זכו לאהוב - פרק 41

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 41 ../images/Emo214.gif

תודה לכל הבנות שהגיבוווו
אין עליכןן !! פרקים אחרונים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123727902 שורות אחרונות: "הכול מעולה, תודה. איך את?" היא שאלה "מאז ההחתמה של ג'יימס אני בעננים, רציתי אם את יכולה כמובן שתיסעי למועדון הקרוב, יש להקה חדשה. אמרו לי שהיא חמה ושכדאי שאני אחתים אותה. את מוכנה ללכת ולברר מי הם ואיך הם?" "בשמחה, רק איפה?" איימי שאלה "רחוב אן בוליין 94" "אוקיי, אני אחזיר לך תשובה כשאני אחזור" "תודה, ובהצלחה" "שאני אזמין מונית?" "אין צורך אתמול שכרנו נהג חדש" איירין אמרה ואיימי שמעה את קולה משתנה "אוקיי...ביי" היא אמרה במבוכה. היא הניחה את האפרכסת, לקחה את תיקה ויצאה מהחברה. קריאה מהנהה
פרק 41: בחוץ איימי זיהתה את המכונית של נהג החברה ונעמדה ליד חלון המכונית החלון נפתח והיא ראתה גבר בשנות הארבעים. מחייך אליה בנחמדות "את איימי?" הוא שאל "כן" איימי ענתה וחייכה בחזרה "היכנסי בבקשה" היה לו חיוך כובש. איימי ידעה שבצעירותו הוא כבש ושבר לא מעט לבבות היא חייכה ונכנסה למושב האחורי. "נעים מאוד אני הנהג החדש של החברה,מתיו" הוא הושיט את ידו במטרה ללחוץ את ידה. "נעים מאוד, איימי" היא הושיטה לו את ידה וחייכה אליו. "יש לך חיוך מקסים" "תודה" איימי חייכה במבוכה וסגרה את הדלת "אז לאן אני אקח אותך?" מתיו שאל "לרחוב אן בוליין…" היא התבוננה בדף שבו היא כתבה את הכתובת וענתה מיד "94" הוא חייך "אין בעיה" "אז מה מביא ישראלית ללונדון?" הוא שאל "איך ידעת?" "איירין סיפרה לי" הוא צחק "אבל גם נסעתי וטיילתי ברוב הארצות, אז למדתי לזהות את המבטא, למרות שאם איירין לא הייתה מספרת לי היה לי די קשה לזהות. המבטא שלך יחסית טוב, מבטא של אמריקאית" "האמת, אני שומעת מוזיקה באנגלית ורואה סדרות באנגלית אז זה ממש עוזר" "אז…מה מביא אותך אלינו?" מתיו חייך "חופש, אולי אני רוצה להתנסות במשהו אחר" "בלונדון? יכולת לעשות את זה גם בישראל ובכל מדינה אחרת אני צודק לא?" "כן...אבל חיפשתי מקום קרוב ושמדברים באנגלית, די מצמצם את האפשרויות" הוא צחק "שמעתי שאת יוצאת עם המשוגע הזה מהלהקה הזו...מק- קבב?" איימי נקרעה מצחוק וענתה "מקפליי" "מצטער, כן, מקפליי, אתם שונים מאוד" "וזה לא טוב?" היא התעניינה, מאיזושהי סיבה היא רצתה לדעת מה הוא חושב ונשענה על המושב. "לפי ההתנהגות שלך את בוגרת ולא ילדותית, הוא לעומת זאת עושה שטויות, את לא חושבת?" "אני חושבת שזה נורמלי, וזה לא כיף להיות מקובע ורציני כל הזמן, ואתה לא באמת יכול לומר שהוא עושה שטויות...אולי במציאות זה לא ככה?" "אבל יש דברים שלא עושים מול המצלמות" "יש באמת דברים שלא צריך,למרות שאני לא חושבת שהוא מגזים...זה מצחיק ואף אחד לא חושב שזה מזיק ורע" איימי חייכה "מעניין מה אמא שלו חושבת על זה" "אני לא יודעת, זה לא עניינינו" "כן". לפתע היא חשבה שהוא נראה ממורמר ועצוב, אך הניחה לזה. "הגענו" מתיו עצר את המכונית "לחכות לך?" "זה ייקח זמן, אז אני לא חושבת, תודה" "קחי" הוא נתן לה כרטיס ביקור עם המספר שלו "תתקשרי אליי כשתסיימי" "תודה" היא יצאה מהמכונית וחיכתה שהוא ילך ונכנסה למועדון. ==*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 42 ../images/Emo214.gif

