זכו לאהוב - פרק 47

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 47../images/Emo214.gif

בסוף לא חזרתי מאוחר
אז אני אפרסם
פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=123996935 שורות אחרונות: "תודה, אולי עכשיו זה די קשה לי להבין אבל אני יודע שיהיה בסדר, אני חייב להאמין" דאגי אמר, קם והלך לשירותים. אוליביה הסתובבה לדני וחיבקה אותו "אני אוהב אותך, כ"כ" דני אמר "גם אני אוהבת אותך, כל זה גרם לי להבין שגם אנחנו יכולים לעבור את זה גם לנו היו הרבה ג'ייקים ולוסיים" היא חייכה והרימה את הראש שלה והוא נישק אותה. "אנחנו נעזור לדאגי לעבור את זה" "בהחלט" "בואי נלך לישון" הם קמו מחזיקים ידיים ויצאו מהחדר, דאגי ראה אותם והתמלא באושר, הוא חייב להיות שמח בשביל החבר הכי טוב שלו, ובכל זאת הוא רצה שאיימי תהיה לידו. קריאה מהנה
פרק 47: הכול היה מסוחרר עד שאיימי הצליחה לראות משהו, היא פקחה את העיניים באיטיות. היא שכבה על הרצפה, קשורה בידיים וברגליים, ואז היא נזכרה שחטפו אותה. "בוקר טוב, בובה" ג'ייק התיישב מולה וחייך "התגעגעתי אלייך" "אתה חולה" היא מלמלה מנסה למקד את עיניה עליו הכול היה מטושטש. "חולה מרוב אהבה אלייך, תראי מה גרמת לי לעשות" הוא פתח את פיה והיא החלה לנשוך אותו "תירגעי! זה מים, את חייבת לשתות!" היא באמת הייתה צמאה, חוץ מזה הוא לא יעשה לה כלום, מה ייצא לו מזה? היא פתחה לאט את פיה והוא עזר לה לשתות. "יופי, אני לא רוצה שתתייבשי" הוא קם ויצא מהחדר שבו היא הייתה. היא לא חשבה הרבה, לא היה לה זמן לחשוב. היא החלה לחפש דברים חדים שתוכל לחתוך את החבלים שהוא כרך סביבה. היא בחנה את החדר, היא ראתה שהחלון מוגף כך שלא יכלה לראות איפה היא. ג'ייק נכנס לחדר ובידו צלחת "קחי, תאכלי" הוא התכופף והראה לה מה התכולה של הצלחת היא הביטה בצלחת ואמרה "אני אוכלת כשר" "אני יודע" הוא חייך ושם את הצלחת ברצפה, הוא גרר כיסא והתיישב קרוב אליה. "שמעי, אני מצטער על אותו היום במכונית...תביני אני אוהב אותך, לא כמו שדאגי הוא עדיין אוהב את לוסי לא ראית שהם התנשקו?" "הוא לא אוהב אותה!" היא צעקה עליו ונזכרה בפניו של דאגי, היא נזכרה שהוא ראה שחוטפים אותה "הוא ראה שחטפת אותי הוא יבוא להציל אותי!" איימי צעקה על ג'ייק "הוא לא יימצא אותנו, ועד שהוא יבוא לפה כבר לא נהיה פה" ג'ייק חייך "מה?" "קנינו כרטיסי טיסה להולנד, מדינה יפיפייה אני את ואולי לוסי תצטרף" "לוסי?" "כן, היא בניגוד אלייך אוהבת אותי, אבל אל תדאגי אני ואת נעבוד על הקשר בינינו, זה יצליח" איימי צחקה והוא העיף את הכיסא אחורנית. "שלא תעזי לחשוב אחרת, אם זה לא יבוא ממך זה יבוא ממני!" הפנים שלו היו כ"כ קרובות לשלה, והיא ירקה עליו. הוא ניגב את פניו והיא התחרטה על מעשיה. ג'ייק צחק ולפני ששמה לב הרגישה חבטה עצומה על הלחי שלה. "מצטער בובה, אבל לא כדאי לך להתעסק איתי" הוא חייך ויצא מהחדר. איימי הרגישה איך פניה מתחממות וכל פניה כאבו. הוא ישלם על זה, זה מה שאיימי הבטיחה. =**=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 48../images/Emo214.gif

