זכו לאהוב - פרק 31

../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 31../images/Emo214.gif

שלוםם :]] אני מפרסמת בזמן בזכות נטע שהזכירה לי !! XDDDD פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123225495 שורות אחרונות: "איימי..." הוא התקרב אליה התיישב לידה והרים את סנטרה שיוכל להסתכל עליה "מה הוא עשה, דברי אליי, אני לא יכול לאבד אותך, אני אוהב אותך, בבקשה" הוא הצמיד את הלחיים שלה ללחיים שלו ושניהם בכו "תן לי ללכת" היא תפסה בידיו, מושכת אותן ממנה. "אני לא יכול לתת לך ללכת אני אוהב אותך אני אמות אם תלכי" הוא העביר את ידיו על לחייה. "הוא איים שהוא יפגע בך וזו הפעם השנייה אני לא אעמוד בזה אם יקרה לך משהו!" היא נאנחה. "יפה שלי, לא יקרה לי כלום, אם תלכי אני לא אשרוד אז מה זה משנה?" הוא הצמיד אותה אליו ומעיניו זלגו דמעות. "אני...לא אוכל לעמוד בזה אם הוא יפגע בך אתה לא מבין? זו אשמתי" "זו לא אשמת אף-אחד, אני אשמור עלייך, תישארי" היא בכתה בזרועותיו והם נשארו מחובקים ככה כל הלילה. פרק 31: בבוקר שניהם קמו ולא ידעו מה לומר. הם התארגנו ולא אמרו מילה אחד לשני.אחרי שאיימי יצאה דאגי חיפש בין דבריה את המכתב שבוודאי ג'ייק השאיר. הוא מצא את המכתב באחד התאים של המזוודה וקרא... הוא לא האמין,הוא קרא שורה שורה ושוב ושוב. הוא קימט את המכתב וזרק אותו לרצפה, נשבע לעצמו שזו תהיה הפעם האחרונה שג'ייק ישלח מכתב או יעשה משהו. פעם אחת הוא איבד מישהי בגללו, לא שוב, לא עוד פעם. הוא לא ייתן לו להרוס את זה. איימי הרימה את הפלאפון ועל הצג היה כתוב "ג'יו מתקשר..." "הלו?" היא שאלה "היי איימי זו אני ג'יו" "היי" "אני רואה שאין לך מצב-רוח" "מצטערת, מה קורה?" "אולי אני אוכל לעזור לך לשפר את מצב רוחך הירוד" איימי שמעה אותה צוחקת מהצד השני של הקו וחייכה. "נראה מה יש לך להציע" איימי אמרה "רוצה שנלך היום לקנות את הבגדים לטקס?" "אמממ..." "בקשה" "טוב איך אני אוכל לסרב לך?" "יאיי אז אני אבוא לאסוף אותך מתי?" "מתי את מסיימת לעבוד?" "בסביבות שבע" "שבע וחצי אני אחכה לך למטה" "אני אעלה זה בסדר" ג'יו ציחקקה "מה שתרצי" "לא אכפת לך שטום יהיה אצלכם נכון?" "למה שיהיה אכפת לי?" "לא יודעת, יופי אז נדבר ביי" "ביי" אחרי השיחה עם ג'יו היא הרגישה יותר נורא, היא לא דיברה עם דאגי וזה הרס אותה. "דאגי, אני מצטערת על הכול, מתגעגעת" לפני שהספיקה להתחרט היא לחצה על "שליחה". אחרי כמה דקות של לחץ היא ראתה שהוא מתקשר. "היי" היא ענתה במבוכה. "אכלת כבר?" דאגי שאל "לא למה?" "חכי לי בחוץ עוד 10 דקות נלך לאכול ונדבר" "טוב" לפני שהיא ניתקה היא שמעה אותו אומר "אני אוהב אותך" היא חייכה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

