כל מי שמעוניין להגיע למפגשש

../images/Emo214.gifכל מי שמעוניין להגיע למפגשש

שימו
- אנחנו מדברים ומדברים ומדברים..ושכחנו מדבר מאוד חשוב, התכנון שלנו הוא שהמפגש יהיה ביום ראשון, כרגע האירו את תשומת ה
שביום ראשון הקרוב חל ערב חג שני, משמע-הוא בדיוק כמו יום שני האחרון, בפועל כלי התחבורה והחנויות פועלים כמו ביום שישי, ולכן-כל מי שמתכנן להגיע באמצעות רכבות/אוטובוסים מתבקשים לבדוק את לוח הזמנים של כלי התחבורה ולבדוק עד מתי ואם בכל זאת תוכלו להגיע. חשוב לי להבהיר שבאופן יוצא דופן
אני אקדים את המפגש כבר לשעות הבוקר, כי ברצוני לעשות כמיטב יכולתי כדי שהמפגש אכן יתקיים ומכיוון שגם ככה מדובר בקהילה מאוד מצומצמת [ומגובשת
], אני חושבת שאנחנו נוכל להתארגן גם לשעות מוקדמות יותר. אם תהיו מעוניינים, המפגש יהיה החל מעשר/אחת עשרה ועד שתים/שלוש... כל המעוניינים מוזמנים לשרשר
.

ludashit

New member
../images/Emo45.gif זו אשמתי...

שכחתי להגיד לך שזה יוצא על חג שני.... סורי
רגע ביום חמישי אף אחת לא יכולה להגיע?

white angels

New member
לא נראה לי..../images/Emo4.gif

הבעיה שאין עוד ימים..יום שישי לא,יום ראשון זה ערב חג שני ויום שני זה כבר החג עצמו.. אז מה נעשה? החופש כבר נגמר עוד מעט..

white angels

New member
אוי זה מה זה לא יוצא טוב

שכחתי גם שזה ערב חג שני
זה ממש בעיה,ואני לא יודעת אם אוכל להגיע כ"כ מוקדם ואני אצטרך גם לחזור מוקדם כי אני לא יודעת עד מתי יהיו רכבות=\
אני מקווה מאוד שאוכל להגיע כי עכשיו אני לא יודעת.. אין ימים אחרים?

m2love

New member
איזה באסה..

אני אוכל להגיע [ניראלי] כי אבא שלי יקח אותי באוטו.. אבל הבעיה שרוב חברי הפורום (שזה לא כלכך הרבה) מגיעים ברכבות ואוטובוסים והם לא כלכך יוכלו להגיע.. אין ימים אחרים או משהו ? היה צריך לעשות את המפגש בתחילת החופש ולא לדחות לסוף..\=

white angels

New member
נכון דחינו יותר מדי\:

מה עם יום שלישי שבוע הבא? זה אמנם היום האחרון של החופש אבל לא יודעת..או שזה גם חג או משהו..

../images/Emo214.gifבשלישי אני כנראה לא אוכל

אני כבר אהיה חייבת לשבת ולטחון לעצמי חומר בפסיכולוגיה ולקוות שלא תהיה לי מתכונת ביום רביעי, אחרת אני תקועה בבית גם ביום ראשון ושני. לי אין בעיה לבוא מוקדם ביום ראשון, ללודה אין בעיה ואני מבינה שגם למרינה, אז פנינית, כעת התשובה תלויה בך, תבדקי עד מתי יש לך רכבות, ממתי, ואם את יכולה להתארגן לזמנים האלו..יהיה מפגש, אם לא, בפעם הבאה

white angels

New member
אז יום ראשון בכל זאת הא?

אני מבינה שכנראה נהיה 4 אנשים-הדר,מרינה,לודה ואני. ממ אני אבדוק ואני מקווה מאוד שאוכל להגיע,באיזה שעה המפגש? ואיפה?,אני יודעת שבעזריאלי אבל אני צריכה מיקום ספציפי לא רק קומה כי אני לא כ"כ מכירה את המקום. בואו נסכם את הכל כבר-שעה ומיקום וגם כמה זמן יהיה המפגש כדי שאתאם את זה עם הזמנים של הרכבת.

m2love

New member
....

ושמעו אולי נתחלף בטלפונים או משהו כי ראסמי אנחנו לא מכירות בפרצוף אז שנוכל לזהות איכשהו וזה.. ושלא נאבד אחת את השנייה ולא נחפש הרבה.. וכן ותגידי מקום ספציפי כי אני לא הייתי הרבה בעזריאלי...

../images/Emo214.gifקומה שלישית

יש רחבה שיוצאים אליה מהקניון, קוראים לזה "הגג של עזריאלי" [אבל זה לא באמת הגג, זה בסך הכל בקומה השלישית..] שם בדרך כלל נפגשים, אז ניפגש שם
בשעה אחת עשרה עד 14:00 [מבחינתי לפחות אלו ה"שעות מסגרת", הכל יכול להשתנות בהווה..]

m2love

New member
ויהיו עוד פורומים חוץ מאיתנו?

אולי יום אחר.. כי פנינית לא יכולה יום ראשון..

white angels

New member
אני כנראה לא יכולה יום ראשון../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

תשמעו אולי ביום שישי נעשה את המפגש? זה היום היחידי בו אני יכולה! הבנתי שיום שלישי אי אפשר ואין עוד ימים.. אם לא אז אני לא יכולה..

white angels

New member
../images/Emo4.gif

אני לא התכוונתי להרוס,אתן יכולות להיפגש בכל זאת, אני פשוט לא יכולה ..

white angels

New member
עזבו אל תבנו על זה

קיצור,אם לכולם נוח יום ראשון אז שיהיה יום ראשון,חבל שאני לא יכולה לבוא

../images/Emo214.gifאין מצב שיתקיים מפגש

בלעדייך. לונורא, זה לא שהעולם מתפוצץ ביום ראשון, יהיו עוד הזדמנויות

למעלה