יאללה נו, עוד סיכום שבועי

../images/Emo214.gifיאללה נו, עוד סיכום שבועי ../images/Emo73.gif

איך היה השבוע?
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? |גזוז|השיר הכי טוב של השבוע?
מאכל טעים שאכלתם השבוע?
תכניות לשבוע הבא:
שאלת בונוס- אהבאיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים?

BaRbiK

New member
../images/Emo218.gif

איך היה השבוע? מתיש הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?לחזור אחרי השמש
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע?עזרה בעמותה שמחלקת אוכל
השיר הכי טוב של השבוע? yellow-coldplay מאכל טעים שאכלתם השבוע? לא משוה ספציפי
תכניות לשבוע הבא? ללמוד, והרבה
שאלת בונוס- באיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים? תמיד הכרתי אותו, התחלתי ממש לאהוב בערך שרבות הדרכים יצא

../images/Emo214.gif

איך היה השבוע?ממש טוב
[ואני לא זוכרת מתי אמרתי דבר כזה
] הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?העבודה... עדיף שלא אכתוב מעבר לזה כלום. הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע?המבחן המעשי במכללה [והאחרון]. אוף, אני כבר מתגעגעתת.
|גזוז|השיר הכי טוב של השבוע?"הסוף של הסיפור", הסינגל החדש של איה כורם
מאכל טעים שאכלתם השבוע?מממ.... הטוסט שלי, נראה לי
תכניות לשבוע הבא:להשתדל להיות מאושרת. שאלת בונוס- באיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים? מאז שגיליתי שיש לי בבית [אחי קנה
] את הדיסק "דניאל סלומון", שזה אחד הדיסקים הטובים שיש בארץ הזאת לדעתי..

י yuval

New member
להלהלה

איך היה השבוע? מגעיל ממש הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?מתמטיקהההה הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? הייתי בחדר כושר חחח השיר הכי טוב של השבוע? משהו של קרן אן מאכל טעים שאכלתם השבוע? עוגה תכניות לשבוע הבא: ללמוד, לנגן! שאלת בונוס- אהבאיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים? קצת לפני שרבות הדרכים יצא בהופעה שלו בויצו.

hodayoyo

New member
אין לי כוח לעוד שבוע../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

איך היה השבוע? ארווווך הדבר הכי מבאס שהיה השבוע? קניתי חצאית במעל 200 שקל ויומיים אחר כך ראיתי אותה ב70% הנחה
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? לא צרחתי על מטפלת שעובדת איתי ועולה לי על העצבים ומגיע לה שאני אצרח עליה :-$ |גזוז|השיר הכי טוב של השבוע? עמוק במים של מלכת הפלקט או אין סוף של התבלינים. מאכל טעים שאכלתם השבוע? פירה תפו"א ובטטה! תכניות לשבוע הבא: יום שני דוד שלי ובנדוד שלי באים לביקור (מארה"ב) ונראה לי שלישון. שאלת בונוס- באיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים? אחרי הדיסק הראשון (ותודה לבעלה של אחותי
)

../images/Emo214.gifוואי, הדבר המבאס שלך ממש מעצבן ../images/Emo4.gif

לי קרה משהו הפוך לגמרי, קניתי במבצע 4 בגדים במאה כששבוע לאחר מכן ראיתי כל בגד ביותר מ100 ש"ח.

שנינה11

New member
גמאניD:

איך היה השבוע? ארוך מאוד><' הדבר הכי מבאס שהיה השבוע? כמויות של מבחנים הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? עזרתי לחברה במצוקהD: השיר הכי טוב של השבוע? אתה תחזור-אפרת גוש מאכל טעים שאכלתם השבוע? לא היה השבוע משו טעים! תכניות לשבוע הבא: מבחנים פעולות לפגוש אנשים:) שאלת בונוס- אהבאיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים?הכרתי תמיד את השירים שלו אבל בדיסק האחרון התחלתי להתמיד ולנסות ללכת להופעות!

../images/Emo214.gifאם כבר העלת הופעות-יש לי שאלה,

דניאל מופיע יחסית הרבה בתל אביב? או שפעם ב...?

../images/Emo214.gifגם אני אענה..

איך היה השבוע? טוב לגמרי, עד היום. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?לראות שאנשים לא מעריכים אותך למרות שאתה עושה דברים מעל ומעבר. הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע?הוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לתת באמת הכל לפעמים. [לא שזה עזר, אבל מבחינתי אני מרגישה מצוין ולפעמים זה די ויותר, לא תמיד צריך לחשוב על הדעה של האחרים בעניין..] |גזוז|השיר הכי טוב של השבוע?"עצוב" של כפיר אפשטיין מאכל טעים שאכלתם השבוע?אני כל כך מרגישה חרא שאני לא מצליחה להזכר במאכל טוב שאכלתי. תכניות לשבוע הבא:להבריא. כאילו שמישהו באמת רוצה להיות חולה... אוף. שאלת בונוס- באיזה שלב של הקריירה של דניאל, הכרתם אותו והתחלתם לאהוב את השירים?בשלב כלשהו אחי השמיע לי את הדיסק "דניאל סלומון" ומאז התאהבתי..

למעלה