איימי התיישבה בשולחן ריק וחיכתה עד שהלהקה תנגן. אחרי עשר דקות הם יצאו. אחד מהם, הסולן, התקרב למיקרופון "היי, מי את?" הוא הביט באיימי וחיכה לתשובה שאר חברי הלהקה שהיו עסוקים בכיוון הגיטרות שלהם הסתובבו והסתכלו גם הם על איימי. "איימי, אני מחברת ההקלטות M.I.U, באתי להאזין לכם ולראות אם אתם הלהקה שאנחנו מחפשים" היא חייכה "אוקיי, אנחנו D.C.D.N. אני דילן הסולן, זה צ'ייס, זה דייב וזה ניקי" הסולן הצביע על הגיטריסט שעמד לימינו ואז על הבאסיסט שמשמאלו ועל זה שמתופף שמאחוריו. כולם חייכו אליה. צ'ייס הגיטריסט התקרב לדילן ולחש לו משהו באוזן. דילן חזר למיקרופון "את חברה של דאגי נכון?" הוא שאל בלי בושה ואיימי צחקה "אני לא באתי לדבר על החיים הפרטיים שלי, את זה אתם יכולים לקרוא בעיתון" היא חייכה, הם הבינו את המסר חייכו והיא אמרה "הקהל שלכם לא יאהב לחכות שעתיים" הם סימנו להחליש את עוצמת התאורה והתחילו לנגן. היה סולו של גיטרה ואז דילן התחיל לשיר, על אהבה על אכזבה ועל פחד. הם ריגשו אותה, הם הצליחו לגרום לה להיזכר בכל, והכול בזכות המוזיקה והמילים והקול של דילן שנכנס מתחת לעור של איימי וגרם לה לחוש צמרמורת. היו לה דמעות בעיניים, הם ניגנו עוד כמה שירים קופצניים, והיא ידעה שהם רק צריכים פרסום והם יצליחו. "אהבת?" דילן חייך כשסיימו לשיר "אתה יודע מה? אהבתי מאוד!! יש לכם את זה" שאר חברי הלהקה נראו מרוצים מהערה של איימי הם ירדו מהבמה והתיישבו בשולחן של איימי. "את תחתימי אותנו?" "האמת שבאתי לכאן כדי לשמוע אתכם, אני עדיין צריכה אישורים מהמנהלים. תנו לי מספר טלפון ואני אקבע איתכם פגישה כדי שהממונים עליי יוכלו לשמוע אתכם ואם הם יאהבו אתכם אז אני אשמח מאוד להחתים אתכם" "בשמחה" דייב הגיש לדילן דף ועט. דילן כתב את מספר הטלפון שלו. "אבל תתקשרי!" הם חייכו ודילן הגיש לה את הדף "בהחלט, וגם אם לא תצליחו תדעו שיש לכם את זה, ושאף אחד לא יספר לכם שטויות" היא חייכה וקמה "זה לא טוב שאת אומרת אם אנחנו לא נצליח" הוא חייך נבוך "צודק, אתם בטוח תצליחו! יש לכם את זה. עכשיו יותר טוב?" איימי צחקה "מעולה". איימי יצאה מהמועדון הוציאה את הפלאפון שלה וחייגה למספר של מתיו. "איימי!" היא הסתובבה וראתה את מתיו יוצא מבית קפה. "חיכית פה עד עכשיו?" היא שאלה "כן, אבל זה בסדר שתיתי קפה ונחתי" הוא חייך והוביל אותה למכונית. היא התיישבה במושב האחורי. מתיו הסתכל מידי פעם במראה עליה ונראה היה שהוא בוחן אותה. "אז איך הייתה הלהקה?" הוא שאל "ממש טובה" "מאיזו בחינה?" "מזאת אומרת?" "איך את קובעת איזו להקה טובה ואיזו לא?" "אני חושבת שאם הם מצליחים להעביר בך רגשות בזמן שהם שרים אז יש להם את זה" היא חייכה "יפה, זה מה שדאגי גורם לך להרגיש?" מתיו שאל והביט בה מבעד למראה "זה אישי. אני מעדיפה לא לדבר על זה" "אין בעיה" "תודה" במשך כל הנסיעה השתררה דממה, ככה זה עדיף, איימי חשבה שעדיף שלא לדבר על נושאים אישיים. "ביי, תודה" איימי יצאה מהמכונית הלכה לכיוון החברה. "קייטלין?" איימי