זכו לאהוב - פרק 44

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 44../images/Emo214.gif

תודה לכל מי שהגיבה
תמשיכו כך
פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123881994 שורות אחרונות: "אולי זו אשמתו של..." הארי לא רצה לומר את שמו אבל דאגי הבין. "כן... אבל אני לא חושב שזה משנה" "זה משנה, איימי תבין" הארי אמר משוכנע בדבריו "אולי תספר לנו מה קרה?" כולם שתקו מרוכזים בדבריו של דאגי. הוא נאנח "ובכן, נכנסתי לשירותים, אתם ראיתם. ובפנים ראיתי אותה, את לוסי, שאלתי אותה מה היא עושה פה, ועוד בשירותים של הבנים. היא חייכה ואמרה לי שהיא חיכתה לי, אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר לא אחרי מה שהיא עשתה לי... וסיפרתי לה שאני מאוהב. יצאתי לבחוץ ולפני ששמתי לב היא נישקה אותי והצלמים צילמו אותנו. ניסיתי להוריד אותה ממני ולא יכולתי וכשהצלחתי ראיתי את איימי עם ג'יימס, הבנתי שהיא ראתה את זה. וזהו, היא הלכה" דאגי הסתכל על הריצפה נאבק בדמעות שלו. "אתה מתוסבך, אחי" דני אחז בכתפו "שמע, בוא נחזור וננסה להסביר לאיימי מה קרה טוב?" הארי קם ויחד איתו טום ודני. דאגי נאנח וקם. קריאה מהנה
פרק 44: "את בסדר?" ג'יימס שאל את איימי וסגר את דלת המכונית. "אמרתי לנהג שלך שאני אחזיר אותך, אחרי מה שקרה" "תודה, לא היית צריך" בעיניה של איימי היו דמעות, היא בקושי יכלה לראות משהו. "הייתי צריך, תראי אותך..." הוא הסתכל עליה וכמעט שהוא בעצמו בכה, הוא ראה כמה היא נפגעה, והוא ראה כמה שהיא אוהבת אותו. "קחי" הוא הביא לה נייר לנגב את פניה. "אני לא מאמינה שהוא עשה את זה... חשבתי שהוא אוהב אותי" היא התחילה לבכות שוב וכל פעם שדמעה ירדה היא ניגבה אותה, שוב ושוב. "אני לא יודע אם הוא אוהב אותך, אבל את צריכה לדבר איתו" ג'יימס הציע וניגב את לחיה "אין על מה לדבר, הוא התנשק עם האקסית שלו, הוא... אני..." "את אוהבת אותו, אני יודע" "אתה מאמין שעדיין לא אמרתי לו את זה?" היא הביטה בו כאילו שואלת ואז המשיכה "וכבר הוא שובר לי את הלב" היא הפסיקה לדבר, כאב לה הגרון. "אני לא יודע מה לומר לך, אני עדיין חושב שאת צריכה לדבר איתו" "אתה יכול לקחת אותי לדירה שלו? שאני אקח את הדברים שלי..." היא ניסתה לנשום עמוק אבל לא הצליחה. "כן, ברור". היא המשיכה לבכות, היה קשה לה להשלים עם זה, למה הוא היה חייב לנשק אותה? הוא אמר לה שהוא אוהב אותה, הוא גרם לה לאהוב אותו, הוא פגע בה, ושבר לה את הלב. ואחרי כל מה שהוא סיפר לה על ג'ייק שהתנשק עם האקסית שלו, ככה הוא עשה גם לה, היא לא האמינה, היא לא רצתה להאמין. "תתקשרי אלי אם תצטרכי משהו נכון?" ג'יימס שאל ואיימי שעמדה מחוץ למכונית של ג'יימס הנהנה. הוא הציע לה להחזיר אותה לדירה שלה אבל היא סירבה ואמרה לו שהיא תלך ברגל ושהיא צריכה קצת אוויר. "לילה טוב" הוא אמר "כן, אני אצטרך אחד כזה, תודה" איימי