יום שבת- הוא יום של איזה שיר?

../images/Emo214.gifיום שבת- הוא יום של איזה שיר?../images/Emo27.gif

אני מתארת לעצמי שאף אחד מאיתנו לא נופל ביום שבת (בכל זאת, יש לכם את כל השבוע בשביל זה
), ובטח שלא לבד... ואני מאוד מקוה שאף אחד פה לא עצוב ביום שבת, אז איזה שיר מתאים למצברוח שלכם כרגע?! *יש לך כוח *מה נשאר ממני *לבד *בובה על חוט *עצוב *אמונה *הפחד נעלם *האור יעלה *מנגינה קטנה (סופשבוע שקט, לא?
) *ליפול *להיות עצמי יאללה, תהיו מקוריים ושתפו אותנו במפלס מצב הרוח שלכם!

../images/Emo126.gifנראה לי ש...

להיות עצמי, מנגינה קטנה, הפחד נעלם ואושר ועצב
שירים כאלה קסומים שמתאימים לאווירה.

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif נפתחה קומונה ליאיר זיו!

יאיר זיו התחיל את דרכו המקצועית כזמר וגיטריסט בלהקה צבאית. לאחר הצבא הקים ביחד עם רוני הוד את להקת הכיסוי U2 BOOTLEG ,שזכתה לתשבוחות רבות בעיקר בגלל קולו והופעתו של יאיר זיו שהזכירו לרבים את בונו, הזמר האגדי של U2. לאחר כשנתיים מתקופת הלהקה הצבאית, הקליט יאיר את שירת הסולו ללהיט "בואי", שללא ספק היה "יריית הפתיחה" של הפרוייקט של עידן רייכל. "בואי" נחשב לאחד הלהיטים הכי מושמעים ברדיו, ופתח את הדרך לאחד האלבומים החשובים בהיסטוריה של המוסיקה הישראלית. יאיר השתתף בכמה מן ההופעות המרכזיות של הפרויקט של רייכל, ולאחר מכן התחיל לעבוד על אלבום הבכורה שלו, במשך שלוש השנים הבאות. את האלבום הפיקו ועיבדו מוזיקלית שמוליק נויפלד ויאיר זיו, בחלק מהעיבודים השתתף גם עדי גולדשטיין. יאיר זיו כתב והלחין את רוב השירים באלבום, את שאר השירים כתב והלחין ביחד עם ארז ברזוליק ושמוליק נויפלד. מוזמנים להצטרף
http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=34661

inbarIL

New member
אממ בערך הכל משולב../images/Emo3.gif

אבל בעיקר מה נשאר ממני, אמונה, האור יעלה, להיות עצמי, ליפול, יש לך כוח..

למעלה