זכו לאהוב- פרק 33

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב- פרק 33../images/Emo214.gif

ואכן שוב אני מפרסמת בזמן D: פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=123364077 שורות אחרונות: "מתי??" "היום בבוקר" "היית צריך להגיד לי אני צריכה להתכונן נפשית!" היא צחקה. "אני מצטער" "אני צוחקת, נסתדר נכון?" "אני מקווה" הוא התקרב לנשק אותה. "אתה תסתדר היום עם טום?" היא צחקה. "כן נראה פורנו ולמה את צוחקת?" "כי ידעתי שתגיד את זה" איימי צחקה ונישקה אותו. פרק 33: השעה הייתה שבע. הם נכנסו לדירה ואיימי רצה לחפש בגדים כדי ללבוש בערב. דאגי נשען על המשקוף של החדר שינה וחייך "זה הולם אותך" "אני במגבת, ברור שזה הולם אותי" היא צחקה. "אני אעזור לך לבחור את הבגדים" "טוב למרות שאני לא חושבת שזה רעיון טוב" דאגי התחיל לזרוק מהארון חולצות ומכנסיים על המיטה,יותר נכון על איימי שישבה על המיטה. "יש לך יותר בגדים משלי!" הוא צחק והיא קמה ונעמדה לידו "זה די אמור להיות ככה, ואני אסתדר" היא הוציאה מהערימה קפוצ'ון וסקיני שחור וחיפשה בין כל הנעליים את האולסטאר שלה. "לקחת אותך אליהם? או שג'יו אוספת אותך?" דאגי שאל "היא לוקחת אותי, כבר חוזרת" היא נכנסה לשירותים והחליפה את הבגדים. "הוא די גדול את לא חושבת?" הוא שאל כשהיא יצאה וראה את הקפוצ'ון עליה. "זה שלך, הכנסת אותו איפה שהבגדים שלי" היא צחקה "לא משנה אם את רוצה קחי אותו" "טוב אז אתה יכול לקחת את הבייבי-דול שלי" "יש לך.??" "לא..."היא צחקה, התקרבה אליו ונישקה אותו "תהנה" "תודה גם את" הוא חייך לרגע "מה קרה? למה אתה מסתכל עליי ככה?" היא שאלה דאגי המשיך להביט בה ואז בפתאומיות שכזו הפיל אותה על המיטה והתחיל לדגדג אותה "די!!" היא צחקה וניסתה להחזיר לו "דאגייי!!" "מה? אני לא שומעעע!" הוא צחק והיא התחילה לדגדג אותו בחזרה "טוב טוב!!" הוא צחק והיא הפכה אותו כך שיהיה מתחתיה והתחילה לצחוק "תיכנע! תיכנע!" "אני נכנעעעעעע, די בבקשה רק תפסיקיייייי" "מצטער להפריע לכם, ג'יו למטה" טום נכנס לחדר נבוך. הם צחקו "אני יורדת, ביי תיהנו" איימי יצאה מהחדר והלכה למכונית של ג'יו. "היי" איימי התיישבה וסגרה את הדלת של המכונית. "היי" ג'יו חייכה והן התחילו לנסוע "אז מה קורה איתך?" "בסדר" "ממש, שמעתי שכמעט עזבת" ג'יו הביטה בה בהבנה "תני לי לנחש...טום?" "האמת שדני" היא חייכה "את יודעת שאת יכולה לספר לי נכון?" "כן את החברה היחידה שיש לי פה" "זה בסדר את עוד תכירי את החברים שלנו פשוט הבנים עסוקים בתקופה הזו" "כן אני יודעת..." "טוב לעניין ג'ייק, מה נסגר?" "הוא שלח עוד מכתב והוא יודע שסיפרתי לכן את זה, הוא עוקב אחריי וכרגיל הוא כתב על זה שאני והוא נהיה ביחד הוא אמר שדאגי לא יוכל להציל אותי כשהוא יבוא וזהו..." "שמעי, כחברה אני מציעה לך לפנות למשטרה אני לא צוחקת הוא נשמע לי מסוכן" "אבל הוא רק שולח מכתבים אם הוא היה רוצה והיו לו הזדמנויות הוא יכול היה לפגוע בי, אבל הוא לא עשה כלום" "מה גורם לך לחשוב שהוא לא ייעשה כלום בעתיד?" ג'יו שאלה בדאגה "אני באמת שלא רוצה לפנות למשטרה זה לטובת כולם" "את מתכוונת לטובת דאגי נכון?" "גם..." "אם הוא יידע שאת לא פונה למשטרה בגללו הוא-" "הוא לא יידע נכון? אמרת שאני יכולה לסמוך עלייך" "אני לא אתערב, אבל רק שתדעי שאם יקרה משהו דאגי יאשים בזה את עצמו, הוא יישבר, אולי הוא נראה קשוח ואחד שמסוגל להתמודד עם הכול אבל בנות יכולות לפגוע בו חזק במיוחד בנות שהוא אוהב, ואותך תאמיני לי...הוא אוהב" =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 34../images/Emo214.gif