חיכתה עד שקייטלין תסתובב אליה "כן איימי?" "איירין נמצאת?" "היא אמורה להגיע עוד עשר דקות את יכולה לחכות לה במשרד" קייטלין חייכה "אוקיי אז שהיא תגיע תוכלי לומר לה שאני מחכה לה?" איימי שאלה "אין בעיה" "תודה" איימי עלתה למשרדה של איירין וחיכתה לה שם. "כן, כן, אני אבדוק את זה יותר מאוחר" איירין נכנסה, היא שמה לב לנוכחותה של איימי והוסיפה "אני אחזור אלייך אח"כ טוב?" איירין ניתקה את הטלפון והתיישבה מול איימי. "אני מניחה שבדקת את הלהקה?" איירין שאלה את איימי "אכן" איימי חייכה "בשורות טובות?" "אכן, בואי נאמר שיש להם את זה, הם הצליחו להעביר בי רגשות שלא ידעתי שהם קיימים" איירין עיקמה את פרצופה. "טוב אולי אני מגזימה אבל הם להקה מצוינת ואת חייבת להחתים אותם!!" איימי התלהבה וחייכה איירין צחקה "אני מבינה..." היא ישבה עוד כמה דקות חושבת על דעתה של איימי ולבסוף אמרה "אוקיי, נלך על דעתך, רק איך הם נקראים?" "D.C.D.N" "ולמה זה?" "אני מנחשת שזה לפי השמות שלהם" "אוקיי זה קליט אז נשאיר את זה ככה" "מה עכשיו?" איימי שאלה "יש לך את מספרי הטלפון שלהם נכון? תתקשרי אליהם תגידי להם שיבואו..." איירין פתחה את יומנה וחיפשה תאריך "עוד שלושה ימים כדי שאני והמנהלים נשמע אותם ונחתים אותם" "אין בעיה" "וזהו את משוחררת" איירין חייכה ואיימי קמה ולקחה את תיקה. איימי הייתה מאושרת מההזדמנות, עכשיו היא תתקשר לדאגי ותספר לו שג'יימס בלאנט הציע לה לצאת איתו, בתקווה שהוא לא יתעצבן. "הלו?" איימי שמעה את דאגי "היי" היא אמרה "מה קורה??" "הכול מעולה מאיתך? אתה נשמע מאושר" איימי חייכה "אני באמת מאושר, הייתה לנו את החזרה הכי טובה היום" "יפה לכם..." "מה קורה?" דאגי שמע בקול שלה היסוס "קבענו להיום בערב שנוסעים לאמא שלך נכון?" היא שאלה, למרות שזכרה את זה וידעה "היא ביטלה את זה, בעלה נוסע מחר אז היא רוצה להיות איתו היום, אולי באמצע השבוע" "אוקיי..." "תגידי מה שרצית" הוא חייך וידע שיש משהו מאחורי השאלה הזאת "אוקיי אני אומר את זה ישר וחלק". דאגי צחק בגלל המבטא של איימי. "ג'יימס בלאנט הזמין אותי לארוחת ערב..." "מה?..." דאגי שאל ואיימי שמעה את הקול שלו, שנהיה כבד ומוזר "מה ששמעת" "למה שהוא יזמין אותך לארוחת ערב?" "אולי זו פגישה עסקית, או סתם אני לא יודעת..." "זה לא נשמע לי טוב... אבל אם את רוצה ללכת את יכולה" הוא אמר ואיימי הרגישה לא בנוח "אבל זה לא יפריע לך?" היא שאלה "יש סיבה שזה יפריע לי?" "לא!" היא ענתה, וקצת כעסה על התגובה שלו "אז אין לי בעיה עם זה, האמת שגם אני יוצא היום בערב" "עם מי?" "הארי וטום" "אוקיי" היא אמרה וניסתה שלא להוסיף משהו שיכל היה להוביל לוויכוח "אני לא אחזור מאוחר, טוב?" דאגי אמר "אני לא אמא שלך" היא חייכה "אני אוהב אותך, נתראה בערב" "ביי" "ביי" היא ניתקה את הטלפון עם הרגשה נוראית,מה הפריע לה כ"כ? =*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=**=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 43 ../images/Emo214.gif

