זכו לאהוב-פרק 35

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב-פרק 35../images/Emo214.gif

גם היום אני מפרסמת בזמן ! :]] אממ החלטתי לפרסם מהיום 3 פרקים כדי שתספיקו לקרוא כמה שיותר ! DD: אז ככה...פרקים אחרונים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123486575 שורות אחרונות: "איך אומרים- מה שלא הורג אותך, מחשל אותך" איימי חייכה והביטה מעבר לחלון חושבת על המשפחה שלה ועל החברים שלה ועל כמה שבאמת, אין כמו ישראל, למרות הכול. "אני יודעת כמה את אוהבת את דאגי אבל את לא מתגעגעת הביתה? זה בטח קשה" ג'יו אמרה והביטה באיימי "אני מתגעגעת מאוד, אבל אני צריכה לעשות את זה בשביל עצמי, ובשביל העתיד שלי" "בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות" ג'יו חייכה "תודה" איימי החזירה לה חיוך והמשיכה להרהר. קריאה נעימה
פרק 35: "בוא נצא" טום התעייף מלשחק בג'ויסטיק. "לאן?" דאגי שאל מופתע "לבר נשתה משהו ונחזור" טום ענה וקם "למה? יש פה שתייה במקרר קח כמה שאתה רוצה" "אני לא אוהב את השתייה שלך נו בוא!" הוא צחק והקים אותו. "אבל קודם תלך ותחליף בגדים" טום אמר כשהביט בדאגי "אתה בהחלט יודע איך להטריף בנאדם, איך ג'יו נשארת איתך??" דאגי צחק "יש לי את הסודות שלי" טום קרץ לו ויצא לבחוץ. "הלו?" "אה אחי?" "הוא מתלבש ואנחנו יוצאים" טום צחק "מה אתה מסטול?" "מזאת אומרת??" "למה אתה צוחק?" "וואיי, עזוב תתארגן עם הדברים, אסור שהוא יעלה עלינו" "באמת?" הוא שמע את הקול צוחק מהקו השני. "ביי" "ביי" טום ניתק "מי זה היה?" דאגי סגר את הדלת ופתח את המכונית. "ג'יו, הן מתעכבות שם, וזה נותן לנו זמן לשתות בבר" טום חייך "טוב מה שתגיד" הם נכנסו לאוטו ונסעו לפאב הקרוב. "משעמם פה בוא נלך" דאגי שתה את המשקה האחרון שלו להערב "זאתי עושה לך עיניים" טום הצביע על בלונדינית אחת "טום, תירגע בוא נלך אתה מחוק" טום חייך וקם. "אתה תשלם על זה" הוא אמר "על מה?" דאגי שאל "על הבירה" הוא צחק "טוב, אתה חייב לי" "לא להרבה זמן, אתה תקבל את שלך היום" טום צחק שוב "מה שתגיד... לך למכונית אני משלם ובא" "טוב" טום יצא מהבר והתקשר "כן?" "הוא חושב שאני מסטול" טום צחק "זהו? אתם באים?" "כן הוא משלם והוא בא" "טוב, לא סיימתי עם הכול אבל אני אסתדר אני אתקשר ל-" "הוא בא ביי" "ביי" "עוד פעם ג'יו?" דאגי פתח לו את המכונית. "תודה, וכן הן יצאו עכשיו" טום אמר "יופי, הן קנו משהו?" "היא לא אמרה לי, שיט שכחתי את הארנק שלי בבר, אני כבר חוזר" טום ניסה למשוך זמן ונכנס לבר. אחרי כמה דקות הוא יצא מהבר נכנס למכונית וצוחק בקולי-קולות "הארנק היה עליי, שכחתי" "מה שתית תגיד לי?!" דאגי צחק ונסע. "הלו?" ג'יו ענתה לפלאפון ושמה על רמקול, כיוון שנהגה. "מה קורה?" "הכול טוב מאיתך?" "מעולה, בואי ניפגש היום טוב?" "מתי?" "איפה את?" "אני מחזירה את איימי ואוספת את טום" היא הסבירה לאיימי שזו אוליביה. איימי הנהנה וחייכה. "טוב זה לא ייקח יותר מעשר דקות?" אוליביה שאלה "בערך עשר דקות,ביי" "ביי" "בטח קרה משהו בינה לבין דני" ג'יו הסבירה "מה הם רבים הרבה?" "הם מתווכחים על שטויות, הם אוהבים אחד את השני ועושים ת'מוות אחד לשני" ג'יו חייכה "כן, הם באמת אוהבים אחד את השני" "מה איתך ועם דאגי?" ג'יו שאלה "בסדר, יש קטעים שיש מתח בגלל כל הסיפור עם ג'ייק, הוא עושה לי פרצופים אבל אז אני מחבקת אותו ומנשקת אותו וכבר לא אכפת לו" איימי צחקה "דאגי כזה, הוא צריך את החיבוקים ואת הנשיקות הוא "אוגר" מזה כוח, והוא גם מחזיר הרבה אהבה הוא לא רוצה להיות כמו אבא שלו" "כן...הוא כ"כ מתחשב ורומנטי שלפעמים זה מוזר שיש באמת גברים כאלו" "דאגי מיוחד, את צריכה לשמור עליו טוב" "אני אשתדל" איימי חייכה "אני אוהבת אותו באמת" "אני יודעת, רואים עלייך" ג'יו צחקה והגבירה את המוזיקה והתחילה לשיר איימי זיהתה את השיר ושרה גם "זה השיר שאני הכי אוהבת!" ג'יו צעקה "גם אני!" =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=**=*=*=*=*===**=*===*=*=*== פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 36../images/Emo214.gif