"בוקר טוב" דני העיר את דאגי. דאגי הסתובב ופקח את עיניו "אה?" "אמא שלך התקשרה, היא דואגת היא אמרה שהיא תגיע בערב לפה" דאגי התיישב "אם כבר מדברים על הורים, אני צריך לעשות שיחה לישראל" "זה עדיין מוקדם השעה עכשיו שמונה ושם זה שש תתקשר עוד שעתיים" "כן, צודק" דאגי קם ונכנס לשירותים, ואיתו דני. "מה אתה מתכוון להגיד להם?" דני שאל דאגי הוציא את משחת השיניים ומרח אותה על מברשת השיניים. "את האמת, את הכול מההתחלה כפי שסיפרתי למשטרה" הוא ענה "יש לך אומץ, אחי" "אני לא יכול שלא להודיע להם, זה עניין של זמן עד שזה יגיע לתקשורת" "כן...מה עם הטקס?" "אני באמת שלא יודע" "אני חושב שכדאי שנלך, אולי נוכל למשוך בכמה חוטים אני בטוח שאנשים מכירים את ג'ייק וכמובן את לוסי" דני הציע "בוא נקווה שנמצא את איימי לפני הטקס דני..." "כן, טוב תצחצח את השיניים אוליביה הכינה לנו ארוחת בוקר ושתייה, היום זה המבצע הראשון שלנו" "המבצע הראשון? על מה אתה מדבר?" דאגי שאל "תתארגן ותרד נדבר למטה" "טוב" דני יצא ונתן לדאגי זמן להתארגן. דאגי ירד למטה, הלילה הראשון בלי איימי, הוא תהה מה היא עושה עכשיו,על מה היא חושבת, אם מטפלים בה טוב, הוא ניסה שלא לחשוב מה עושים לה, הוא לא יכול לסבול את זה, להיות כ"כ חסר אונים ולא לדעת בידי מי היא, הוא לא ידע מה ג'ייק יכול לעשות, הוא רק קיווה שהוא לא טיפש כדי לפגוע בה, אחרת יהיה לו עסק רציני איתו. "בוקר טוב" על אוליביה ראו שהלילה היטיב עימה, היא ודני היו כ"כ קרובים, הם דיברו כל הלילה. "בוקר טוב..." דאגי הרגיש בחסרון של איימי, החיוך שלה על הבוקר, החיבוק...הנשיקות...האהבה... "אני לא יודעת איך להכין פנקייק אני תמיד שורפת אותו א-" דאגי קם עם עיניים אדומות, הוא פגש בדני כשיצא מהמטבח "מה קרה?" דני שאל את אוליביה כשנכנס "לא יודעת, אמרתי לו שאני לא יודעת איך מכינים פנקייק..." "הוא ממש מתגעגע אליה, גם היא לא יודעת איך להכין פנקייק, את יודעת?...הצצתי לשירותים וראיתי שהוא מסתכל על המעמד של מברשת השיניים, הוא הניח את המברשת שלו והביט במעמד שעה, הוא כלי שבור הילד..." אוליביה התקרבה לדני וחיבקה אותו "תגיד לי שנמצא אותה" "אנחנו נמצא אותה" דני אמר וליטף את שערה "דני?" "אמממ?" "כמה זמן אנחנו מכירים?" אוליביה שאלה "שש שנים בערך" הוא חייך נבוך שהוא לא זוכר כמה זמן במדויק הם ביחד "ותראה אותו, רק שבועיים ואפילו פחות והוא שבור בגללה, הם בקושי מכירים אחד את השני וככה הם מאוהבים" "את מקנאה?" דני שאל "קינאתי, אבל אתה יודע שאני אוהבת אותך נכון?" היא הביטה בו כששאלה אותו "כן ואת יודעת שאני אוהב