ממשיכים לדבר על ההופעה

../images/Emo214.gifממשיכים לדבר על ההופעה../images/Emo88.gif

כפיר ובן שרו ארבעה שירים, שני שירים מתוכם כפיר בדר"כ שר לבד: "יש לך כוח", "אם הוא ילך". מה דעתכם,
האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר
האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו?
איזה ביצוע אהבתם יותר? [או שלא אהבתם בכלל..]
ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר!

../images/Emo126.gifהם היו מדהימים ביחד.

הם כלכך שונים, וביחד הם יצרו משהו באמת מיוחד. האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר
ברור!!! האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו?לא חושבת שלרדיו, אבל להיות מוקלטים באולפן באופן מקצועי ולהיות "מונצחים" בהחלט. איזה ביצוע אהבתם יותר? [או שלא אהבתם בכלל..]"אם הוא ילך" ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר!יש המון , אבל בעיקר שלום חנוך ועברי לידר. [וגם עם יואב דגני יכול להיות מדהים!]

אני כבר אמצא כותרת

התאים להם לשיר ביחד ,ממש אהבתי את אם הוא ילך פחות אהבתי את יש לך כוח, אבל זה בגלל שיש לך כוח הוא כזה שיר של כפיר אז.. מה שכן ממש אהבתי את לחיות את החלום ביצוע ממש יפה. לא הייתי מוציאה שומדבר כסינגל,למה להם?! ואם כבר שיתופי פעולה ,רק בשביל ביצוע כיפי ל"מה שעובר עלי" אני אומר חמי רודנר
. אבל בא לי גם יוני בלוך .

../images/Emo27.gif

האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר? לדעתי, לא האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו? הממ לא איזה ביצוע אהבתם יותר?
.. אהבתי את הסוף של 'יש לך כוח', שם השילוב של הקולות שלהם נשמע מגניב ג'קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר: מורי לגמרי עשתה לי חשק לשמוע את 'מה שעובר עלי'! אז אני גם אלך על חמי רודנר

אני הולך, וסוללללללללל לי דרך...

האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר? אני חושבת שכן
האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו? אמ, לא. איזה ביצוע אהבתם יותר? אהבתי את חיים משל עצמי
ואת לחיות את החלום. ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר! אמ. עמית ארז למרות שזה קצת בלתי אפשרי, ואולי ארז לב ארי

ארז לב ארי../images/Emo99.gif

הוא כ-ז-ה מעולה !! לא יודעת אם עם כפיר, אבל ארז מדהים!!!!

Miss Nat

New member
:)

מה דעתכם, האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר לא ממש האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו? חח לא איזה ביצוע אהבתם יותר? [או שלא אהבתם בכלל..] אף ביצוע :/ זה היה נחמד: ) ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר! עברי לידר,יוני בלוך ועוד אחד שלא אמרו- אריק ברמן למרות שאני לא חושבת שזה יתאים אבל שווה לנסות חח

inbarIL

New member
היה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר?מאוד! אהבתי נורא!
האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו? לא חושבת שלרדיו..אבל אולי לאיזה פרויקט..משהו בסגנון "יומטוב" או משהו כזה
איזה ביצוע אהבתם יותר? [או שלא אהבתם בכלל..]אם הוא ילך
שומעת בלי הפסקה..
ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר!אביתר בנאי

סטחיין על היוזמה.

האם התאים לבן לשיר יחד עם כפיר? כן,היה נחמד. האם אתם חושבים שאחד מהביצועים מתאימים לצאת לרדיו? נעעע,זה משהו מהקסם של ההופעה יפגע. איזה ביצוע אהבתם יותר? [או שלא אהבתם בכלל..] אם הוא ילך. ג"קו ובן כבר התארחו, תמליצו על אורח נוסף שעדיין לא שר עם כפיר! אביתר בנאי
,מעניין אותי לשמוע את כפיר עם מישהו כמו תומר יוסף או משהו בסגנון.

moriboy666

New member
עזבו אתכם מזמרים הומואים וקוסינלים..../images/Emo6.gif

סתם סתם..!! ולא שזה רע.. פשוט יש הצעה מעניינת אחרת.. הפיג'מות
מלא זמן לא נכנסתי לכאן וואי וואי

Miss Nat

New member
אהה

כן שחכתי גם את הראל מויאל ועוד איזה אחד שברח לי השםשלו.. :>

../images/Emo214.gifתכתוב פה קצת יותר ../images/Emo24.gif

אתה חלק מהמקום הזה, שלא תחשוב אחרת. הפיג"מות עם כנרת, או בלי כנרת?

../images/Emo126.gifלגמרי הפיג'מות ../images/Emo6.gif

3 אנשים קרועים ולא בריאים בנפשם עם כפיר אחד.. יכול להיות משעשע במיוחד [חרוז
]

למעלה