כבר נגמר שבוע

../images/Emo214.gifכבר נגמר שבוע ../images/Emo12.gif

שיר השבוע-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-
חלום השבוע- שיהיה לך שבוע מאושר

עונה....

לילה סתווי.. הרבה דברים טובים קרו לי.. לא היה לי דבר מבאס... השיר שלנו 3....... לא ביליתי=( השיר שלנו3..... אין מאכל מיוחד.. אין לי סקופ... שרתי שיר של נינט (מה ניסגר איתי זאת הייתה טעות איומה)... אין לי סיוט....(יותר נכון לא זוכר איזשהו סיוט) למצוא כבר עבודה(חחחחח)... זהווו ביייייי=)

nitzangro2

New member
עונההה

שיר השבוע-ריהב.. דבר טוב שהיה השבוע-טניססס לפחות קצת יצאתי מהביתתת דבר מבאססססס שהיה השבוע-שכל הימים רק למדתייייייייי תכנית שצפית בה השבוע-ממממממ "בנות" בילוי השבוע-כלוםם יש תכניות לשבוע הבא?שבועות אני יודעת.. נעשה משהו מאכל השבוע-פומלית מקולקלת סקופ השבוע-לא משנה כבר אני ילמד.. אני יקבל 0! הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-כלוםO: סיוט השבוע-כלום חלום השבוע-שהסתכלתי על אהובי בעיניים פעמיים!!!!

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע- Far Away דבר טוב שהיה השבוע- כלום דבר מבאססססס שהיה השבוע-הוא לא עונה לי . :X תכנית שצפית בה השבוע- כרגיל :S בילוי השבוע- אמ בבבית ובגינה השכונתית יש תכניות לשבוע הבא? יומולדת P: מאכל השבוע- נאמ פפפפירה יאמ סקופ השבוע- עוד 3 ימים יומולדת
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- כלום סיוט השבוע-נאמ להסתכל עליו ולסבול ? אבל זה גם טטוב ;] חלום השבוע- חלמתי על הנעליים שלי XD

עונה[=

שיר השבוע- אמ.. "התגשמי לי" דבר טוב שהיה השבוע-הרבה.. קנו לי פלאפון חדש..[= שרתי ותופפתי על דרבוקה בטקס יום ירושלים וכולם אחריי זה באו אליי ואמרו לי שיש לי קול מדהים ואני מתופפת מאלף.. חח[= אפילו המנהלת הראשית של הבית ספר אמרה לי.. אמ.. בישרו לי שבחופש אני טסה לחו"ל ובישרו לי שבת דודה שלי שגרה בחו"ל תבוא לשבוע..חחח יש עוד אבל אלה החשובים ביותר ניראה לי... דבר מבאססססס שהיה השבוע- אממ.. תכנית שצפית בה השבוע-לרדת בגדול בילוי השבוע-ת'אמת לא היה לי זמן.. יש תכניות לשבוע הבא?בטח.. שבועות יציאות מועדונים בלאגנים עם החבר'ה חח מאכל השבוע-פלאפל סקופ השבוע-אין.. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-אין... ניראה לי.. סיוט השבוע- גאולה המורה לתנ"ך שלי... חחח חלום השבוע- לפגוש את מאיושש כמובן... שתיהיה לכם שבת נדירה ביותר...