"היי, אתה עסוק היום בערב?" איימי התקרבה למתיו שעמד בחוץ. "לא, למה?" מתיו שאל "אתה יכול לעשות לי טובה?" היא חייכה בערמומיות "תלוי מה" הוא חייך. "יש לי פגישה עם ג'יימס בלאנט, אתה יכול להוריד אותי בבית שאני אתארגן ואז לקחת אותי אליו?" "אין בעיה, אבל זה תשלום נוסף, בואי נאמר טיפ יותר גדול" הוא חייך והיא הנהנה. איימי נכנסה לדירה ורצה לחפש בגדים, וגם בגלל שמתיו מחכה בחוץ בזמן שהיא מתארגנת. היא התארגנה תוך חצי שעה. איימי נכנסה למכונית ומתיו חייך "איזו יפה את , דאגי מרשה לך לצאת ככה לבד?" היא צחקה "זו פגישה עסקית, אני מניחה. ותאמין לי שדאגי עושה חיים בעצמו" מתיו חייך שוב והתחיל לנסוע. "אז לאן?" הוא שאל "למסעדה 'ריצ'רד השמיני'" "אוו...מסעדה יקרה, את בטוחה שזו פגישה עסקית?" מתיו שאל והנימה שלו לא מצאה חן בעיני איימי היא לא אהבה את הרמזים שהוא אולי מנסה לרמוז "בבקשה אל תדבר ככה, וכן, זו פגישה עסקית" "מצטער, חרגתי מתפקידי" "רק שזה לא יקרה שוב בבקשה" "אני מצטער, פשוט אשתי אמרה לי שזו פגישה עסקית והיא עזבה אותי, אני לא מצליח לשכוח ממנה" מתיו אמר "אני מבינה, ומצטערת..." "מאז נכנס לי ג'וק שאין דבר כזה פגישה עסקית כשמישהי מתלבשת כ"כ יפה" "בנוגע אליי... אני אוהבת את דאגי הוא הכול בשבילי! אני לעולם לא אעזוב אותו" "אני שמח לשמוע, את באמת אוהבת אותו..." הם שתקו כמה דקות ואז איימי ניסתה לפתוח בשיחה. "שאלת אותי מה מביא אותי לפה, ובכן... מה אתה עושה פה?" היא חייכה "אני אגיד לך את האמת, אני השומר ראש שדאגי שכר..." "מה??" איימי הייתה בשוק, למה דאגי לא סיפר לה על זה?! "כן... אני מצטער שלא סיפרתי לך את זה קודם" "רגע...הוא שכר אותך בלי לספר לי אפילו! ואתה ניסית לחקור אותי אם אני אוהבת אותו! הוא חושב שאני לא אוהבת אותו?" "לא. את זה אני רציתי לדעת... " מתיו מיד הגן על דאגי "ואיירין יודעת על זה??" "לא, פשוט ראיינו אותי והתקבלתי, היא לא יודעת, ועדיף שככה" מתיו אמר "אוקיי... אני באמת מעוצבנת עכשיו..." "לעצור?" מתיו שאל "לא, אני אטפל בזה יותר מאוחר" "כרצונך..." איימי העדיפה לא לדבר במשך כל הנסיעה, לנסות להירגע... "הגענו, לחכות לך?" מתיו שאל כשהגיעו למסעדה "אני לא יודעת..." היא רצתה להגיד לו שכן אבל לא הרגישה בנוח,לא אחרי כל מה שהוא עשה למענה כל היום הזה, היא שקעה בהרהורים. "אני אחכה" הוא חייך ואיימי חייכה ויצאה מהמכונית כשנכנסה למסעדה היא בדקה את השעון מקווה שהיא לא מאחרת...לא, היא ראתה אותו והתקרבה לשולחן שלו. "היי" ג'יימס קם מכיסאו הם הושיטו ידיים והוא נישק את ידה. היא חייכה במבוכה והתיישבה, הוא אחריה. "תודה שהסכמת להיפגש איתי" הוא חייך. "אני חייבת להודות שזה די מוזר" היא חייכה "לא כל יום ג'יימס בלאנט מזמין אותי לארוחת ערב" "ואני חייב להודות שמהרגע שראיתי אותך, נדלקתי" האווירה השתנתה. היא לא ציפתה לכך, הוא הזמין אותה כדי להתחיל איתה? "מה? ג'יימס אתה חייב להבין אני במערכת יחסים כרגע..." איימי מיד אמרה שלא יהיו אי-הבנות "עם מי?" ג'יימס שאל מובך "אמממ...