../images/Emo214.gifפרק 32../images/Emo214.gif

איימי חיכתה בחוץ וראתה את המכונית של דאגי מתקרבת. היא פתחה את הדלת ומשב רוח חם מהמזגן הגיע אליה. "נעים פה" היא התיישבה והסתובבה אליו. הוא הביט בה וחייך."היי" "היי..." "שמעי...אני מצטער שהייתי אדיש" הוא אמר ואחז בידה "אתה לא, בוא נשכח מזה טוב?" "לשכוח? אני לא חושב, אבל אני רוצה נשיקה" הוא חייך בערמומיות איימי חייכה. הוא התקרב אליה והם התנשקו. "אז...לאן הולכים?" היא שאלה "האמת שלא יודע, יש מקום מסוים שאת אוהבת?" "לא" היא צחקה "אני בקושי מכירה את לונדון" "יום אחד ניקח חופשה ונצא לבלות איפה שתרצי" היא צחקה "יום אחד?" "אל תשאלי אותי מתי" הוא צחק "אין בעיה" "טוב אז את רוצה שנלך לכיכר יש שם הרבה ואני חוזר- הרבה חנויות של אוכל" "למה לא" היא נזכרה. "ג'יו התקשרה אליי" "אני יודע, טום בא אלינו ואתן יוצאות לקנות בגדים לטקס" הוא חייך. "כן" היא הייתה מבולבלת. "יש לך מספיק כסף? אין לי בעיה להביא לך" "הבאת לי מספיק ותודה על הכול" היא חייכה. "אבל את יודעת שאם-" היא הגבירה את המוזיקה שבקעה מהרדיו וחייכה כי שמעה סינגל ישן של מקפליי. דאגי צחק וניסה להסתכל עליה,בזמן שנהג. אחרי שהשיר הסתיים היא הוציאה אוויר וצחקה. "מאיפה את מכירה את המילים?" הוא שאל "אל תשכח שאני הייתי מעריצה" "היית?" הוא הביט בה באכזבה. "עכשיו אני מעריצה רק אותך, מה זה לא יותר טוב?" היא שאלה והוא חייך. "אני מניחה שהגענו" היא הסתכלה מעבר לחלון וראתה מלא חנויות של אוכל ואז הביטה בדאגי וראתה שהוא בולע רוק וצחקה "כמה זמן לא אכלת?" "יותר מידי" הוא חייך ועצר את המכונית. הוא שם עליו כובע. "קחי קר בחוץ" הוא הביא לה כובע משלו וצחק. "מה?" היא שאלה "את נראית כמו דובון אכפת לי" "אההה וזה עוד רמז לדיאטה!" היא צחקה. "איימי, שאף אחד לא יגיד לך משהו אחר את מושלמת" "רגע שאני אבין, רק לך מותר לומר לי את זה?" היא צחקה והתקרבה לנשק אותו ובמקום זה משכה את הכובע שלו על הפנים שלו. "זה על הדובון אכפת לי" היא צחקה ויצאה מהאוטו. הוא יצא מהמכונית כמובן שהוא נעל אותה. הם התקדמו לחלונות הראווה לראות איזה סוג של אוכל יש בחנות. "פה יש בשר, בחנות הבאה יש פיצה" הוא חשב על החנויות הבאות "רגע את אוכלת רק כשר נכון?" "אני אקנה משהו שאין בו חזיר" היא צחקה והוא המשיך להביט בה במבט רציני "נלך למקום כשר ואני אוכל איתך" הם הלכו ברגל וחיפשו חנות כשרה. היא הביטה על השלט של החנות שדאגי עצר מולה וצחקה "פלאפל?!" "מה רע בזה?" הוא הביט בה וחייך. "אני מרגישה שאני בישראל" היא חייכה והם נכנסו והזמינו. דאגי הזמין מנה עם צ'יפס והרבה הרבה טחינה ואיימי חצי מנה. "זה מה שישביע אותך?" הוא שאל "אני מקווה" היא צחקה ודאגי סימן לה ללכת לכיכר שישבו לאכול. הם התיישבו וקבוצה של בנות הגיעה, הן ביקשו חתימות. ואז החלו השאלות "היא חברה שלך?" "כמה זמן אתם יוצאים?" "מתי יצא הסינגל החדש?" "אוליביה ודני נפרדו?" "אתה יכול לחתום לנו?" "תשמעו, אני לא אכלתי מהבוקר ואנחנו רעבים אז כשנסיים אני אחתום לכן" הוא אמר "אפשר לצלם אתכם?" דאגי הביט באיימי והיא לא ידעה מה לעשות הוא חייך ואמר "אולי אח"כ טוב?" הבנות הלכו ודאגי התיישב. "זה בסדר אם אני לא אומר כלום?" דאגי שאל "בנוגע למה?" היא הוציאה צ'יפס מהפיתה שלה ושמה בפה של דאגי. "במוגע אממו" הוא חייך ואכל את הצ'יפס "בנוגע אלינו" "זה משנה משהו?" היא שאלה "אני פשוט לא אוהב שאנשים יודעים עליי הכול, מבינה?" "אני?" "את לא אנשים, את זו את, את חברה שלי" הוא נישק אותה. "אין לי בעיה עם זה" הם סיימו לאכול והבנות חזרו אחרי כמה דקות. "דאגי? אפשר עכשיו?" הוא