ענתה וניסתה לחייך. ג'יימס חייך אליה ונסע. היא הוציאה את המפתח מהתיק שלה ובעיניה עלו דמעות, הוא הביא לה את המפתח לדירה, וזו תהיה הפעם האחרונה שהיא תשתמש בו. היא ניסתה להכניס את המפתח למנעול ולא יכלה, היא רעדה. יד אחרת, של גבר, החזיקה את היד שלה ועזרה לה לפתוח את הדלת. היא הסתובבה במהירות ונתנה לו סטירה "אחחחחחחחחחח" "אני כ"כ מצטערת!! חשבתי שאתה-" "דאגי, כן אני יודע" דני שפשף את הלחי שלו וחייך, ואז ראה שהיא בוכה. "אני מצטערת..." "איימי..." הוא חיבק אותה ונתן לה לפרוק את הכול. "למה שהוא יעשה לי את זה?" הוא הרגיש איך איימי רועדת, ואיך החולצה שלו לאט מתרטבת מדמעותיה. "שמעי, אני יודע מה קרה, וזאת לא אשמתו, באמת" דני אמר והיא התרחקה ממנו "ברור שזו לא אשמתו שהוא התנשק עם האקסית שלו!" "אני לא חושב שאני זה שצריך להגיד לך מה קרה, את צריכה לדבר איתו" "איפה הוא?" היא שאלה "התפצלנו, הוא נסע לעבודה שלך ולדירה שלך, טום והארי נסעו לג'יימס ואני פה" "אל תגיד לו שאני פה טוב?" "למה?" הם נכנסו לדירה. "אני עוזבת, בבקשה אל תגיד כלום" "את יודעת שאני לא יכול, הוא החבר הכי טוב שלי" "אני יודעת, רק שאני אצא מהדירה תגיד לו שהייתי פה טוב?" "למה?" "אני לא רוצה לדבר איתו, אני לא יכולה להישאר פה..." היא עלתה לחדר של דאגי, והוא עוקב אחריה, לא מבין. "אני אומר לך רק דבר אחד, זאת לא אשמתו, באמת" "אני צריכה קצת זמן, זה קשה לראות את חבר שלך מרוח על האקסית שלו" "אני יודע, את יודעת שזה מה שהיה ע-" "עם לוסי, כן, ועכשיו הוא עושה את זה לי" איימי קטעה אותו "תבטיחי לי שתדברי איתו, הוא שבור, בחיים שלי לא ראיתי אותו ככה, הוא באמת אוהב אותך" "טוב, אבל לא בזמן הקרוב, אני צריכה להתרחק מהכול" "את צריכה עזרה?" דני שאל "לא, אני מעדיפה שלא תדע- שאף אחד לא יידע לאן אני הולכת" "אז אני אלך...הוא צריך להתקשר אליי עוד-" הוא הביט בשעון "רבע שעה" "רבע שעה, ואז אני לא פה" "טוב אני מחכה למטה" "אוקיי" הוא הביט בה לכמה שניות חשב עוד לומר משהו אבל בסוף יצא מהחדר. היא הוציאה את הבגדים שלה מהארון, וראתה שאחת החולצות שלו נמצאות בצד שלה בארון, היא הוציאה אותה, והריחה אותה, ושוב היו בעיניה דמעות, היא הכניסה את החולצה שלו למזוודה שלה, היא לא רוצה לשכוח ממנו, היא תיקח רק קצת זמן בשביל להבין מה קרה, ואיך היא מרגישה עכשיו, אחרי מה שקרה. היא נכנסה למקלחת והוציאה את מברשת השיניים שלה, שהייתה אדומה. והביטה במברשת הירוקה שלו, שהייתה עכשיו המברשת היחידה במעמד. היא לקחה מהארון נעליים את הנעליים שלה וחייכה כשראתה את כל זוגות הנעליים שלו. במשך רבע שעה היא נפרדה מכל דבר,וירדה לסלון =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=**=*=*=*==* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 45../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

