זכו לאהוב - פרק 60

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 60../images/Emo214.gif

מצטערת שזה מאוחר כ"כ פשוט הרגע חזרתי מיובל עילם [מן הכנה לצבא...] ועוד לא הספקתי להתקלחח
אתן רואות שאתן יותר חשובותת
פרקים אחרונים:http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=124738153 שורות אחרונות: האישה שבדלפק שמה לב אליה וחייכה "כן יקירה?" איימי קמה "אני לא רוצה להפריע..." היא הוציאה מכיסה את המפתח ונתנה לה "זה בסדר זו העבודה שלי, החדר מסודר אני מקווה..?" "כן,תודה להתראות" "בהצלחה" היא קרצה לאיימי והסתובבה להחזיר את המפתח למקומו. איימי חייכה לקחה את המזוודה ויצאה משם. קריאה מהנה, ונעימה
פרק 60: "דאגי!" הוא שמע מישהי קוראת לו והסתובב, וכשראה אותה חייך "לא ציפיתי לראות אותך כאן, מה אתה עושה פה?" היא שאלה, מופתעת "נעלמת לנו בימים האחרונים" "אני?" היא חייכה "טום והארי הגיעו לפה אחרי מה שקרה ואמרו לי שלא תוכלו לעשות חזרות ובלה בלה...איך אתה מרגיש?" "יותר טוב, רציתי לשאול אם הבגדים שלי להיום בערב עוד פה" הוא חייך ואיירין כיווצה את גבותיה "אתה תלך??" "כן" "האמת שידעתי" היא חייכה בערמומיות "הם אמרו לי שתופיעו וככה גם תודיעו על כל המצב עם איימי" "כן" "בוא נלך לקחת את הבגדים שלך" איירין הלכה והוא מאחוריה "אני מצטערת...זו הייתה אשמתי, חשבתי שג'ייק הוא טיפוס נאמן ולא מטורף" "כולנו חשבנו ככה" דאגי אמר "הוא תעתע בי עם השפה הגבוהה והתנהגותו הנימוסית יכולתי להישבע שהוא מאחת משפחות האצולה פה" "זו לא אשמתך, באמת שלא, ותודה" "על מה?" איירין שאלה "שתמכת באיימי, ולבסוף פיטרת אותו" "ברור, זה היה הדבר ההגיוני והנחוץ לעשות, אני בחיים לא אעסיק מישהו אחרי מקרה כזה, להתחיל עם עובדת שלי, ועוד..." "זה בסדר" "הנה, והנעליים בשקית פה" דאגי לקח את הבגדים שלו מהמתלה של הבגדים ואת השקית "תודה, את תבואי היום בערב?" הוא שאל אותה "כן, נתראה שם, אני חייבת ללכת יש עוד הרבה עבודה, אחת העובדות הכי חרוצות עדיין לא חזרה..." "היא תחזור" דאגי אמר וחייך "אני יודעת" דאגי חייך וראה את איירין עולה במעלית, הוא החליט ללכת למשרד של איימי. הוא נכנס אליו וראה איך הכול מסודר ונקי, הוא חייך הניח את הבגדים והנעליים בצד והתיישב בכיסא שלה, מעביר את ידיו על חפציה ועל המסמכים האחרונים שבטח נגעה בהם, כל נגיעה כמו להב הסכין פילחה את ליבו, הוא התגעגע אליה, וקיווה שבאמת היא תחזור. הוא החל להיזכר בשיחה האחרונה במשפט האחרון שכמעט אמרה, האם רצתה לומר לו שהיא אוהבת אותו? הדבר כמעט הרס אותו לחלוטין, אם אכן היא אוהבת אותו ולא תגיד לו את זה הוא יישבר. מהרגע הראשון שראה אותה ידע שהוא רוצה אותה, רוצה לאהוב אותה, החיוך והמבטים שלה ואחרי שלמד להכיר אותה, הוא פשוט לא רוצה לפספס הזדמנות כזו, אסור לו לאבד אותה. וכשהייתה מעולפת הייתה כה עדינה ויפה, ואחרי כ"כ הרבה זמן, אחרי לוסי- שתהיה לו הזדמנות שוב לאהוב, הוא ינצל אותה. הוא קם ולקח את דבריו כשעמד בדלת הסתובב לאחור וקיווה שיחזור לפה, אבל בנסיבות אחרות, ושהיא תהיה פה. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 61 ../images/Emo214.gif