צחק ואמר "אי אפשר להיפטר מכן אה?!" הן צחקו והוציאו מצלמות והתחילו להצטלם איתו. איימי עמדה מהצד וחייכה למרות שקצת קינאה בהן, היא לא ידעה למה אבל היא הרגישה דקירה בלב. ואז חזרו השאלות "היא חברה שלך?" "אני לא עונה על שאלות אישיות" "מתי הסינגל החדש ייצא?" "אנחנו עובדים עליו ועל האלבום, בקרוב נודיע הכול" "אוליביה ודני נפרדו?" "זה לא ענייני" "מתי סיבוב ההופעות החדש?" "כמו שאמרתי, על הכול אנחנו נודיע בקרוב" "מה אכלתם?" "פלאפל, מזו השאלה הזו?" הוא צחק והסתובב לאיימי וראה שגם היא צוחקת. "עם מי אתה הולך לטקס הפרסים של וירג'ין?" "איתה" הוא הסתובב לאיימי. "אנחנו נצביע בשבילך ובשביל מקפליי כמובן" "בשמחה" "אתה יכול לחתום לנו?" "בוודאי" הבנות הוציאו דפים ומחברות ודאגי חתם עליהם. כמה מהבנות ניסו לצלם את איימי בלי שהיא תשים לב- היא שמה לב וצחקה. אחרי שהבנות הלכו, בפעם השנייה, איימי קמה והם הלכו לכיוון של הרכב. דאגי תפס את הידיים של איימי והם התהלכו ביחד. "אז אני רואה שאני לא המעריצה היחידה שלך" היא אמרה לו ודחפה אותו קצת "את המעריצה מספר אחת שלי" "ברור ואתה תהיה...אמממ...שלי?" הם צחקו. היא הסתובבה אליו ונישקה אותו. "יש לך טעם של טחינה" הוא צחק "מעניין למה..." הם נכנסו לאוטו ונסעו בחזרה. "עוד לא יצא לנו לדבר על זה..." הוא נהג ומדי פעם הסתכל עליה. "על מה?" היא שאלה "למה עזבת את ישראל" "זה לא מעניין..." "אותי זה כן" הוא תפס ביד אחת את היד שלה וביד השנייה את ההגה. היא התחילה להיזכר למה באמת היא עזבה... "לא עזבתי בגלל שלא היה לי טוב...אני חושבת שעזבתי כי רציתי לשנות משהו. כל בוקר הייתי קמה ועושה את אותו הדבר, אוכלת את אותו הדבר, פוגשת את אותם האנשים, והכול היה שיגרתי ומשעמם. תמיד חשבתי על לגור ולעבוד בחו"ל לא היה חשוב לי אם זה לשבוע או לשנה או לתמיד פשוט לשנות ולעשות משהו ספונטני. רציתי גם לשפר את האנגלית. אז יום אחד קראתי במדור דרושים על עבודות לחו"ל התקשרתי ולא התלהבתי.סיפרתי לידיד שלי והוא אמר לי שהוא יכול להשיג לי עבודה טובה פה, הוא נתן לי את מספר הטלפון התקשרתי ביררתי התלהבתי, והנה אני פה" היא חייכה. "זה לא קשה אבל? לעזוב את המשפחה, את החברים, את ההרגלים?" "לא ממש, אני כל יום מתקשרת פעמיים לאמא שלי בבוקר ובערב ואנחנו מדברות שעות וגם לפעמים כשאני בעבודה למרות שזה לא אותו הדבר אבל אני עושה את זה בשבילי כדי להצליח כדי להגשים חלום שלי" "ומה עם החברים שלך?" "חשבתי על זה האמת...ברור שאני מתגעגעת. אולי אני אלך באחד החגים לבקר אותם" "ותשאירי אותי פה לבד?" "היית רוצה לבוא איתי?" "אנחנו חברים לא? הייתי רוצה לפגוש את המשפחה שלך ומאיפה באת" "ומה עם המשפחה שלך?" "מה איתה?" "גם אני רוצה לדעת מאיפה באת ולהכיר את המשפחה שלך" "אמא שלי שאלה עלייך היא רוצה להכיר אותך" הוא נהיה נבוך. איימי צחקה "למה אתה אדום ככה?" "אמא שלי לא בדיוק יודעת מי את" איימי מחקה את החיוך "אתה מתכוון שהיא לא יודעת שאני יהודייה נכון?" "אני..." הוא הסתכל עליה ונכנע "כן..." "זה בסדר, זה לא שההורים שלי יודעים שאתה נוצרי" "מתישהו נצטרך לספר להם לא?" "כן" "אז מה דעתך על יום שישי?" "אתה מתכוון למחר??" "כן..." "מתי??" "היום בבוקר" "היית צריך להגיד לי אני צריכה להתכונן נפשית!" היא צחקה. "אני מצטער" "אני צוחקת, נסתדר נכון?" "אני מקווה" הוא התקרב לנשק אותה. "אתה תסתדר היום עם טום?" היא צחקה. "כן נראה פורנו ולמה את צוחקת?" "כי ידעתי שתגיד את זה" איימי צחקה ונישקה אותו. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום חמישי
תגובות
חששות
תלונות
שאלות
בקשות
XDDD

