פשטידת כרוב באטריות -נראה לך ילדים../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif
פשטידת כרוב באטריות וגבינות בהמלצה חמה ממני מקור:פירגה החומרים: 2\1 כרוב ירוק כפית מלח 200 גרם אטריות ביצים רחבות 2 כפיות טחינה גולמית (אחת למאפה ואחת למרוח את התבנית) 5 כפות שמן בצל חצוי ופרוס 3 ביצים 4 גבעולי פטרוזיליה טריים קצוצים גס כוס גבינה צהובה מגוררת----- לשומרי משקל אפשר מלוחה קלה במליחות עדינה חבילה גבינה "טוב-טעם" פלפל שחור פפריקה שקית אבקה להכנת כוס מרק פטריות הכנה: לשים בקערה: 2\1 כרוב חתוך לרצועות + כפית מלח ולעשות לכרוב מסג' ב-2 ידיים. להזהיב קלות בסיר הבישול בצל לפחות ב-5 כפות שמן ולהוסיף את הכרוב. לערבב. בינתיים לבשל 200 גרם אטריות ביצים רחבות בהרבה מים ואחרי 4 דקות לבדוק שהאטריות כמעט כמעט מוכנות. (פחות כדקה מזמן הבישול הסופי) לסנן את האטריות ולהוסיף מיד לסיר עם הכרוב ולערבב. להוסיף: כפית טחינה, פלפל שחור, פפריקה, פטרוזיליה, 3 ביצים, שקית אבקת מרק, ואת הגבינות ולערבב הכל ביחד. למרוח תבנית מספר 26 בכפית טחינה שתהיה שכבה דקה ולצקת את התכולה. ליישר. לקשט בפפריקה ופטרוזיליה ומעט שומשום. לאפות כ-50 דקות תהנו