זכו לאהוב - פרק 50

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 50../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

ואוווו 50 פרקים עד עכשיו...
איך לא נמאס לכן
מקווה שלא יימאס
אוווהה ואני כ"כ מצטערת שלא העלתי ת'פיק יום חמישי...חזרתי מהטיול השנתי והייתי רצוצה ועייפה רצחח [כבר ציינתי זאת
] מצטערת
פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=124142541 שורות אחרונות: "אני אעשה הכול כדי שהיא לא תחשוד ומספיק כדי לתת לנו פרטים" "תודה אוליביה, אני לא אשכח את זה" דאגי חיבק אותה היא חייכה אליו "חסר לך שתשכח" היא יצאה מהדלת ולוסי חיכתה לה בחוץ. דאגי ודני הביטו דרך החלון בלי שלוסי תשים לב. דני ראה את פניו של דאגי משתנות "אתה תהיה בסדר?" הוא שאל ואוחז בכתפו "כן, נשרוד את זה" הם התיישבו בסלון וחיכו לשמוע את הדברים קריאה מהנה
פרק 50: "היי" אוליביה נכנסה למכונית של לוסי וסגרה את הדלת. "היי, מה קורה?" לוסי שאלה בחיוך "מעולה איך אצלך?" "נהדר" לוסי התניעה את המכונית והן נסעו משם. "לאן נלך?" היא שאלה "לבר, אני חייבת לשתות משהו" אוליביה אמרה ושינתה את קולה "מה קרה?" לוסי לא קלטה "אני ודני רבנו, שוב, אני חושבת שזה הסוף" "עד כדי כך?" "כן, הוא אמר לי שאני הלביאה שלו מה זה אמור להביע?!" לוסי צחקה "זה דני למה את מצפה" דני שמע את מה שלוסי אמרה והתעצבן, וכך גם אוליביה. "אבל אני עדיין אוהבת אותו, את יודעת את זה" היא אמרה ללוסי "כן, והוא אוהב אותך וכל הבילבולי שכל האלו" "אם את ככה מטיפה לי מאיתך? שמעתי על מה שהיה עם דאגי, מה... את רוצה אותו שוב?" "נראה לך??" לוסי החלה לצחוק "אז? למה נישקת אותו?" "לא אוהבת את החברה שלו" "איימי?" אוליביה שאלה "כן...מה את מכירה אותה?" "כן, פגשתי אותה פעם, גם אני לא סובלת אותה" "באמת אני גם צריכה משקה" לוסי אמרה והגבירה את המהירות "אבל אם את לא רוצה אותו אז זה אומר שאת עדיין עם ג'ייק?" "כן, אבל..." לוסי שקעה במחשבות שלה "אבל?" "אני חושבת שהוא מאוהב במישהי אחרת" "במי?" אוליביה, דני ודאגי ידעו במי הוא מאוהב. "אני לא יודעת" לוסי התחילה להשתעל. "איך את יודעת את זה?" "איך שהוא דואג לה, דואג לה...כל מיני..." לוסי אמרה מתחמקת מהתשובה "אז למה את איתו?" "כי אני יודעת שהם לא יהיו ביחד" "איך את יודעת?" "כי היא לא אוהבת אותו" לוסי ענתה "אז את מכירה אותה?" "הגענו" לוסי עצרה את המכונית מנסה שוב להתחמק מהתשובה. אוליביה החליטה לא ללחוץ עליה ולתת לה לשתות וזה יוביל אותם לאמת. =*=*=*=*=*=*==**==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 51../images/Emo214.gif