"הגענו" ג'יו ואיימי יצאו מהמכונית ועיניהן נצצו למראה חנויות הבגדים היוקרתיות. הן הסתובבו ועברו בין כל מיני חנויות ופסלו מבחוץ לפי הסגנון של הבובות ראווה. "מדהים פה" איימי התקרבה לחלון ראווה וראתה שמלה לבנה יפה. "היא מדהימה, בואי ניכנס ונמדוד אותה!" ג'יו שמה לב איך איימי מסתכלת על השמלה וגררה אותה לחנות. "שלום, אנחנו-יותר נכון היא" ג'יו הצביעה על איימי. "מעוניינת למדוד את השמלה שבחלון הראווה" "אתן החברות של מקפליי נכון?" שאלה המוכרת "כן, ואם אפשר רק לא לפרסם כלום בבקשה?" "אין בעיה, ואחרי שתבחרו תבואו לקופה אני אעשה לכן הנחה" המוכרת חייכה והביאה להן את השמלה הלבנה איימי חייכה אליה והלכה לאחד מתאי ההלבשה. היא נכנסה ומדדה את השמלה.היא שמה לב שיש מראה בתוך התא וכשראתה את עצמה היא התחילה לבכות. "איימי הכול בסדר?" ג'יו שאלה כששמעה את איימי "כן" איימי ענתה לה בקול צרוד וג'יו נכנסה לתא. "אני מצטערת שנכנסתי,אבל למה את בוכה?" היא התקרבה וחיבקה את איימי. "אני הורסת את השמלה, השמלה כ"כ יפה ואני..." היא בלעה רוק ולא הצליחה להוציא הגה "אני מפחדת..." "אויי איימי..." ג'יו חיבקה חזק יותר את איימי והבינה מה בעצם היא אומרת. "אני רואה שאת נשברת מבפנים מי לא היה מפחד מדברים כאלו? ג'ייק מאיים עלייך ועל חבר שלך אף-אחד לא היה רוצה להיות בסיטואציה כזו" "אני אוהבת אותו, אני לא רוצה שג'ייק יפגע בו בגלל זה רציתי לעזוב אבל הוא בכה ולא יכולתי" "ברור שלא יכולת, אני לא מכירה שום בנאדם שרוצה לעזוב את זה שהוא אוהב למרות שהוא צריך" "רגע, את אומרת לי שאני צריכה לעזוב?" איימי שאלה ומחתה את דמעותיה אך הן שבו וחזרו על לחייה "מה פתאום!" ג'יו מיד הבהירה את כוונותיה "תראי, זה מצב מסובך... מצד אחד זה נכון לעזוב ומצד אחד אתם אוהבים אחד את השני וזה יותר קשה, גם אני לא הייתי יודעת מה לעשות אם זה היה קורה לי, ואני יודעת שאת מבולבלת והכול נראה קשה יותר אבל יש לך את דאגי אל תשכחי הוא יהיה איתך וישמור עלייך, ויהיה טוב, את חייבת להאמין בזה" ג'יו ניגבה את הדמעות מלחיה של איימי "ועכשיו, אנחנו צריכות לבחור לי שמלה כי את מצאת את השמלה שלך, את מדהימה" איימי חיבקה את ג'יו "תודה, את לא מבינה כמה אני מעריכה את זה, את חברה אמיתית" "אויש את לא צריכה להודות לי אני כבר יודעת מה אני" ג'יו צחקה והן יצאו מתא ההלבשה. ג'יו מדדה 8 שמלות, 5 מהן היא אהבה, 4 היו גדולות מדי והאחת- נגמר המלאי. "מה??" "אני מצטערת, אין לנו אותה פה" המוכרת התנצלה. "אני לא מאמינה, ואני כ"כ אהבתי את השמלה הזו" ג'יו אמרה והביטה במוכרת ובאיימי אובדת עצות "אולי אתם יכולים לבדוק בסניפים אחרים?" איימי התערבה. "אני אבדוק אבל אני לא מבטיחה דבר" הן חיכו שהיא תתקשר, הן שמעו אותה מדברת ומתקשרת לכמה סניפים וצועקת על אנשים ולבסוף היא נאנחה, ג'יו ואיימי התכוננו לצאת מהחנות. "יש אותה בצפון לונדון" המוכרת חייכה "יש!!" ג'יו קפצה משמחה "אז את יכולה להזמין לי אותה?" "בוודאי, היא תגיע תוך שבוע זה בסדר?" "שבוע? אין בעיה" ג'יו רשמה את הפרטים והן יצאו לחנות הבאה. "איזו הקלה" ג'יו נאנחה כשהיו בחוץ "כן, מה עכשיו?" איימי שאלה "נעליים!" ג'יו צחקה ומיד התחלפה הבעת פניה "הם לא יכולים לתת לנו לנשום!" "מי?" איימי הסתכלה לצדדים. "אל תסתובבי" ג'יו יישרה את איימי שתמשיך להביט עליה "הפפראצי" "לאן נלך?" איימי שאלה "נעשה להם תרגיל!" ג'יו החלה לצחוק "תרגיל? נשמע מגניב" "אוקיי שמעי ניכנס לקניון ואז לשירותים של הנשים ונצא מהדלתות האחרות" "זה התרגיל?" איימי