דאגי פוינטר" "מקפליי??" ג'יימס לא ידע איפה לקבור את עצמו מרוב מבוכה "כן..." "וואווו... את חייבת לסלוח לי, אני מצטער לא ידעתי על כך..." היא חייכה, לפחות הוא מבין לא כמו... "זה בסדר גמור,טועים לפעמים" איימי חייכה "את עדיין רוצה לאכול איתי?" ג'יימס חייך משוכנע שהיא תקום ותלך "האמת שאני מורעבת, אז אני אשמח" היא צחקה ואחזה בתפריט. אחרי חצי שעה של אכילה וסיפורים וחוויות ה"פגישה העסקית" הסתיימה. "נהניתי כ"כ בחיים לא פגשתי מישהי צבעונית כמוך, אני שמח, נוכל לשמור על קשר?" ג'יימס שאל "בוודאי!" איימי קמה והסתכלה מעבר לחלון, היה שם מישהו מפורסם שהפפראצי תפסו אותו מתנשק עם מישהי והיה בלאגן "מסכן, למה הם לא נותנים קצת פרטיות?" היא שאלה וג'יימס הנהן הוא וכל מי שהיה בסביבה הסתכל גם על המתנשקים, הוא היה דומה כ"כ ל... ג'יימס הביט באיימי במהירות, הוא ראה שהיא עדיין לא קלטה מי זה, הוא החליט לפעול. הוא סימן למתיו שהוא יכול ללכת. "בואי נלך, לפני שיראו גם אותי" ג'יימס הניח את החשבון והוציא את איימי מהמסעדה. לא עברו כמה שניות עד שהצלמים קלטו גם אותם ורדפו אחריהם, ג'יימס ואיימי ניסו לברוח אך לא הצליחו, הפפראצי החלו לשאול שאלות ולצלם כמה שיותר תמונות "איימי!" "זה נגמר ביניכם איימי?" "הוא חזר לאקסית שלו ואת עם ג'יימס?" "ידעת על כך?" "מתי נפרדתם?" איימי הסתכלה על ג'יימס ושאלה אותו בעיניה, היא לא הבינה על מה הם מדברים "אני אסביר לך אח"כ, טוב?" ג'יימס הביט בה וזירז אותה איימי, ניסתה להסתובב אחורה לראות על מה כולם מדברים, על מה כל המהומה ומה לעזאזל מסתירים ממנה היא עצרה את ג'יימס במהירות, הסתובבה והביטה במישהו שהיה מוכר לה כ"כ והוא רץ לקראתה צועק את השם שלה. למה היא לא יכולה לשמוע אותו? ומי זו שהייתה איתו מאחורה? היא התנשקה איתו! איימי הבינה, ובעיניה עלו דמעות. "איימי!" היא שמעה אותו קורא לה "איימי!!" הצלמים המשיכו לנסות לצלם, לא היה אכפת להם שאיימי בוכה, זה להפך- סיפק אותם עוד יותר. "איימי, עצרי רגע" דאגי משך בידיה של איימי, וכולו אדום מרוב בושה וכך גם איימי. "דאגי, עזוב אותה, לא פה, לא עכשיו" ג'יימס התערב, והוא ואיימי המשיכו ללכת. "איימי אני יכול להסביר! באמת!!" דאגי נעצר מביט בה, איך היא הולכת ממנו. "דאגי! הנה אתה חיפשנו אחרייך בכל מקום" דני, טום והארי הסתכלו על דאגי שישב על ספסל. "אנחנו מצטערים כ"כ לא ידענו מזה" הארי אמר דאגי לא אמר מילה, רק ישב שם ושתק. הם התיישבו לידו, תומכים בו בלי מילים. "איך היא יכלה לעשות לי את זה? אהבתי אותה! ואז היא הולכת איתו??" דאגי דיבר עם כאב, ראו עליו שהוא שבור. "אחי, אתה טועה, למה התנשקת איתה?" דני אמר נבוך. דאגי לא הבין ואז אמר "אני מדבר על לוסי לא על איימי" "אההה..." הוא שתק. "רגע, אתה עדיין אוהב אותה?" טום אמר בהלם "מה פתאום! אבל מה היא החליטה להופיע עכשיו שאני מאוהב שוב?!" דאגי נזכר בכל מה שלוסי עוללה לו וקילל אותה "אולי זו אשמתו של..." הארי לא רצה לומר את שמו אבל דאגי הבין. "כן... אבל אני לא חושב שזה משנה" "זה משנה, איימי תבין" הארי אמר משוכנע בדבריו "אולי תספר לנו מה קרה?" כולם שתקו מרוכזים בדבריו של דאגי. הוא נאנח "ובכן, נכנסתי לשירותים, אתם ראיתם. ובפנים ראיתי אותה, את לוסי, שאלתי אותה מה היא עושה פה, ועוד בשירותים של הבנים. היא חייכה ואמרה לי שהיא חיכתה לי, אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר לא אחרי מה שהיא עשתה לי... וסיפרתי לה שאני מאוהב. יצאתי לבחוץ ולפני ששמתי לב היא נישקה אותי והצלמים צילמו אותנו. ניסיתי להוריד אותה ממני ולא יכולתי וכשהצלחתי ראיתי את איימי עם ג'יימס, הבנתי שהיא ראתה את זה. וזהו, היא הלכה" דאגי הסתכל על הריצפה נאבק בדמעות שלו. "אתה מתוסבך, אחי" דני אחז בכתפו "שמע, בוא נחזור וננסה להסביר לאיימי מה קרה טוב?" הארי קם ויחד איתו טום ודני. דאגי נאנח וקם. =*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=**==**==**=*=*=*=*==**=*=*= פרק הבא יום שני
הפרקים הולכים ומתחממים
אז...מה אתן חושבות
תגיבו כ"כ חשוב לי ואני כ"כ אוהבת את התגובות שלכן

