מאיפה הכל התחיל האם כולנו פה מכירים את כפיר מהמייספייס שלו, או שיש כמה יוצאי דופן מיוחדים?
T the Girl of Love New member 30/9/07 #1 ../images/Emo214.gifמאיפה הכל התחיל../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif האם כולנו פה מכירים את כפיר מהמייספייס שלו, או שיש כמה יוצאי דופן מיוחדים?
../images/Emo214.gifמאיפה הכל התחיל../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif האם כולנו פה מכירים את כפיר מהמייספייס שלו, או שיש כמה יוצאי דופן מיוחדים?
M moriboy666 New member 30/9/07 #2 חחחחחח אני מיוחד!!! בדביליותי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif סתם האמת שלא רק בזה.. שמעתי עליו מההורים שלו שישבנו איתי בהופעה של קרן פלס בזאפה ואמרו לי בוא להופעה
חחחחחח אני מיוחד!!! בדביליותי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif סתם האמת שלא רק בזה.. שמעתי עליו מההורים שלו שישבנו איתי בהופעה של קרן פלס בזאפה ואמרו לי בוא להופעה
T the Girl of Love New member 2/10/07 #9 ../images/Emo214.gifההיכרות שלך עם כפיר היא הכי מכובדת../images/Emo9.gif המשפחה של כפיר
M MORIYAE New member 30/9/07 #3 אז מזל שיש את נועם, לא?!../images/Emo13.gif שמעתי ממנו על כפיר אחד שהוא מארח מדי פעם.. וכל השאר היסטוריה
אז מזל שיש את נועם, לא?!../images/Emo13.gif שמעתי ממנו על כפיר אחד שהוא מארח מדי פעם.. וכל השאר היסטוריה
T the Girl of Love New member 2/10/07 #10 ../images/Emo214.gifהכל עניין של מזל! מוריה, איזה מזל שלא באת היום מקרית גת לתל אביב, הא? מזל משמים
M MORIYAE New member 2/10/07 #30 יאא..איזה קטע באמת מזל, בכלל לא ידעתי שההופעה התבטלה.. ודי התבאסתי שלא יכולתי ללכת..
T the Girl of Love New member 2/10/07 #12 ../images/Emo214.gifהופעות זה הכי טוב!../images/Emo99.gif במיוחד עם כפיר מופיע בהן.... אני כבר רוצה כל כך הופעה
../images/Emo214.gifהופעות זה הכי טוב!../images/Emo99.gif במיוחד עם כפיר מופיע בהן.... אני כבר רוצה כל כך הופעה
T the Girl of Love New member 2/10/07 #17 ../images/Emo214.gifנוסטלגיה לא ישנה ../images/Emo6.gif נפלאות ההופעות [המשפחתיות] של כפיר
P Pure M New member 2/10/07 #24 חחחח רק תזהרי לא להגיד את זה יותר מדי בקול, חברה שלו מופיעה איתו, זה לא יהיה נחמד
ש שלי פאר New member 2/10/07 #25 חחחחחחחחחח עכשיו בכוונה אני אגיד לדודו אמרתי ליד אחותו אז לכפיר אני לא אגיד !? חוץ מזה, שתתרגל