איימי וג'יו הגיעו אחרי עשר דקות. "אני ארד איתך, כמו שאני מכירה את טום הוא בטח שיכור" ג'יו אמרה וצחקה "אין בעיה" איימי חייכה. הן ראו את המכונית של דאגי מגיעה. "אמרתי לך" ג'יו צחקה "הם בטח היו בבר או בפאב" "אם הוא שתה והוא עוד נוהג אני אהרוג אותו!" "היי" דאגי יצא מהמכונית אבל במקום לבוא אליהן הוא הוציא את טום מהמכונית. "מצטער, ניסיתי לשכנע אותו להפסיק אחרי הבירה הרביעית, לא הלך לי" הוא צחק וטום מתנדנד באוויר "העיקר שאתה לא שתית" איימי התקרבה אליו והריחה את הפה שלו. "למה את מריחה? תטעמי" הוא צחק ונישק אותה. "איכס! בירה!" היא צחקה. "אכפת לכם אם אני וטום נכנס לכמה דקות רק שהוא יירגע קצת?" ג'יו שאלה ומיד איימי ודאגי אמרו שאין בעיה. "אני אפתח את הדלת" איימי התקדמה וג'יו נכנסה איתה. דאגי וטום נכנסו וג'יו סגרה את הדלת. "חשוך פה, אני אדליק את האור" איימי אמרה והתחילה למשש את הקיר ולפני שהספיקה לגעת במתג "הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" איימי ודאגי עמדו בהלם,האור נדלק ומולם כל החברים שלהם, יותר נכון של דאגי, שרים מזל טוב. "מה הולך פה?" דאגי הביט באיימי. טום התחיל לקפוץ ולצחוק ולומר שהוא הצליח לעבוד על דאגי שהוא שיכור. "אין לי מושג" איימי צחקה ג'יו החליטה לתת להם את ההסבר "ובכן, לשניכם יש יום הולדת אולם זה בהפרשים של שבוע וחצי אבל החלטנו לעשות לשניכם יום הולדת, דאגי מצטערת שהיום זה לא יום ההולדת שלך זה בשלושים אבל התשע עשרה זה מספיק נכון?" "כן, מזל טוב" הוא התקרב לאיימי ונישק אותה "אוווווווווווווווווווו" הם שמעו את האורחים וצחקו. "מזל טוב" איימי חיבקה את דאגי. "מסיבה!!" דני קפץ והשתולל חברים של דאגי בירכו אותו במזל טוב ובהצלחה ואז הם הכירו את איימי. היא דיברה עם כל אחד ולפתע הרגישה מוזר, לבד. היא נזכרה שזה יום ההולדת שלה, יום ההולדת הראשון בלי המשפחה והחברים מישראל, היא יצאה לבחוץ כדי לנשום אוויר. דאגי שם לב "אני כבר חוזר" הוא אמר לדני איימי התיישבה על המדרגות והתחילה לבכות, היא לא הבינה למה היא בוכה ביום שהיא אמורה להיות מאושרת. "היי" דאגי התיישב לידה. "היי" היא צחקה נבוכה "אני מצטערת" "על מה?" הוא שאל ואחז בידה "שאני פה בוכה כמו תינוקת על כלום" היא נאנחה "ועוד ביום הולדת שלי-שלנו" היא חייכה. "אני יודע על מה את בוכה, אני מבין" הוא חיבק אותה. "אני יודע כמה את מתגעגעת למשפחה, יום-ההולדת הראשון שלך פה, אנשים שאת לא מכירה, ג'ייק, זה בסדר" הוא נישק אותה על המצח. "איך אתה מסתדר עם זה?" "אני כבר רגיל לזה. התקשרתי לאמא שלי וסיפרתי לה, היא לא ידעה אבל ביום ההולדת שלי אני אלך לבקר אותה תבואי איתי?" "אני אשמח" היא חייכה ונישקה אותו.הוא ניגב את דמעותיה "בואי, ילדת יום ההולדת לא אמורה להיות עצובה, קצת אלכוהול והכול יסתדר" הם צחקו ונכנסו לבפנים. "היי" אוליביה תפסה את איימי כשנכנסה בחזרה. "היי" איימי חיבקה את אוליביה. שהייתה בהלם ואז חייכה. "תודה שבאת" "האמת שדי ארגנתי את זה" אוליביה אמרה ונהייתה אדומה מרוב מבוכה. "באמת?" גם איימי. "כן, אני יודעת שהייתי די כלבה, טוב לא די- הייתי כלבה אלייך ואני מצטערת שהבנתי את זה אחרי כל הסיפור עם ג'ייק, את מיוחדת, ויש לדאגי מזל שאת איתו" אוליביה הפעם חיבקה את איימי. "תודה, ולדני יש מזל שיש לו אותך" הן הביטו על הבנים שהיו בהלם מלראות אותן חבוקות וצחקו. "לשניהם יש מזל" אייזי הגיעה והן התחבקו. "מזל טוב" היא אמרה "תודה" "נעשה לנו ערב בנות אחרי שכול מי שלא צריך להיות פה לא יהיה פה?" אייזי שאלה "בשמחה!" הן צחקו. "יופי אז אני אודיע לג'יו, ומה נעשה עם הבנים?" "נשלח אותם לכתוב לנו שירים" ג'יו הגיעה צוחקת "מה זה לא רעיון טוב?" "רעיון מעולה, אבל אתן חושבות שדאגי יוכל להתמודד בלי איימי?" אייזי צחקה וקלטה שהשניים מחליפים מבטים. "ננסה, מה עם הארי לא שומעים ממנו" "הוא נסע לבקר את אמא שלו היא לא מרגישה טוב כ"כ אני מצטערת והוא אמר לי למסור לך ולדאגי חיבוקים ונשיקות" "זה בסדר" איימי חייכה "אבל איך אמא שלו מרגישה?" "היא תהיה בסדר, הגנים במשפחה שלהם...בואו נאמר שהם אנשים חזקים" הן צחקו. אחרי חצי שעה של ריקודים ובדיחות ודיבורים אנשים החלו להתפזר. "אני אפתח" איימי ניגשה לדלת ופתחה אותה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= פרק הבא בהודעה הבאה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo69.gif