איימי ראתה את דני יושב וחושב, מהורהר ואם אפשר לומר גם עצוב. הוא ראה אותה וקם מיד "הכול בסדר?" "כן" היא ענתה והשפילה את מבטה, אי אפשר לעמוד בפניו של דני, במיוחד שהוא עצוב "סיימת?" הוא שאל "אפשר לומר" "אז אני צריך להתקשר אליו..." הוא אמר "כן" "טוב..." הוא הוציא את הפלאפון שלו וחייג לדאגי. איימי הסתכלה על דני,ונשארה כדי להקשיב לשיחה "היא לא פה" בעיניו של דני היו עכשיו דמעות, הוא הסתכל על איימי ואז השפיל את מבטו לרצפה והלך הלוך ושוב בחדר. "אני יודע" "כן" "אני אמשיך לחפש אותה..." "אני יודע שאתה אוהב אותה..." דני הביט באיימי שהרימה את המזוודה והלכה לכיוון הדלת. "שנייה רגע" דני אמר לדאגי דני תפס את ידה ונתן לה לשמוע את מה שדאגי אומר לו "אני אוהב אותה דני, אני לא התכוונתי לזה, לוסי נישקה אותי, אני...אני אוהב אותה בחיים שלי לא אהבתי מישהי כמוה, היא אמיתית ורגישה ומצחיקה ויפה ומדהימה ואני..." איימי בכתה. דני החזיר את הפלאפון אליו ואמר לדאגי "היא תבין את זה, אולי היא צריכה קצת זמן לעכל את הכול, אני יודע שהיא אוהבת אותך בוודאות" הוא הביט בה וחייך חיוך שבור "אני אמשיך לחפש אחריה ואני אתקשר אלייך טוב?" דני ניתק את הפלאפון ורצה לומר לאיימי משהו אבל היא חיבקה אותו ולא נתנה לו. "תשמור עליו" היא נישקה אותו בלחי ויצאה "אני בא איתך!" דני עמד בפתח של הדלת "לא דני, אני לא יכולה שתשקר לו עוד ותגיד לו שאתה לא יודע איפה אני" "אולי תכתבי לו משהו?" "מה אני יכולה לכתוב לו?" "שאת אוהבת אותו, שתחזרי" "אני לא יכולה" הם עמדו אחד מול השני ונפרדו. "תשמרי על עצמך" היא שמעה אותו אומר והמשיכה ללכת עד שנעלם מעיניה. היא הלכה ברחוב לבד מסתובבת ומקווה שדני לא אמר לדאגי איפה היא ושהם לא עוקבים אחריה. היא הלכה זמן ממושך, היא לא הרגישה איך הזמן עובר ולא הרגישה את הכאב ברגליה ובידיה בזמן שסחבה את המזוודה, לא כשם שהרגישה את הכאב שחשה בלב. היא מצאה את עצמה ברחוב שבו היא עובדת. היא התקדמה קצת ואז ראתה אותו יושב ובוכה מהצד השני של הכביש, היא הסתתרה מאחורי עמוד והביטה בו. "דאגי..." היא לחשה את שמו והתחילה לבכות. הוא הביט מסביב, כאילו מחכה שהיא תבוא. הוא נראה לה כ"כ שבור ועצוב, היא יודעת שהוא אוהב אותה, ובכל זאת זה קשה לה. היא רצתה ללכת ולדבר איתו, אולי לברר מה קרה. ואז הרגישה יד סותמת את פיה, היא ניסתה לצרוח. הוא ראה מישהי עומדת ליד עמוד ומביטה בו, מישהי שנראתה לו כ"כ מוכרת... הוא קם והתחיל ללכת לקראתה. היא ראתה איך הכול מסתחרר היא ראתה איך הוא הולך לקראתה ובשנייה האחרונה שהיה לה את הכוח היא צעקה "דאגי!!" הוא שמע אותה, הוא הבין שזו איימי והוא ראה איך כיסו את פיה. הוא רץ יותר מהר וראה איך מכניסים אותה ואת המזוודה שלה למכונית.הוא ראה שעיניה נסגרו "איימי!!!!!!" הוא רץ אחרי המכונית מנסה לצלם את לוחית הרישוי ולזכור איך המכונית נראית. הוא לא האמין,מה שהוא חשש שיקרה קורה עכשיו, ואין דבר שהוא יכול לעשות! הוא צעק את השם שלה והמשיך לרוץ אחרי המכונית. הוא נפל בוכה ומתנשף. "לא..." הוא ראה איך המכונית הולכת ומתרחקת עד שנעלמה, והיא בתוכה. "דני!!" הוא צעק לתוך הטלפון. "מה קרה?" דני שאל מעברו השני של הפלאפון דאגי ניסה לנשום ובלע את הרוק שלו "הם חטפו את איימי!" "מה??" "הם חטפו אותה" "איפה אתה??" דני שאל, צועק "בחברה" "איפה??" "ב M.I.U" "אנחנו בדרך". דאגי הלך ברחוב הלוך ושוב מביט כל פעם מחדש לנקודה שבה נעלמה המכונית. לקח להם להגיע תוך 15 דקות. "כנס!!" דני הגיע במכונית וצעק לדאגי, בפנים היו הארי וטום. דאגי רץ למכונית וסגר את הדלת. "נוסעים למשטרה" טום החזיק את כתפו של דאגי שהסתכל מחוץ לחלון. "הוא לקח אותה..." הוא לחש, רועד הם הביטו בו לא מבינים על מה הוא מדבר, רואים כמה הוא שבור. "מי?" הארי שאל "ג'ייק" הם החליפו מבטים מהירים וחששו שאולי זה באמת נכון. "אתה זוכר איזו מכונית זו הייתה?" טום שאל "מסחרית, ירוקה כהה המספר הראשון היה 80343 אני לא זוכר את השאר, ואני חושב שזה של סובארו" "זה טוב" "כן, אבל אולי הוא ראה שראיתי את המכונית, הוא יכול גם להחליף אותה" "רגע, אז זה בטוח ג'ייק?" הארי שאל "כן, מי זה כבר יכול להיות?" "לא יודע. אתה רוצה שנבטל את ההופעות שלנו? ושנודיע שאנחנו לא נגיע לטקס הפרסים?" הארי הביט בו "לא, אי אפשר לדעת מה יקרה עד אז, ואני לא רוצה שתפסידו בגללי" "אנחנו מוכנים לעשות הכול בשבילכם, אתה יודע את זה" טום אמר "תודה" הם נסעו בשקט למשטרה, כל אחד עסוק במחשבות משלו. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=**=*=*=*=*=*= פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 46../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

