זכו לאהוב- פרק 29

../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 29../images/Emo214.gif

תודה לכל מי שהגיבה לפרקים הקודמים! אני חושבת שזו הפעם היחידה שהגיבו כ"כ הרבה DDD: פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123115443 שורות אחרונות: "אתה רומז משהו?" היא התקרבה אליו וחיבקה אותו. "לא רומז, אני אומר לך כל הזמן שאני אוהב אותך ורק אותך" "התכוונתי שאתה רומז שאם אתה רוצה יש לך עשרים אלף בחורות אחרות" היא צחקה "גם זה....אבל" היא נתנה לו מרפק שוב והוא צחק. "טוב נמשיך את השיחה המעניינת הזאת בבוקר טוב?" "את עייפה,הבנתי,אין בעיה, לילה טוב אוהב אותך" הוא נישק אותה "לילה טוב חלומות פז" היא הסתובבה ונרדמה. פרק 29: "בוקר טוב" איימי רכנה מעל דאגי ונדנדה אותו. "אתה צריך לקום, מאוחר" "לא רוצה לקום, אמא!" הוא צחק,תפס אותה והפך אותה שעכשיו היא תהיה מתחתיו. "בוקר טוב גם לך" היא צחקה "מה קמת על רגל ימין" "לא האמת שהיא נרדמה לי...התיישבת לי עליה" הוא נישק אותה. "פיווו אתה מסריח" איימי העבירה יד מצד לצד וצחקה. "טוב טוב אני קם" הוא התייאש והלך לצחצח שיניים. "למה קמת מוקדם?" הוא נכנס למטבח וראה שאיימי מתעסקת בדברים. "מה את עושה?" הוא חייך אליה. "אני מנסה להבין מה זה ואיך מכינים את זה" הוא צחק "זה פנקייק ולמה קמת מוקדם?" "כי עכשיו תורי לפנק אותך" היא התקרבה אליו ונישקה אותו "לא מסריח כבר?" "לא" היא חייכה והמשיכה לנסות ולהבין מה כתוב בהוראות. הוא לקח מידיה את השקית "תביאי, אני אכין את הפנקייקים, את תכיני את השתייה טוב?" "טוב אבל בפעם הבאה תסביר לי איך להכין" "אין בעיה" הם הכינו את האוכל והשתייה והתיישבו אחד ליד השני. "מתי תלכי לקנות בגדים לטקס?" הוא שאל "לא יודעת יש עוד זמן לא?" "שבוע בערך" "נו, זה הרבה זמן לא?" היא חייכה נבוכה "אני לא יודע אני כבר מסודר יש את המלבישה שלנו. אולי תלכי עם ג'יו?" "אולי" היא חייכה "להקפיץ אותך לחזרות?" "היום אנחנו הולכים לביה"ח לעשות קצת שמח" הוא אמר וקם מתקדם לכיוון המדרגות "איזה יופי, איך אתה הולך לשם?" "דני צריך כבר להיות פה, תיקחי את המכונית שלי היום" הוא זרק לה את המפתחות. "לא אני אקח מונית זה בסדר" "איימי, בלי שטויות" "טוב". איימי שמעה נקישה בדלת ואמרה "אני אפתח" "זה בטח דני,תגידי לו שאני כבר יורד, אני רק עולה לקחת את התיק" דאגי עלה. "היי, בוקר טוב" איימי פתחה את הדלת ודני נכנס. "בוקר מעולה" הוא חייך נבוך. "איפה הוא?" "עלה להביא את התיק" דני ניצל את זה שהם לבד ושאל "הכול בסדר?" "למה אתה שואל?" "סתם פשוט אחרי מה שקרה אתמול..." "תודה...אבל הכול בסדר, באמת" היא חייכה ודאגי ירד. "יאללה זזים?" הוא פנה לדני. "כן, אה ו...איימי? אני שמח שאת ואוליביה מסתדרות" דני חייך. דאגי הסתכל על איימי בסימן שאלה "באמת? את? היא? מגניב" הוא נתן לה נשיקה. "יום טוב ביי" "ביי לא לעשות שטויות" היא חייכה והם יצאו. "אייייייי!!" איימי פתחה את הדלת וראתה שדני יושב בריצפה "מה קרה?" היא שאלה את דאגי שלא הפסיק לצחוק "הוא החליק, המפגר רואה שלולית ונכנס לתוכה!" היא חייכה "דני, אתה בסדר?" "כן, כן...אני לא מבין איך את יכולה לסבול אותו, נהנה מסבל של אחרים!" "יום טוב שיהיה לכם" איימי אמרה ונכנסה בחזרה לדירה. אחרי שסיימה להתארגן היא יצאה מהדירה ונעלה אותה, היא הבחינה במכתב אדום, ושוב חששות אפפו אותה. רק לא הוא שוב... היא התכופפה וישר הסתובבה לראות אם ג'ייק עדיין בסביבה. היא הלכה מהר למכונית של דאגי נכנסה ונעלה את הדלתות "איימי, זה המכתב השני שאני שולח לך, אני רואה שהספקת לספר לחברות שלך מה שקרה, הן לא יוכלו לעזור לך,גם דאגי לא יוכל לעזור לך כשאני אחליט לקחת אותך את תהיי רק שלי,אני מבטיח לך. אני אציל אותך מהחיים המשעממים האלו. אני אוהב אותך, אל תשכחי את זה. אני עדיין מקווה שתעזבי את דאגי ותבואי אליי כי אם לא אני אצטרך לבוא אחרייך. אם לא תהיה ברירה אני אפגע בך או בדאגי,אני רציני, וההחלטה נתונה בידייך. שלך לעד,לעולמי-עד, ג'ייק." =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gifפרק 30!../images/Emo214.gif