Only Neta

New member
../images/Emo10.gif

מסכןןן דאגיי
פרקים ממש יפים! :) מחכה ליום שני

Only Neta

New member
טוב הזנחתי אותה XD

היא הרבה יותר מסכנה, כי היא לע עשתה כלום. דאגי~!@^&*)

Only Neta

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא

שום אני מקווה, היא תשרוד (!!!!!!!) את זה! היא ודאגי כל כך מושי יחדד הם מושלמים. הם חייבים להיות יחד!!!!!!! :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif כ"כ שמחה שאהבתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מק-קבב XDDD

יאאאא
מה יקרה איתם ?! היא צריכה להאמין לדאגי !
לוסי הכלבה
איזה מהממממממממממם ממש אהבתי
יואווווו , מה יקרה ?
מחכה להמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD

חחחח זה מה שאבא שלי אמר בפעם הראשונה שהשמעתי לו שירים שלהם...XDDDDDDDDDDD "איזו מן להקה קוראת לעצמה מק-קבב?" "אבאא זה מקפליייייייי!" XDDD אנלא יכולה לספר לך מה יקרה
XDD את תראי
כ"כ שמחה שאהבתת

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif חחח ../images/Emo6.gif

איך שאבא שלך קורא להם עדיף יותר מאשר איך שאבא שלי קורא להם ! מקפלוץ
באיזה יום את שמה את הפרקים הבאים ?

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif יום חמישי ?!

זה נשמע כמו נצח
למשפחה שלי יש הרבה שמות בישבילם ... אפילו שירים ... למשל המצאה של אמא של יובל שהיא בת דודה שלי = > היא שרה על דאגי ' לכלב שלי קניתי דוגלי ווף ווף ' XDDDDDD אם את שומעת אותה את מתה XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo178.gif

"D.C.D.N" "ולמה זה?" "אני מנחשת שזה לפי השמות שלהם"
גם אני חשבתי ככה,עוד כשראיתי את השמות <:

../images/Emo19.gifזה לא שלח לי את התגובה ../images/Emo69.gif

ודווקא מזה חפרתי לך XD אווווווווווווף . אהמאהמ , אכן כן , הפרקים הולכים ומתחממים : ) וניהיים יותר ויותר מעניינים , מפרק לפרק 33> מחכה ^בקוצר רוח^ לפרק הבא P :

למעלה