כל הסיבות לאהוב את...

../images/Emo214.gifכל הסיבות לאהוב את...

"הלילה יעבור" [התחשק לי להתחיל פעילות נחמדה והרעיון הגיע בהשראת מאה סיבות לאהוב את יפתי
] יאללה, זרמו

helisimslove

New member
סיבות../images/Emo23.gif

*כי יפתי שר אותו ויש לו קול מהמם
*מי ששומע אותו כבר מתמכר אליו
(כמוני) *כי זה שיר מהמם דההה
*זה שיר כמעט חדש וצריך לתת לו צ'אנס ותראו שהוא יהיה הלהיט הבא
יאללה תמשיכו

סינטטית

New member
כי זה שיר...

שאפשר לשמוע שוב..ושוב..ושוב... והוא פשוט לא נמאס! שיר מדהים
.

../images/Emo214.gif

כי זה שיר אהבה
כי זה שיר על עקשנות של מישהו בקשר לקשר
כי זה שיר נוגע

amir haddad

New member
אני יביא לך מיליון סיבות:)

-נתחיל בזה שהקול אומר הכל חח -באמת שיר שנוגע ללב וחודר עמוק -הקליפ עצמו סקסי ויפה שרק נותן יותר חשק לשמוע -אני אוהבת שירים שהבתים שלהם מהירים (ששרים אותם מהר כמו של דנידין,זה הכי יפה לדעתי) -יש בפזמון של השיר משהו כובש מין קסם כזה שנכנס לשיר -שיר עם עוצמה של רגשות -שיר ממכר-מאוד ממכר.. -כיף לשיר אותו ולשמוע והוא קליט כזה -אפילו כיף לרקוד אותו -שיר מרגיע -שיר יתאים לכל רגע או אירוע לדעתי.. -שיר שמעלה זיכרונות ,כיאלו אני בטוחה שלמי שיש אהבה או אוהבה שהייתה לו בדוק השיר הזה מעלה לו איזה רגש ממה שהיה -המילים עצמם של השיר מהממים -יפתי שר אותו -חח זה משהו חשוב מאוד -יפתי גם מופיע בקליפ- אז זה בכלל עוד יותר חשוב .. -ובקליפ יש בובה של קוף בתוך עוגה שיפתי דואג לזה -אז רק בשביל זה שווה לשמוע חחח -שיר שקל להתחבר אליו -שיר שבאמת שווה לנגב ת'דמעות חחח סתם -כי כשרוצים באמת פתאום יש דרך לתת אני חושבת שהדרך זה פשוט השיר הזה-אחלה סיפוק :) -שיר שמעביר ת'לילה אה אה לא חשבתם על זה? חחחחח במקרה שלי גם ת'לילה גם ת'יום הוא מעביר,במקרה של יפתי אין יום רק לילה חח .. -קיצר שיר מושלםםםםם יש בו הכל ,כל מה שאני רוצה לשמוע שאני שומעת שיר חח יפתייייי אין עלייך:) גם השיר בוא לים ממש יפה והקליפ מצחיק אותי

../images/Emo214.gifאני רואה שלשחר יש תחרות קשה

אחלה מתחרה היא מצאה...
אחח..איזה תחרות הולכת להיות לנו בפורום
מעניין מתי שחר תראה את כל הרשימה שלך

היום../images/Emo2.gif

חחח.. אמ...אחלה סיבות.... אני נתתי אחת...אפילו שיש מלא.. את כל שאר הסיבות שהיתי כותבת אפשר למצוא בטאגליינס למעלה חחח....

למה דווקא נפרדים???כנסי

זה השיר שלי ושל חבר שלי..ואנחנו לא פרודים.. להפך..כבר 4 חודשים ביחד.. והשיר הזה מזכיר לנו אחד את השני ושתינו חורדים עליו.. אני מהמחשב והוא מהאינטרנט בפלא חחחחח קיצור..אחלה שיר..

בננונת

New member
כמובן בגלל ש...

*הוא חדש, וכבר במבוקשים של 24! *כי רק בזכותו הפורום התמלא כ"כ הרבה בזמן קצר *כי הוא מגנט למעריצות חדשות בשביל יפתי

../images/Emo214.gifראסמי מגנט../images/Emo12.gif

איך לא חשבתי על זה קודם, התיאור המדויק

בננונת

New member
דרך אגב- כל פעם שאני גולשת פה...

תוכלו להיות בטוחים שאני שומעת את השיר הזה ברקע, כמו עכשיו... בהחלט שיר שאי אפשר בלעדיו ושקשה להוציא אותו מהראש

amir haddad

New member
יאלה אני נגד שחר

חחחחחחחח בטח שחר תגיד שזה עושה לה חשק לשוקולד בדוק

אני יעזור לך לשווק את זה.הנה..

שוקולד ללא אדרנלין.. כי עם שוקולד "הלילה יעבור" מה שיקרה זה שהלילה יעבור.. בלי סוכר בלי טעמי לוואי.. פשוט קקאו נטו. תצליחו להרדם צ'יק צ'אק. (למה איכשהו השוקולד החדש הזה לא מעודד אותי כל כך?יאכס)

למעלה