זכו לאהוב- פרק 27

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 27../images/Emo214.gif

מצטערת שוב על שלא פירסמתי ביום חמישי, כפי שכבר ציינתי [XDDD] המחשב המפגר שלי...הכול באשמתו!! פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=122831809 שורות אחרונות: "לפגוע בי?" דאגי הביט בהם ולא הבין, איך דבר כזה יכול לפגוע בו? "זה פרסום שלילי, בולשיט" דני התעצבן בחיים לא איימו על מישהו קרוב אליו. "אני לא יודע בכל מקרה אני רוצה להגיש נגדו תלונה הוא עוד יפגע במישהו" דאגי חשב על כל שנייה שג'ייק עלול לפגוע באיימי, ונלחץ. "אתה לא חושב שצריך לחכות אולי הוא עוד יבין שמה שהוא עושה זה מטורף ואסור" "לחכות עד שהוא יפגע בה? אני לא חושב" "אני באמת שלא יודע מה לומר לך, זה לא קרה לי- מזל" דני נאנח וטפח על כתפו של דאגי "אבל אנחנו פה אם תצטרך משהו,כל דבר אתה יודע את זה" הם חייכו וחיכו לבנות פרק 27: איימי התיישבה על המדרכה מחוץ לאולם ובכתה, היא שמה לב למעריצות לכן קמה והסתובבה ג'יו אייזי ואוליביה באו לקראתה.היא מחתה את דמעותיה. "היי, הכול בסדר?" ג'יו חיבקה את איימי. "כן מצטערת יש מעריצות בחוץ בואו נחזור" "לא, אני באתי לברר מה קורה נלך למקום שלא יראו אותנו ונדבר" אייזי תפסה בידה של איימי ומשכה אותה לכיוון של בניין אחר. "הכול בסדר,באמת בואו נחזור" איימי המשיכה לנסות לשכנע אותן לחזור "היא אומרת שהכול בסדר,בואו נחזור באמת" אוליביה נגררה מאחוריהן וג'יו הסתובבה אליה. "היא באמת נראית לך בסדר? את לא רואה מה קורה? לא אכפת לך?" "בסדר, בסדר, נלך לדבר" אוליביה נאנחה והלכה יותר מהר. הן נכנסו לבניין והתיישבו במדרגות. איימי במדרגה השלישית ג'יו לידה אייזי במדרגה הראשונה מסתכלת על איימי ואוליביה עמדה. "טוב מי זה הבן ז*** שדאגי קילל אותו?" ג'יו חייכה. "ג'ייק" איימי אמרה בלחש "את מתכוונת לנהג של החברה?" אייזי שאלה "כן..." "טוב מה איתו? מההתחלה בלי להחסיר פרט" "בטיסה לפה דיברנו והוא סיפר לי מדוע הוא בא לכאן ואתן יודעות..." היא נאנחה "דיברנו... אחרי הטיסה פגשתי את ריאן הוא אמר שג'ייק הנהג ובאמצע הנסיעה הם החלו להתווכח וכדי להפסיק אותם הצעתי להם ללכת לאכול, הם הסכימו אז הלכנו לאכול הכול היה סבבה. בסוף הוא עזר לי עם המזוודות...והוא די נישק אותי וכנראה הוא חשב שאני מרגישה כלפיו משהו. בכל אופן, לא הרגשתי...לא באמת. וכפי שאתן יודעות הכרתי את דאגי והכול השתנה" היא חייכה ובעיניה דמעות. היא המשיכה לספר להן את כל הסיפור עד לרגע בו הוא ניסה...היא נעצרה והדמעות זלגו מעיניה ג'יו ליטפה את השיער שלה ועזרה לה להמשיך "הוא ניסה להתחיל איתי...ולגעת בי ופשוט ברחתי משם, ואז הוא שולח לי מכתב אדום ואומר שאני אוהבת אותו והוא אותי והוא יפגע בי או במישהו אחר אם לא נהיה ביחד ושהוא יעשה הכול שאני והוא נהיה ביחד ושזה יקרה בקרוב" איימי רעדה והן הביטו אחת בשנייה בהלם, אפילו אוליביה התרככה והתיישבה. "הוא פסיכי, למה את לא רוצה להגיש נגדו תלונה במשטרה?" אוליביה התערבה. "או, רק כשדברים רעים קורים אכפת לך, אבל לא שופטת אותך יכולת להמשיך להיות כלבה" ג'יו חייכה אליה ואוליביה צחקה "אני מצטערת" "זה בסדר" איימי חייכה אליה. "אני לא רוצה להגיש כי ייצא לדאגי שם רע יחשבו שאני רציתי שזה יקרה ותקשורת משנה פרטים ומעגלת דברים ובסופו של דבר זה ייפגע בי ובו" "אבל ג'ייק יכול לפגוע בך גם עכשיו מה זה משנה?" אייזי שאלה "שעם ג'ייק אפשר להתמודד" "את בטוחה? הוא נשמע לי רציני" אוליביה אמרה "נחכה אני לא חושבת שהוא יעשה משהו" "אם ככה את חושבת" ג'יו חיבקה את איימי אוליביה ואייזי קמו והן הלכו בחזרה לחדר ההלבשה. ג'יו נכנסה ראשונה לחדר ההלבשה, אחריה אייזי אוליביה ואז איימי, כולם הסתכלו לכיוונה. "טוב תמשיכו בעיסוקים שלכם, אני חוזרת לעבודה" היא יצאה משם. הבנים חיבקו ונישקו את הבנות, אחרי מקרה כזה מי לא ישמור עליהן יותר טוב? "איימי!" דאגי תפס אותה במסדרון "אני מצטער" הוא העביר את ידו על ידה של איימי. "גם אני" היא חייכה חיוך שבור והוא חיבק אותה "אני פשוט מפחד שיקרה לך משהו" "אני אהיה בסדר, מבטיחה" היא נישקה אותו חייכה אליו ויצאה משם. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gifפרק 28../images/Emo214.gif