איימי עלתה על האוטובוס והתיישבה במושב הראשון ליד הנהג, היא רוצה לראות את הדרך חזרה הביתה. היא החלה לחשוב מה תגיד לו כשתחזור. היא נזכרה בטקס הפרסים, היא תלך לשם? אולי, קודם היא תלך לג'יו להביא לה את הנעליים, ותשאל אותה על דאגי ותתייעץ איתה, וככה תוכל להיות בטוחה במה שתגיד כשתראה אותו. וההורים שלה, היא לא התקשרה כי ידעה שהם יבואו, עדיף שלא יידעו על זה, הם גם בטח יבקשו ממנה לחזור. היא בחנה את האנשים שישבו באוטובוס, מי שיכלה לראות, היו שני מתבגרים- בן ובת שישבו אחד ליד השני ושהגניבו מבטים, איימי חייכה, הבן לקח אומץ ואחז ביד של הנערה ואז המבט שהיא נתנה לו, איימי כמעט וצחקה, רצתה לומר לו שייזהר, הוא לא ייצא ממנה בכזו קלות. היא הסתובבה לחלון והביטה בבתים, ובאנשים שהלכו ברחוב, אנשים רגילים, שבטח עושים דברים רגילים. תמיד היא חשבה שהחיים שלה משעממים עכשיו הם בטח כבר לא, מאז שעזבה את ישראל הם לא משעממים ובמיוחד... מאז שהכירה את דאגי חייה קיבלו משמעות, היא קיבלה את האהבה שרצתה, היא קיוותה שעוד תמשיך לקבל אותה כשתחזור, ושתוכל לומר לו איך היא מרגישה... "מה אתה עושה?" הארי נכנס לחדר של דאגי והוא היה מבולגן ומלא דפים מקומטים הוא התיישב לידו "דאגי?" "אני מנסה לחשוב" דאגי אמר וניסה להתרכז "על מה?" הארי הביט על השולחן ועל כל הדפים הריקים ולא הבין "מה לומר היום בערב, איך לספר על כל מה שקרה" "ספר את האמת, אף אחד לא ישפוט אותך" הארי אחז בכתפו "ואם כן ישפטו אותי?" "מה הם כבר יכולים לומר?" "ובכן, התקשורת מעוותת דברים, אני לא יודע" "תגיד את האמת, תוסיף לזה רגש, אנשים אוהבים אותך ותאמין לי ברגע שתתחיל לדבר על זה הם יהיו מרותקים ואתה... הפנים שלך ישתנו ולפני שתשים לב תבכה שם" הוא חייך ולקח דף אחד. "אורחים ואורחות נכבדים?" הארי קרא מהדף ודאגי הביט בו חסר אונים. "לא...אתה לא כותב שטויות כאלו!" הוא צחק והחל למחוק ולכתוב הערות והמלצות "אתה תקריא את השורות הראשונות, הן יעזרו לך להיות מרוכז ואחרי שורות אלו פשוט דבר אליהם" "אתה חושב?" דאגי שאל בהיסוס "אממ...כן!" הם צחקו והארי קם "אז אתה מוכן?" "מה?" "עוד חצי שעה צריך להיפגש עם דני ועם טום" "אבל רק שבע" "כן נו אתה מכיר את דני, בירה..." "אהה..." דאגי גיחך "למה לא אמרת קודם?" הוא קם ושניהם יצאו מהחדר סאם עצרה אותם למטה "תשגיח עליו אה?" היא פנתה להארי "בהחלט, אבל מה איתך?" הוא שאל אותה "אני אצפה בכם פה, תיהנו!" היא חיבקה את שניהם ולחשה לדאגי "יש לי הרגשה טובה עכשיו" הוא הביט בה בסימן שאלה וגלגל את עיניו היא צחקה והם יצאו מהדירה. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 62../images/Emo214.gif

