זכו לאהוב - פרק 63

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifזכו לאהוב - פרק 63../images/Emo214.gif

חייבת לשתףףף
XDD היום אני וחברות שלי הברזנו ממתמטיקה
והלכנו ללקניון ונכנסנו לסטימצקי
בקיצוורר עקב כל החפירות של כמה בנות פה
,על הספר טווילייט/דמדומים, החלטתי שאני רוצה לדעת על מה כל הרעשש אזז התחלתי לקרוא את הספר ופאקינג היינו שם שעתיים
אני מכורההה ואני רק בפרק השלישי
וחברה שלי אמרה שהיא תקנה לי ת'ספר מתנה ליומולדת [שהיה לפני חודש
] כי הן לא רוצות להיות בחנות עד שאני אסיים לקררוא ת'ספר
. הבנתי על מה כל המהומה...ואדוארדדד
. זהו XDD. פרקים קודמים:http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=124883219 שורות אחרונות: "ההורים שלי...כ"כ הרבה זמן לא ראיתי אותם" "קצת יותר משבועיים" אוליביה צחקה "אני יודעת..." איימי צחקה "התגעגעתי, אלו השבועיים הכי מטורפים שהיו לי בחיים" "גם לנו" "ואני מצטערת על זה" איימי אמרה והרגישה כ"כ רע שהם דאגו לה כ"כ "אין לך על מה להצטער, כמו שאמרנו לדאגי אתמול, אנחנו משפחה ולמשפחה דואגים" אוליביה חייכה "אנחנו משפחה?? יאייי" הן החלו לצחוק ולהמשיך לדבר כל הדרך לטקס. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* קריאה מהנה ונעימה
אל תשכחו להגיבב
פרק 63: "דני? בוא נלך אכלנו, שתינו ושבענו" טום הוציא מכיסו את הארנק וככה גם הארי ודאגי "אתם אכלתם ושתיתם ושבעתם אני לא" דני המשיך לאכול "באנו לפה רק בשביל שלא נהיה מורעבים בטקס, וכבר מאוחר... אנחנו צריכים להיות שם עוד עשר דקות!" הארי זירז אותו "וחוץ מזה...דני! אתה לא אמור לאכול פה עד שתתפוצץ!" טום אמר "טוב... טוב" דני נגס ביס אחרון והוציא את ארנקו. הם יצאו מהמסעדה ונכנסו למכונית "אתה מוכן לעשות את זה?" טום שאל את דאגי וסגר את דלת המכונית שלו "בערך..." הוא אמר בחוסר וודאות "יהיה טוב אה?" דני אמר וסגר את הדלת "אני מקווה" ג'יו הכתה בהגה מרוב תסכול "פקקים! עכשיו?!" "מה הסיכויים..." אוליביה נאנחה ונשענה בחזרה על המושב. "לא נורא, זה לא משנה אם נאחר... הם קודם כל מופיעים ויותר מאוחר מכריזים על הפרסים" אייזי אמרה והציצה בשעונה "היא צודקת..." איימי אמרה את זה אבל זה שינה הרבה, היא הרגישה שעוד שנייה הלב שלה יוצא ממקומו וידלג עד שימצא את דאגי, היא כ"כ רצתה לחבק אותו ולהרגיש אותו, לאהוב אותו. "איימי?" ג'יו הביטה בה ושאלה "אה?" "בא לך לצאת לריצה?" ג'יו חייכה וקרצה לה "אני אשמח" "יופי כי יש פה חניה" "מעולה" "לרוץ??" אוליביה שאלה מופתעת מההצעה "את לא חייבת אולי" אייזי חייכה "את באמת לא בכושר" "אה?? אני?? היית מתה!! נעשה תחרות מי מגיעה ראשונה טוב?" אוליביה אמרה והושיטה לה את ידה "לא תודה, אני כבר יודעת שאני אנצח" אייזי צחקה "צודקת..." ג'יו החנתה את המכונית ואיימי אוליביה אייזי יצאו ממנה והחלו לרוץ "זה בהחלט מרענן!" ג'יו אמרה ומשב רוח העיף את שערה אחורנית "הנעליים המטופשות האלו!" אוליביה אמרה וכמעט שמעדה "השמלה המטופשת הזו!" אייזי הרימה את שמלתה וצחקה "המדרכה העקומה הזו!" איימי חייכה והמשיכה לרוץ "עוד תלונות חביבותי?" ג'יו שאלה הן צחקו והמשיכו לרוץ. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 64../images/Emo214.gif