לפני שדאגי פתח את דלת המכונית דני תפס אותו "אנחנו נמצא אותה, אני מבטיח" "אני מקווה" "ועקבו אחרינו, אז תיכנס מהר למשטרה" דאגי רצה לשאול מי אבל הבין שזה הצלמים. הוא גידף ויצא מהמכונית. הצלמים שלפו את המצלמות שלהם והתחילו לצלם, היו כ"כ הרבה פלאשים שהיה אפשר לחשוב שזה בוקר. דאגי עצר והביט בהם "אני מבקש מכם להפסיק, בבקשה תלכו" מעט מהצלמים עוד המשיכו לצלם, אחרים שלא הרגישו בנוח ושראו שמשהו רציני קורה, הלכו. דאגי, דני, טום והארי נכנסו לתחנת המשטרה ג'יו אייזי ואוליביה כבר היו שם, דני התקשר אליהן לפני שאספו את דאגי וביקש שהן יחכו בתחנה. "היי" ג'יו התקרבה לדאגי ונתנה לו חיבוק "איך אתה?" "אין לי כוח לדבר ג'יו, מצטער" "זה בסדר" היא עזבה אותו והלכה לטום, היא סימנה לאוליביה ולאייזי שלא ילכו אליו. אחד השוטרים קרא לדאגי לבקש פרטים, ודאגי מסר אותם. הם חיכו חצי שעה ואמרו להם שכדאי שיחכו בדירה של דאגי אם החוטף ירצה כופר. "היא הכופר! הוא לא רוצה כסף!" דאגי צעק על אחד השוטרים "מאיפה אתה יודע?" אחד השוטרים התקרב אליו, מאיים וגדול. "אני חושב שאני יודע מי זה" הוא אמר "ובכן?" דאגי התחיל לספר איך איימי וג'ייק נפגשו לפי מה שסיפרה לו, הוא סיפר גם על המכתבים ועל הניסיון של ג'ייק לגעת בה במכונית, השוטר הנהן כמבין על מה מדובר. "אל תדאג בחור, אנחנו נמצא אותה, אתם יכולים לחזור לביתכם אנחנו נטפל בכל זה, העיקר שתנוחו" הם יצאו מהמשטרה ושוב צלמים תקפו אותם, הם החלו לרוץ למכוניות אוליביה ודני נסעו עם דאגי. טום ג'יו אייזי והארי נסעו במכונית אחרת. דאגי שכב על הגב והביט למעלה מחוץ לחלון על האורות, השלטים, הכוכבים ועל השמיים, כמה שהיו קודרים ואפלים, אחרי זמן מה החל לרדת גשם. "אני לא יכול שלא לעשות כלום, אני אמור לחכות עד שהם יודיעו לי מה קורה?" דאגי שאל "דאגי, עדיף שתתן להם לעשות את החקירה הזאת, אנחנו נתכנן משהו שאנחנו נעשה, יש לנו יותר קשרים ואנחנו יודעים עם מי הוא מסתובב" דני הביט באוליביה שהסתכלה גם היא מחוץ לחלון, תוהה אם איימי בסדר, ואם לא עשו לה דבר, ככה היא קיוותה, ודמעות זלגו מעיניה. דני העריך אותה יותר, אולי בגלל שעכשיו הוא ידע ששום דבר לא בטוח. הוא תפס את ידה והביט על הכביש, היא החזירה לו מבט, ואז חייכה. "לוסי!" אוליביה צעקה והסתובבה אל דאגי. "אני כל-כך טיפשה! איך לא חשבתי על זה לפני כן!" היא אמרה דאגי ודני התרכזו בדבריה ובהגיון שמאחורי כל זה ובכל זאת ביקשו הסבר. "נכון תפסת את לוסי מתנשקת עם ג'ייק?" דאגי ודני הנהנו, אוליביה הסתכלה על דני כלא מבינה מה הוא עונה לה והמשיכה להסביר את דבריה "עכשיו...איימי תפסה אותך ואת לוסי מתנשקים, אולי זה היה המהלך של ג'ייק לגרום לאיימי לכעוס עלייך ואולי ככה הוא חשב שיהיה לו קל יותר להשיג אותה" דאגי הבין וככה גם דני. "אז מה נעשה?"הוא שאל "מחר נלך ללוסי ונברר איתה אם ג'ייק עמד מאחורי כל זה" אוליביה ענתה "אתה יודע שהוא כן, איך זה יכול להיות שבאותו היום דאגי- סליחה, לוסי מנשקת את דאגי ואז ג'ייק חוטף את איימי?" אוליביה ודני החלו לדון ודאגי ישב אחורנית מביט בהם, מתגעגע לאיימי. "בכל מקרה ניקח משהו להקליט אותה, שאם היא תפלוט משהו שתהיה לנו הוכחה" "לא צריך הוכחות צריך את ג'ייק" דאגי אמר קצת עצבני "נמצא הוכחות נמצא את ג'ייק" דני אמר "טוב" אוליביה הסתובבה לאחור "אנחנו