עלו בעיניה דמעות. היא הביטה בשמשה של המכונית ולא ראתה דבר, ידיה החלו לרעוד...היא הגיעה להחלטה. איימי התניעה את האוטו ושמעה ברדיו שיר של מקפליי,היא תפסה בידיה את ההגה והניחה את הראש עליו ובכתה, למשך עשר-דקות היא בכתה. בדרך לעבודה היא מחתה את הדמעות וניסתה לשכוח ממה שהיא תצטרך לעשות בסוף היום, מה שישנה את חייה. כשהגיעה לעבודה שמחה לגלות שיש יותר מידי מה לעשות, שלא יהיה לה זמן אפילו לחשוב על הבעיות שלה, היא קברה את עצמה בעבודה ולא יצאה מהמשרד. לקוחות התקשרו והיא טיפלה בהם לקוחות הגיעו והיא ערכה להם סיור, זה היה היום הכי עמוס בעבודה והיא פשוט מתה מבפנים. היא קיבלה הודעת sms מדאגי, "אני דואג לך, התקשרתי ולא ענית תחזרי אליי, אוהב אותך." "מצטערת, לחץ בעבודה אני אחזור מאוחר היום, אל תחכה לי" היא השיבה אחרי כמה דקות שוב הודעה. "שאני לא אחכה? הצחקת אותי, התגעגעתי, נראה אותך בבית" היא לא ידעה מה לכתוב אחרי זה. השעה הייתה שש, היא נשארה חצי שעה יותר ממה שהייתה אמורה, היא לא אכלה מהבוקר וכל מה שחשבה עליו היה המכתב ומה המשמעות שלו ומה לבסוף היא תעשה. כשחזרה לדירה היא נעלה אותה, הכינה לה שתייה ושמחה שדאגי לא הגיע עדיין. היא עלתה לחדר בצעדים איטיים, כולה רועדת, ודמעות כבר מאיימות להתפרץ.היא הוציאה מזוודה. "מה את עושה?" דאגי נכנס והביט בה בהלם, היא הסתובבה במהירות שלא יראה שהיא בוכה. "אני מצטערת" היא אמרה והלכה לכיוון הארון והוציאה משם את הבגדים שלה והכניסה או יותר נכון דחפה את הבגדים שלה למזוודה. היא לא הסתובבה אליו, היא לא יכלה להסתכל עליו בזמן שהיא אורזת, הלב שלה יישבר. היא שמעה אותו מתקרב מאחוריה. "אל תנסה לשכנע אותי" היא ניסתה לדבר בצורה קרירה אבל לא יכלה. הוא תפס את המזוודה ולקח אותה מידיה של איימי בפתאומיות כזו, שהידיים שלה כמעט נתלשו, הכאב היה בהחלט כואב אבל לא כמו מה שהרגישה... "זה ג'ייק נכון??" עיניו של דאגי דמעו.והוא זרק את המזוודה על הרצפה כשכל תכולתה נפלה "די דאגי,תפסיק!" היא עמדה מולו ולא ידעה מה לעשות היא התכופפה על הברכיים והחלה אוספת את הבגדים שלה בחזרה למזוודה "תעני לי!" הוא צעק היא הביטה בו וליבה כמעט נשבר שהיא ראתה אותו ככה. "לא! זאת אני!" עיניה בגדו בה ונהר נשפך על לחיה היא התיישבה ובכתה "איימי..." הוא התקרב אליה התיישב לידה והרים את סנטרה שיוכל להסתכל עליה "מה הוא עשה, דברי אליי, אני לא יכול לאבד אותך, אני אוהב אותך, בבקשה" הוא הצמיד את הלחיים שלה ללחיים שלו ושניהם בכו "תן לי ללכת" היא תפסה בידיו, מושכת אותן ממנה. "אני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך אני אמות אם תלכי" הוא העביר את ידיו על לחייה. "הוא איים שהוא יפגע בך וזו הפעם השנייה אני לא אעמוד בזה אם יקרה לך משהו!" היא נאנחה. "יפה שלי, לא יקרה לי כלום, אם תלכי אני לא אשרוד אז מה זה משנה?" הוא הצמיד אותה אליו ומעיניו זלגו דמעות. "אני...לא אוכל לעמוד בזה אם הוא יפגע בך אתה לא מבין? זו אשמתי" "זו לא אשמת אף-אחד, אני אשמור עלייך, תישארי" היא בכתה בזרועותיו והם נשארו מחובקים ככה כל הלילה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= פיניטו ! חחח..אמממ תגובות הודעות תלונות יתקבלו בברכה! פרקים אחרונים אז אני צ'כה תמיכה פה ! XDD תגיבוו
אהה ופרק הבא יום שניי ! |חבולֻ| חחחח

