זכו לאהוב-פרק 38

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב-פרק 38../images/Emo214.gif

מעלה בזמן D: פרקים אחרונים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123624905 שורות אחרונות: "פשוט תגידו מה אתן רוצות לומר וזהו" איימי אמרה בכעס "אני חושבת שאת לא צריכה ללכת לטקס" אוליביה הסתכלה על ג'יו ואייזי שיתמכו בה "גם אני חושבת כמוה" אייזי תפסה את ידה של איימי "אבל אנחנו רוצות בטובתך את יודעת את זה נכון?" "כן, ובאמת תודה על הכול" איימי חייכה "אל תדאגי אנחנו נסביר לדאגי, הוא יבין" אוליביה חייכה "יהיה בסדר, אני מבטיחה לך" אייזי המשיכה לתפוס בידה של איימי ואז חיבקה אותה. "חיבוק קבוצתי!!!!" ג'יו ואוליביה קפצו על איימי ואייזי "אז אתן באמת שיכורות!" איימי צחקה ונמחצה תחתן. קריאה מהנה
פרק 38: הבנים והבנות שתו, חוץ מאיימי ודאגי שהיו אלה שצריכים להחזיר את כולם בשלום הביתה. הבנות שיחקו בפלייסטיישן, דיברו, רקדו, השתוללו וסיפרו בדיחות וצ'יזבטים. הבנים היו בבר שיחקו במשחקי שולחן ושתו, הרבה... אחרי שלוש שעות כולם היו מחוקים ועייפים. "דאגי נזוז?" טום שהיה עוד במקצת פיקח התחיל לצחוק. "כן טום. אני לא מאמין...זו המסיבה שלי, אני לא יכול להשתכר, ועוד אני זה שצריך להחזיר אתכם? אין יותר טוב מזה" הוא צחק, הם שילמו את החשבון ונסעו משם. "לילה טוב" ג'יו ואייזי חיבקו את איימי מהמושב האחורי ונפרדו לשלום. "איימי..." אוליביה ששמה לב שרק שתיהן באוטו נהייתה נבוכה. "אני מצטערת על כל מה שאמרתי ועשיתי" היא הסתכלה על איימי שהביטה בכביש ונסעה. "זה בסדר, באמת, אם לא שמת לב סלחתי לך ממזמן" איימי חייכה אליה "אני יודעת, את יותר מידי טובה" היא חייכה "אבל אני רק רציתי שתדעי שזה רק בגלל שקינאתי בך ובדאגי" איימי לא הבינה מה פתאום היא מקנאה?... "בי ובדאגי? את מרגישה משו כלפי ד-" "מה פתאום!! הוא כמו אח שלי...כולל הריבים" היא צחקה "אני מתכוונת בקשר שיש לשניכם, המבטים ושאתם מדברים ככה ולא יודעת אתם מתאימים כ"כ" היא השפילה את מבטה "וזה לא ככה עם דני?" איימי שאלה "לא תמיד, כשאנחנו לבד אנחנו מדברים על הכול וממש כמו זוג וכשאנחנו עם חברים שלו ושלי הוא די מתעלם וזה מציק" "למה את לא אומרת לו את זה?" "אני מנסה, אני נותנת לו רמזים אבל הוא לא מבין בניגוד אלייך ולדאגי ששניכם יודעים כבר מה השני חושב או רוצה לעשות או כל דבר אחר אתם פשוט, משלימים אחד ת'שני, וזה גרם לי לקנאה ואני מצטערת על זה" איימי הייתה בהלם, עצם העובדה שאוליביה דיברה איתה על נושא אישי. "אני מבינה, אבל אני חושבת שיהיה טוב יותר אם תדברי איתו ולא תרמזי לו, יש כאלה שלא מבינים רמזים...לא משנה כמה זמן אתם מכירים וכמה אתם אוהבים,הפתרון הכי טוב לכל הבעיות אם תשאלי אותי זה הכנות" היא חייכה אליה ונזכרה שהיא בעצמה לא סיפרה לדאגי דברים, כמו המכתבים של ג'ייק והיא הצטערה על זה שהיא נותנת עצה שהיא בעצמה לא מממשת. "את יכולה אם כבר לעשות לי טובה?" אוליביה חייכה אליה חיוך ענקי ושתיהן צחקו. "תלוי" איימי חייכה. "אולי...תדברי את עם דני? כי אני לא אוכל לומר לו את זה..." "את בטוחה שאת לא רוצה להיות זו שתגיד לו את זה?" "בטוחה במאה אחוז. אם את תגידי לו הוא ייקח את זה לתשומת ליבו ואם אני אגיד, בואי נאמר שלא יעבור שבוע והוא ישכח מזה" היא צחקה "זה פה, את יכולה לעצור" אוליביה סימנה לאיימי איפה הבית שלה. "אני אדבר איתו, אבל תאמיני לי שיהיה עדיף שאת תדברי איתו" איימי אמרה "תודה" אוליביה נתנה נשיקה וחיבוק "לילה טוב, ובאמת תודה על הכול" "כנ"ל לגביי" הן חייכו ואיימי המשיכה הביתה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 39../images/Emo214.gif