איימי ירדה מהאוטובוס והשעה הייתה שמונה. יש לה זמן? היא לא זכרה מתי הטקס מתחיל, היא הלכה ברחוב וידעה איפה היא, היא פנתה ימינה וראתה את מקום עבודתה, היא צחקה וקפצה, אנשים הביטו בה והיא החלה לרוץ לכיוון המוניות, מאושרת. שום מונית לא עצרה לה אז היא החליטה ללכת ברגל. היא ראתה שהזמן לא לטובתה ורצה מידי פעם, עד שהגיעה לדירה של ג'יו היא החלה לטקטק בדלת חזק ומהר, היא לא שמעה כלום, היא ניסתה שוב אבל כלום. שיט!. היא ירדה במדרגות והלכה לכיוון הדירה שלהם. "איימי??" איימי הסתובבה אחורנית במהירות שאפשר היה לחשוב שהיא עשתה סיבוב של 360 מעלות ג'יו ירדה במדרגות לבושה וכ"כ יפה אבל בלי נעליים. "ג'יו..." היא נאנחה והחלה לרעוד היא הניחה את המזוודה. ג'יו רצה אליה ואיימי לג'יו כשהתחבקו החלו לפרוץ בבכי כמו שתי תינוקות. "איימי..." דמעותיה של ג'יו התערבבו בדמעותיה של איימי "התגעגעתי" איימי לחשה רועדת "כ"כ דאגנו לך, איך את מרגישה? הוא פגע בך? איך ברחת? איפה היית? מה עשה לך? איך הגעת לפה?" היא תפסה את איימי והרחיקה אותה ואז ראתה שהיא רועדת וחיוורת כ"כ וחיבקה אותה שוב. "את בבית, עכשיו" הן עמדו בחוץ והמשיכו להתחבק ולבכות עד שג'יו התעוררה "איפה דאגי?" "הוא לא יודע, באתי ישר לפה..." איימי אמרה מנגבת את עיניה האדומות "טוב בואי ניכנס דברי איתי בפנים" הן נכנסו במהירות לדירה של טום ושל ג'יו והיא מיד הביאה להן שתייה. "את בלי נעליים?" "את בדיוק נקשת בדלת אז ירדתי..." "יש לי משהו בשבילך" איימי הסתובבה והוציאה מהמזוודה את השקית ונתנה לג'יו. "מה זה??" ג'יו שאלה "משהו" ג'יו פתחה את השקית והביטה בנעליים בהלם, הדמעות זלגו מעיניה והיא לא אמרה מילה. איימי לא הבינה מה קרה אז הסבירה לה "ובכן..היום הולדת שלך היה אתמול ופספסתי אותו אז... הבאתי לך משהו בשבילך ידעתי שתאהבי את הנעליים הן מתאימות לשמלה שלך" "את לא מבינה..." ג'יו בכתה שוב ואיימי לא ידעה מה קרה "מה?" היא שאלה בחשש "דאגי...הוא..." "מה קרה לו??" איימי קמה "הוא קנה לי את אותן הנעליים" ג'יו הצביעה על הנעליים שהיו בסלון שהיו בדיוק כמו שאיימי קנתה לה. "ג'יו....אני..." איימי רעדה עוד יותר והתיישבה במהירות "אני יודעת, את באה איתי?" ג'יו שאלה "לאן?" "לטקס" "אני לא יודעת, מה אני אגיד לו? מתי? איך?" "אל תדאגי נדאג לזה אח"כ. השמלה שלך פה, דאגי כל פעם בכה כשראה אותה אז..." "אני מבינה" "תבואי, בדרך נדבר על מה שקרה טוב?" "איפה כולם?" "הבנים במסעדה, אבל אני בטוחה שדני לקח אותם לבר או למקום מפוקפק כלשהו" היא צחקה "והבנות...הן אמורות להיות פה" "אז..." "לכי תתקלחי תתארגני ונלך" ג'יו אמרה "טוב" איימי התקרבה לג'יו וניגבה את דמעותיה "אני אוהבת אותך תודה על הכול!" "ידעתי שתחזרי, בגלל זה זה פחות קשה לי, אבל חכי שדאגי יראה אותך" ג'יו אמרה וניגבה דמעותיה "מזה אני מפחדת" "ממה?" "אני לא יודעת, מה אני אומר לו..." "אמרתי לך נדבר על זה בדרך עכשיו...