""תודה, ולדני יש מזל שיש לו אותך" הן הביטו על הבנים שהיו בהלם מלראות אותן חבוקות וצחקו."

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDD

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליח סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה
יום אחד הוא יפרד ממנה בשבילך!
:]]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 37../images/Emo214.gif

היא הביטה בו והייתה בשוק "מה אתה עושה פה??" היא חיבקה את הארי. "יש לך ולדאגי יום הולדת שאני לא אהיה פה?!" הוא צחק "מזל טוב" "תודה" היא סגרה את הדלת ולחשה "הכול בסדר עם אמא שלך?" "כן הייתה לה רק התקררות קלה, שטויות, שום דבר שהגנים שלנו לא יעמדו בזה" הוא צחק והלך לאייזי. "היי" דאגי עמד מול איימי מחזיק בירה. "אני מכירה אותך? אני לא חושבת שהזמנתי אותך ליומולדת שלי..." היא צחקה ולקחה לו את הבירה "שתית מספיק" היא חייכה וקירבה את הבירה לשפתיה "עכשיו תורי" "אווווו...את יודעת שאסור לך לגרות אותי..." הוא צחק ונישק אותה. "שמעתי שאתן רוצות לסלק אותנו לעשות 'ערב בנות'" הוא משך את איימי לספה. "למה לסלק? מה פתאום! וחוצמזה גם אתם יכולים לעשות 'ערב בנים'" "את מנסה לשחד אותי?" "למה זה לא עובד?" "האמת שלא, אצלנו כל ערב זה 'ערב בנים'" הוא צחק "אנחנו תקועים בתחת של אחד של השני" "אם אתה אומר" היא שמה את הבירה על השולחן שלפניהם ונשענה על דאגי. "את עייפה?" הוא שאל "אני עושה את הערב בנות, תשכח מזה" דאגי צחק וחיבק אותה חזק יותר. "קיבלת עוד מכתבים מג'ייק?" "אתה לא נורמלי...אתה מדבר על זה עכשיו? במסיבה?" היא הסתכלה עליו, כועסת. "מצטער, אני פשוט דואג לך אני לא רוצה שתעזבי שוב, אני רוצה לדעת מה עובר עלייך" הוא נישק אותה במצח. "אני מצטערת שאני מדאיגה אותך ככה..ולא, הוא לא שלח עוד מכתב" "הממזר הזה...הוא מנסה להרוס אותי ואת החיים שלי" "בוא נשכח מזה להיום, הוא גם לא שולח מכתבים ולא עושה כלום בטח זה עבר לו" "דווקא מזה אני מפחד, אולי הוא מחכה-" הוא ראה את הפרצוף שהיא עשתה ומיד אמר "מצטער, נשכח מזה להיום" "אתה בא?" הארי לקח את הבירה שאיימי הניחה על השולחן וחייך "אההה! הבירה..." דאגי קם תופס את הבירה שבידו של הארי "בוא נלך למקום שיהיה בו מספיק בירה לשנתיים" הארי אמר ובחן את התגובה של איימי שרק הנידה בראשה וחייכה "שנתיים זה לא מספיק" דאגי צחק ואיימי קמה. "אני אוהבת אותך" היא חייכה וחיבקה אותו ולחשה לו באוזן "אל תעשה שטויות" "את יודעת שאני לא יכול שלא לעשות את זה, אבל אני אשתדל" הוא