דני הסתובב וראה שטום והארי ישנים והחליט שעכשיו הזמן לדבר... "דאגי..." "אה?" דאגי היה עייף והוא בקושי נסע. דני חייך. "תשמע חשבתי על זה הרבה ו..." דאגי הסתכל עליו לרגע "על מה?" "על כל הקטע עם ג'ייק" "מה איתו?" הוא התעצבן, למה דני היה חייב להזכיר אותו?. עכשיו הוא נזכר מה איימי אמרה לו והוא נרגע. דני שם לב לזה ולכן המשיך לדבר "אתמול יצא לי ולאוליביה לדבר על טקס הפרסים, ואז נזכרתי בג'ייק איכשהו ו-" "מה ג'ייק קשור לזה?" דאגי לא באמת רצה לשמוע... "אולי תיתן לי לסיים?" דני נהיה רציני "מה שרציתי לומר זה שחשבתי על זה ואני חושב שאם עד עכשיו ג'ייק רק שלח מכתבים והוא לא עושה כלום הוא בטח מחכה ולמה הוא מחכה?" הפעם הוא הפנה את השאלה לדאגי, דאגי הביט על הכביש ואמר "לטקס..." "אתה מבין למה אני מתכוון נכון?" דני שאל "כן אני לא טיפש...אבל הוא טיפש אם הוא יעשה משהו. המקום מאובטח והיא בטח תהיה מאחורי הקלעים לא?" "בינינו, כל אחד יכול להיכנס לאחורי הקלעים אתה כבר יודע את זה" דני אמר "אז מה אני אעשה?" "שאיימי לא תלך מה הבעיה?" טום הוסיף. דני ודאגי הסתובבו אחורה וראו שטום והארי ערים. "איך אני אגיד לה את זה?" דאגי שאל "תסביר לה שאתה פשוט דואג לה, ושבטח ג'ייק מתכנן משהו, איימי לא תסתכן נכון?" הארי הציע והמשיך לחשוב "לא...היא לא תסתכן" "זה יהיה קשה להסביר לה, היא כ"כ התלהבה מהטקס ומהשמלה ומהכול" "יהיו פעמים נוספות- אלא אם כן יקרה ביניכם משהו" טום הביט בדאגי כאילו שואל מאשר אומר. "לא יקרה כלום, אני מקווה, אני באמת אוהב אותה" "אם כבר מדברים על זה" דני חייך והושיט את המרפק לבטן של דאגי. "מה אתה דפוק? אני נוהג ! " דאגי התעצבן ואז צחק. "מצטער, והיא כבר אמרה לך?" דני חייך בערמומיות "מה?" דאגי שאל ושפשף את הבטן "אתה כל הזמן אומר שאתה אוהב אותה...מה איתה?" הארי שאל, כולם הביטו בו ברצינות מחכים לתשובה. "היא לא אמרה לי, היא לא מוכנה עדיין.." "מזאת אומרת? היא לא רוצה או שהיא לא יודעת מה היא מרגישה?" הארי שוב פעם שאל "היא לא מוכנה, היא לא יודעת עדיין מה היא מרגישה, אני מנחש" "זה לא מפריע לך?" טום שאל "לא כ"כ אני עדיין מקבל את אותו היחס, ואני חושב שהיא גם אוהבת אותי, אולי כל הקטע עם ג'ייק מלחיץ אותה, אני לא יודע" "נקווה שאתה לא מבזבז זמן" הארי חזר והתיישב. "היא לא בזבוז של זמן, תאמין לי" דאגי אמר ועצר את המכונית "טוב אחי, לילה סוטול" הארי צחק ויצא מהמכונית. "מה איתך טום? איפה להוריד אותך?" דאגי שאל את טום "אני לא בטוח שנייה אני אבדוק איזה מפתח יש לי" טום נבר בכיסיו ואמר "המפתח אצל ג'יו והיא אצל אייזי ככה ש...ביי" טום יצא מהאוטו "היה טוב נתראה מחר" "לילה טוב" דאגי ודני המשיכו לנסוע. "אז..." דני חייך "נשארנו רק אני ואתה" "אתה ואני" דאגי צחק "אני מצטער על איך שהתייחסתי לאוליביה באותו היום, הגזמתי" "זה בסדר שניכם טעיתם, היא לא הייתה צריכה להזכיר את לוסי ליד איימי" "בגלל זה התעצבנתי, אבל הן מסתדרות עכשיו" דאגי חייך "הגיע הזמן אתה לא חושב?" "כן, הכול טוב איתכם?" "לא" דני נאנח "שפוך את ליבך" דאגי חייך ועצר את המכונית כשהגיעו לדירה של דני "התרחקנו, אנחנו רבים כל שני וחמישי" היו בעיניו דמעות עכשיו "עד כדי כך?" דאגי שאל "כן, אני לא יודע הכול כאילו מתפרק מסביבנו ואני לא יודע איך לעצור את זה, שנינו פגועים" "מה קרה אבל?" "אני חשבתי שהיא דלוקה עליך" דני הסמיק ודאגי שינה את התנוחה שלו והסתכל על דני די כועס. "מה??" "כן, אחרי שרבתם חשבתי שאולי היא מקנאה באיימי אז שאלתי אותה" "אתה לא נורמלי! לא אומרים דברים כאלו!" "אני יודע, אבל אתה מכיר אותי יש לי פה גדול" הוא ניסה לחייך והסתכל על הדירה שלו. "היא בטח בפנים,אני אנסה לדבר איתה הפעם על הכול" "רגע אבל מה היא אמרה לך?" "היא אמרה לי שהיא מקנאה בכם..." "בי ובאיימי? למה?" דאגי שאל "בקשר שלכם... היא רואה איך אתם ביחד והיא משווה בינינו" דני נאנח "אני חושב שבאמת כדאי שתדברו ותפתרו את הכול היום, כמה שיותר מוקדם לפני הטקס" "ואתה, דבר עם איימי על הטקס" דני הזכיר לו "כן...טוב...לילה טוב נראה אותך מחר" "לילה טוב, אחי" הם התחבקו ודני יצא מהמכונית. דאגי כשהיה לבד במכונית החל לחשוב, כמה זמן עוד הוא יחכה עד שהיא תגיד לו שהיא אוהבת אותו? ומה אם היא לא תגיד לו? ומה אם היא לא אוהבת אותו בכלל?... =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 40../images/Emo214.gif