אותך נכון?" "כן..." היא הצמידה את ראשה לכתפו "עברנו כ"כ הרבה ביחד, ועכשיו אנחנו צריכים לעזור לו להתמודד עם זה, אנחנו חזקים, נשרוד את הכול לא ניתן לו ליפול" "תודה" הם הסתובבו ודאגי היה נבוך, דני התקרב אליו וחיבק אותו "שלא תחשוב שנשאיר אותך לבד ככה" דאגי הסתכל על אוליביה ואמר לה "אנחנו מכירים פחות משבועיים נכון, אבל אני מאמין באהבה ממבט ראשון, וזה קרה לי, בפעם הראשונה שראיתי אותה ידעתי כבר אז שאני רוצה אותה, אפילו שלא הכרתי אותה, יש לה עיניים אמיתיות, היא אמיתית והיא החברה הכי טובה שלי" אוליביה חיבקה אותו "אני יודעת, וחשוב שתאמין לי...אני באמת מצטערת על איך שהתייחסתי אליכם" "אני יודע, בני אדם טועים, זה הטבע שלנו" דאגי חייך אליה חיוך שבור "אתה עדיין מעוניין בארוחת הבוקר?" אוליביה שאלה אותו "כן" הוא ענה וחזר להתיישב על הכיסא. איימי התעוררה וניסתה להתיישב, היא ראתה סכין מונחת על השולחן, אך השולחן היה רחוק וכך גם הסכין. ג'ייק נכנס לחדר "בוקר טוב" הוא חייך ואיימי התעלמה ממנו. "כדאי שתשני את היחס שלך, אחרי מה שעשית אתמול" הוא אמר וקולו היה קשה ומפחיד "זה מגיע לך! מתי תבין שאני לא אוהבת אותך ואני לעולם לא אוהב אותך?!" "ובכן, יש לנו מספיק זמן לנסות את לא חושבת?" "מה שתגיד" "נכון, מה שאני אגיד! היום את נשארת פה, עם השגחה של לוסי אם יקרה משהו תשלמי על זה את וחבר שלך, אז אל תנסי כלום" הוא חייך שוב ויצא מהחדר. איימי נאנחה והסתכלה על החלון, היו בו סורגים והוא היה גבוה. לוסי נכנסה "בוקר טוב" היא התקרבה לאיימי עם כוס וצלחת. "את אוהבת שוקו?" לוסי שאלה את איימי איימי לא הבינה איך לוסי יכולה לעשות את זה "אפשר לשאול אותך שאלה?" "כן?" "את אוהבת את ג'ייק?" לוסי נראתה מופתעת מהשאלה "כן" "ואת דאגי? לא אהבת אותו?" "לא, סתם הייתי איתו כי הוא היה מפורסם, והוא חשב שאני אוהבת אותו" היא התחילה לגחך "למה נישקת אותו באותו היום?" איימי שאלה וגרונה כאב "כי ג'ייק ביקש ממני" "מה שג'ייק אומר את עושה?" לוסי הרימה גבה והניחה את הצלחת ליד הרגליים של איימי "נראה אותך מצליחה להגיע" היא חייכה ויצאה מהחדר משאירה אותו פתוח, איימי שמה לב למזוודה שלה שעמדה ליד הדלת של היציאה. היא הרגישה שהפלאפון עדיין עליה. ג'ייק טיפש, זה מה שחשבה. אך היא עדיין הייתה קשורה לכסא, למזלה הפלאפון היה מכובה ככה שהם לא היו מגלים שהפלאפון עדיין עליה. =*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==**=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 49../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