נישן אצלך היום" "אני אהיה בסדר, באמת" לא היה לו מצב רוח לשני אלה, הם בטח יריבו הוא חשב. "אתה כן, אנחנו לא אנחנו נמות מדאגה וחוץ מזה אולי ג'ייק יחליט לתקוף אותך" "כן? ומי יציל אותי?" דאגי שאל "דני" דאגי ניסה לחייך "טוב, אם דני יציל אותי אז אני מסכים" ואז חזר לשכב. איימי פקחה את העיניים וראתה שהיא במכונית. היא הסתכלה על הנהג וקיללה במוחה "ג'ייק" הוא הסתובב לאחור לראות אם היא בסדר ואז חזר לנהוג. הייתה לידו מישהי, שיער ארוך בלונדיני היא לחשה לו משהו באוזן והוא חייך. היא הסתובבה לאחור ואיימי ראתה אותה,זו הייתה לוסי, כ"כ יפה היא חשבה. איימי נזכרה באותו היום שהם דיברו בטלפון והיא שמעה מישהי צוחקת, היא הבינה שזו הייתה היא. היא החלה לבכות. היא הסתכלה מחוץ לחלון וראתה את הגשם זולג על שמשת המכונית וחשבה עליו, היא כ"כ רצתה לומר לו מה היא באמת מרגישה, וחשבה שאולי לא תהיה לה ההזדמנות הזו... ג'ייק אמר "הגענו" וסימן ללוסי, והיא עברה למושב האחורי וכיסתה את פיה של איימי שוב. "אני עולה לחדר, תעשו מה שאתם רוצים" דאגי היה עייף, אך הוא לא רצה לישון, לא כאשר איימי נמצאת בסכנה. הוא עלה לחדר וסגר את הדלת והחל לבכות. בשידה שליד המיטה הוא ראה עיתון שהיה פתוח על עמוד עם התמונות שלו ושל איימי, הוא לקח את העיתון והביט בו לזמן רב. "דאגי הכול בסדר?" הוא לא שמע את אוליביה נכנסת. הוא הנהנן וניגב את פניו. "אתה לא נראה ככה, אבל אני מבינה" היא התיישבה לידו מסתכלת על התמונות שלהם ביחד. "רציתי לומר לך...שאני מצטערת על שהייתי כ"כ רעה אליה...ואלייך" הוא המשיך להביט בה וראה מהצד את המכנסיים של דני וחייך. "מה?" אוליביה שאלה "דני" דאגי ענה "מה איתו?" "דני תיכנס" דאגי אמר והביט בדלת דני נכנס מחייך ונבוך "אני מצטער, זה מלחיץ אותי להישאר לבד, הבית גדול וחשוך" אוליביה הסתכלה עליו וחייכה "בוא" היא עשתה מקום ליד המיטה והוא התיישב לידה. "לפני שדני נכנס והפריע" אוליביה אמרה והסתכלה על דני "רציתי לומר לך שאנחנו נמצא אותה, ושיהיה בסדר, הוא לא יפגע בה כי זה לא מה שהוא רוצה, אנחנו יודעים בערך הכול על לוסי וככה נמצא אותו, ו...אמממ...אתה בטח כבר יודע מדני שקינאתי בכם, כי לא משנה מה קורה אתם חזקים ועברתם הרבה וגם את זה אתם תעברו ולבסוף אתם תהיו ביחד, אני מבטיחה" "תודה, אולי עכשיו זה די קשה לי להבין אבל אני יודע שיהיה בסדר, אני חייב להאמין" דאגי אמר, קם והלך לשירותים. אוליביה הסתובבה לדני וחיבקה אותו "אני אוהב אותך, כ"כ" דני אמר "גם אני אוהבת אותך, כל זה גרם לי להבין שגם אנחנו יכולים לעבור את זה גם לנו היו הרבה ג'ייקים ולוסיים" היא חייכה והרימה את הראש שלה והוא נישק אותה. "אנחנו נעזור לדאגי לעבור את זה" "בהחלט" "בואי נלך לישון" הם קמו מחזיקים ידיים ויצאו מהחדר, דאגי ראה אותם והתמלא באושר, הוא חייב להיות שמח בשביל החבר הכי טוב שלו, ובכל זאת הוא רצה שאיימי תהיה לידו. =*=*=*=*=*==*=**==*=**=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום שני
כ"כ מקווה שאתן אוהבות את הפרקים, ואם כן אתן יכולות להגיב ולספר לי
אממ...אם יש משהו שלא אהבתן או שהייתן רוצות שאני אשנה או כל דבר, באמת
תגידו לי... מכל דבר אני לומדת ואני שמחה שאתן מגיבות, תודה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifואוו../images/Emo70.gif