דאגי נקש בדלת ואיימי פתחה "היי!!" היא קפצה עליו וחיבקה אותו. הוא חייך ונישק אותה. "איך היה?" הם המשיכו להתחבק גם כשהוא סגר את הדלת. "שיחת נפש, מה אצלך?" דאגי שאל "גם" היא חייכה והתיישבה על הספה. "טוב בואי נדבר" הוא התיישב לידה והביט בה "כן גם אני צריכה לומר לך משהו" היא אמרה "אני לא חושב שאת צריכה לבוא לטקס"- -"אני לא חושבת שאני אבוא לטקס" שניהם אמרו את זה ביחד וצחקו אח"כ. "למה אתה לא חושב שאני צריכה לבוא?" היא שאלה "אוקי במילה אחת אני אסכם את הכול 'ג'ייק'". איימי חייכה "כן, אוליביה אמרה לי את זה שאולי הוא ינסה לעשות משהו" דאגי צחק "זה מה שדני אמר לי" "הם מתאימים" איימי נזכרה שאוליביה אמרה שהיא מקנאה בהם והרגישה צביטה בלב. "לגמרי,את יודעת שאוליביה מקנאה בנו?" דאגי חיבק את איימי. "מה? דני אמר לך את זה?" היא שאלה "כן, למה אוליביה אמרה לך את זה?" "כן..." היא חיבקה אותו חזק "אני מצטערת בשבילה, היא לא צריכה להרגיש ככה" "קיבלנו מחמאה ובכול זאת זה עדיין לא נעים לראות איך הם רבים וכמה שהם אוהבים אחד את השני הם פוגעים אחד בשני" "אמרתי לה שפשוט תדבר איתו...ושהכי חשוב זה הכנות" איימי הביטה בדאגי שהנהן "בנוגע לזה...אני מצטערת שלא סיפרתי לך על המכתבים ושאני לא אומרת לך איך אני מרגישה, אני מצטערת" דאגי נישק אותה במצח "אני יודע, נעבוד על זה" הוא חייך "את רוצה לישון או שנמשיך לדבר?" "אני רוצה לספר לך איך אני מרגישה" היא התיישבה, דאגי חייך וליטף את שערה. "אני...מפחדת, אני מנסה להסתיר את זה אבל אני לא יכולה, כל הסיפור הזה עם ג'ייק מלחיץ אותי. אני לא רוצה שהוא ייפגע בך... אני רוצה להיות איתך וזה פוגע בנו" היא התקרבה אליו. היא לא ראתה את האכזבה שבעיניו, הוא ציפה שהיא תגיד משהו אחר, הוא ציפה שהיא תגיד מה היא מרגישה כלפיו, ובכל זאת הוא יחכה. "אני יודע שאת מפחדת, אבל נעשה הכול כדי לעצור את זה טוב?" "אני לא רוצה לערב את המשטרה" "אז לא נערב את המשטרה, יש לי רעיון יותר טוב" הוא חייך בערמומיות "מה?" עיניה של איימי היו סקרניות. "שומר ראש!" הוא אמר "מה?..." היא כיווצה את גבותיה "שומר ראש..." "אני שמעתי אבל אני לא מבינה" "את ואני...אנחנו רוצים להמשיך לצאת ולחיות כרגיל נכון?" הוא שאל "ברור" "אז ניקח שומר ראש שיהיה איתך כשאני לא נמצא ושיעשה את התפקיד שלו- לשמור עלייך ובמקרה הזה לשמור עלייך מפני ג'ייק" "זה מטורף. אנשים יחשבו ש-" "אל תחשבי על האנשים האחרים, תחשבי עלינו ומה יהיה טוב בשבילנו. אז מה! שישאלו שאלות למי אכפת?!" "טוב, אני אחשוב על זה" איימי אמרה "טוב" איימי קמה "אתה בא?" הוא אחז את ידה "כן". "בוקר טוב" איימי התיישבה על הספה. "בוקר טוב, איך ישנת?" דאגי סגר את העיתון שקרא והסתכל עליה. "נחמד" "קמת מוקדם, מה קרה?" הוא שאל אחרי שהציץ בשעונו "אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה" היא