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif מזל שיש אותי XDD

חחחח שמחה שהזכרתי לך להעלות!
זה כלכך שווה את זה
וואי אני מתה לדעת איזה שמלות הן יקנו! בטח מהממותתת DD: "אני מניחה שהגענו" היא הסתכלה מעבר לחלון וראתה מלא חנויות של אוכל ואז הביטה בדאגי וראתה שהוא בולע רוק וצחקה "כמה זמן לא אכלת?" "יותר מידי" הוא חייך ועצר את המכונית. הוא שם עליו כובע. "קחי קר בחוץ" הוא הביא לה כובע משלו וצחק. "מה?" היא שאלה "את נראית כמו דובון אכפת לי" "אההה וזה עוד רמז לדיאטה!" היא צחקה. "איימי, שאף אחד לא יגיד לך משהו אחר את מושלמת" "רגע שאני אבין, רק לך מותר לומר לי את זה?" היא צחקה והתקרבה לנשק אותו ובמקום זה משכה את הכובע שלו על הפנים שלו. "זה על הדובון אכפת לי" היא צחקה ויצאה מהאוטו. חחחחחח דובון אכפת לי XDD מגיע לדאגי!
ממש אהבתי את הקטע הזה! הם כאלה חמודים ביחד
"תשמעו, אני לא אכלתי מהבוקר ואנחנו רעבים אז כשנסיים אני אחתום לכן" הוא אמר אם אני הייתי אחת מהמעריצות שם הייתי ממש מתעצבנת עליו
אבל צודק,יש לו גם חיים משלו
"מה אכלתם?" "פלאפל, מזו השאלה הזו?" הוא צחק והסתובב לאיימי וראה שגם היא צוחקת. חחחחחחחח איזה מעריצות מפגרות
אוווו מחכה לראות כבר מה יקרה כשהם יספרו להורים שלהם
ממש אהבתי את הפרקים! מחכה כבר ליום חמישי :)

../images/Emo214.gifמזל באמת שיש אותך !