"למה חזרת?" איירין שאלה את איימי בדיוק כשפנתה מהמשרד שלה. "למה לא?" איימי חייכה. "כי החתמת את ג'יימס בלאנט ואת צריכה ללכת לחגוג! אני מקווה שנסגור עוד עסקאות טובות כמו זו" "כן, גם אני מקווה" "את צריכה טרמפ? אני סיימתי עכשיו ונעלתי את המשרד שלי" "לא תודה" איימי חייכה "את צריכה משהו מהמשרד?" "לא הכול אצלי. אז ללכת?" "אני חושבת שכן נייטלין תסגור כבר את החברה, נראה אותך מחר וגם את הבנים כן? הם מחר יבואו לאולפן תגידי להם שאם הם יכולים לקבוע יום קבוע ושעות קבועות זה יעזור" "אין בעיה" "טוב נתראה מחר, להתראות" איירין חייכה ויצאה מהחברה. "ביי" איימי לקחה את התיק שלה ואת הדברים שלה ויצאה גם היא. היא עמדה בחוץ מנסה להזמין מונית. "לא התכוונת להתקשר אליי?" היא הסתובבה וראתה את דאגי "אתם לא בחזרות עכשיו?" "סיימנו אחרי שהלכת, למה לא התקשרת שאני אאסוף אותך?" דאגי התקרב אליה. "לא יודעת, אחרי מה שקרה אני קצת בהיי". הוא חייך. "אני מצטער לא הייתי צריך להתעצבן, הייתי צריך לדבר איתך לבד ולא לפני כולם" "זה בסדר, אני מצטערת שעשיתי דרמה מזה" היא חיבקה אותו והם הלכו לכיוון המכונית. "שמעתי שהחתמת את ג'יימס בלאנט" הוא כרך את זרועו מסביב למותנה בזמן שהלכו. "כן, הוא היה מאוד ישיר ומהיר. ישר הוא בא ודיבר איתי על התנאים" היא חייכה "הוא עסוק אתה יודע..." "כן... נקנה גלידה היום ונחגוג?" הוא הסתכל עליה וחייך יודע מה היא תגיד. "גלידה? לא יכולת לחשוב על משהו אחר חוץ מאוכל? גלידה?" הם צחקו. "ידעתי שתגידי את זה, טוב אז נראה סרט" "היי! לא שללתי את הגלידה! וכל סרט אני אראה איתך חוץ מצבי הנינג'ה" "אבל צבי הנינג'ה זה סרט יפה!! וגם מלך האריות!" הוא עשה את המוזיקה של מלך האריות והיא צחקה. "אתה צריך ללכת ולדובב בסרטים,תפקיד בול בשבילך!" "חשבתי על זה אבל לא מרוויחים טוב, ורוב הזמן זה נשמע כמו אנחות של...אהמ אהמ..." איימי נתנה לו מכה עם המרפק שלה והם צחקו. הם נכנסו למכונית ונסעו לדירה. בדרך שמעו פרסומות של טקס חלוקת פרסים ואיימי שמעה שהם אמרו את "מקפליי" כמועמדים היא הסתכלה על דאגי והצביעה עליו כאילו היא לא ידעה שהוא אחד מהם, הם צחקו כל הדרך. כשנכנסו לדירה פרקו את התיקים והתיישבו בסלון לצפות בטלוויזיה. איימי נשענה על דאגי. "אני