"הגענו, תראו כמה צלמים..." דני אמר, ומסביבם היו כ"כ הרבה פלאשים "הם חושדים שמשהו קרה...אחרי כל הסיפור שהיינו במשטרה, כולנו" הארי הסביר "לא נורא, שיחשבו מה שהם רוצים למי אכפת" דני הרים את ידו והארי הוריד אותה בחזרה צוחק "בהצלחה לכולנו" טום אמר "נראה להם מי אנחנו!" דני הרים שוב את ידו והארי הניד בראשו "אני לא חושב שכל הדיבורים האלו נחוצים" דאגי הרצין וכולם הסתכלו עליו "התגעגענו לשורות האלו דאגי, חזרת" דני חייך הם צחקו ויצאו מהמכונית הצלמים לא צילמו אותם. הם החליפו מבטים וחייכו דני לחש לדאגי "עוד יותר טוב ככה הם לא ישאלו שאלות ואני לא אביך את עצמי" דאגי צחק והצלמים החלו לצלם, אבל לא אותם. טום הסתובב כדי לראות מה הם מצלמים. "דאגי..." הוא אמר "אה?" דאגי הסתובב אליו וראה שהוא מסתכל לכיוון של הצלמים. "אלו?" "אוליביה?" דני צחק לא מבין למה היא רצה "היא רצה או שעיניי מתעתעות בי?" "ג'יו..." טום גם לא הבין, היא הייתה אמורה כבר להיות מאחורי הקלעים "אייזי?" הארי הציץ בין הצלמים. ואז... כולם ראו אותה, ומיד הביטו בדאגי דאגי נאנח "איימי..." היא הפסיקה לרוץ כשראתה אותו. "דאגי" היא לחשה וג'יו שמעה אותה וחייכה. לפתע כולם נעלמו, אף אחד לא עמד ביניהם, המבטים שהחליפו ביניהם היו עם יותר הבעות שאף אחד לא הבין מה קורה, הצלמים המשיכו לצלם אבל לא היה אכפת להם. רעש של משטרה הפריע לכולם,חוץ מלדאגי ואיימי, הם לא שמעו... היא הלכה אליו מגבירה את צעדיה, והוא עומד שם ולאט מזיז את רגליו. היא שמה לב לשינוי שחל בו ולרגע, לשנייה, היא חייכה. לפתע היא שמעה את השם שלו והזיזה את מבטה וראתה אותו, את ג'ייק גם דני שם לב ולכן הוא דחף את דאגי "דאגי!!" היא קפצה עליו וצרחה. התמונה קפאה, כל מי שעמד לידם שתק. ג'יו רעדה והחלה לצרוח, וכך גם כל השאר, כולם היו בהלם. איימי הייתה מעל דאגי. הוא פקח את עיניו וראה אותה עליו, הוא הרים אותה מעט וראה את הדם על החולצה שלו, הוא חשב לרגע שזה הוא שנפגע, הוא הרגיש לחץ בחזה ואז ראה איך עיניה נעצמות,הוא הבין, וצרח את שמה. ג'ייק הבין לאן איימי תלך, הוא ידע שהיא תהיה שם, הוא התכוון לפגוע בדאגי ורצה שהיא תראה אותו ותסבול, הוא לא התכוון לפגוע בה, אך הוא היה צריך להבין שהיא תהיה שם ותגן עליו. המשטרה תפסה אותו. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 65../images/Emo214.gif

