מחבקים את כפיר ומשפחתו מכל הלב

../images/Emo214.gifמחבקים את כפיר ומשפחתו מכל הלב../images/Emo23.gif

קשה לי. קשה לי מאוד לשבת ליד המחשב, לנסות ולחשוב על מילים לכתוב לכם. יש משהו אחד שכפיר אמר היום, ואני מצטערת מאוד שאני משתמשת באותם המילים אין מילים. כולנו עצובים. כולנו מחבקים. כולנו רוצים להיות. כולנו בלב שלו. כמו שכפיר לא יודע מהיכן האופטימיות שלו, ככה גם אנחנו נמשיך עם הדרך שחינכו אותו, נמשיך להאמין ונמשיך להיות כי אנחנו משפחה. וכעת, יותר מתמיד- אנחנו משפחה מלוכדת ומאוחדת. משפחה. כל מי שרוצה מוזמנ/ת לשלוח לי במסר מכתב לכפיר/למשפחתו ביומיים הקרובים. אני מבטיחה להדפיס ולתת הכל לכפיר.זה החיבוק הכי גדול שאנחנו יכולים לתת לו כרגע. מחבקת את כולכם.

ברצוווק

New member
משתתפת בצער המשפחה .../images/Emo201.gif

לפחות מילים יוכלו לעזור . [אני מקווה .. :/ ] אני אשלח לך מחר מכתב , זה אפשרי ?

Miss Nat

New member
לאבד אדם קרוב...

זה הדבר הכי קשה שאדם נאלץ להתמודד איתו ולא תמיד ברגעים אלה ניתן למצוא את המילים הנכונות. אני משתתפת בצער המשפחה ושולחת חיבוק גדול גדול. לפעמיים לא צריך לומר כלום,אלא רק באמת להיות שם, כפיר אומנם אנחנו לא איתך שם פיזית אבל אנחו באמת מחבקים ואוהבים מאוד. תהייה חזק!

בת 1986

New member
../images/Emo201.gif

איזה עצוב אני שולחת.. אשמח אם תעדכני שזה הגיע אליו וכו'..

וואו..

האמת,שברגעים כאלה הכי חשוב להמשיך להיות חזקים ואופטימים, בעיקר אנחנו צריכים להיות בשביל כפיר. בשביל שיבין שאנחנו באמת משפחה, שאנחנו באמת תומכים בו ברגעים האלה ושאנחנו באמת מחבקים אותו גם אם לא פיזית. הדברים האלה, רק מחזקים את החיים של כולנו וזה קורה רק לאנשים הטובים. אני לא רוצה להשמע קלישאתית, אבל זאת דרך החיים. כפיר,מחבקת אותך הכי חזק בעולם
ובכלל,את כל הפורום הזה, כי אני יודעת כמה שזה קשה לחלק מכאן.

זה קשה

לראות אותו עובר עכשיו משהו שאני עברתי לפני 4 וחצי חודשים. תהיה חזק כפיר.

../images/Emo214.gifכפיר קיבל את המכתבים שלכם

ומאוד התרגש והופתע לקבל אותם. תודה לכל מי שלקח חלק בזה

למעלה