שתהיה שבת שלום לכולם

אז עוד שבוע עבר לו במהירות ואנחנו לא הרגשנו בכלל אני עצמי לא הייתי פה הרבה זמן אבל שבת שלום אני חייב להגיד וגם בשביל לבקש ולעדכן אתכם בכמה דברים אז ככה מה שרציתי להגיד : למי שלא יודע לפני כמה ימים לאורנה דץ חגגו 40 ובין החוגגים הייתה גם מאיה יש תמונה תקראו ותראו זה פה (לקוח מאתר ynet פורסם בתאריך 14.05.07) ובקשה : להמשיך ולהצביע למאיה תחרות הסלבס של טייאר ברשת כל הזמן מכאן ועכשיו אני עונה על השאלון שיר השבוע- אין משהו מיוחד דבר טוב שהיה השבוע- דבר טוב שחזרתי לכתוב פה דבר מבאססססס שהיה השבוע- שיש הרבה בעיות בשדרות תכנית שצפית בה השבוע- 1 נגד 100 אחלה תוכנית בילוי השבוע- אין זמן יש תכניות לשבוע הבא? לא ידוע לבינתיים מאכל השבוע- אין משהו מיוחד סקופ השבוע- אין הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- לא היה סיוט השבוע- לא היה חלום השבוע- זה לא חלום אבל אני מקווה שמאיה תחזור אם דיסק חדש מהר זהו שתהיה שבת שקטה ותשמרו על עצמכם

sapiroooosh

New member
עונה

שיר השבוע- שיר יחסית ישן אבל סיגפו של בית הבובות דבר טוב שהיה השבוע- סיימתי עם המגן בהיסטוריה!!! (היום!) דבר מבאססססס שהיה השבוע- שהייתי צריכה לחרוש להיסטוריה תכנית שצפית בה השבוע- האלופה בילוי השבוע- פחחח בבית שלי/ של חברה לומדות להיסטוריה! סתם, סתם היום יוצאים! יש תכניות לשבוע הבא? ללמוד למגן במדעי הסביבה ולצאת למסיבה בשבועות מאכל השבוע- שניצל טירס סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- הייתי עם חברות בת"א וראינו בנאדם הזוי! סיוט השבוע- חלמתי שאני בשואה! חלום השבוע- ממממ לא מגלים! שיהיה לך שבוע מאושר גמלכם :)

../images/Emo214.gifאני לא יודעת למה אני בוכה ../images/Emo12.gif

השיר הזה פשוט עושה לי צמרמורת בכל הגוף
שיר השבוע- "שמח" אני מצרפת ת'מילים: שחררי את השליטה, שחררי את הכבלים, ואחרי הנחיתה אולי תרגישי מה נעים.. שתחשבי על אנשים תחשבי על אהבה אל תתפתי לדיבורים שעושים את זה נורא... ותחשבי שמח וזה מה שקורה לך, באמת תחשבי שמח ותאירי ת'ירח באורך תחשבי שמח תשחררי תעצבים שלא משרתים אותך יותר ואם קשה לך לפעמים, אז תתחילי לדבר את מחלקת הצעות לכל המשתתפים אולי תתני לרגשות לכוון את השבילים
ושחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך זה מגיע לכל העולם זה מגיע לכל העולם... זה מגיע לכל העולם... זה מגיע לכל ... שחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך שחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך שחררי שמח אוףףף.אני חייבת להפסיק להיות כזאת רגשי
דבר טוב שהיה השבוע-יש לי חבר מושלם, פשוט ככה. דבר מבאס שהיה השבוע-המחשבות הרבות הביאו לפחד ענקי. תכנית השבוע-כוכב נולד 5 . |מזועזע| בילוי השבוע- ההופעההההההההההההההההה
תכניות לשבוע הבא? -בגרויות באנגלית, לראות ת'חברה המושלמת שלי, להיות עם חבר שלי ולנסות להפיג את הפחד ולהיות קצת מאושרת לשם שינוי... מאכל השבוע-אוכל מעזרא
. הייתי מבואסת רצח וחבר שלי הפתיע אותי
סקופ השבוע-גררררררררר. החיים כל כך מעצבנים/מאכזבים לפעמים. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אני צריכה לעשות רשימה של אנשים שחלמו עליי בשבוע האחרון. לפחות ארבעה אנשים חלמו עליי השבוע
סיוט השבוע-הפחד הזה מתחיל להיות אמיתי[?!] חלום השבוע-שהפחד הזה יהיה האחרון שיהיה אמיתי. הלוואי שבוע מאושר

למעלה