"אתה בסדר?" סאם התיישבה ליד דאגי בספסל שהיה בבית החולים. הוא רעד והיה מכוסה בדם שלה "היא..." "ש..." היא חיבקה אותו "היא תהיה בסדר" הוא לא יכל לבכות, הוא היה בהלם ממה שקרה... עד שזכה לראות אותה שוב...,שוב איבד אותה. הוא זכר איך היא חייכה אליו ועיניה נעצמו, הוא זכר איך הרימו אותה ממנו ולקחו אותה לבית חולים אך הוא לא הספיק לנשק אותה, לחבק אותה, להתגעגע אליה, ושוב לקחו אותה ממנו. ביטלו את הטקס, הצלמים כיבדו אותו ולא צילמו דבר ממה שהיה שם, וחבריו היו בבית חולים רצוצים מדאגה, חסרי מנוחה, התהלכו הלוך ושוב במסדרונות, מתנפלים על כל רופא ואחות שעובר לידם, מנסים להשיג מידע, משהו להיאחז בו, תקווה. הבנות לא הפסיקו לבכות, כל שנייה רצות לשירותים להביא עוד טישו...הבנים הביאו שתייה ואוכל, הם ידעו שזה יהיה לילה ארוך... דאגי ראה את הרופא מתקרב וקם, כל השאר עמדו מרחוק. "אתה קשור לאיימי?" שאל הרופא "כן" דאגי ענה "מה אתה בשבילה?" "חבר שלה" "ומה עם המשפחה שלה?" "אנחנו פה!" אבי ויעל רצו אל הרופא רועדים וחיוורים כמו דאגי "הוא יכול לשמוע" אבי החזיק את כתפו של דאגי "ובכן, הפציעה שלה קשה, אנחנו צריכים שהיא תישאר פה עוד יום כדי שנוכל להעריך את מצבה, כרגע אין שיפור, צריך להתפלל... אני לא אשקר, יש סיכוי..." הרופא שתק לרגע ואז הביט ביעל ובאבי "אתם בטוחים שאתם רוצים שהוא ידע הכול?" יעל ואבי הביטו בדאגי והוא הנהן, ברור שהוא ירצה! "כן" הם ענו "אוקיי...יש סיכוי שהיא לא תשרוד את הלילה, אני מצטער..." אילולא אבי היה מחזיק בכתפו היה דאגי מתמוטט. "אפשר לראות אותה?" אבי שאל "כן,עוד חצי שעה אחרי שנסיים את הבדיקות האחרונות, אבל כמה שפחות אנשים" "תודה" יעל חייכה והרופא הלך. הזמן כמעט לא זז בשביל דאגי, כל שנייה הוא ספר והתפלל שהיא תהיה בסדר, אחרת איך הוא יהיה בסדר? "אנחנו נכנס ראשונים ואז אתה דאגי טוב?" אבי שאל כשחלפו 30 דקות "כן" דאגי אמר הוא חזר לשבת והביט בהם כשהלכו במסדרון לכיוון חדרה. "מה הרופא אמר מקודם?" דני שאל וכולם התקרבו לדאגי. "שהפציעה שלה קשה...שאין שיפור ושהיא צריכה להישאר עוד יום כדי שהם...יעריכו את מצבה, ושיש סיכוי שהיא לא..." הוא תפס את ראשו והשפיל את מבטו. דני התיישב לידו "דאגי, היא תהיה בסדר" "איך אתה יודע?!" הוא קם וצעק, למרות שלא היו לו כוחות בכלל "דאגי, בבקשה" "אני לא יכול יותר!!" כל הרופאים והאחיות שהיו הסתכלו עליו, ומבטם כולו דאגה והבנה. "אתה רוצה לצאת?" הארי שאל "אני אצא, לבד" דאגי ענה בקרירות שלא אופיינית לו "טוב..." דאגי קם ויצא מהמחלקה. הוא יצא למאחורי בית החולים שם הייתה גינה מלאה בשכבה לבנה עבה של שלג ואגם קפוא שמעליו היה גשר, הוא עלה על הגשר ונשען עליו, מביט על העצים מלאי השלג. דאגי נשם עמוקות, ונשבע להיות חזק בשבילה, הוא היה מלא ברצון לנקום בג'ייק, הוא חשב מחשבות נוראיות, ולא יכל להסתובב בקרבת אף אחד, הוא יצא לנשום אוויר , ובעצם רק התעצבן עוד יותר... לרגע נזכר שוב בחיוכה, ונשבר...הוא הלך לקרבת ספסל והתיישב שם לבכות. אם היא לא תתעורר, הוא... ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* פרק הבא יום שני
איך
תגובות, תלונות, חפירות הכללללל יתקבל בברכהה
תגיבו בהמוניכןן

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif XDDD

אני שמחהה שאהבבתתת
אממ..יאפ הפרקים קצרים כי אני רוצה לשמור על מתחח! אני חושבת שיום שני זה הפרקים האחרונים!

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif לאאאאאא !!!!!!!!