דבר ראשון אני חייבת להגיד שהכתיבה שלך ממש השתפרה! שלושת הפרקים האלה היו ממש מעולים מבחינת הכתיבה אז כל הכבוד! קבלי צל"ש
עכשיו..לעלילה.. למהההההההההההההה?!?! אוףף למה איימי עוזבת?! למה דאגי החמודי שלי בוכה כל הזמן?!
למה ג'ייק ה-****** חטף אותה?! סתם,זה ממש מוסיף לעלילה ועושה את הסיפור ממש מעניין
אבל זה עדיין עצוב.. מסכנים איימי ודאגי.. אוחחחחח בא לי לרצוח את ג'ייק ולוסי הקופה הזאת @#$%^&*@!
היא הוציאה את הבגדים שלה מהארון, וראתה שאחת החולצות שלו נמצאות בצד שלה בארון, היא הוציאה אותה, והריחה אותה, ושוב היו בעיניה דמעות, היא הכניסה את החולצה שלו למזוודה שלה, היא לא רוצה לשכוח ממנו, היא תיקח רק קצת זמן בשביל להבין מה קרה, ואיך היא מרגישה עכשיו, אחרי מה שקרה. היא נכנסה למקלחת והוציאה את מברשת השיניים שלה, שהייתה אדומה. והביטה במברשת הירוקה שלו, שהייתה עכשיו המברשת היחידה במעמד. היא לקחה מהארון נעליים את הנעליים שלה וחייכה כשראתה את כל זוגות הנעליים שלו. קטע ממש יפה. אמרתי לך שהכתיבה השתפרה :) "היא לא פה" בעיניו של דני היו עכשיו דמעות, הוא הסתכל על איימי ואז השפיל את מבטו לרצפה והלך הלוך ושוב בחדר. אווו גאד אני עוד רגע בוכה גם! איזה חמוד דני אלוהייייים!
דאגי ניסה לחייך "טוב, אם דני יציל אותי אז אני מסכים" ואז חזר לשכב.
"אני אוהב אותך, כ"כ" דני אמר "גם אני אוהבת אותך, כל זה גרם לי להבין שגם אנחנו יכולים לעבור את זה גם לנו היו הרבה ג'ייקים ולוסיים" היא חייכה והרימה את הראש שלה והוא נישק אותה. אני דווקא אוהבת את דני ואוליביה ביחד.. הם ממש חמודים לדעתי
קיצוווווור,פרקים ממש מעולים!
תמשיכי כך! מחכה כבר ליום שני