החלה לצחוק "אני יודעת, אבל הם רק שניים אז מה זה משנה?" היא חייכה "בואי" הפפראצי המשיכו לעקוב אחריהן לקניון, ולשירותים. "אנחנו בשירותים ומסריח, מאיפה נצא?" איימי שאלה "מפה" "אבל מפה נכנסנו" "אני יודעת, אני תמיד יוצאת מהצד השני אז הם בטח שם, בואי" הן יצאו מהשירותים מסתכלות מסביבן לבדוק שהשטח פנוי הסתכלו אחת על השנייה וחייכו ולבסוף יצאו מהקניון. "ג'יו! ג'יו!" הפפראצי הציצו מהחנייה "קיבינימט איתם, כמו זבובים שמוצצים דם!!" ג'יו מיהרה לעבר המכונית "אני לא חושבת שזבובים מוצצים דם..." איימי אמרה בחיוך "זו בדיוק הכוונה!!" ג'יו החלה לצחוק ואיימי הצטרפה אליה "תמונה אחת! תסתכלי עלינו" הצלמים המשיכו לרדוף אחריהן ולצלם תמונות "איפה לעזאזל המפתחות??" ג'יו נברה בתיק שלה ולבסוף הוציאה את המפתחות. "איימי!" "תמונה שלכן ביחד" "איימי!" "ג'יו!" הן נכנסו למכונית וכמובן שהפפראצי המשיכו לצלם. ג'יו החלה לצפצף להם שיזוזו מהמכונית או שתדרוס אותם. איימי הייתה בצד בשקט המומה מהרעש. "את עוד תתרגלי" ג'יו חייכה כשהביטה בפניה המבוהלות של איימי "יש גם כאלו ממש נחמדים ששואלים לפני שהם מצלמים" "אם את אומרת..." "טוב אז את קנית שמלה ובאיזושהי צורה גם אני, מה שחסר זה נעליים אבל אין מצב שנחזור היום, הם בטח יודעים שאנחנו מתכוונות לקנות את הדברים לטקס אז נקבע ביום אחר?" ג'יו שאלה "כן רעיון טוב, האמת שהתעייפתי" היא צחקה "בחיים לא חשבתי שאני אוכל להתעייף מקניות ועוד של בגדים" "גם אני, כשהייתי קטנה אמא שלי הייתה סוחבת אותי לכל החנויות עוברת בכל המדפים ומודדת את כל הבגדים, נשבעתי לעצמי לא להיות כזו אבל אז הגיע גיל ההתבגרות ואני לא אומרת שאני כמו אמא שלי אבל אני תמיד חייבת למצוא בגד שאני אוהבת אם לא אני רק אתבאס כשאני אחזור הביתה" "זה כ"כ נכון! גם אמא שלי הייתה ככה והיא עדיין ככה" היא צחקה. "לא דיברתי איתך על זה...איך זה לגור בישראל? יותר נכון איך זה היה לגור בישראל" ג'יו שאלה "מאיזו בחינה?" "נתחיל באנשים" זה לא שאני מכירה את כולם למרות שזו ארץ קטנטנה לעומת אנגליה אבל מי שאני מכירה זה אנשים מדהימים הישראלים חברותיים ומצחיקים ולמרות כל מה שעברנו אני חושבת שאנחנו עם חזק ומאוחד אנשים מזדהים עם אנשים אחרים, אני חושבת שזה בגלל שאנחנו היינו רגילים לצורת חיים כזו שהערבים מפציצים ופוגעים בנו ובכל זאת אנחנו לא נשברים, אני מכירה כמה אנשים שאיבדו את הבנים שלהם במלחמת לבנון השנייה והם כ"כ תומכים אחד בשני והם אנשים מדהימים והיום את תראי אותם מחייכים" "שמעתי על המלחמה זה קשה ועד הפיגוע שהיה פה אנשים לא ידעו מזה טרוריסטים, זה גרם להרבה להתעורר אני לא חושבת שהייתי מצליחה להתמודד ולחיות במקום כזה בפחד שהם יכולים לפגוע בך וכשיש כ"כ הרבה אויבים" "איך אומרים- מה שלא הורג אותך, מחשל אותך" איימי חייכה והביטה מעבר לחלון חושבת על המשפחה שלה ועל החברים שלה ועל כמה שבאמת, אין כמו ישראל, למרות הכול. "אני יודעת כמה את אוהבת את דאגי אבל את לא מתגעגעת הביתה? זה בטח קשה" ג'יו אמרה והביטה באיימי "אני מתגעגעת מאוד, אבל אני צריכה לעשות את זה בשביל עצמי, ובשביל העתיד שלי" "בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות" ג'יו חייכה "תודה" איימי החזירה לה חיוך והמשיכה להרהר. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום שני
תלונות
בקשות
תגובות
שאלות
קושיות
הכול יתקבל בברכה! notttt
[בוראט XDDD]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאממ משו ששכחתי לומר ../images/Emo9.gif