הסוף , הוא מתקרב !!!! לאאאאאאאאא
עמיתתת , אני לא יודעת מה אני יעשה בלי הפיק המושלם שלך !! אולי תעשי המשך להמשך ?
הפרקים יצאו מדהימים , אבל קצרים , אבל מדהימים .^
איימי המסכנהה !!!!
אני מקווה שהיא תיהיה בסדר !!! [ אבל אני יודעת שאני יגלה את זה רק בסוף הפיק , אז לא באלי
] אוי ודאגי , אני כ"כ מרחמת עליו
מסכן , אוףףףףף , זה כ"כ קשה לשמוע עליו שהוא ככה \= אוף , אני מקווה שהכל יהיה בסדר
ממש אהבתייייי
והייתי חופרת יותר , פשוט מישהי עשתה פרקים קצרים
קרן

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקרןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני לא יודעת איך להאריך את הפיק....הוא ממש ארוךך
טוב אני אשתדלל
כה..הפרקים יצאו קצרים כי הפרקים האחרונים הם ביום שני
אז עד יום שני אני צריכה לערוך את כל הפיק [כי אני מעלה את כולו בקובץ וורד] ולהוסיף פרקים מקווה שאני אצליח
גם אני מקווה שאיימי ודאגי יהיו בסדר והכל יסתדר
וכמובןןןן...כ"כ שמחה שאהבתת
חחחחח הפרקים האחרונים אני אשתדל לעשות אותם ארוכים שתוכלי לחפור לי
עמית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

אני לאדעת אם לשמוח או לבכות !! כי אני מאוד רוצה לקרוא את ההמשך
אבל אני לא רוצה שהפיק שלך יגמר
וכןןן , תעשי אותו כמה שיותר ארוך !!

Just Shira XD

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif

קודם כל,אני ממש ממש מצטערת שלא הגבתי מלא זמן כי פשוט לא הספקתי! אבל קראתי את כללללל הפרקים המדהימים שלך
"דני? בוא נלך אכלנו, שתינו ושבענו" טום הוציא מכיסו את הארנק וככה גם הארי ודאגי "אתם אכלתם ושתיתם ושבעתם אני לא" דני המשיך לאכול חחחחחחחחחחחחחחחחח שמן
"לא נורא, זה לא משנה אם נאחר... הם קודם כל מופיעים ויותר מאוחר מכריזים על הפרסים" אייזי אמרה והציצה בשעונה "היא צודקת..." איימי אמרה את זה אבל זה שינה הרבה, היא הרגישה שעוד שנייה הלב שלה יוצא ממקומו וידלג עד שימצא את דאגי, היא כ"כ רצתה לחבק אותו ולהרגיש אותו, לאהוב אותו. יאאאאאאאאא סופסוף איימי תפגוש את דאגי
איזה תיאור יפה במשפט הזה,ממש אהבתי
ג'יו,אוליביה ואייזי כאלה חמודוווות DD: אווווף עד שהם נפגשו פתאום ג'ייק המחורבן הזה תקוע באמצע?! שוב?! יואוו בהתחלה ממש נלחצתי,חשבתי שהוא ירה בדאגי
אבל הוא עדיין ירה באיימי..איזה מסכנה היא! ודאגיייי
הלוואי שהיא תהיה בסדר! דאגי ימות אם לא!! פרקים ממש מדהימים
לא בא לי שיגמר
כל הכבוד לך על הכתיבה המדהימה! היא ממש השתפרה
מחכה ליום שני

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifכ"כ תודהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כ"כ שמחה שאהבתתת
גמאני קראתי את כל הפרקים שלך [גמאני הייתי עסוקה ולא היה לי זמן בגרושש..=// ] וגם את ממש אבל ממש השתפרת והם פרקים מדהימיםםםם
ושוב תודהה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo6.gif

"אתם אכלתם ושתיתם ושבעתם אני לא" דני המשיך לאכול"
ס'שמן
"המדרכה העקומה הזו!" איימי חייכה והמשיכה לרוץ" XDDD

גרבע

New member
|צפדע|וההמשך../images/Emo69.gif

"המשטרה תפסה אותו." פיינליי סוףסוףףף
"אני לא אשקר, יש סיכוי..." הרופא שתק לרגע ואז הביט ביעל ובאבי "אתם בטוחים שאתם רוצים שהוא ידע הכול?" ~כולי צמרמורות~ "לרגע נזכר שוב בחיוכה, ונשבר...הוא הלך לקרבת ספסל והתיישב שם לבכות. אם היא לא תתעורר, הוא..."

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifלא הצלחתי להבין

כי שמת הרבה פרצופים שונים
אני רק אקווה שאהבתת

למעלה