תעלי להתארגן!" ג'יו צחקה "טוב" איימי עלתה במדרגות וג'יו המשיכה לבכות, היו רגעים בהם חשבה שהיא לא תחזור אבל עכשיו לראות אותה בריאה ושלמה ריגש אותה, לטום היא לא תתקשר, היא תיתן לדאגי ולאיימי את הרגע המיוחד שיהיה להם כשיראו אחד את השני. נשמעו נקישות בדלת "היי" ג'יו פתחה את הדלת "מה קרה? למה את בוכה ככה??" אייזי קפצה עליה "איימי פה" ג'יו נאנחה וחייכה "מה??" אוליביה כמעט שהתעלפה "כן" אוליביה ואייזי נכנסו וישבו בשקט לעכל את הכול "איפה היא עכשיו??" "מתקלחת..." "הבנים יודעים?" אוליביה שאלה "לא, החלטתי שנעשה להם הפתעה, ניתן לדאגי ולאיימי את הרגע המיוחד הזה, זה לא מתאים לטלפון" "צודקת" הן המשיכו לדבר ולהתרגש, אוליביה ואייזי לא עיכלו את זה עדיין וכשאיימי ירדה הן רצו לחבק אותה והאמינו, שהיא באמת חזרה. הן איפרו אותה וסידרו את השיער שלה, והן דיברו על מה שקרה. הן בכו וצחקו והנהנו והקשיבו בשקט ובהבנה לכל מה שסיפרה. היא התגעגעה אליהן כ"כ וככה גם הן. "ובכן, הגיע הזמן שנצא" אייזי אמרה "בהחלט" הן יצאו מהדירה ונכנסו למכונית "מה תגידי לו?" אוליביה ואייזי שישבו מאחורה נדחפו בין המושבים הקידמיים שבהם ישבו איימי וג'יו. "אני לא יודעת" "רגע...אין לך כרטיס למאחורי הקלעים!" אייזי הביטה בה ואוליביה התחילה לחשוב. "לא משנה!" אוליביה אמרה "אנחנו נכניס אותה ככה או ככה" "אוקיי אחרי שנכניס אותה מה היא תגיד לדאגי? הצעות מישהי?" ג'יו נהגה והביטה באיימי שישבה בשקט, בידה הפנויה היא אחזה בידה של איימי וחייכה אליה "יהיה בסדר, אנחנו פה" "איימי? את אוהבת אותו?" אייזי הביטה בה דרך המראה של הנהג "כן" היא לא יכלה לבכות, היא הרגישה שרוקנה את כל המלאי בימים האחרונים "אני התקשרתי וכמעט שאמרתי לו את זה אבל ג'ייק..." איימי לא יכלה לסיים את דבריה הן השתתקו לרגע ואייזי אמרה שוב "אז זה מה שתגידי לו, אל תסבירי כלום, אני בטוחה שרק לזה הוא מחכה, שתגידי לו מה את מרגישה כלפיו, זה דאגי שלנו, רגיש" הן חייכו "לא שאלתי אתכן, מה היה פה?" איימי שאלה "כלום, חוץ מדיכאון, עצב, התרחקות, והרבה סימני שאלה- בנוגע אלייך" "אממ...התכוונתי לדאגי" היא חייכה והן הבינו ואוליביה תרמה לשיחה "אני ודני ישנו אצלכם, כדי לראות מה איתו, ברגע שחטפו אותך הוא נשבר, הוא היה מרוקן, בחיים לא ראיתי אותו ככה, אפילו הכנתי פנקייק בבוקר וזה הזכיר לו אותך והוא ישר עלה בחזרה לחדרו ושקע שם..." "הפנקייק..." איימי נזכרה וחייכה "איימי...סאם פה, וגם ההורים שלך" ג'יו אמרה "מה??" "כן, סאם הגיעה כי דני התקשר אליה, כי הוא דאג לו ואמא שלו יודעת איך לשפר את מצב הרוח שלו, כעיקרון בגלל זה הוא יצא היום, וההורים שלך...ובכן הוא היה חייב ליידע אותם, אני לא יודעת אבל אם הם יבואו היום" "ההורים שלי...כ"כ הרבה זמן לא ראיתי אותם" "קצת יותר משבועיים" אוליביה צחקה "אני יודעת..." איימי צחקה "התגעגעתי, אלו השבועיים הכי מטורפים שהיו לי בחיים" "גם לנו" "ואני מצטערת על זה" איימי אמרה והרגישה כ"כ רע שהם דאגו לה כ"כ "אין לך על מה להצטער, כמו שאמרנו לדאגי אתמול, אנחנו משפחה ולמשפחה דואגים" אוליביה חייכה "אנחנו משפחה?? יאייי" הן החלו לצחוק ולהמשיך לדבר כל הדרך לטקס. *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifשמחהה שאהבתת../images/Emo70.gif