חושבת שאני אלך לישון" היא פיהקה. דאגי הציץ בשעון ואמר "רק תשע וחצי ואת כבר עייפה?" "כן, להחתים מישהו כמו ג'יימס בלאנט זה קשה" היא חייכה "טוב תעלי אני אעלה כשהסדרה תסתיים" הוא נישק אותה במצח והיא עלתה לחדר. היא החליפה בגדים ונכנסה למיטה. היא חשבה על איך שהצליחה להחתים את ג'יימס בלאנט, על השיחה עם ג'יו אוליביה ואייזי ועל מה היא תעשה בנוגע לג'ייק, לא הייתה לה תשובה והיא נרדמה. היא הרגישה שדאגי נתן לה נשיקת לילה טוב, היא חייכה והסתובבה אליו. "מצטער לא התכוונתי להעיר אותך" הוא לחש וליטף את שיערה. "זה בסדר, איך עבר עלייך היום?" "קשה" הוא חייך "קרעתי מיתר מהגיטרה והיינו צריכים גיטרה חלופית ולא הייתה לי ואז הלכנו לקנות מיתר וכמובן להחליף אותו ומגבר נשרף בגלל דני..." הוא נאנח "את מבינה איך היום עבר?" "כן" הפעם היא זו שחייכה. היא ליטפה את לחיו "מה ניגנתם?" "כמה שירים ישנים וכמה חדשים ואנחנו צריכים לבחור עם איזה מהם נופיע" "איזה שירים אבל?" "אולי תגידי לי את איזה שירים את אוהבת?" "את הרומנטיים" היא חייכה והוא נישק אותה. הוא עצר ואמר בפתאומיות "את לא מבינה מה ראיתי!" "מה??" היא הגיבה כמוהו "ראיתי עכשיו את אחד הפרקים החזקים בנמלטים!" "איזה??" "שהרגו את שרה, מניאקים" "אל תדאג, לוונטוורת יש עשרים אלף בחורות אחרות אם הוא רוצה" היא חייכה. "כן אה, אבל מה זה משנה אם רק את שרה הוא אוהב?" "אתה רומז משהו?" היא התקרבה אליו וחיבקה אותו. "לא רומז, אני אומר לך כל הזמן שאני אוהב אותך ורק אותך" "התכוונתי שאתה רומז שאם אתה רוצה יש לך עשרים אלף בחורות אחרות" היא צחקה "גם זה....אבל" היא נתנה לו מרפק שוב והוא צחק. "טוב נמשיך את השיחה המעניינת הזאת בבוקר טוב?" "את עייפה,הבנתי,אין בעיה, לילה טוב אוהב אותך" הוא נישק אותה "לילה טוב חלומות פז" היא הסתובבה ונרדמה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* אמממ זהו להיום
תקשיבו בננות ! מסתבר שהפיק ממש ארוך... ז"א יותר מידי !
ומכיוון שיש עוד בנות שמחכות בתור לפרסם אני נאצלת לפרסם בערך עוד 6 פרקים... בפרק אחרון [נראה איזה הוא יהיה] אני אוסיף את כל הפיק- קובץ וורד [שתוכלו כמובן לקרוא את הסוף
] גם אין כ"כ הרבה בנות שקוראות את הפיק שלי... בכל מקרה...חח תגיבו