חייך ויצא עם הבנים. בבית היו רק הצחקוקים של הבנות. "טוב אז מה נעשה קודם?" מאוליביה, ג'יו ואייזי נדף ריח חזק של אלכוהול, איימי חייכה כשראתה איך הן מתנהגות. "נגרום לאיימי להשתכר כמונו?" ג'יו צחקה "לא ג'יו, מישהי צריכה להחזיר אותנו הביתה והבנים בטח יותר שיכורים מכולנו יחד" אייזי קמה "אני הולכת לשירותים, תחשבו על מה אפשר לעשות" "איימי, אני מפחדת" ג'יו התקרבה לאיימי כולה מסריחה מאלכוהול. "מה?" איימי חייכה "ג'יו את מחוקה כמה שתית?" "לא אני רצינית...את לא חושבת שזה מוזר שג'ייק לא שלח לך מכתב והוא לא עושה כלום? אולי הוא מתכנן משהו?" ההבעה על פניה של ג'יו הייתה רצינית והיא נראתה מודאגת ואוליביה פשוט שתקה והקשיבה. "אני לא יודעת, זה ג'ייק, אני באמת שלא יודעת... אבל מה אני אמורה לעשות? להפסיק לחיות? להפסיק לצאת מהבית?" "לא אבל...אני לא יודעת אני פשוט מודאגת זה הכול" "זה בסדר, וכמו שאמרתי לדאגי, בואו נשכח מזה להיום" איימי חייכה מנסה להסתיר את הפחד שממנו, כולם מפחדים. אייזי חזרה והתיישבה "נו חשבתן על משהו?" אוליביה שהייתה בשקט אמרה, או יותר נכון צעקה "טקס הפרסים!!" "מה?" ג'יו, אייזי ואיימי לא הבינו על מה היא מדברת. "ג'יו-" אוליביה הסתכלה על ג'יו וניסתה למצוא דרך איך לומר מה שרצתה "אני חושבת שאני יודעת מה ג'ייק מתכנן" "מה?..." איימי הביטה באוליביה ולא הבינה. היא חשבה שהן שתויות ומחוקות, היא חייכה לעצמה וחזרה למבטה הרציני כשהבינה מה הן בעצם אומרות. "את חושבת שהוא יעשה משהו בטקס הפרסים?" עכשיו איימי נהייתה לחוצה. "אני בטוחה, יש שם הרבה אנשים, יותר מידי ולא יודעת הוא בטח יודע שאיימי תבוא עם דאגי ואולי לזה הוא בעצם מחכה, מה לא נשמע הגיוני?" "זה באמת הגיוני..." עכשיו הבנות הסתכלו על איימי "פשוט תגידו מה אתן רוצות לומר וזהו" איימי אמרה בכעס "אני חושבת שאת לא צריכה ללכת לטקס" אוליביה הסתכלה על ג'יו ואייזי שיתמכו בה "גם אני חושבת כמוה" אייזי תפסה את ידה של איימי "אבל אנחנו רוצות בטובתך את יודעת את זה נכון?" "כן, ובאמת תודה על הכול" איימי חייכה "אל תדאגי אנחנו נסביר לדאגי, הוא יבין" אוליביה חייכה "יהיה בסדר, אני מבטיחה לך" אייזי המשיכה לתפוס בידה של איימי ואז חיבקה אותה. "חיבוק קבוצתי!!!!" ג'יו ואוליביה קפצו על איימי ואייזי "אז אתן באמת שיכורות!" איימי צחקה ונמחצה תחתן. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום חמישי
תגובות
חששות
טענות
תלונות
בקשות
כל מה שתרצו רק תרשמו משו XDD תודה לכל מי שהגיבה ולכל מי שתגיב

