מה עם סיכום שבוע?

../images/Emo214.gifמה עם סיכום שבוע? ../images/Emo13.gif

איך היה השבוע?
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע?
השיר הכי טוב של השבוע?
מאכל טעים שאכלתם השבוע?
תכניות לשבוע הבא:
שאלת בונוס- "רבות הדרכים", או "אהבה"?

../images/Emo214.gifאני אענה ראשונה ../images/Emo9.gif

איך היה השבוע?
לא צפוי בכלל הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?
מאוד קל לחשוב על הדברים הפסימיים בחיים האלו, אבל הדבר הכי מבאס היה שמישהי במשפחה שלי האשימה אותי וגרמה ריב משפחתי ענקי על משהו שהוא בכלל לא באשמתי. ואני חושבת שבחיים לא אוכל לסלוח לה על זה שהיא פגעה בכל כך הרבה אנשים והאשימה אותי.
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע?
הספונטניות המוחלטת להגיע להופעה של כפיר אפשטיין
זה הדבר הטוב של כל החודשיים האחרונים.
השיר הכי טוב של השבוע?
"יותר טוב לסלוח" של שירי מימון וגם "לחיות את החלום" של בן ארצי
מאכל טעים שאכלתם השבוע?
מממ.. לאחרונה התמכרתי לטוסטים. אתמול הכנתי טוסט בעבודה ומשום מה יצא ממש טעים
תכניות לשבוע הבא:
יש לי אמונה אחת- שאצא מהמבחן המעשי עם חיוך. ותכניות מעשיות- להיות בהופעה של דניאל סלומון ולהנות עם המשפחה שלי באירוע של יום שבת
שאלת בונוס- "רבות הדרכים", או "אהבה"?
אני חושבת ש"רבות הדרכים", למרות שההתלבטות קשה.

כייף שהצטרפת,ואני שוב עונה למרות שאני שונאת

שאלונים,אני מרגישה קצת מטומטמת (אין לי מושג למה) אבל למען התעוררות בפורום ,הנה אני! איך היה השבוע? שבוע היה די רדוד הדבר הכי מבאס שהיה השבוע? הרבה גשם,מצד אחד אני רוצה שהמעיינות יעלו על גדותיהן,ומצד שני הגשם מטרפד לי את כל התוכניות ,,,,אז אם אפשר בורא עולם,גשמים חזקים בין השעות 00:00 ועד 07:00, תודה! הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? גרמתי לחברה טובה להיות שמחה מאודדדדדדד השיר הכי טוב של השבוע? בן ארצי לחיות את החלום מאכל טעים שאכלתם השבוע? קוסקוס אמיתי תכניות לשבוע הבא:הופעה של צליל מכוון, קמלוט הרצליה, שאלת בונוס- "רבות הדרכים", או "אהבה"? האמת ששניהם מצויינים,ובתקופתם הלוהטת חרשתי,אבל היום הם מזכירים לי נשכחות שאני לא מתה להיזכר בהם,לכן אני נמנעת
כפיר אפשטיין עדיין לא תהייתי על קנקנו,אבל הוא ויזואלית מאוד מאוד דומה לאחי הקטן,שאני מתה עליו וזו כבר נקודת פתיחה מצויינת,וכמובן שיש לו להיט שאני נהנת ממנו אני אתפנה היום קצת ואני אשב להאזין לו,איפה אפשר?? יש מייספייס? שבת טובה לכולם!

../images/Emo214.gifזה ממש לא מטומטם לענות על זה..

אני חושבת שזאת דרך נפלאה לסגור שבוע
כנסי לפורום של כפיר בתפוז [1851], יש שם קישור לאתר שלו ובעמוד "האלבום" ניתן לשמוע כמה שירים, אם לא שם-את יכולה להכנס גם לעמוד הקישורים שבפורום ולהכנס למייספייס שלו, גם שם ניתן לשמוע שירים ואת יכולה גם להוריד באימיול [כפיר מבקש שיורידו שיר אחד, אבל לא את כל הדיסק, כי ככה הוא לא יתפרנס בחיים
]

../images/Emo214.gifחכי שתהיי בהופעה שלו..../images/Emo99.gif

כשהגעתי להופעות שלו פשוט התמכרתי. גיליתי שהופעות זה הדבר הכי טוב שיש וזה הבילוי הכי מהנה שיכול להיות. אגב, את באמת רצינית שהמקום של התמונע יותר מפחיד מהבארבי? תאכלס, דווקא לבארבי הסיכויים קלושים שאגיע כי אין לי איך להגיע, זה שני אוטובוסים ואני מאחרת את האוטובוס הראשון כשההופעה מסתיימת
..ואז אני צריכה לחזור במונית עד התחנה של האוטובוס השני ולוקחים לי 50 ש"ח. חתיכת בזבוז כסף. בלי קשר, שאלתי כי בתמונע הלכתי לאיבוד וממש פחדתי. יש לי כעת אסמס עם הסבר מדויק שכתבתי איך יוצאים מהתמונע עד התחנה שלי

BaRbiK

New member
../images/Emo95.gif

איך היה השבוע? סביר.. מתיש בעיקר
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע?לחזור בחושך מבצפר.. אל תנסו את זה
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? סיימתי פרויקט בתקשורת
סופסוף
שיר שבוע? חורף- עברי לידר
מאכל טעים שאכלתם השבוע? לא משהו שזכור לי
תכניות לשבוע הבא: ללמוד, שוב, והרבה
שאלת בונוס- "רבות הדרכים", או "אהבה"? רבות הדרכים

../images/Emo214.gifלחזור בחושך לבית ספר זה מבאס?!

גם אם ישלמו לי חצי מליון שקל, אני לא אהיה מוכנה לחזור לחטיבה[לא רק בלילה, גם בבוקר
]. לתיכון אני מוכנה לשקול

idanri

New member
יאללהההה../images/Emo13.gif

איך היה השבוע - עבר לא רע בכלל דווקא,היה דיי נחמד לחזור לביצפר......
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע - נמממ לא חושב שהיה משו כזה..
הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע - הצעתי נישואים לחברה(חחחחחחח סתם סתם) "הרבצתי" למורה בהפסקה בחדר מורים
(חחחח סתם סיפור מצחיק..)
השיר הכי טוב של השבוע - וואו היו כמה: יהודית רביץ - כשתבוא אהבה גאיה - מי הלוחש אלון אולארצ'יק - בואי נגיד שאני שלך
תוכניות לשבוע הבא - לראות את החברה,להגיש חיבור בהבעה וסתם להעביר שבוע מהנה
שאלת בונוס - כמובן שאהבה!!!

י yuval

New member
הפורום חיי =]

איך היה השבוע? הממ התחיל נחמד, אחר כך מתיש ובסוף אני חולה... הדבר הכי מבאס שהיה השבוע? הפעולה של יום שלישי.. הדבר הכי טוב שעשיתם השבוע? שמעתי להקה חדשה בשם- אלג'יר.. מומלץ! השיר הכי טוב של השבוע? מאכל טעים שאכלתם השבוע? וואוו עוגה ממש איכותית! תכניות לשבוע הבא: הממ יש את המחווה לפינק פלויד רק חבל שזה עולה 200 ש"ח... טוב נראה כבר.. שאלת בונוס- "רבות הדרכים", או "אהבה"? כל כך רבות הדרכים!

י yuval

New member
שיר הכי טוב- בתוך הצינורות אלג'יר

חחחח משומה דילגתי על זה. והדר ברוכה הבאהה!!

למעלה