Only Neta

New member
פרקים ממש ממש יפים!

אויי איזה חמוד דאגייייייייייי 3>> הם כאלה מתוקים יחד! כוס אמא של ג'ייק

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif איזה יפהה :)

אוף , עד שאני מגיבה , את מודיעה שאת גומרת עם הפיק ?
טוב בכל מקרה , מהממם
אהבתי D:

../images/Emo19.gif

זה לא שלא ממש קוראים את הפיק שלך .. פשוט יש כמה שמתעצלים להגיב [ כמוני XD ] רק בשביל שלא תפסיקי את הפיק..אני יגיב
ואהמ פרק מדהים כרגיל [ : ואולי תשימי עוד פרק היום ? כי לא שמת יום חמישי ! ותעשי אותם יותר ארוכיםם DDD: כי הם נגמרים מזה מהר. .

../images/Emo214.gifתודה ../images/Emo9.gif ואני לא יכולה

לפרסם עוד פרק היום...מצטערת =/ וכן אני יודעת שיש כאלו שמתעצלות...חחח.. חפיף !

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואו ממש אהבתי../images/Emo13.gif

איזה חמודה איימי שהיא לא רוצה להתלונן על הניק ה-@#$%^& בגלל דאגי
זאת אהבה! "אתה צריך ללכת ולדובב בסרטים,תפקיד בול בשבילך!" "חשבתי על זה אבל לא מרוויחים טוב, ורוב הזמן זה נשמע כמו אנחות של...אהמ אהמ..." חחחחחחחחחח תכלס זה בול בשבילו XDD חרמן קטן!
"קשה" הוא חייך "קרעתי מיתר מהגיטרה והיינו צריכים גיטרה חלופית ולא הייתה לי ואז הלכנו לקנות מיתר וכמובן להחליף אותו ומגבר נשרף בגלל דני..." הוא נאנח "את מבינה איך היום עבר?" אוייש איזה גאונים..לקרוע מיתר,לשרוף מגבר..רק אצל מקפליי זה יכול לקרות XDD
אווו איימי ודאגי כלכך חמודים ביחד!
הפרקים מעניינים והכתיבה שלך משתפרת! חבל שאת מפסיקה לפרסם עוד 6 פרקים..
חסר לך שאת לא מעלה קובץ וורד!!
מחכה להמשך

../images/Emo214.gifחחחחחחחח ../images/Emo9.gif

אמממ תודההה
כ"כ כיף לקרוא תגובות כאלו D: וזה בגלל שהפיק שלי יותר מידי ארוך...אתן תראו כשאני אעלה אותו... אממ...שוב תודה שמחה שאהבת !
אהה וזה ג'ייק לא ניק...את מתבלבלת [ניק זה בפיק השני...חחח...]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח אופסיי התבלבלתי עם הפיק שלי XDD

סורי,טעות שלי,בפיק של ניק זה המעצבן
בכל מקרה,הבנת את הכוונה נכון? אם לא- אני פאקינג שונאת את ג'ייקקקקקקקקקקק @#$%^&*!#@^%$#!! זהו,הוצאתי.. חחחח
מחכה ליום חמישי כבר D: ושיהיה חמישי הפעם

../images/Emo214.gifייאוו נכון !! XDDDD

איזו מפגרת אני שכחתי לגמרי שזו את !! מצטערת
אממ...כן גמאני שונאת את ג'ייק !!!!! XDD

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אעאעאע אהבתיי DD: חהחה אבל היום יש פרק של נמלטים ושרה חוזרת לחיים

אור188

New member
../images/Emo62.gif ממש אהבתי ! מחכה כבר להמשך ../images/Emo9.gif

התמכרתיי =]