אמרה נשמעה צפירה של מכונית "תתקשרי אליי במהלך היום טוב?" דאגי הזדרז, לקח את הגיטרה שלו ועמד ליד הדלת "אני אוהב אותך, ואל תשכחי שהיום בערב נוסעים לאמא שלי" איימי חייכה אליו והלכה לקראתו, "אני לא אשכח. אבל אין חיבוק? אין נשיקה?" "חיכיתי שתבואי" הוא הניח את הגיטרה בריצפה וחיבק את איימי. "אל תשכחי שאני אוהב אותך טוב?" "אני לא אשכח, ואני לא אשכח להתקשר אלייך, יום מעולה!" היא חייכה דאגי לקח את הגיטרה ויצא מהדירה. איימי פתחה את הדלת כשדאגי כבר היה קומה למטה ושאלה"מי לוקח אותך??" "דני!" הוא הביט למעלה וחייך "ביי!" "ביי!" "בוקר טוב" איימי נופפה לשלום לקייטלין המזכירה והמשיכה למשרד שלה "בוקר טוב" קייטלין אמרה. ואז נזכרה שיש לאיימי הודעות "איימי!" "כן?" היא התקרבה בחזרה לשולחן של קייטלין "יש לך הודעות, שנייה" קייטלין נברה בערמות של מכתבים והודעות "הנה" היא הושיטה את המכתבים לאיימי "תודה חוץ מזה יש עוד משהו?" איימי שאלה "לא, יום טוב" היא חייכה "תודה גם לך" איימי הלכה משם ובדרך היא בדקה ממי ההודעות היא פחדה אולי יש מכתב מג'ייק ואז היא ראתה את השמות איירין וג'יימס ונרגעה היא הכניסה את המכתבים לתיקה ואז לא הבינה, היא לא מכירה אף אחד בשם ג'יימס אולי זה?... מיד היא הוציאה שוב מתיקה את המכתב מג'יימס נכנסה למשרדה סגרה את הדלת והוציאה את המכתב מתוך המעטפה והתחילה לקרוא. "איימי היקרה, אתמול בערב הגעתי אך לא היית, ולכן החלטתי להשאיר לך מכתב זה. רציתי להודות לך על היחס האישי והחם והמסירות וכמובן המשא והמתן הקצרצר. אשמח אם תתלווי אליי לארוחת ערב היום בשעה שמונה במסעדת "ריצ'רד השמיני". בברכה ג'יימס בלאנט." היא קראה שוב ושוב את המכתב ולא האמינה. מכתב מג'יימס בלאנט?? ארוחת ערב איתו?? חלום. ואז היא נזכרה בדאגי הוא בטח יקנא ולא ירצה שהיא תלך ואז היא נזכרה שהם צריכים לנסוע לאמא של דאגי ונאנחה. היא התיישבה בכיסא והרהרה. נשמע צלצול טלפון. "כן קייטלין?" איימי שאלה "איירין בקו אחד" "תודה" איימי לחצה בטלפון על מספר אחד. "איימי?" היא שמעה את קולה של איירין. "כן?" "מה שלומך היום?" "הכול מעולה, תודה. איך את?" היא שאלה "מאז ההחתמה של ג'יימס אני בעננים, רציתי אם את יכולה כמובן שתיסעי למועדון הקרוב, יש להקה חדשה. אמרו לי שהיא חמה ושכדאי שאני אחתים אותה. את מוכנה ללכת ולברר מי הם ואיך הם?" "בשמחה, רק איפה?" איימי שאלה "רחוב אן בוליין 94" "אוקיי, אני אחזיר לך תשובה כשאני אחזור" "תודה, ובהצלחה" "שאני אזמין מונית?" "אין צורך אתמול שכרנו נהג חדש" איירין אמרה ואיימי שמעה את קולה משתנה "אוקיי...ביי" היא אמרה במבוכה. היא הניחה את האפרכסת, לקחה את תיקה ויצאה מהחברה. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום שני :] אז...מה חשבתן על הפרקים
כל תגובה תתקבל בברכה
תודה לכל מי שתגיב ולכל מי שהגיבה