ג'ייק נרדם. איימי ראתה אותו והחליטה לפעול, למרות שהייתה כרוכה בחבלים היא הצליחה להגיע לפינת החדר והוציאה את הפלאפון מהכיס האחורי, והוא נפל על הריצפה. היא גידפה וניסתה לאחוז בו לבסוף היא תפסה אותו והחלה מסתובבת מתפתלת מנסה לאחוז בו. על השולחן היה את הסכין שנשאר מארוחת הערב שלה שהיא לא רצתה לאכול, ג'ייק כנראה שכח מזה. היא התפתלה על הבטן מנסה להגיע לשולחן. כשהגיעה החלה לטלטל את השולחן, הסכין נפל והיא הסתובבה ותפסה אותו בין אצבעותיה. היא ניסתה לחתוך את החבלים בידיה, והצליחה. ומיד תפסה את הפלאפון. היא חייגה במהירות לדאגי. בבקשה תענה... בבקשה... תענה! דאגי ודני היו שקועים בלשמוע את השיחה של אוליביה עם לוסי, הם בקושי הצליחו לשמוע משהו עם כל הרעש והמוזיקה שהיו. דאגי שמע את הפלאפון שלו מצלצל וניגש אליו הוא ראה על הצג "איימי מתקשר" הוא כמעט התעלף כשראה את זה. "הלו??" הוא צעק לפלאפון "דאגי..." איימי לחשה דאגי ניסה לנשום ונשבר. הוא החל לבכות "איפה את??" הוא כמעט צרח "שש...ג'ייק ישן אני לא רוצה שהוא יישמע" היא ענתה, מנסה שלא להישבר "איפה את?" הוא דיבר גם הוא בלחש "אני לא יודעת, אבל הוא מתכנן לטוס להולנד" "הולנד??" "כן ..אני חושבת שהוא קם.... אני אוה-" הוא שמע את הפלאפון נזרק "איימי!!!" הוא לא האמין שזו הייתה היא, לשנייה הוא היה כ"כ מאושר, ועכשיו הוא לא ידע מה ג'ייק יעשה לה אחרי שהיא התקשרה אליו, הוא גידף וסיפר לדני מה קרה. "כן ..אני חושבת שהוא קם.... אני אוה-" ג'ייק זרק את הפלאפון ומחץ אותו על הרצפה עד שנשבר "אוהבת אותו?? רצית לומר לו שאת אוהבת אותו??" ג'ייק צעק כמו משוגע "אני לא אוהבת אותך מתי תבין את זה!?!? אני בחיים לא אוהב אותך גם אם נטוס להולנד לצרפת ולכל מדינה בעולם גם אם תכלא אותי לכל החיים אני לא אוהב אותך !!!" איימי החלה לבכות "בסדר, את לא תאהבי אותי ואת לא תזכי לאהוב גם אותו, תשכחי ממנו, בטקס-" הוא עצר את עצמו, וחשב כמה טיפש הוא יכול היה להיות אם היה אומר לה את התוכנית שלו. איימי ישר הבינה, הוא מתכנן לעשות משהו בטקס הפרסים, הוא מתכנן לעשות משהו לדאגי בטקס הפרסים, היא לא תרשה לו לעשות את זה, היא נזכרה במה שאוליביה ודני חשבו... ג'ייק התקרב אליה והיא החלה לחשוב מה תוכל כעת לעשות "אני לא מרגישה טוב" היא תפסה בזרועות שלו והחלה לסחרר את ראשה. ג'ייק העמיד אותה על רגליה "אני אקח אותך לספה" "תודה" היא אמרה. הוא הסתובב ותפס יד אחת שלה, ביד השנייה היא תפסה את הצלחת ושברה אותה על ראשו, ג'ייק התמוטט. היא התחילה לבכות וניסתה להוריד גם מרגליה את החבלים. היא התפללה שלא יקום ושלא יתפוס אותה, היא אמרה שמע ישראל והתפללה מכל הלב שהפעם הוא יהיה לצידה, כי אם לא יקרה משהו נורא. איימי לקחה את החבלים וכרכה סביב רגליו וידיו של ג'ייק. היא הסתובבה וראתה את הפלאפון שלה שבור. היא החלה לחפש טלפונים בבית ולא מצאה, היא ידעה שלוסי לקחה את המכונית ולא הייתה לה דרך לברוח. היא חיפשה בכיסיו של ג'ייק ומצאה את הארנק שלו ובו כמה שטרות ואת המפתחות לדירה, היא לקחה אותם ואת המזוודה שלה. כשיצאה מהדירה היא הרגישה הקלה עצומה, דמעות החלו לרדת על לחיה, הקלה. היא יצאה מהבניין שבו הייתה הדירה וראתה בחוץ בניינים גבוהים שאף אחד מהם היא לא זיהתה. מוניות בשעות כאלו לא היו, מה היא יכולה לעשות עכשיו? לאן היא תלך? היא הלכה מהר מסתובבת לאחור לוודא שהוא לא רודף אחריה... שוב. =*=*=*=*=*=*=*=*==*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*==*=**=*= פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 52../images/Emo214.gif

