חג שבועות בפתח...

../images/Emo214.gifחג שבועות בפתח...

הופעה של כפיר בביאליק... עוגות גבינה לכל מי שאוהב ... קצת חופש לא מזיק לאף אחד.... (אבל החג כל כךךךך קצר...) ואפילו יום המים, מישהו עוד חוגג את החג הזה?
מה מזכיר לכם חג שבועות?

לא נעים אבל..

שבועות מזכיר לי את האזכרה של אמא של החבר הכיטוב שלי.. מה לעשות.. ואני מתה על החג הזה שיהיה ברור

סופרחלי

New member
דור את זוחרת את ליהיא

את זוחרת את החברה הכי טטטטטטטטטטטטטטובה שלי

Miss Nat

New member
החג הכי טוב שישש

והכי טעייםםםםםםםם עם כל הפשטידותתת ומאכלי גבינה ואאוו כל שנה אני מחכה לזה מחדש :) בקשר למים,אני לא זוכרת כבר מתי הייתה הפעם האחרונה שעשינו מלחמת מים כזו עם בלונים ורוביםם אבל זה בהחלט אחד הדברים הכפייםם

../images/Emo214.gifאחותך בארץ?!

טוב לראות אותך פה..!!!! לא נראה לי שיצא לנו לדבר לאחרונה, ולא סיפרתי לך שאני מתחתנת בקרוב!!!!
האמת שאני לא שונאת מאכלי גבינה, אני חוגגת את שבועות במנגל...!

Miss Nat

New member
מה הפסדתי פה???

מה מתחתנת?? מי? מה? מו?? אני לא מאמינה שלא סיפרת לי דבר כזהההה בשבועות מנגל? זה חג הגבינוותתתתתתתת :) בכל מקרה אני רוצה פרטיייםם אני כבר אדבר איתך :) חג שמח כן אחותי בארץ.. והפעם לתמידדדדדדדדדד

סופרחלי

New member
חג-שבועות מזכיר לי../images/Emo204.gif

פתיחה של הקיץ יום הולדת של אבא שלי חג-שמח

שלי פאר

New member
חג שבועות ...

זה החג האחרון שאני אחגוג בבית שלי כי אני עוברת דירה . ואני בכלל לא בו . אני במקום אחר . חג שבועות זה החג שמסמל את סופו של האיש , שקעקעתי את שמו על ידי . ואת כל אהבתי אליו . חג שבועות מסמל את ההתחלה החדשה שאני נכנסת אליה . וחג שבועות מסמל את .. כל הטוהר שבלבן . סתם לא היה לי מה לכתוב ואתם גם ככה לא כ"כ יודעים מי אני עכשיו . אני רואה שהרבה השתנה פה ושלא ביקרתי תקופה ... שיהיה חג שמח :p

למעלה