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif כ"כ שמחה שאהבבתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אמממ...הכתיבה שלי השתפרה
יאייייייייייי
כ"כ תודההה
גם אני אוהבת את דני ואוליביה [רק בפיק
] ובנוגע לג'ייק...יהיה בסדר...XDD תודה על התגובה המושקעת כ"כ כיף לקרוא את זה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

מה עם איימי ?! היא תיהיה בסדר ?!
ודאגי , המסכן , הוא כזה חמודי
איך הוא דואג לה , ושהוא שמח בשביל החבר הטוב שלו , הוא בכלל מאמי
הוו , ואיזה חמוד דני
לוסי
ג'ייק
ארג' , שונאת אותם
מה הם יעשו לאיימי ?! אני עוד הפעם צריכה לחכות לפרק חדש ביום שני ?!
טוב בכל מיקרה ... ממש ממש ממש אהבתי , וכמעט בכיתי ! [ אני לא יודעת למה , אבל זה כמעט קרה XD ] מחכה להמשך ודחוף

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

לא יכולה לספר לך מה יקרה לאיימי...חחח זה יהרוס שכחת
אממ...דאגי...אוחח היה לי כ"כ קשה לכתוב ככה עליו שהוא עצוב...זה לא רגיל... חחח זה היה ממש אבל ממש מוזר לדמיין אותו...אנחנו רגילות לראות אותו צוחק ועושה שטויות
דני...מה אני יכולה לומר על דני
כ"כ אוהבת אותו
ג'ייק ולוסי...גם לא יכולה להוסיף משו עליהם
כ"כ שמחה שאהבתת
כמעט בכית
אל תבכייייייי
אבל אני שמחה לדעת שזה גרם לתחושות
תודה על התגובה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo9.gif