עהעהעה 3 ??

חחח יומחמישי
חחחח את יודעת שרק בגללך היתחלתי לקרואא XD אני שונאת לקרואא .. עכשיו כבר לאא

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאייייייייייי תודהההההה ../images/Emo9.gif

גמאני שנאתי לקרוא... עדיין...XDDD

../images/Emo187.gif פרקים מממש ממש יפים !!

יא אבל איזה באסה שאיימי לא תבוא עם דאגי לטקס פרסים
פרקים יפים עמיתווש . אה ותתחברי למסן מתישהו , אני צריכה לדבר איתך

גרבע

New member
../images/Emo105.gif3 פרקים!D:

~אושר~ איזה חמודות הן ביחד.חח [: אהבתי,כרגיל D: "אני חושבת שאת לא צריכה ללכת לטקס" אוליביה הסתכלה על ג'יו ואייזי שיתמכו בה "גם אני חושבת כמוה" אייזי תפסה את ידה של איימי "אבל אנחנו רוצות בטובתך את יודעת את זה נכון?"
אהבתי חח
. מוזר.אצל בוט כל פרק שלך היה רק חלק XDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח ../images/Emo9.gif

כ"כ שמחה שאהבתת DD: אממ...כן כעיקרון הפרקים קצרים אבל לקרוא יותר מידי זה לא טוב לא
XDDD אמממ אמממ אממ תודהההה

Only Neta

New member
אהה D:

פרקים מהממיםםםםםםםם!!!! :) יואו הג'ייק הזה, אם הוא יעשה משהו לדאגי. ~!@#$%^&*)()*&^%$#@ יואו איזה חמודים דאגי ואיימי ^^ כאלה נשמותת 3> ממש ממש אהבתי את הפרקים! מחכה להבאים P:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהה כ"כ שמחה שאהבת ../images/Emo9.gif

חחחח אממ מה כבר אפשר לומר על ג'ייק הזה..? פסיכופת... יהיה בסדר [
]

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif יאי 3 פרקים ../images/Emo6.gif