"אז...מה המבצע שעושים?" דאגי הביט באוליביה ובדני. אוליביה הוציאה את הפלאפון שלה והראתה לדאגי שהיא מחייגת ללוסי. "הלו?" לוסי ענתה "לוסי? היי זאת אוליביה" "כן אוליביה?" "למה את לוחשת?" אוליביה הסתכלה על דאגי ועל דני "אני לא מרגישה טוב" איימי שמעה את לוסי אומרת אוליביה והחלה לצרוח "אוליביה!! אוליביה!!" אוליביה שמה את הפלאפון על ספיקר והם שמעו בקושי את איימי "שמעי אנחנו יכולות לצאת ביחד היום?" אוליביה התנהגה כאילו היא לא שמעה את איימי. "כן, מתי?" לוסי שאלה "בשבע?" "אין בעיה, אני אאסוף אותך" לוסי קבעה עובדה "טוב" לא הייתה לאוליביה ברירה. "ואז מה?" דאגי שאל אחרי שהיא ניתקה את הפלאפון "אני אדבר איתה על ג'ייק ואשאל אותה על איימי אבל לפני זה..." אוליביה חייכה "אני אגרום לה להשתכר" "אני לא יודע אם זה יעבוד" דאגי אמר בדאגה "היא לא תשתה אם את לא תשתי..." דני הביט בה "נו מה?...לא ראיתם חופשיות על הבר?" אוליביה אמרה וחייכה דני צחק "כן...שהבלונדית הראתה לה שהיא מכניסה את השתייה לבקבוק..." "אתה רוצה לומר שראית את זה?" דאגי שאל בשקט וחייך דני נתן לו מבט אלכסוני ואוליביה המשיכה לדבר "וחוץ מזה, אני שחקנית מאוד מוכשרת, היא לא תשים לב" "אם את אומרת, נקווה שזה יעבוד" דאגי קם והוציא שתייה מהמקרר. אוליביה עלתה לחדר שלה ושל דני, היא הייתה צריכה להשלים שעות שינה. "והחלטנו לדחות את ההקלטה של האלבום..." דני אמר כדרך אגב "תודה, על הכול" דאגי חייך ושתה. "אז...אתה מתכוון להתקשר להורים שלה?" דני והוא הלכו לכיוון הסלון והתיישבו בספה. "כן, ברגע שיהיה לי את האומץ..." "קח, הם צריכים לדעת את האמת כמה שיותר מוקדם" דני הושיט לדאגי את הטלפון. "המספר שלהם על המקרר במטבח...שנייה" דאגי קם ועמד מול המקרר לוחץ על הספרות שבטלפון, מחכה לגזר הדין שלו. "הלו?" הוא שמע מעבר לקו את אמא של איימי "שלום" הוא דיבר באנגלית, ואמא של איימי הבינה מיד מי זה. "דאגי! שלום! מה שלומך??" יעל,אמא של איימי, שמעה כ"כ הרבה על דאגי וכך גם אבא של איימי. "אני צריך לספר לך ולאבי משהו" דאגי התחיל לרעוד "דאגי הכול בסדר?" יעל שאלה "לא..." ברגע הזה הוא נשבר והחל לבכות, דני תפס את כתפיו ותמך בו. "מה קרה?" הוא שמע איך הקול שלה משתנה לדאגה "מה קורה דאגי?" אבא של איימי, אבי, הצטרף לשיחה, מה שלא הקל על דאגי. "אני מצטער שאני מתקשר בנסיבות האלה אבל..." "אל תגיד לי שקרה לה משהו!" אבי צעק לטלפון "כן..." "מה??" "חטפו אותה" הוא שמע רעש מהטלפון, ושמע את אבי צועק. "דאגי אני אתקשר אלייך עוד מעט, היא התעלפה" "מצט-" הטלפון התנתק דאגי הביט על דני והלך לכיוון של הסלון, התמוטט על הספה. "מה הם אמרו?" דני שאל "אמא שלה התעלפה, הוא יתקשר" "אוקיי...