פרקים מדהימים !!!!!!! :)

עמייית ממש אהבתי תפרקייים :) דאגי כזה חמווווד D: אבל דאגי ? קם מוקדם ? מוזר לי ~ חחח 3 >

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחח ../images/Emo9.gif

כ"כ שמחה שאהבתת ! DD:
יאפ...דאגי קם מוקדם ! כמה לא צפוי לעצלנון הזה...XDD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif ../images/Emo99.gif

אוקיי קודם כל , אהבתי
למה איימי לא מספרת לדאגי שהיא אוהבת אותו ?!
אוליביה , נחמדה ?
! ממתי ? אוף ! דיי ! אני לא יכולה ! מה ג'ייק יעשה לדאגי ולאיימי ?! את מכניסה אותי ללחצים
מחכה כבר להמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDD

סליחה שאני מכניסה אותך ללחצים, אני אוהבת להלחיץ
אממממ...תודהה אני כ"כ שמחה שאהבבתת !!
אוליביה נחמדה...אכן...XDD ואנלא יכולה לספר מה ג'ייק יעדה לדאגי ולאיימי או מה הוא לא יעשה...XDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD

אמממ...חחח אנלא חושבת שזה טוב לא?... זה יהרוס את המתח שעשיתי לך

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif אוקיי , אני יסבול פה בשקט .. ../images/Emo7.gif

באיזה יום יש המשך ?!
ואת עושה פרקים ארוכים נכון ? *גבותעולותגבותיורדות* כי אני ממש ישמח לפרקים ארוכים D:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחח

את לא תסבלי הרבה זמן רק עד יום שני
אמממ כן הפרקים ארוכים לא
...שאני מפרסמת אותם הם נראים לי ארוכים...XDD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif יום שני ?!!!!!!

עוד כמה שנים זה ?! לאאאאאאא
אני התמכרתי לפיק שלך
זה לא פייר ! כן הם דיי ארוכים , למרות שפרק 38 היה דיי קצר
לא נורא , אוףף !! אני רוצה כבר המשך ! טוב כמו שאמרתי אני יסבול בשקט , ויחכה !

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifבאמת?! ../images/Emo2.gif

XDDDDDDDD דברי איתי במסןן !! כי אם את יודעת מה יקרה אני אשנה...XDDDDDDDDD [email protected]
ותודהה שמחה שאהבתת! XDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתגידי..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערת אם אני מלחיצה אבל תגידייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי XDDDDDDD
לא...באמת...תגידי... XDDDDDD טוב אני פשוט אשתוק עכשיו...:S

למעלה