אני יביא לך מיליון סיבות
-נתחיל בזה שהקול אומר הכל חח -באמת שיר שנוגע ללב וחודר עמוק -הקליפ עצמו סקסי ויפה שרק נותן יותר חשק לשמוע -אני אוהבת שירים שהבתים שלהם מהירים (ששרים אותם מהר כמו של דנידין,זה הכי יפה לדעתי) -יש בפזמון של השיר משהו כובש מין קסם כזה שנכנס לשיר -שיר עם עוצמה של רגשות -שיר ממכר-מאוד ממכר.. -כיף לשיר אותו ולשמוע והוא קליט כזה -אפילו כיף לרקוד אותו -שיר מרגיע -שיר יתאים לכל רגע או אירוע לדעתי.. -שיר שמעלה זיכרונות ,כיאלו אני בטוחה שלמי שיש אהבה או אוהבה שהייתה לו בדוק השיר הזה מעלה לו איזה רגש ממה שהיה -המילים עצמם של השיר מהממים -יפתי שר אותו -חח זה משהו חשוב מאוד -יפתי גם מופיע בקליפ- אז זה בכלל עוד יותר חשוב .. -ובקליפ יש בובה של קוף בתוך עוגה שיפתי דואג לזה -אז רק בשביל זה שווה לשמוע חחח -שיר שקל להתחבר אליו -שיר שבאמת שווה לנגב ת'דמעות חחח סתם -כי כשרוצים באמת פתאום יש דרך לתת אני חושבת שהדרך זה פשוט השיר הזה-אחלה סיפוק
-שיר שמעביר ת'לילה אה אה לא חשבתם על זה? חחחחח במקרה שלי גם ת'לילה גם ת'יום הוא מעביר,במקרה של יפתי אין יום רק לילה חח .. -קיצר שיר מושלםםםםם יש בו הכל ,כל מה שאני רוצה לשמוע שאני שומעת שיר חח יפתייייי אין עלייך
גם השיר בוא לים ממש יפה והקליפ מצחיק אותי