נשב ונחכה..." דני הדליק את הטלוויזיה וצפה בחדשות,שאמרו שדאגי הסתבך שתפסו אותו מעשן סמים ונוסע במהירות מופרזת וגידף, התקשורת יודעת איך לעוות את הדברים, הוא נאנח. אחרי חצי שעה הטלפון צלצל ודאגי קפץ וענה. "הלו?" "כן, לקחנו אותה לביה"ח היא מרגישה יותר טוב, עכשיו...ספר לי מה קורה" אבי חיכה לתשובה מדאגי מה קרה ואיך חטפו ולמה דווקא את ביתו. דאגי נאנח ובקול צרוד הסביר הכול, בעדינות, בלי להחסיר פרט, כולל ג'ייק ולוסי, מה קרה. הוא שמע את אבי גם נאנח "אנחנו נזמין כרטיסי טיסה, יש מלון שנוכל לשהות בו, שקרוב לדירה שלך?" "אתם יכולים לבוא אליי" דאגי הציע "טוב, אני אתקשר אלייך כשנהיה פה, תחזיק מעמד אה?" אבי אמר "תודה, גם אתם" "ביי" דאגי הניח את הטלפון ודני שוב שואל בעיניו מה קורה דאגי ענה לפני שהוא שאל "הם באים לפה" "חבל שאתה צריך לפגוש אותם בפעם הראשונה במצב כזה" "כן..." לוסי ניתקה את הפלאפון חייכה והביטה לתוך החדר שאיימי הייתה בו "יש לך מזל שאוליביה לא שמעה" היא אמרה לאיימי היא באמת לא שמעה? איימי לא הבינה, היא צרחה כ"כ חזק איך זה אפשרי? "כשג'ייק יחזור אני אצא עם אוליביה אני אבלה איתה, נראה איך דאגי מסתדר" היא החלה לצחוק ג'ייק הגיע אחרי שעה ודאג להאכיל את איימי ולתת לה לשתות "כשנהיה בהולנד נשחרר אותך מהחבלים" הוא חייך "למה להולנד?" איימי שאלה "כי זו ארץ ירוקה ויש הרבה גבינות שם" הוא החל לצחוק איימי חייכה למרות שהיא כ"כ פחדה, היא חייבת להיות חזקה, פשוט חייבת. "טוב, אנחנו מקליטים כל דבר אל תשכחי" דני אמר לאוליביה "אז אני לא אלך לשירותים" אוליביה חייכה. "תשמרי על עצמך" דני חיבק אותה "אל תדאג לי, אני לביאה לא?" הוא הביט בה ונישק אותה "כן, את הלביאה שלי" "זה נשמע דבילי שאתה אומר את זה" היא צחקה והתקדמה לעבר דאגי. "אני אעשה הכול כדי שהיא לא תחשוד ומספיק כדי לתת לנו פרטים" "תודה אוליביה, אני לא אשכח את זה" דאגי חיבק אותה היא חייכה אליו "חסר לך שתשכח" היא יצאה מהדלת ולוסי חיכתה לה בחוץ. דאגי ודני הביטו דרך החלון בלי שלוסי תשים לב. דני ראה את פניו של דאגי משתנות "אתה תהיה בסדר?" הוא שאל ואוחז בכתפו "כן, נשרוד את זה" הם התיישבו בסלון וחיכו לשמוע את הדברים. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום חמישי
[אני מקווה שאני לא אהיה עייפה כי אני אחזור מהטיול השנתי... אבל אני אשתדל
] אמממ אז תגובות מישי
ולמי שהגיבו כבר תודהההה
|

