוק" הוא חייך חיוך מאולץ והמשיך "הוא חושב שאיימי אוהבת אותו והוא באמת מאמין למה שהוא כתב לה" "מה הוא כתב לה?" "טום ראית את המכתב האדום נכון?" "כן" "אז הוא כתב לה במכתב שהוא אוהב אותה ושהוא ישיג אותה גם אם הוא יצטרך לפגוע בה או במישהו אחר ושהם יתראו בקרוב ומסתבר שהוא עוקב אחרינו" "מפחיד,הוא מטורף" "למה איימי לא רוצה להגיש תלונה נגדו?" "זה לא הכול, הוא ניסה ל..." פניו נהיו אדומות והבנים הבינו הם הביטו אחד על השני והעדיפו לשתוק זה נושא כואב. "אז היא מתביישת בזה...היא לא רוצה לפגוע בך אולי" הארי ניסה להבין למה היא לא רוצה להגיש תלונה נגד ג'ייק. "לפגוע בי?" דאגי הביט בהם ולא הבין, איך דבר כזה יכול לפגוע בו? "זה פרסום שלילי, בולשיט" דני התעצבן בחיים לא איימו על מישהו קרוב אליו. "אני לא יודע בכל מקרה אני רוצה להגיש נגדו תלונה הוא עוד יפגע במישהו" דאגי חשב על כל שנייה שג'ייק עלול לפגוע באיימי, ונלחץ. "אתה לא חושב שצריך לחכות אולי הוא עוד יבין שמה שהוא עושה זה מטורף ואסור" "לחכות עד שהוא יפגע בה? אני לא חושב" "אני באמת שלא יודע מה לומר לך, זה לא קרה לי- מזל" דני נאנח וטפח על כתפו של דאגי "אבל אנחנו פה אם תצטרך משהו,כל דבר אתה יודע את זה" הם חייכו וחיכו לבנות. ==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*= שיהיה חג שמיחחחח לכולןן
פרק הבא יום חמישי בעזרת ה' !
חחחח תגובות יתקבלו בברכהה !

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הכתיבה שלך משתפרת מפרק לפרק
מחכה לפרק הבא
<:

McFly My Life

New member
אני מאוהבת../images/Emo99.gif

בפיקך הנאה
אני כל כך רוצה את העבודה המושלמת הזאת של איימי מתאים לי לפגוש כמעט כל יום מפורסם חדש לדבר איתו ולהחתים אותו אויי דאגי החמוד הזה, איך שהוא מגן על איימי בטח הוא ממש סקסי כשהוא כועס אחחח..[פינטוזים] מחכה להמשך...

../images/Emo103.gifיאיי^^ פירסמת בזמן ../images/Emo6.gif

ממש אהבתי ת'פרקים, הם מדהימים ! כבר אמרתי לך שאני מכורה לפיק שלך נכון ?? ואם לא, אז עכשיו את יודעת
איזה חחמוד דאגי
מחכה כבר ליום חמישי

למעלה