מה דעתכם לסכם ת'שבוע

../images/Emo214.gifמה דעתכם לסכם ת'שבוע../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל סלומון המלך שלנו-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב של השבוע-
הפתעת השבוע/הדבר הכי מרגש [אתם תבחרו מה לכתוב!]-
מאכל השבוע-
את הגמר של כוכב נולד ראיתם?! אתם אוהבים את ישראל
שאלת בונוס כמנהגי הקט, האם אתם נהנים כעת בפורום

LOLI152

New member
יאללה מסכמת!

רק לפני כמה זמן חזרתי מסמינר!! לא יכולתי לסכם אתמול. שיר השבוע של דניאל סלומון המלך שלנו- לבן! שיר השבוע בכללי-חלום שבור/נעם רותם הדבר הכי טוב של השבוע- סמינר פתי"ש!! הפתעת השבוע/הדבר הכי מרגש [אתם תבחרו מה לכתוב!]- סמינר פתי"ש!!!:) מאכל השבוע- פלאפל. כי הכנו בסמינר!XD את הגמר של כוכב נולד ראיתם?! אתם אוהבים את ישראל? אכן, ראיתי, חיבבתי יותר את ליבי. אבל לפי הגמר, הגיע לו מאוד:) שאלת בונוס כמנהגי הקט, האם אתם נהנים כעת בפורום? מאוד!:) כיף כאן, חי כאן! עושה חשק עז לדניאל סלומון. וגם כיף פה!:)

../images/Emo214.gifאת כזאת חמודה!!!

אין עלייך
אבלבל.... מה זה בדיוק סמינר פתי"ש? ממתי יש לכלי עבודה סמינרים?

LOLI152

New member
תודה מותק:)

חח סמינר פתי"ש (לא פטיש:p) פתיחת שנה.. בצופים. פותחים שנה בסמינר כייפי:) עובדים על טקס פתיחת שנה, על הבאת חניכים וכאלה.. פותחים שנה גם בצופים :)

hodayoyo

New member
../images/Emo20.gif

שיר השבוע של דניאל סלומון המלך שלנו- לא שמעתי. שיר השבוע בכללי- יש מלא, בעיקר הדיסק "זהב" של שרון הולצמן שמרוב לכתוב עליו פה נהיה לי חשק לשמוע
הדבר הכי טוב של השבוע- החופש הפתעת השבוע/הדבר הכי מרגש [אתם תבחרו מה לכתוב!]- החברה הכי טובה שלי מהשירות היתה פה וזה תמיד כיף מאכל השבוע- הכנתי תפו"א ובטטה מוקרמים
את הגמר של כוכב נולד ראיתם?! אתם אוהבים את ישראל? ראיתי, לא אוהבת את ישראל, למרות שצריך לציין שהביצוע שלו לשיר המקורי היה באמת מעולה. שאלת בונוס כמנהגי הקט, האם אתם נהנים כעת בפורום? די נחמד פה

../images/Emo214.gifמגיע לי מזלטוב!../images/Emo9.gif

ולא, היומולדת שלי עוד פחות משבוע אבל לא לזה התכוונתי! אם כבר שירות... היום בדיוק סיימתי מעשית שנת שירות ראשונה... מחר מתחילה שנת שירות שנייה
אין מאושרת ממני שהצלחתי לשרוד ת'שנה הזאת, כל כך הרבה רגעים קשים.לא האמנתי שאגיע ליום הזה בחיים.
וגם אני לא אוהבת את ישראל, אבל השיר שלו פשוט מצוין... [ואני חייבת לזכור להאזין לשירים של שרון הולצמן] ועוד משהו, את עדיין בשירות?

hodayoyo

New member
רשמית היום סיימתי שנתיים

טכנית סיימתי ב15 לאוגוסט. את ממשיכה שנה נוספת באותו מקום? מה בכלל את עושה בשירות? (בטוח ידעתי את זה)

../images/Emo214.gifכיף לך ../images/Emo13.gif הלוואי שאהיה אחרי שנתיים..

עד היום הייתי במשך שנה מזכירה ממונת פרט ושכר ב"כללית", ממחר אני פקידה רגילה במרפאה... בתקווה שיהיה לי כיף הרבה יותר
מה שבטוח, יהיה יותר מאתגר...

הסיכום שלי..

שיר השבוע של דניאל סלומון המלך שלנו-חללית האם!-ברור!!! שיר השבוע בכללי-גם, השבוע השירים היחידים ששמעתי היו של דניאל סלומון... הדבר הכי טוב של השבוע-הייתי באילת!!!! היה אחד הסוסים!!! הפתעת השבוע/הדבר הכי מרגש [אתם תבחרו מה לכתוב!]-משהו במשפחה שלי שאני לא יכול להרחיב אבל זו אחת ההפתעות השוות ביותר!!! מאכל השבוע-פרגית בפיתה עם צ'יפס(אחלתי את זה כל ארוחת צהריים כמעט באילת!!!) את הגמר של כוכב נולד ראיתם?! אתם אוהבים את ישראל כן... ואני חושב שליבי פי אלף טוב!! מזה התבאסתי שישראל זכה... שאלת בונוס כמנהגי הקט, האם אתם נהנים כעת בפורום ברור ססוף סוף הוא חי !!!!

../images/Emo214.gif|קנאת מוות| |קפוא|

אוףףףףףףף גם אני רוצה אילת! כל כך רוצה אילת! הייתי באילת פעמיים במשך החצי שנה האחרונה אבל לא בחום יולי אוגוסט
אוףףףף.... אני רוצה אילת . ופיתה עם פרגית וצ'יפס כל יום
כיף לך

בהחלט..

היה שבוע נפלא ודרך מצויינת לסיים את החופש ולהתחיל שנת לימודים חדשה...

idanri

New member
אוקיי....

שיר השבוע של דניאל - מה את נושאת שיר השבוע בכללי - לא יודע,שמעתי הרבה,בעיקר ג'ז.. הדבר הכי טוב של השבוע - הצלתי ילד מטביעה בבריכה שאני עובד בה
הדבר הכי מרגש - שהצלתי את הילד וזה ממש עשה אותי שמח שההורים באו להגיד תודה רבה... מאכל השבוע - פיצהההה את הגמר של כוכב נולד ראיתם? - לאאאא חחחחח שאלת בונוס - כמובן וכמובן שכן!! יש כאן מישהי(שלדעתי גם מתאים לה ניהול הפורום) שעושה עבודה מצויינת בזמן האחרון

idanri

New member
הספקתי להוציא אותו......

כמה שניות לפני שהוא טבע לגמרי. הוא היה עם חצי ראש בתוך המים וניסה לנוע עם הידיים ולא ממש הצליח. במזל שמתי לב אלוי וישר קפצתי לתוך המים עם כל הבגדים עליי
.

למעלה