נכון , כאילו דאגי ? בוכה ?! זה ממש נדיר !
אפעם לא ראיתי אותו בוכה
הייתי עם דמעות בעיניים שקראתי את זה
זה ממש עצוב
ושדאגי כזה התחיל להגיד מה הוא מרגיש כלפיה , ודני השמיע לה את זה ... בכלל...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifגמאני לא../images/Emo70.gif

הלוואי... טום אמר שדאגי ודני בכו שהם ראו את היומן...איזה חמודים
ובבוקר הוא מצא אותם מחובקים במיטה..XDDDDDD ואני כ"כ שמחה שאהבת את זה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifXDD

רציני ?! וווואי , למה הוא לא צילם ?! הם בטח היו כ"כ חמודים שם יחד , בוכים , מחובקים

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif XDDDDDDDD

אוףףף , למה הוא לא צילם את זה ? ורק דיבר על זה
וואי XDDD כ"כ סתומים כפרעליהם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifנכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך הוא לא חשב על זה?!?

טומי נו....XDDD

Only Neta

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

אלו, ובאמת, היו הפרקים הכי יפים ומרגשים שהיו עד עכשיו, נראה לי. באמת אני אשכרה בכיתי בקטע שהיא נפרדה מכל דבר בבית שלה ושל דאגי הרגשתי את זה כאילו זה באמת אמיתי, רציני שבכיתי. ודאגי, איזה מסכן
כל כך ריחמתי עליו בקטע שהוא ראה שחוטפים אותה... באמת, ואני רצינית לגמרי, זה אחד הסיפורים היותר יפים שקראתי... את כותבת פשוט מדהים! ואני ממש מקווה שמעכשיו כל פרק ופרק יהיה ככה - מושלם... :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifעכשיו את גורמת לי

לבכות
אני מצטערת שגרמתי לך לבכות
אבל אני שמחה שזה עשה משהו
כשכתבתי את זה זה היה קשה אבל לא דמיינתי לעצמי שזה יגרום למישהי מכן לבכות... אני כ"כ שמחה שאהבת את הפרקים
אני אשתדל להמשיך ולעשות אותם יפים ומושלמים כפי שאת אומרת
תודה על התגובה

noam31995

New member
ברור שאהבתי../images/Emo70.gif

נכון, אני מודה-קצת מאכזב אותי שעדיין לא הגיע הסוף הטוב...אבל זה כל הקטע בסיפור, לא?? אם הסוף הטוב יגיע-הכי אהבתי!!!חחחח

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וווווואו איך אהבתי !!!! XD באמת השתפרת בכתיבה :) "טוב" אוליביה הסתובבה לאחור "אנחנו נישן אצלך היום" "אני אהיה בסדר, באמת" לא היה לו מצב רוח לשני אלה, הם בטח יריבו הוא חשב. "אתה כן, אנחנו לא אנחנו נמות מדאגה וחוץ מזה אולי ג'ייק יחליט לתקוף אותך" "כן? ומי יציל אותי?" דאגי שאל "דני" דאגי ניסה לחייך "טוב, אם דני יציל אותי אז אני מסכים" ואז חזר לשכב. חחחחחח איזה מאאאאאאאמי .
דני תפס את ידה ונתן לה לשמוע את מה שדאגי אומר לו "אני אוהב אותה דני, אני לא התכוונתי לזה, לוסי נישקה אותי, אני...אני אוהב אותה בחיים שלי לא אהבתי מישהי כמוה, היא אמיתית ורגישה ומצחיקה ויפה ומדהימה ואני..." איימי בכתה. יאיאיא איזה חמוד הוא 3333 > יאיא מסכנה איימי . מחכה ליומשני !!!! XD כ"כ אוהבת את הפיק שלך 3 >

למעלה