פרקים ממש יפים , מאוד אהבתי
נקרעתי מה- "אנחנו תקועים בתחת של אחד של השני" שדאגי אומר לקחתי את זה למקומות שונים XD אם ג'ייק יעשה משהו לדאגי , אני ? ישמיד אותו
מחכה להמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDD

אני לא רוצה לדעת לאן לקחת את זה...או שכן
XDDDD כ"כ שמחה שאהבתתת
אממ ג'ייק...הוא...חחחחח

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif יאיי איזה יופי../images/Emo9.gif

עמיתוווש איזה פרקים חמודים, ממש אהבתי
במיוחד את דאגי כפרות עליוו
בהתחלה לא הבנתי מה הסיפור של טום
אבל אחרי זה כשעשו להם מסיבת הפתעה אני כזה "וואלה איך לא חשבתי על זה קודם?" XDDD איזה כיף שאוליביה ואיימי חברות :) למרות שאני לא ממש סובלת את אוליביה במציאות
דווקא רציתי שהן יסתדרו בסוף.. איזה חמודה שהיא אירגנה להם את המסיבה
אוףף איזה באסה שהיא לא תלך לטקס פרסים באשמת ג'ייק הדפוק הזה
אחרי שהיא כבר קנתה שמלה והיא הולכת לדפוק הופעה?
לא נורא,העיקר שתהיה בסדר וג'ייק לא יעשה כלום שיפריד אותה מדאגלסס
אגב, מחר יש לך יומולדת לא????
ראיתי בפייסבוק :) את הברכות תקבלי כבר מחר
מחכה ליום חמישי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפאקקקקק XDDDDD

היומולדת שלי לא היוםם !! יאוו זה או שאני ממש מטומטמת
או שבטעות לחצתי על ה- 11 היומולדת שלי זה ב- 19/11 עוד 8 ימים.. [יאייי...XDD] כ"כ מצטערת !! [עכשיו שיניתי את זה...] אממ עכשיו לפיק XDD אמממ רציתי שבנות יחשבו שזה טום וג'ייק XDD גמאני לא מחבבת את אוליביה במציאות אבל...רציתי שמשו יקרה ואתן תראו יום חמישי או בשבוע הבא.... אממממ חחח כן היא קנתה שמלה יפה והיא רצתה "לדפוק" הופעה [ או את דאגי XDDDDDDDDDDDDDDDDDD] אבל לא נורא החיים שלה לא שווים את זה...או שכן [
] XDDDD וכ"כ תודה על התגובה המושקעת !!
סופסוף אני יכולה לכתוב משו חוץ מ"תודה" ומ "כ"כ שמחה שאהבת" XDD
ואל תשכחי שהיומולדת שלי לא היום ! XDDD מצטערת...

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif אוחח איתך! ../images/Emo6.gif

כבר תיכננתי על ברכה XDD לא נורא,אז שיהיה ב-19..
אווו מה יקרה עם אוליביה? אני מתה לדעת!
חחחחחחחח מי לא הייתה רוצה לדפוק את דאגיי?
יאיי בכיף :) שמחה שאהבת את התגובה שלי
אני אשתדל להגיב ככה גם בהמשך אבל פשוט לא תמיד יש לי זמן
אל תדאגי,לא שכחתי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח ../images/Emo9.gif

אני פשוט עמהה
שזה משוו !! XD אמממ מצטערת על זה... אממ כןן לדפוק את דאגי...XDDD אני לא ארשום מה שעולה לי בראש ~מחשבות זדוניות עם נטיות מיניות~ XDDDD ואני יודעת שאין זמן, באמת...! אבל תודההה

../images/Emo19.gif מאגנייייייייב 3 פרקים [[ :

פרקים מ-ד-ה-י-מ-י-ם , ! #@# אחחחח גייק הזה .. באלי להשמיד אותו
בגללו היא לא תילך .. \\= אוליביה נחמדה ?! פ'חחחחח , ט'חחחחח , חחחחחח .. לא מתאים לה
את יודעת שתמיד בסיפורים לא מתייחסים להארי ? לא יפה . כאילו רושמים אותו פעם ב... ולאדעת הוא לא ממש מקבל תשומת לב.. אאאאאז קחי לתשומת לבך את זה.. ואולי תרשמי עליו קצת יותר.

למעלה