חחחח אח שלי ישב לידי והוא לא הפסיק לצחוק בגלל הקטע עם הפלאפל הוא כזה "אני בטוח שאם היית שם היית עושה את אותו הדבר" XDDDDDDD מעריצה מטומטמת שכמותי ! ושמחה שאהבת !

../images/Emo19.gif ללה ללה ללה DD:

- ביקשת קיבלתי
- תגובות , אעהעהעא פרקים מדהים - כרגיל
חששות , שייגמר כ"כ מהר הפיק
תלונות , - אין
- שאלות , את יכולה לשלוח לי את כל הפיק שלך? (כאילו שתסיימי אותו , תשלחי לי את המללא , עם כל הפרקים .. כולל מה שלא תשימי
) בקשות , מה שרשמתי למעלה XDD זה גם שאלה וגם בקשה .. ואהמ , ממה שקראתי מילדה אחת שכתבה לך..( יצאתי חטטנית
) היא אמרה שהיא לא ממש לחוצה.. אז את יכולה להמשיך ולא להיות לחוצה .. [ :

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDDDDDD

אהה זו אני
שיניתי ת'כינוי שהיה די אמממ לא מתאים לי ועכשיו את יכולה להישאר עם שלך XDD א.תודהההה
שמחה שאהבת ב.חחחחח... ג.ברור ! אני אמרתי שאני אשלח אז אני אשלח :]] ד. כן דיברתי איתה והכול יהיה טוב XDD ז"א אני אפרסם יותר פרקים !

../images/Emo19.gifתחדשי [ :

ובקרוב גמאני ישנה , מתי שאני ימצא כינוי [ תאמת יקח שנה עד שאני אמצא כינוי חדש , אבל קחי את זה כ'בקרוב' ] עם ישלך רעיון לכינוי ~ יתקבל בברכה ~ לא משנה , קיצר .. אני שמחה שדיברת איתה , ושיהיה יותר פרקים :)

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחח

מהממם D: "אתה לא, בוא נשכח מזה טוב?" "לשכוח? אני לא חושב, אבל אני רוצה נשיקה" הוא חייך בערמומיות"
"אוליביה ודני נפרדו?" XDD כמה אופייני . אהבתי כרגיל.[: יצא קצר יותר מתמיד O.O

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח

איך אפשר בלי דני ואוליביה?! מסכנים נעזוב אותם לנפשם... פחחחח... אמממ רק פרק 31 קצר אבל 32 יצא ממש ארוך..!! ותודה שמחה שאהבת

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif פרקים מדהימים ../images/Emo9.gif

ישלי תלונה : אני לא רוצה שתפסיקי את הפיק
שאלה : למה את צריכה להפסיק את הפיק ?
בקשה : על תפסיקי את הפיק ! אני מכורה
סה"כ פרקים מדהימים ואהבתי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אמממ כעיקרון יש מישהי בתור אחריי שצריכה לפרסם ומכיוון שהפיק שלי כ"כ ארוך אני יכולה לפרסם כמה פרקים [היא אמרה שכשהיא תהיה מוכנה לפרסם היא תודיע לי ככה שאני יכולה לפרסם קצת יותר פרקים, בזכותה
] אמממ כ"כ שמחה שאהבת

Only Neta

New member
מדהים! :)

פרקים מהממיםםםםםםםםם D: איזה קושקוש דאגיי אוי איזה נשמההה 3>

למעלה