חחחחח אני לא יכולה להמשיך ולכתוב עוד פרקים זה הרבהה, את לא יודעת כמה דפים בוורד זהה
XDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif|שלמות|

""אני ודני ישנו אצלכם, כדי לראות מה איתו, ברגע שחטפו אותך הוא נשבר, הוא היה מרוקן, בחיים לא ראיתי אותו ככה, אפילו הכנתי פנקייק בבוקר וזה הזכיר לו אותך והוא ישר עלה בחזרה לחדרו ושקע שם..."" ~אומללות~
~מאחלת לך בהצלחה ליום הורים~ פרקים 100ממים!D: מחכה להמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif

דאגי כזה חמודד
XD יאפ...אומללות...לכי תביני למה! XDDD תודההה, ההורים שלי לא הלכו
אמא שלי לא רוצה לדעת כמה אני גרועהה
ואבא שלי סתם התעצל
שמחה שאהבבתת

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifשכחתיי ../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif

אלו הם הפרקים האחרונים
בקרוב תראו איך הכל יסתיים, אם זה יסתיים XP אממ מאוד חשובות לי התגובות שלכן :]] אממ כפי שאמרתי אני אעלה את כל הפיק בפרק האחרון, ככה שכל מי שלא קראה ורוצה לקרוא, תוכל
אמממ פרקים הבאים יום חמישי, אני חייבת לציין שכדאי לקרוא את הפרקים האחרונים, ולהתכונן, יהיה מעניין
שיהיה לילה מדהים ושבוע עוד יותר
מחר יום הורים אגב...XDDDDDDD וויש מי לאקק

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאאאא @!!!! הפרקים האחרונים
למה ?!! אוףףף , אני כ"כ הולכת להתגעגע לפיק שלך ...
כל היום חיכיתי לקרוא אותו וניג'סתי לכולם מתי את כבר שמה , ולאאאאא , אסור לך לסיים את הפיק !!!! יצאו לך פרקים ממש מדהימים
אני שמחה שאיימי חזרה בשלום , מעניין אותי מה יקרה שדאגי ואיימי יפגשו
אבל .. אני לא רוצה שזה הסתיים , ודאגי רגיש ?!!!! וואי זה בין הדברים המוזרים :| בקיצר ממש ממש אהבתיייייי 3333333 > ואני מצטערת מראש על החפירה .^

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD

אם אני אסיים...את מתכננת לעשות לי משהו
כי אם כן זה יהיה מגניבב
חחח אני לא בטוחה איך להגיב לזה:ולאאאאא , אסור לך לסיים את הפיק !!!!" XDDD כ"כ שמחהה שאהבת את הפרקים
"ודאגי רגיש ?!!!! וואי זה בין הדברים המוזרים :|" חחח למההה?? אני כ"כ יכולה לדמיין אותו ככה...רחוק מהמצלמות שאפחדד לא רואה בוכה בסתר...דייייייי....XDDDD ואני מצטערת מראש על החפירה .^ זה חפירה
את יכולה יותר מזהה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifXDDD

זה יהיה יום עצוב , אני יהיה בדיכי
כן אולי כשהוא רחוק מהמצלמות ... אפשר ... לאא בעצם , זה קשה מידי :| סליחה , פעם הבאה אני יחפור יותר XDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifבטחח../images/Emo70.gif

הוספתי
והזדהתי, את יכולה להיות רגועה עכשיו
אמממ...האמת שלפני שאני מפרסמת פרק אני קוראת אותו ומתקנת...ומה שיש לי זה הפיק הלא מסודר, שכתוב בצורה ראשונית זוועתית
XDDD אז...אין לי בעיה לשלוח לך אותו, למרות שאני מתכננת לפני הפרקים האחרונים לתקן את כלללל הפיק [שזה הרבהה XDD] ולהעלות את כולו, בכל מקרה.... אין לי בעיה

למעלה