אני עושה את הפרקים יותר ארוכים ככה שתוכלו לקרוא כמה שיותר
אבל הכי חשוב זה שתגיבו...כי תבינו שאני רואה שבנות מגיבות זה עושה חשק [מיני XDDDDD] לא סתם P: אמממ זה עושה חשק [מיני] לפרסם XD דיי אנלא יכולההההההה ^%#*^%*^ הקיצר תגיבו זה חשוב לי

חחח פעם קודמת רציתי להגיד

לך שתעשי פרקים יותר ארוכים XD חסכת לי הערהה חחחחחחחחחח

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

יאי את לא מפסיקה עדיין D: וגם לא כדאי לך להפסיק בזמן הקרוב
ארג' ג'ייק הזה , מתי הוא יבין שהיא אוהבת את דאגי ?! [ כאילו מי לא ?
] פרקים מדהימים
ממש אהבתי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיש אנשים שפשוט

לא מבינים שלא כולם אוהבים אותם...חחחחח ג'ייק הכאפות הזה XDD כ"כ שמחה שאהבת !
תודהה

Only Neta

New member
מדהים 3>

יואו איזה מתוק דאגיי - דאגי נשען על המשקוף של החדר שינה וחייך "זה הולם אותך" אוש הוא כזה בוביי כוס אמא של הפפראצי האלו, איזה חופרים הם
פרקים יפים, כמו תמיד ^^

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיאיי DDD:

יותר ארוך |ריר| "חשק מיני" XDDDD יא איזה חמודה ג'יו D: איזה חמודות שתיהן
לא התרכזתי כל כך כי אח שלי דחף לי סלוטיפ לפנים,אבל אהבתי מאוד
.מעניין כמו תמיד

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכן XD

"צורר תדביקי לי!" "צורררררררררררר תתתדדדבביייקייייי לי!!!!11" "צוררר!!!!" "צורררר!!!!" *דוחף לי את זה לפנים*

גרבע

New member
../images/Emo105.gif6

פושטק קטן. אבל חמוד דווקא הוא נותן לי להיות על המחשב שלו עכשיו כי שלי לא עובד XD [כמובן שהבאתי לו שוחד.]

אחלה פרקים XD

עמיתוש הפרקים ממממש מממש יפים 3 > דאגי כזה מתוווק
תמשיכי כך ! חחח D-:

למעלה