מה שומעים כשכל כך עצוב

../images/Emo214.gifמה שומעים כשכל כך עצוב../images/Emo35.gif

כשביום אחד סבתא שלך בבית חולים והכלב/ה שלך בבית חולים בסכנת חיים... כשאתם מרגישים ששום דבר לא בידיים שלכם, וכל מה שאתם יכולים זה רק להרשות לעצמכם להאמין... לאיזה שיר של כפיר תאזינו ברגעים כמו אלו
אמונה, עצוב, לבד, או בכלל.... להיות עצמי?

שלי פאר

New member
שירים שמישהו כבר שר אותם מזמן

אבל אתה כותב אותם ראשון ... או אושר ועצב או משהו שיעשה לך שמח . כי הכל יהיה בסדר . את יודעת . ואני מקווה שאת לא שוכחת שאני אוהבת אותך ויש לך אותי .

מצד אחד הכי להיות עצמי אבל!!

זה בשיל לבכות ולהוציא הכל החוצה אחרי שעושים את זה, שמים בפול וויליום מזעזע את אמונה וצורחים את המילים ואז יש חיוך!

חכמיוש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo13.gifמסכימה עם דברי הכפרה מעליי!!

תחזיקי מעמד...
אם אפשר איכשהו לעזור..............

inbarIL

New member
אני מקווה שהכל יסתדר במהרה.

ושתמצאי את הדברים שיתנו לך כוחות לעבור את זה. מאמינה שיהיה בסדר.
. ובקשר לשאלה.. "שביר כמוך".

../images/Emo214.gifרק לי זה עושה את זה?!!

אחרי שמיעת כל האלבום בפעם המי יודע כמה הגעתי להחלטה שהשיר שהכי עוזר במצבים כמו אלו הוא בכלל.... בובה על חוט תנסו לצעוק את השיר ותבינו על מה אני מדברת

מבינה את הבחירה שלך../images/Emo9.gif

לצעוק "כדור אחד בראש לאישה שהתווכחה, זה הגיע לה תודו הבום הבא בדרך בדיוק ולא בערך אם תרצו או לא תרצו" זה אחד הדברים המשחררים... יהיה בסדר

ברצוווק

New member
תני לזמן לרפא את הכל כמו שאומרים .

אני בטוחה שהכל יסתדר , גם אם זה לא כ''כ נראה כך עכשיו .. תיהי חזקה ותחשבי חיובי . ובקשר לשאלתך - לבד .

../images/Emo214.gifאני יודעת מי את../images/Emo99.gif

הזמן ירפא את הבריאות, אני מקווה שלזה את מתכוונת.. שהכלבה שלי תהיה בסדר הכל יהיה בסדר. היום היא התחילה ללכת, זה כבר גורם לי להיות אופטימית..

הו שאלה טובה.

יש את הימצים האלה שאין כוח לקום בכלל,אבל מה לעשות ששוב פעם המציאות קוראת לך בין אם זה העבודה ,הלימודים או הצבא. כשנגמר היום זה ונופלים באפיסת כוחות על המיטה רק לישון ולסיים עם זה,בהבזק אחרון של כוח שולחים יד ולוקחים את האמפי,שמים על אלבום רנדומאלי ומתמכרים לצלילים. כשעצוב בימים כאלה האלבום של כפיר,כולו פשוט כולו עוזר. האלבום שלו,מפרק ומרכיב אותך גם יחד,מכאיב ומרפא באותה נשימה. האלבום שמבין את הכאב,נוגע לו נוגע בו,זורע גרגירי תקווה ואופטימיות,שיהיה לדרך להמשך. כל האלבום,פשוט כולו מומלץ בחום ובקור,בעיקר בקור וברגעים כאלה שרע.

למעלה