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif פרקים מדהימים ../images/Emo24.gif

אני עם דמעות בעיניים
ג'ייק החרא הזה
איזה חמודיי דאגי , הלוואי עלי הוא היה חבר שלי

../images/Emo19.gifאהעהאע , מדהיים DD:

דיי מה זה הפרקים האחרונים ?
ללללללללא בקשה אל תפסיקי את הפייק !! הוא ממש יפה .. וכמו שהבטחת אני יגיב לך רק בגלל שאני רוצה שתמשיכי את הפיק ולמרות שזה באיחור XD מחכה כבר ליום שני
ולא לשכוח לעלות אותו !!

../images/Emo214.gifאני כ"כ מצטערתת.. =//

פשוט יש מישהי בתור ואני לא יכולה לעקב אותה.. זה מלאאא לקרוא מבינה?...פיק ארוך...
כ"כ תודהה
:]]]

../images/Emo187.gif עמית . . .

אני הבאה בתור אחרייך , והאמת שהייתי שמחה אם היית ממשיכה אוותו , בגלל שבקושי סיימתי לכתוב את הפרק ה5 , ואני צריכה להספיק . אאני לא ממש לחוצה בזמן . :) אז מה שבאלך :p

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifוואו איזה פרקים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אוחחחחחח עוד פעם ג'ייק?? איזה מפחיד הוא גאדדד!
אווו איימי כזאת חמודה,איך היא אוהבת את דאגי.. מוכנה לעזוב אותו רק כדי שג'ייק לא יפגע בו
ואם והוא יעשה לו משהו אני אהרוג אותווו @#$%^&*^%$#@! שלא יגע בדאגייי! חחח XD "זה ג'ייק נכון??" עיניו של דאגי דמעו.והוא זרק את המזוודה על הרצפה כשכל תכולתה נפלה "די דאגי,תפסיק!" היא עמדה מולו ולא ידעה מה לעשות היא התכופפה על הברכיים והחלה אוספת את הבגדים שלה בחזרה למזוודה "תעני לי!" הוא צעק היא הביטה בו וליבה כמעט נשבר שהיא ראתה אותו ככה. "לא! זאת אני!" עיניה בגדו בה ונהר נשפך על לחיה היא התיישבה ובכתה "איימי..." הוא התקרב אליה התיישב לידה והרים את סנטרה שיוכל להסתכל עליה "מה הוא עשה, דברי אליי, אני לא יכול לאבד אותך, אני אוהב אותך, בבקשה" הוא הצמיד את הלחיים שלה ללחיים שלו ושניהם בכו וואו איזה קטע יפה ומרגש,יש לי צמרמורת D: אני רק חושבת על דאגי החמודי הזה בוכה,אוייש,איזה מסכן
שלא תעזוב! הם כאלה חמודים ביחד! אוףף חבל שאת מסיימת את הפיק עוד מעט..
אבל את תעלי קובץ של כל הפרקים נכון?? יופי
הפרקים הולכים ומשתפרים! מחכה כבר ליום שני

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif

אהבתי.מאוד.מאוד.
לא שמתתי לב לזה זה היה למטה ): גאש דאגוש

Only Neta

New member
יואוווו1@#$%^&*

בונאא הג'ייק המניאק הזההה אם הוא ייגע בדאגי אני יהרוג אותוווווו
גרררררר. אוש איזה נשמה דאגיייי 3> יואו הוא כזה חמודד פרקים מקסימים ^^

../images/Emo214.gifתודהההה ../images/Emo9.gif

חחחחחח גם אני אהרוג אותו אם הוא יעז לגעת בדאגי ! XDD אממ...כןן דאגוושש רומנטי וחמוד...חחח
שמחה שאהבת ושוב תודה :]]

למעלה