"שיט!" ג'ייק פקח את עיניו וגילה שהוא קשור ושאיימי ברחה. איימי הפילה את הסכין לידו והוא התגלגל במהירות והחל לחתוך את החבלים. כשהשתחרר הוא הרים את מושב הספה שם החביא את הטלפון וחייג ללוסי "איפה את??" הוא צעק ולוסי בקושי שמעה. "מה קרה??" היא שאלה "היא ברחה איפה את?!" "מי??" "איימי מי?!" הוא צעק "אני עם אוליביה בבר" לוסי ענתה "טיפשה, אוליביה יודעת שחטפו את איימי והיא בטח יודעת על הכול!" ג'ייק חייך והחליט לנצל את מעמדו "תגידי לה שאיימי מתה ותבואי" "באמת??" לוסי שאלה מופתעת "לא, אבל תגידי לה ותבואי מהר!" הוא ניתק והיה כ"כ עצבני. "מה קרה?" אוליביה הקשיבה בשקט וראתה שלוסי קמה במהירות "היא מתה" לוסי צחקה "מי?" "איימי, תגידי את זה לחבר שלה, לחבר לשעבר שלה" היא צחקה שוב ורצה מהבר. היא לא האמינה, איימי? מתה? היא החלה לבכות ונזכרה שהם שומעים אותה. "דני?" היא שאלה "כן?..." "הוא שמע?" "כן... אנחנו באים לאסוף אותך" "טוב" היא אמרה והמשיכה לבכות... דני הסתכל על דאגי, שחוץ מלבכות לא יכול היה לעשות כלום. "אני נשאר פה" דאגי אמר ודמעות כבר היו על לחיו "אתה בא, ואולי זה לא נכון! אולי הם עובדים עלינו!" דני ניסה לשכנע אותו "דני, סיפרתי לך שהיא התקשרה... הוא בטוח עשה משהו..." דאגי נחנק ועלה לחדר. דני יצא מהדירה והתקשר לטום ג'יו הארי ואייזי. כולם היו המומים אף אחד לא ציפה שככה זה יסתיים, הם כולם החליטו להיות אצל דאגי עד שיבינו וידעו מה באמת קרה ומה קורה, ומה הולך לקרות. דאגי סגר את הדלת והפעיל את מערכת הסטריאו, ונפל על המיטה. הוא החל לצרוח ואף אחד לא שמע. הוא בכה, ואף אחד לא שמע. הוא לא האמין...הפעם השנייה שזה קורה לו, עד שהצליח להתגבר על לוסי ואיימי הגיעה, וכבשה אותו ואת ליבו, ועכשיו אחרי פחות משבועיים היא איננה, הוא לא יכול לעכל את זה, זה לא נכון, היא חיה! הפלאפון שלו צלצל והוא ראה שטום מחייג אליו, לא היה לו כוח לשום דבר, הוא היה כ"כ מתוסכל שהוא שבר את הפלאפון שלו. ושוב, הוא בכה... איימי הסתובבה ברחובות בלילה מחפשת מקום שאולי היא מכירה או טלפון ציבורי שתוכל להתקשר ממנו. היא ראתה מוטל בצד השני של הכביש אותו חצתה ונכנסה למוטל. "שלום" האישה על הדלפק הייתה צעירה "אפשר לעזור?" היא ראתה שאיימי חסרת מנוחה ומתוסכלת. "כן חדר ללילה אחד, בבקשה" "אוקיי" היא הסתובבה לאחור ולקחה מפתח שמספרו היה 25 "15 ליש"ט בבקשה" איימי הוציאה מכיסה את הכסף ונתנה לה, האישה נתנה לה את המפתח וחייכה "אם תצטרכי משהו תתקשרי" "תודה" איימי ניסתה לחייך והלכה משם לכיוון החדרים. היא קראה בשלט שהיה כתוב "חדרים 20-25 בקומה השלישית" ועלתה במדרגות מחפשת את החדר. היא עמדה מול חדר 25 ונאנחה. כשנכנסה לחדר היא הניחה את המזוודה, נשכבה על המיטה וחיבקה את הכרית בכאב, בוכה, היא התגעגעה אליו כ"כ, הוא היה חסר לה... והיא כ"כ פחדה. היא ראתה שיש טלפון על השידה שליד המיטה והתקרבה אליו, היא זכרה את מספר הפלאפון של דאגי וחייגה אליו. "הלקוח ניתק את קו זה, אנא נסו שוב במועד מאוחר יותר" היא ניסתה להתקשר לטלפון שלו אך שמעה את אותה ההודעה, היא לא יודעת את המספרי טלפון של האחרים... היא גידפה וחזרה למיטה. דאגי קם והעביר את ידו על צד המיטה של איימי, הוא כ"כ קיווה שהוא חולם. דני ואוליביה הביטו בו כשירד למטבח, הוא לא החליף בגדים. על שניהם נראה סימן של חוסר בשינה "אמא שלך לא הצליחה להגיע אתמול..." דני אמר לו דאגי נאנח והנהן. "הם עצרו את לוסי, אני ודני הלכנו למשטרה עם מה שהקלטנו והם תפסו אותה, היא לא מוכנה לספר איפה ג'ייק" "דאגי...אני בטוח שהיא חיה, תחליף בגדים אנחנו הולכים למשטרה" "דני, אני לא יוצא מפה" דאגי אמר וקולו יבש וצרוד "תתאפס על עצמך! אתה לא יודע אם היא מתה ואתה גם לא יודע מה איתה!" "זה לא משנה, אני לא יוצא מפה!" הוא לקח את השתייה והלך לסלון. "מה נעשה איתו? הוא שבר כלי" דני הביט בו בייאוש "מה עם טקס הפרסים? אתם הולכים?" אוליביה החזיקה את ידו ושאלה "אני לא יודע, זה יכול לעזור אבל תראי איך הוא" דני נאנח "תדבר איתו על זה, תשכנע אותו" "כן...זה יהיה קשה יותר ממה שאת חושבת, את לא זוכרת איך הוא היה אחרי שהוא ולוסי נפרדו?" "אני זוכרת...זה יהיה קשה יותר עכשיו...איימי הייתה כ"כ..." אוליביה אמרה בכאב ונאנחה "הייתה? היא עדיין...טוב בואי לא נדבר על זה כאן עכשיו..." "תגיד לי שיהיה טוב...בבקשה" היא חיבקה אותו "אני מקווה שיהיה טוב" "תגיד שיהיה טוב!" היא החלה לבכות "יהיה טוב..." דני גם נאבק בדמעותיו וקיווה כמו כולם...שיהיה טוב. =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* פרק הבא יום חמישי
אזזז...תגובות
תגיבווו
אני כ"כ אוהבת את התגובות המושקעות שלכן ואני כ"כ רוצה לדעת מה אתן באמת חושבות..אזז תגיבו ותרשמו מה שבאלכן
מקווה שאהבתן

