מחרררר המצעד בגלגל"צ אתם זוכרים להצביע? אצלי כל המשפחה כבר הצביעה..
T the Girl of Love New member 5/12/07 #1 ../images/Emo214.gifמחרררר המצעד בגלגל"צ ../images/Emo124.gif אתם זוכרים להצביע? אצלי כל המשפחה כבר הצביעה..
../images/Emo214.gifמחרררר המצעד בגלגל"צ ../images/Emo124.gif אתם זוכרים להצביע? אצלי כל המשפחה כבר הצביעה..
R Refreshing Menta New member 6/12/07 #3 ../images/Emo126.gif חח הצבעתי איזה 6 פעמים אני יכולה להקליד מתוך שינה את השם שלי משפחה כתובת ודוא"ל לא שלא יכולתי להקליד גם לפני זה וואי הלוואי שהוא יהיה *הולכת להצביע עוד 10 פעמים*
../images/Emo126.gif חח הצבעתי איזה 6 פעמים אני יכולה להקליד מתוך שינה את השם שלי משפחה כתובת ודוא"ל לא שלא יכולתי להקליד גם לפני זה וואי הלוואי שהוא יהיה *הולכת להצביע עוד 10 פעמים*
T the Girl of Love New member 6/12/07 #6 ../images/Emo214.gifאל תצביעי רק בשמך... מה עם המשפחה שלך? [אני דאגתי שכל אנשי הקשר בפלאפון שלי יצביעו ]
../images/Emo214.gifאל תצביעי רק בשמך... מה עם המשפחה שלך? [אני דאגתי שכל אנשי הקשר בפלאפון שלי יצביעו ]
T the Girl of Love New member 6/12/07 #7 ../images/Emo214.gifסופסוף יש התחלההההה... *ההשקעה של אתמול השתלמה* כעת צריך לקחת את האמונה ופשוט לעלות עוד דרגה..
../images/Emo214.gifסופסוף יש התחלההההה... *ההשקעה של אתמול השתלמה* כעת צריך לקחת את האמונה ופשוט לעלות עוד דרגה..