מה מתבשל אצלכם לצהריים

litzuf

New member
היום אני הכנתי

פתיתים צהובים עם נקניקיות....
 
קורקבנים עם אורז לבן../images/Emo6.gif עוד לא טעמתי אני

אבשר לכן איך יצא, ועם תרצו מתכון אני אתן
 

pirge

New member
פשטידת כרוב באטריות -נראה לך ילדים../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

פשטידת כרוב באטריות וגבינות בהמלצה חמה ממני מקור:פירגה החומרים: 2\1 כרוב ירוק כפית מלח 200 גרם אטריות ביצים רחבות 2 כפיות טחינה גולמית (אחת למאפה ואחת למרוח את התבנית) 5 כפות שמן בצל חצוי ופרוס 3 ביצים 4 גבעולי פטרוזיליה טריים קצוצים גס כוס גבינה צהובה מגוררת----- לשומרי משקל אפשר מלוחה קלה במליחות עדינה חבילה גבינה "טוב-טעם" פלפל שחור פפריקה שקית אבקה להכנת כוס מרק פטריות הכנה: לשים בקערה: 2\1 כרוב חתוך לרצועות + כפית מלח ולעשות לכרוב מסג' ב-2 ידיים. להזהיב קלות בסיר הבישול בצל לפחות ב-5 כפות שמן ולהוסיף את הכרוב. לערבב. בינתיים לבשל 200 גרם אטריות ביצים רחבות בהרבה מים ואחרי 4 דקות לבדוק שהאטריות כמעט כמעט מוכנות. (פחות כדקה מזמן הבישול הסופי) לסנן את האטריות ולהוסיף מיד לסיר עם הכרוב ולערבב. להוסיף: כפית טחינה, פלפל שחור, פפריקה, פטרוזיליה, 3 ביצים, שקית אבקת מרק, ואת הגבינות ולערבב הכל ביחד. למרוח תבנית מספר 26 בכפית טחינה שתהיה שכבה דקה ולצקת את התכולה. ליישר. לקשט בפפריקה ופטרוזיליה ומעט שומשום. לאפות כ-50 דקות תהנו
 

pirge

New member
למפגש את יכולה להוסיף שקדים מולבנים או צנובר

תקלי אותם תחילה על מחבת יבשה ותצרפי לבלילה. אבל טעים גם בלי......
בבקשה
 

pirge

New member
אה, וצריך לאכול אותה חמה אחרת לא אותו דבר.

 

יונית102

New member
קרנושי העוגות נראות מזה טעימות לקחתי../images/Emo24.gif

את המתכון והכנתי יצא מאוד טעים תודה על מתכון מוצלח.
 
למעלה