../images/Emo214.gifאני לא יודעת למה אני בוכה ../images/Emo12.gif
השיר הזה פשוט עושה לי צמרמורת בכל הגוף
שיר השבוע- "שמח" אני מצרפת ת'מילים: שחררי את השליטה, שחררי את הכבלים,
ואחרי הנחיתה אולי תרגישי מה נעים.. שתחשבי על אנשים תחשבי על אהבה
אל תתפתי לדיבורים שעושים את זה נורא... ותחשבי שמח וזה מה שקורה לך, באמת תחשבי שמח ותאירי ת'ירח באורך תחשבי שמח תשחררי תעצבים שלא משרתים אותך יותר
ואם קשה לך לפעמים, אז תתחילי לדבר את מחלקת הצעות לכל המשתתפים
אולי תתני לרגשות לכוון את השבילים
ושחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך זה מגיע לכל העולם זה מגיע לכל העולם... זה מגיע לכל העולם... זה מגיע לכל ... שחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך שחררי שמח וזה מה שקורה לך, באמת שחררי שמח ותאירי ת'ירח באורך שחררי שמח אוףףף.אני חייבת להפסיק להיות כזאת רגשי
דבר טוב שהיה השבוע-יש לי חבר מושלם, פשוט ככה. דבר מבאס שהיה השבוע-המחשבות הרבות הביאו לפחד ענקי. תכנית השבוע-כוכב נולד 5 . |מזועזע| בילוי השבוע- ההופעההההההההההההההההה
תכניות לשבוע הבא? -בגרויות באנגלית, לראות ת'חברה המושלמת שלי, להיות עם חבר שלי ולנסות להפיג את הפחד ולהיות קצת מאושרת לשם שינוי... מאכל השבוע-אוכל מעזרא
. הייתי מבואסת רצח וחבר שלי הפתיע אותי
סקופ השבוע-גררררררררר. החיים כל כך מעצבנים/מאכזבים לפעמים. הדבר הכי הזוי שהיה השבוע- אני צריכה לעשות רשימה של אנשים שחלמו עליי בשבוע האחרון. לפחות ארבעה אנשים חלמו עליי השבוע
סיוט השבוע-הפחד הזה מתחיל להיות אמיתי[?!] חלום השבוע-שהפחד הזה יהיה האחרון שיהיה אמיתי. הלוואי שבוע מאושר