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif

איזה פרקים מרגשים
יואווווו איימי המסכנה
אני מקווה שג'ייק לא עקב אחריה
ומה הוא הולך לעשות לדאגי בטקס?! dougie dont go !!
אוףףף , אני מקווה שבסוף הכל יהיה בסדר
יואוווו ממש ממש ממש אהבתי
פרקים מדהימיםם
מחכה להמשך

גרבע

New member
../images/Emo105.gif*-*

זה באמת כאילו..כל כך מעניין@! הייתי חופרת,אבל אני צריכה ללכת לבצפר,אני שמחה שהיא הצליחה להשתחרר

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח בכיף ../images/Emo24.gif

סיפור מדהים איך אפשר לא להגיב?

noam31995

New member
אויי....דאגי...../images/Emo7.gif

איזה מסכן....אבל- אם הוא לא היה שובר את הפלאפון....אז אולי.....
אם לא הייתי יודעת שהיא הצליחה לברוח והיה כתוב שג'ייק אומר ללוסי שהיא מתה הייתי מתחילה לבכות...איפה איימי לעזעזל!!!?!?!?!?
פרקים מדהימים!!! מחכה למחר!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאיייי ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

אם הוא לא היה שובר את הפלאפון אולי... אבל זה כל הקטע
את תראי איפה איימי
כ"כ שמחה שאהבתתת

למעלה