Only Neta

New member
אההההההה D:

אוליביה כפרע עלייה!! איזה חמודה D: יואוו מסכן דאגיייייייי
ואיימייי
פרקים מדהימים!, ממש ממש :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאוליביה../images/Emo35.gif חמודה../images/Emo35.gif

XDDDDDDDD הפעם הראשונה ששתי המילים האלו באות במשפט אחד
XDD כן היא חמודה
אמממ שמחה שאהבת את הפרקים

את לא יודעת מה קרה לי בגללך !!!!!!!!!!

עכשיו אני אוהבת את דאגישש
XDD פרקיםם מדהימיםם דאגיייייייייייייייייי ארררררררררררררררררררררר

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני בכיתי שקראתי !
איימי הולכת להיות בסדר ?! ג'ייק ולוסי ה-$^& !@$%^ אני לא יכולה יותר לשמוע על דאגי שהוא עצוב , זה מדכא אותיייי
כפרעליו שאפעם לא יהיה עצוב , אני אוהבת אותו שמח
איזה מדהיייייים יצא לךךך !
ובעיקר היום שאני במצב רוח רגיש אני בכיתי XDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוחחחחח אני שונאת את ג'ייק../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

ואת לוסי השפוטה הזאתתת
בואנה הם ממש מחורפנים
איזה מסכנים איימי ודאגי
שיציל אותה כבר! "זה עדיין מוקדם השעה עכשיו שמונה ושם זה שש תתקשר עוד שעתיים" האמת שזה ההפך. כשאצלם שמונה אצלנו כבר 10. אבל לא משנה
"הוא ממש מתגעגע אליה, גם היא לא יודעת איך להכין פנקייק, את יודעת?...הצצתי לשירותים וראיתי שהוא מסתכל על המעמד של מברשת השיניים, הוא הניח את המברשת שלו והביט במעמד שעה, הוא כלי שבור הילד..." אוליביה התקרבה לדני וחיבקה אותו "תגיד לי שנמצא אותה" "אנחנו נמצא אותה" דני אמר וליטף את שערה "דני?" "אמממ?" "כמה זמן אנחנו מכירים?" אוליביה שאלה "שש שנים בערך" הוא חייך נבוך שהוא לא זוכר כמה זמן במדויק הם ביחד "ותראה אותו, רק שבועיים ואפילו פחות והוא שבור בגללה, הם בקושי מכירים אחד את השני וככה הם מאוהבים" אוווווווווו איזה חמודי! איך הוא מתגעגע אליה,נושי שלייי
גאדד את עושה פה את דני ואוליביה ממש מתוקים! כל הכבוד! אני דווקא אוהבת אותם ביחד
(ושאף אחת לא תרצח אותי על זה) שבועיים?! די את לא רצינית! עברו כבר כמעט 50 פרקים ודאגי ואיימי מכירים רק שבועיים? XDDD טוב,זה מה שנקרא אהבה ממבט ראשון
"שמעי אנחנו יכולות לצאת ביחד היום?" אוליביה התנהגה כאילו היא לא שמעה את איימי. "כן, מתי?" לוסי שאלה יאווו לוסי כזאת טיפשה אין דברים כאלה!
"כשנהיה בהולנד נשחרר אותך מהחבלים" הוא חייך "למה להולנד?" איימי שאלה "כי זו ארץ ירוקה ויש הרבה גבינות שם" הוא החל לצחוק חחחחחחחחחחח מה יש לו לעשות בהולנד
איזה משוגע הוא
קיצר, פרקים מהממים, וכמו שאמרתי פעם קודמת הכתיבה שלך ממש השתפרה! כל הכבוד!
תמשיכי ככה ומחכה כבר למחר

noam31995

New member
אהאהא!!!לוסי הזאתי!!../images/Emo46.gif

לוסי הזאתי חתיכת #$%^&^%$#... וגם ג'ייק!!! מסכן דאגי!!! גם בפאנפיק הזה וגם בALL ABOUT YOU משהו קרה.....אתן מתעללות בו!!חחח אוליביה כזאת חמודה! "אני אדבר איתה על ג'ייק ואשאל אותה על איימי אבל לפני זה..." אוליביה חייכה "אני אגרום לה להשתכר" ודני!!כזה..גררררר דני צחק "כן...שהבלונדית הראתה לה שהיא מכניסה את השתייה לבקבוק..." "אתה רוצה לומר שראית את זה?" דאגי שאל בשקט וחייך דני נתן לו מבט אלכסוני ואוליביה המשיכה לדבר פרקים ממש יפים!!

אור188

New member
../images/Emo62.gifיוואוו!!!

זה מדהים ! אני במתחח !!! את ממש מוכשרת וכותבת ממש יפה ! תהני בטיול

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כ"כ תודהההההההה
כ"כ שמחה שאהבת את הפרקים
ותודההה

למעלה