ממש לפני שבועות..מסכמים ת'שבוע

../images/Emo214.gifממש לפני שבועות..מסכמים ת'שבוע../images/Emo171.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע-
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-
התכנית שצפית בה השבוע-
השיר ששמעת הכי הרבה השבוע-
תכניות לשבוע הבא-
חוגגים את 'שבועות'?

Miss Nat

New member
ראשונההה :)

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- אמ.. שידיד שלי אמר לי שהוא נמשך אליי? הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- חח זה שהלכו לי הרגליים מהעבודה,שונאת שנתפסים לי השרירים. המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- מג'דרה חח זה אורז עם עדשים התכנית שצפית בה השבוע- חשופים,זה התחיל השבוע וסתם רציתי לראות על מה זה. השיר ששמעת הכי הרבה השבוע- "אחריות" של יוני בלוך תכניות לשבוע הבא- אמ.. לעבור את התכונת במתמטיקה בהצלחה,לעבוד ואולי בסופש לקפוץ לים חוגגים את 'שבועות'? כן, בטחח חג הגבינות חחח אפשר שלא לחגוג? בקריית אונו עם המשפחה

../images/Emo173.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- התערוכה שנפתחה וגם עוד כמה דברים טובים שהם לא לפה אבל לא משנה הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- ניו כמה תקלים עם ציור שעיצבן אותי המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- קרטיב
התכנית שצפית בה השבוע- לרדת בגדול (היה לי ממש ממש משעמם בביביסיטר
) השיר ששמעת הכי הרבה השבוע-allways be my baby-david cook תכניות לשבוע הבא- לעבוד מלא על פרוייקט גמר וגם כמה הופעות אולי חוגגים את 'שבועות'?ברור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

גיחות קטנות ../images/Emo10.gif

הדבר הכי טוב? אמא מרשה לעשות קעקוע! הכי מעפן? כיתות י"ב כבר סיימו ללמוד
המאכל הכי טעים? לאדעת:-\ תכנית השבוע- חשופים, אבודים- היום פרק אחרוןןן השיר? כל מיני של maroon 5 תכניות לשבוע הבא- קעקוע!!!!! חוגגים את שבועות? לא ממש
חג שמח! אוהבת ומתגעגעת!

matanky

New member
../images/Emo3.gif גם אני פה חחח

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ימי הולדת, ומצעד הגאווה הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- סתם הרגשה חרא המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- במבה עם שוקולד
התכנית שצפית בה השבוע-
למי יש זמן לטלוויזיה
השיר ששמעת הכי הרבה השבוע- " הבוקר שאחרי" של יונתן רוזן תכניות לשבוע הבא- יום הולדת לים, חופש בעיקר, מבחן, הרבה מתמטיקה, עבודה, חברים , ידידות וזהו חוגגים את 'שבועות'? ממש לא
אבל מי שחוגג אז חג שמח

סלינו על כתפנו, ראשנו עטוריםםםם,

מקצות הארץ באנו, הבאנו ביכורים!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- 96 סופי בבגרות בספורט, 87 במתכונת בתנ"ך,סיימתי עם המתכונת במתמטיקה [מעפן לאללה].,
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- המתכונת במתמטיקה
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- עוד לא אכלתי, אבל אני כבר יודעת שהוא טוב- האמנטל מהקיבוץ
[אני חולהחולהחולה על גבינות]
התכנית שצפית בה השבוע- "חברים". גיליתי פרק שלא זכרתי!
השיר ששמעת הכי הרבה השבוע- אני בחוסר מוזיקה נוראי כבר כמה שבועות.
תוכניות לשבוע הבא- לא להאמין- כלום. שום מתכות! שום בגרות! [אבל אתם לא רוצים לדעת מה הולך שבוע אחרי...]
חוגגים את 'שבועות'? וודאי! יש היום ארוחה מגניבה עם כל המשפחה במרכז. אני אוהבת את שבועות
חג שמח!

inbarIL

New member
קצת באיחור../images/Emo3.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- עבודה עברית בפארק
וכל מיני...
הדבר הכי מעפן שקרה השבוע- מה שהיה בסוף של העבודה עברית
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- קינדרררררר
ואבטיח
התכנית שצפית בה השבוע- הרבה פרינדס
ופרויקט מסלול ארבעD: בויאודי
השיר ששמעת הכי הרבה השבוע- היו הרבה